“Sekiranya kami benar mengenai tesis kami, platform pengkomputeran baru akan muncul – yang dikendalikan oleh data terbuka dan token. Pembangun tidak hanya dibayar ketika pengguna Google di dunia ingin membuat pertanyaan / merangkak / mencari data mereka (dan pemaju bahkan dapat berkongsi hasil data ini dengan pengguna), pembangun dapat membangun dengan aliran data terbuka dan API terbuka pembangun lain (yang dibayar semasa pembangun mengakses aliran data mereka; data 1MB = 1 datacoin). Saya rasa ini boleh mengubah dunia. Ini adalah platform pengkomputeran baru yang dikuasakan oleh data terbuka. Storecoin hanya memberi insentif kepadanya. “

– Chris McCoy, Ketua Pegawai Eksekutif Storecoin

Storecoin Membawa Tokenized Data ke Massa, Mengumumkan Token Berdasarkan Milestone Terkini

14 Jun 2019

Dengan setiap pergeseran kebijakan, setiap penurunan nilai, dan setiap pelanggaran data, kepercayaan kita terhadap Big Tech berkurang. Di Washington, gendang anti-kepercayaan semakin kuat.

Tetapi apa yang benar-benar diinginkan oleh pengguna tidak semestinya perpecahan syarikat teknologi masa kini: mereka mahukan alternatif. Pendekatan alternatif untuk data yang mengutamakan privasi dan kawalan pengguna. Model perniagaan alternatif yang membolehkan orang berkolaborasi bersama dengan cara baru dan memanfaatkan data mereka sebagai aset.

Storecoin adalah pembayaran yuran sifar dan blockchain pengkomputeran peer-to-peer cloud yang akan membolehkan alternatif seperti itu dengan membantu mengubah data menjadi wang.

Inilah cara ia berfungsi.

Projek Storecoin dimulakan dengan lapisan penyelesaian tanpa bayaran. Inti dari ini adalah Blockfin, algoritma konsensus Byzantine Fault Tolerant (BFT) tanpa pemimpin kami yang dapat menyelesaikan skalabiliti dan desentralisasi. Terima kasih kepada Blockfin dan dasar inflasi yang rendah, $ STOR berfungsi sebagai wang yang baik untuk keseluruhan ekosistem Storecoin.

Oleh kerana keselamatan dengan skalabilitas terbukti, Storecoin akan membuka penyertaan penambang (atau, seperti yang kita sebut sebagai “dWorker’s”) kepada siapa pun di dunia. Dari sana, lapisan penyelesaian yang selamat dapat berkembang menjadi platform awan p2p untuk desentralisasi data dan pembuatan aplikasi baru, token tanpa bayaran (tApps).

Ringkasnya, kami percaya bahawa banyak aplikasi ingin bereksperimen dengan token asli mereka sendiri untuk memberi insentif kepada pekerjaan dan aktiviti lain, untuk menyelaraskan kumpulan mereka, dan untuk bereksperimen dengan kes penggunaan yang belum diimpikan..

Masalah dengan token ICO generasi pertama adalah bahawa mereka hanyalah token pembayaran, yang merupakan pengganti wang yang buruk yang tidak disokong oleh apa pun tetapi kepercayaan spekulatif Pembangun aplikasi di ekosistem Storecoin hanya dapat mengeluarkan token yang disokong oleh data yang dihasilkan oleh aplikasi mereka, memberi mereka nilai intrinsik berdasarkan permintaan yang dimiliki oleh pihak ketiga untuk data tersebut. Oleh kerana data adalah minyak ekonomi baru, ini memberi peluang kepada para dWorkers di ekosistem Storecoin untuk mendapat ganjaran kerana servis dan keselamatan rangkaian aplikasi, sambil memberikan penyelesaian hosting yang lebih menguntungkan untuk

pembangun aplikasi daripada alternatif terpusat hari ini seperti AWS.

Terlebih lagi, tokenisasi data ini mewujudkan peluang baru untuk mengatasi masalah pengguna seperti sebelumnya. Pertama, pembangun yang giat yang ingin menawarkan sesuatu yang berbeza mungkin memanfaatkan tokenisasi data untuk membantu memotong pengguna ke dalam model perniagaan mereka, mencari penjajaran baru dan bersinergi dengan pengguna mereka. Walaupun pengguna tidak dibayar untuk data mereka sendiri, tokenization menjadikan data jauh lebih mudah dilacak dan telus, memberi pengguna wawasan baru tentang bagaimana data mereka digunakan dan memberi mereka lebih banyak kekuatan untuk melawan apa yang tidak mereka sukai.

Mendasari ini semua adalah rangkaian keselamatan bersama di mana pelombong atau dWorkers sistem Storecoin memastikan bahawa seluruh rangkaian dilindungi dari serangan jahat.

Bagi Storecoin, sangat penting bahawa paradigma data baru ini tidak menggantikannya

pengantara dengan yang lain, bagaimanapun. Itulah sebabnya keseluruhan projek akan ditadbir melalui sistem yang merangkumi pemeriksaan dan keseimbangan dan pemisahan kuasa. Sistem tadbir urus kami menjadikan mustahil bagi mana-mana kumpulan – pemaju, pelombong, atau yayasan bukan untung – untuk melengkapkan sistem untuk memberi keuntungan kepada mereka berbanding yang lain.

Mengumumkan Penawaran Storecoin Milestone Token seterusnya

Storecoin melancarkan Tawaran Milestone Token yang telah lama ditunggu-tunggu pada hari Khamis, 20 Jun jam 12 malam PT. Penawaran sekuriti Peraturan D dan Peraturan S ini bertujuan untuk membawa lebih dari 500 dompet baru dan hingga $ 4.97 Juta Perbendaharaan ke dalam projek.

Sejak awal, Storecoin telah mengambil sikap anti-ICO yang kuat dan sebaliknya telah bertekad untuk mengembangkan Perbendaharaan berdasarkan pencapaian pencapaian penting projek. MTO global ini memfokuskan Storecoin pada pelaksanaan projek yang telus sambil membina kepercayaan jangka panjang dengan komuniti yang sedang berkembang.

Jualan akan ditawarkan sebagai urutan tiga pusingan harga bertahap. Setiap fasa penjualan akan ditawarkan berdasarkan pendaftaran pertama dan dana pertama. Setelah fasa didaftarkan sepenuhnya dan dibiayai, fasa seterusnya akan dibuka dan ditawarkan kepada pembeli berdaftar seterusnya.

Hasil penjualan ini akan digunakan untuk sejumlah aktiviti pembinaan projek penting,

termasuk:

● Melancarkan rangkaian alpha untuk BlockFin, konsensus selari dan pipelined kami

enjin

● Pelbagai audit keselamatan untuk algoritma konsensus BlockFin BFT kami

● Mula mengadakan perjumpaan KEDAI di seluruh dunia

● Melancarkan Kertas Tadbir Urus, Ekonomi, dan Keselamatan kami untuk tinjauan rakan sebaya

● Mengadakan Persidangan Storecoin yang pertama kali diadakan, perhimpunan global penyelidikan dan tadbir urus

Pelabur Storecoin yang ada termasuk Ari Paul dari BlockTower, Anthony Pompliano, Matt Ocko,

Dana AlphaBit, Ari Nazir dari Neural Capital, dan banyak lagi.

Daftar untuk penjualan di:

http://sale.storecoin.com.

Pautan

E-mel: [email protected]

Laman web: http://storecoin.com

Kumpulan Telegram: http://t.me/storecoin

Twitter: http://twitter.com/storecoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me