Token VXT – Token pintu masuk untuk stablecoin global dan dunia DeFi – Penyertaan VXT bermula pada 14 Sep

Permulaan Penyertaan VXT bermula pada 14 Sep

Sertailah Pelayan Discord Rasmi VirgoX!

Lihat komuniti Rasmi VirgoX di Discord – bergaul dengan 206 ahli lain dan nikmati suara dan teks percuma… discord.com

Dalam artikel sebelumnya, VirgoX menjelaskan bahawa VXT akan menjadi token gerbang ke protokol Stablecoins dan DeFi. Garis besar ekosistem VirgoX ditunjukkan di bawah:

Di samping itu, untuk kebaikan pembaca, model peruntukan token VXT juga dipaparkan di bawah.

Token VXT

Tepat 50% token akan diperoleh dengan menyumbang kecairan ke ekosistem VirgoX. Dalam artikel ini, kami memperkenalkan cara pertama pengguna dapat memberikan kecairan kepada VirgoX dan memperoleh VXT.

Pada 14 September 2020, sebagai tambahan, untuk mempunyai pembayaran faedah asas, anda juga dapat memperoleh VXT dengan mengambil bahagian dalam simpanan simpanan atau jangka panjang yang fleksibel dengan enam aset yang layak: USDT, USDC, PAX, DAI, BTC, ETH ( “Aset yang Layak”)

Token VXT

Peraturan ditunjukkan di bawah:

1) Formula peruntukan bonus VXT (contoh)

Token VXT

Dengan memindahkan salah satu Aset yang Layak ke mana-mana pelan simpanan atau simpanan berjangka fleksibel VirgoX, pengguna layak mendapatkan VXT. Bonus terdiri daripada dua bahagian:

a) Bonus dari penyertaan dalam simpanan fleksibel atau simpanan berjangka:

VirgoX akan memperuntukkan Aset Layak yang dipindahkan ke produk kewangan VirgoX ke pelbagai saluran, termasuk pinjaman crypto dan pertanian hasil DeFi. Pulangan bersih dari simpanan yang fleksibel atau rancangan deposito berjangka akan segera dipindahkan kembali ke platform sehingga pembayaran bunga dapat diedarkan kepada pengguna dan pulangan bersih melebihi kadar faedah yang diterbitkan (“Lebihan Pulangan Bersih”) akan digunakan untuk membeli kembali VXT.

70% dari Pulangan Bersih Lebihan harian dari simpanan dan rancangan deposit berjangka yang fleksibel akan digunakan untuk membeli VXT dan dikaitkan sebagai bonus yang diedarkan kepada semua peserta dalam rancangan yang berkenaan. Semua VXT yang dibeli untuk diedarkan akan diagihkan secara proporsional kepada setiap pengguna berdasarkan% sumbangan setiap pengguna kepada jumlah kumpulan aset kripto dari jenis aset kripto tersebut dalam simpanan dan rancangan deposit berjangka yang fleksibel.

Contohnya, jika anda deposit 100 USDT dan terdapat 100 USDT dalam rancangan simpanan fleksibel dan 600 USDT dalam rancangan simpanan berjangka pada hari itu, maka bahagian anda akan menjadi 1/7. Hasilnya, jika jumlah bonus pada tarikh tersebut adalah 7000 VXT, maka anda berhak menerima 1000 VXT.

b) Bonus daripada memegang VXT:

30% daripada Pulangan Bersih Lebihan harian dari simpanan simpanan fleksibel dan pelan berjangka akan digunakan untuk membeli VXT dan dikaitkan dengan pemegang VXT yang mengambil bahagian dalam simpanan atau deposit berjangka fleksibel VirgoX. % VXT yang anda berhak ditentukan oleh formula di bawah:

Bahagian VXT daripada kumpulan bonus yang perlu dibayar kepada anda = ½ * (Jumlah VXT yang dimiliki oleh anda / Jumlah keseluruhan VXT yang dimiliki oleh semua pengguna yang mengambil bahagian dalam simpanan simpanan atau rancangan deposit berjangka) + ½ * (Sumbangan anda kepada kumpulan aset crypto tertentu / Jumlah sumbangan untuk kumpulan aset crypto tertentu)

Contohnya,

1) jika anda menyimpan 100 USDT dalam simpanan fleksibel dan terdapat 100 USDT simpanan fleksibel dan 600 USDT dalam simpanan berjangka

2) Sekiranya anda memegang 100 VXT dan terdapat total 1000 VXT yang dipegang oleh semua pengguna yang mengambil bahagian pada hari itu

% Daripada kumpulan bonus pemegang VXT anda adalah

½ (100/700) + ½ (100/1000) = 12.14%

Akibatnya, jika kumpulan bonus pada tarikh tersebut adalah 3000 VXT, maka anda berhak menerima 364.28 VXT.

Falsafah di sebalik model ini adalah semakin banyak anda menyumbang kepada kecairan platform dan semakin banyak VXT yang anda pegang semasa mengambil bahagian dalam produk kewangan yang layak, semakin banyak VXT yang akan anda perolehi hasil sumbangan anda.

Formula yang sama berlaku untuk aset lain yang layak.

2) Masa peruntukan

VXT akan diedarkan ke akaun peserta yang layak setiap hari.

Untuk akaun simpanan yang fleksibel, pengguna akan menerima pembayaran faedah atas aset crypto yang diperuntukkan + VXT setiap hari

Untuk akaun deposit berjangka, pengguna akan menerima pembayaran faedah atas aset crypto yang diperuntukkan pada akhir tempoh tetapi menerima VXT setiap hari

VirgoX bermaksud untuk menawarkan lebih banyak cara bagi pengguna untuk memperoleh VXT kerana penyertaan mereka. Tujuan akhirnya adalah untuk mengembalikan faedah pertumbuhan ekosistem ke tangan pengguna. VXT sebagai token tadbir urus akan memainkan peranan besar dalam memberi penghargaan kepada pengguna yang setia dan membolehkan pengguna kami membuat suara mereka didengar.

Kami berharap dapat mendengar maklum balas anda!

Sila sertai pautan perselisihan kami di bawah:

Sertailah Pelayan Discord Rasmi VirgoX!

Lihat komuniti Rasmi VirgoX di Discord – bergaul dengan 206 ahli lain dan nikmati suara dan teks percuma… discord.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map