Το Crypto χρειάζεται μια στιγμή Bluetooth ή WiFi: Hoskinson του IOHK

Τα κρυπτονομίσματα δεν έχουν ακόμη συγκεντρώσει μαζική υιοθέτηση, αυτό είναι σίγουρο. Ως έχει, λιγότερο από το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού χρησιμοποιεί ενεργά τεχνολογίες blockchain, είτε πρόκειται για συναλλαγές Bitcoin, έξυπνες συμβάσεις Ethereum, διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού ή ό, τι έχετε. Όμως, ορισμένοι ειδικοί είναι σίγουροι ότι θα υπάρξει ένα συμβάν που θα εκτοξεύσει τα κρυπτονομικά στοιχεία σε ένα mainstream κοινό, διασφαλίζοντας έτσι ότι αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια απλή μανία στην κοινή γνώμη.

Το Crypto δεν είναι τόσο πανταχού διαθέσιμο όσο το WiFi … Προφανώς

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Τσένταρ, ο Τσαρλς Χόσκινσον, ο οποίος έχει παίξει βασικούς ρόλους στα Bitcoin, Ethereum και Cardano, χαρακτήρισε αυτό το υποθετικό συμβάν «στιγμή WiFi ή Bluetooth». Εξήγησε ότι ο χώρος κρυπτογράφησης και blockchain χρειάζεται μια τέτοια στιγμή, αλλά “δεν έχουμε φτάσει εκεί ακόμα”.

Όσον αφορά τη σημασία μιας τέτοιας εκδήλωσης, ο Hoskinson εξηγεί την αναλογία του: Όταν ταξιδεύετε σε ολόκληρο τον κόσμο, είτε πρόκειται για Ιαπωνία, Κορέα, Νότια Αφρική, είτε αποτελεσματικά οπουδήποτε αλλού, οι καταναλωτές είναι υποχρεωμένοι να τραβήξουν το τηλέφωνό τους σε μια προσπάθεια να συνδέστε WiFi. Ο επικεφαλής της Input Output, μια εταιρεία ανάπτυξης blockchain που εργάζεται κυρίως στα Cardano και Ethereum Classic, σημείωσε ότι η πανταχού παρουσία του WiFi, όχι ενός άλλου συστήματος ανταλλαγής πληροφοριών, οφείλεται στη σκληρή δουλειά μιας ολόκληρης βιομηχανίας »παρά στην απόλυτη τύχη.

Στο πάτωμα του NYSE περιμένοντας μια συνέντευξη cheddar pic.twitter.com/htZZGlOjOK

– Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 28 Μαρτίου 2019

Και έτσι, εξηγεί ότι με την εργασία του Cardano με πλευρικές αλυσίδες και Proof of Stake, μαζί με παρόμοιες πρωτοβουλίες από εταιρείες όπως η Ripple, τα «πρότυπα» του blockchain θα συγκλίνουν τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, γεγονός που θα δημιουργήσει έναν διαλειτουργικό ιστό αλυσίδων που επιτρέπει τη χωρίς άδεια μεταφορά δεδομένων και αξίας. Ενώ αυτό το όνειρο ακούγεται υψηλό, ο Hoskinson εξηγεί ότι μπορεί να γίνει μέσω της ανάπτυξης και του ρεαλισμού, το τελευταίο του οποίου θα ήταν ένα αμφιλεγόμενο σημείο, καθώς υπάρχουν πολλοί μινιμαλιστές στα στρατόπεδα κρυπτογράφησής του, ειδικά όσον αφορά το bitcoin.

Με άλλα λόγια, μέσω της συνεχούς ανάπτυξης αυτών των νεοεμφανιζόμενων τεχνολογιών, σε συνδυασμό με τη διατήρηση μιας παγκόσμιας νοοτροπίας, η υποδομή θα τεθεί τελικά σε εφαρμογή για τη μαζική υιοθέτηση κρυπτονομικών περιουσιακών στοιχείων, «ακόμη και για τον αγρότη στην Αφρική».

Η υιοθέτηση είναι γύρω από τη γωνία?

Παρόλο που δεν είναι σαφές ποια θα είναι η μοναδική εκδήλωση που θα ενισχύσει τη βιωσιμότητα του bitcoin και του πραγματικού κόσμου άλλων κρυπτονομισμάτων στα βιβλία της ιστορίας, ή το blockchain, αν θέλετε, η υιοθέτηση δείχνει αργά το πρόσωπό της όλο και περισσότερο. Ακολουθεί μια λίστα με πρόσφατα συμβάντα υιοθεσίας:

  • Η Kakao μπορεί να φέρει υπηρεσίες Crypto Wallet σε εκατομμύρια κατοίκους της Νότιας Κορέας: Το Newsletter Financial News (FnNews) αναφέρει ότι τα 44 εκατομμύρια χρήστες της κορυφαίας εταιρείας Kakao, της δημοφιλούς πλατφόρμας ανταλλαγής μηνυμάτων KakaoTalk, της Νότιας Κορέας, σύντομα θα εκτεθούν άμεσα σε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία, όπως το bitcoin. Μιλώντας στην πύλη ειδήσεων, μια σειρά από εμπιστευτικούς του κλάδου, οι οποίοι φέρεται να συνεργάζονται με την εταιρεία που εδρεύει στο Jeju, παρατήρησαν ότι το KakaoTalk θα δει τη χρήση ως «κρυπτογραφικό πορτοφόλι», δίνοντας σε εκατομμύρια Νοτιοκορεάτες τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με μια σειρά blockchain οικοσυστήματα. Η έκθεση FnNews ισχυρίζεται ότι η χρήση της εφαρμογής θα είναι τόσο εύκολη όσο η αποστολή ενός μηνύματος, επιτρέποντας στους χρήστες να στέλνουν ή να ζητούν κρυπτονομίσματα με μερικά κλικ, μειώνοντας έτσι το εμπόδιο στην είσοδο.
  • Το Facebook ξεκινά το ξεκίνημα της πρόσληψης Blockchain: Σύμφωνα με μια αναφορά από τη στήλη Hard Fork του Next Web, υπάρχουν δύο δεκάδες θέσεις εργασίας που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση και το blockchain που αναφέρονται αυτήν τη στιγμή στην επίσημη πύλη καριέρας του Facebook. Οι ρόλοι που αναφέρονται περιλαμβάνουν δύο υπεύθυνους προϊόντων, έναν αναλυτή χρηματοοικονομικών, έναν επιστήμονα δεδομένων, έναν ερευνητή απειλών και εδώ είναι ένας ενδιαφέρων, ένας διευθυντής τεχνικών λογαριασμών και αναφορών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC). Όλοι οι ρόλοι βασίζονται είτε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Menlo Park, σε ένα γραφείο της Washington DC, ή σε άλλη τοποθεσία στο Τελ Αβίβ. Αυτό έρχεται καθώς ακούγεται ότι ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με ανταλλαγές κρυπτογράφησης για την εισαγωγή του λεγόμενου «FBCoin». Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το BlockGeeks, ειδικοί όπως ο Changpeng Zhao του Binance εξηγούν ότι ενώ αυτό το εγχείρημα μπορεί να είναι συγκεντρωτικό, περισσότερα άτομα [που] υιοθετούν κρυπτογράφηση, τόσο το καλύτερο. Η υιοθέτηση είναι υιοθεσία. “
  • Η Bakkt μπορεί να επιτρέψει στα Starbucks να δεχτούν Bitcoin για Lattes: Σύμφωνα με μια αποκλειστική αναφορά του The Block, η οποία ανέφερε πηγές εξοικειωμένες με τις συναλλαγές, η Starbucks ενδέχεται να ξεκινήσει υποστήριξη για πληρωμές ψηφιακών στοιχείων τους επόμενους μήνες. Ο ιδρυτής του μπλοκ Mike Dudas πήρε στο Twitter για να αποκαλύψει τα νέα, σχολιάζοντας ότι η Starbucks έλαβε σημαντικό μερίδιο στο Bakkt, ένα ξεκίνημα κρυπτογράφησης με επικεφαλής το Intercontinental Exchange, σε αντάλλαγμα «δέσμευση να επιτρέψει πληρωμές bitcoin στο κατάστημα το 2019» Το λογισμικό της Bakkt θα διευκολύνει δήθεν αυτές τις πληρωμές, οι οποίες θα μετατραπούν αμέσως από κρυπτονομίσματα σε νομίσματα fiat.

Φωτογραφία από Markus Spiske επί Απεμπλοκή

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map