Kryptovaluutat eivät ole vielä saaneet massaa, se on varmaa. Nykyisessä muodossaan alle 1% maailman väestöstä käyttää aktiivisesti blockchain-tekniikoita, olipa kyse sitten Bitcoin-tapahtumista, Ethereumin älykkäästä sopimuksesta, toimitusketjun hallinnasta tai mistä sinulla on. Jotkut asiantuntijat ovat kuitenkin varmoja siitä, että on tapahtuma, joka katapultoi salausvarat yleisön yleisölle, mikä varmistaa, että tämä on muutakin kuin vain ohimenevä villitys julkisuudessa.

Salaus ei ole yhtä yleinen kuin WiFi … Ilmeisesti

Tuoreessa haastattelussa Cheddarin kanssa Charles Hoskinson, jolla on ollut avainrooleja Bitcoinissa, Ethereumissa ja Cardanossa, kutsui tätä hypoteettista tapahtumaa “WiFi- tai Bluetooth-hetkeksi”. Hän selitti, että salaus- ja lohkoketjutila tarvitsee sellaisen hetken, mutta “emme ole vielä päässeet sinne vielä”.

Tällaisen tapahtuman tärkeydestä Hoskinson selittää analogiansa: Kun matkustat ympäri maailmaa, olipa kyse sitten Japanista, Koreasta, Etelä-Afrikasta tai mistä tahansa muualta, kuluttajat voivat vedota puhelimensa tarjotakseen Yhdistä WiFi. Input Output, blockchain-kehitysyritys, joka toimii pääasiassa Cardanossa ja Ethereum Classicissa, huomautti, että WiFi: n läsnäolo, ei toinen tiedonjakojärjestelmä, johtui pikemminkin “koko teollisuuden kovasta työstä” kuin pelkästä onnesta.

NYSE: n lattialla odottamassa cheddar-haastattelua pic.twitter.com/htZZGlOjOK

– Charles Hoskinson (@IOHK_Charles) 28. maaliskuuta 2019

Siksi hän selittää, että Cardanon kanssa sivuketjujen ja Proof of Stake -yrityksen kanssa samankaltaisten yritysten kuin Ripple-aloitteiden myötä blockchain-standardit lähestyvät seuraavien kolmen tai viiden vuoden aikana, mikä luo yhteentoimivan ketjujen verkon, joka mahdollistaa tietojen ja arvon luvaton siirto. Vaikka tämä unelma kuulostaa ylevältä, Hoskinson selittää, että se voidaan tehdä kehityksen ja käytännönläheisyyden kautta, joista jälkimmäinen olisi kiistanalainen asia, koska sen salausleireillä on paljon maximalisteja, erityisesti bitcoinin suhteen.

Toisin sanoen näiden syntymässä olevien tekniikoiden jatkuvan kehittämisen ja globaalin ajattelutavan ylläpitämisen avulla lopulta luodaan infrastruktuuri salaustekniikan joukkotarjontaan “jopa Afrikan maanviljelijöille”.

Adoptio on kulman takana?

Vaikka ei ole selvää, mikä on yksittäinen tapahtuma, joka vahvistaa bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen todellista elinkelpoisuutta historiakirjoissa tai blockchainissa, jos haluat, adoptio näyttää hitaasti kasvonsa yhä enemmän. Tässä on luettelo viimeaikaisista adoptiotapahtumista:

  • Kakao saattaa tuoda salauslompakkopalveluja miljoonille eteläkorealaisille: Medialehti Financial News (FnNews) kertoo, että 44 miljoonaa eteläkorealaisen sosiaalisen median yritys Kakaon lippulaivatuotteen, suositun viestintäalustan, KakaoTalkin, käyttäjää joutuu pian suoraan alttiiksi digitaaliselle omaisuudelle, kuten bitcoinille. Joukko alan sisäpiiriläisiä, jotka työskentelevät väitetysti Jeju-pohjaisen yrityksen kanssa, huomauttivat uutisportaalille, että KakaoTalk näkee käytön “salauksen lompakkona”, mikä antaa miljoonille eteläkorealaisille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa joukon blockchainin kanssa ekosysteemit. FnNews-raportti väittää, että sovelluksen käyttö on yhtä helppoa kuin viestin lähettäminen, jolloin käyttäjät voivat lähettää tai pyytää salausvaluuttoja muutamalla napsautuksella, mikä vähentää pääsyn estettä.
  • Facebook aloittaa Blockchainin palkkaamisen: The Next Webin Hard Fork -sarakkeen raportin mukaan Facebookin virallisella uraportaalilla on tällä hetkellä lueteltu kaksi tusinaa salaukseen ja lohkoketjuun liittyviä töitä. Lueteltuihin rooleihin kuuluu kaksi tuotepäällikköä, rahoitusanalyytikko, datatieteilijä, uhkatutkija ja tässä mielenkiintoinen johtaja, teknisen tilin ja arvopaperimarkkinoiden (SEC) raportointijohtaja. Kaikki roolit perustuvat joko yrityksen Menlo Parkin pääkonttoriin, Washington DC: n toimistoon tai muuhun paikkaan Tel Avivissa. Tämä tulee kuulemisen perusteella viittaavan siihen, että sosiaalisen median jättiläinen on aloittanut salakirjoitusten kanssa keskustelut ns. FBCoinin listalle ottamiseksi. Kuten BlockGeeks aiemmin ilmoitti, Binancen Changpeng Zhaon kaltaiset asiantuntijat selittävät, että vaikka tämä hanke voidaan keskittää, ” enemmän ihmisiä, jotka ottavat käyttöön salauksen, sitä parempi. Adoptio on adoptio. “
  • Bakkt voi sallia Starbucksin hyväksyvän Bitcoinin latteiksi: The Blockin yksinoikeudellisen raportin mukaan, jossa mainitaan kaupankäynnin tuntevat lähteet, Starbucks saattaa käynnistää tukea digitaalisten omaisuuserien maksamiseen tulevina kuukausina. Blockin perustaja Mike Dudas otti Twitteriin paljastamaan uutiset ja huomautti, että Starbucks sai merkittävän osuuden Bakktista, salakäynnistyksestä, jota johtaa Intercontinental Exchange, vastineeksi “sitoutumisesta sallia Bitcoin-maksut kaupassa vuonna 2019”. Bakktin ohjelmisto väitetään helpottavan näitä maksuja, jotka muunnetaan välittömästi kryptovaluutoista fiat-valuuttoihin.

Kuva: Markus Spiske päällä Irrota

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me