Blockchain-kehitys on muuttunut intohimoprojektista kannattavaksi ja hyvin palkatuksi uraksi. Nyt kun iso yritys on tarttunut blockchainin moniin sovelluksiin ja hyödyllisyyteen, nämä harvat ammattitaitoiset blockchain-kehittäjät ovat kuumasti tavoiteltu yritykset, jotka vihdoin hyppäävät vaunuun ja yrittävät integroida tekniikan palveluihinsa.

Kuinka palkata hyvä Blockchain-kehittäjä (Ultimate Guide)

Hänen kirjassaan Business Blockchain, ajattelupäällikkö ja kirjailija William Mougayar tutkii lyhyesti tätä nousevaa suuntausta ja totesi, että hänen vuoden 2016 puolivälissä tekemiensä arvioiden mukaan vain “5000 kehittäjää oli omistautunut ohjelmoimaan salausta, Bitcoinia tai yleensä blockchainia.” Hän myöntää, että “ehkä vielä 20 000 oli hämmentänyt tekniikkaa, tai heillä on kirjoittanut käyttöliittymäsovelluksia, jotka yhdistävät lohkoketjuun.”

Kaikki tämä, hän sanoo, haalistaa verrattuna yhdeksään miljoonaan Java-kehittäjään maailmanlaajuisesti ja noin 18,5 miljoonaan ohjelmistokehittäjään maailmassa.

Lohkoketjun nopea nousu on synnyttänyt taitopulan, koska kysyntä ylittää paljon lahjakkaita ja kokeneita henkilöitä, jotka voivat hoitaa tehtäviä, joilla yritykset työskentelevät. Tämän vuoksi yrityksen on uskomattoman vaikea löytää oikea blockchain-kehittäjä heidän tarpeisiinsa. On hyvä aika blockchain-kehittäjille, koska he pystyvät vihdoin antamaan korkean palkkion vuosien kehityksen jälkeen taitojensa suhteen, mikä oli kerran vain intohimo.

Näiden haluttujen henkilöiden rekrytointi on osoittautunut uskomattoman haastavaksi sekä aloittelijoille että vakiintuneille yrityksille. Viime aikoihin asti blockchain-tekniikka oli vain pieni, mutta innostunut yhteisö. Tämän vuoksi blockchain-kehittäjät ovat yleensä erilaisia ​​kuin muut työntekijät. Heidän ainutlaatuinen tilanne tarkoittaa, että HR: n on kokeiltava uusia taktiikoita löytääkseen parhaat blockchain-kehittäjät.

Kuinka palkata hyvä Blockchain-kehittäjä

Sinun on tiedettävä, mitä etsit

Harkitse yrityksesi eri näkökohtia sekä millaista blockchain-projektia olet aloittamassa.

 • Oletko startup vai iso yritys?
 • Millainen on yrityskulttuurisi?
 • Olisiko blockchain-kehittäjä innostunut osallistumaan projektiisi?

On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat millaiseen kehittäjään palkkaat, kuten projektityyppi, sen pituus, tarvitsemiesi ihmisten lukumäärä, tarvitsetko alan asiantuntijoita tai vain innostuneita henkilöitä, joiden taitoja voit kehittää. Voi olla jopa parempi ulkoistaa hanke erikoistuneelle blockchain-kehitysyritykselle tai jopa tämä Microsoftin ja ConsenSysin yhteistyö. Ulkoistaminen voi vapauttaa sinut palkkaamisesta ja antaa yrityksesi keskittyä enemmän ydinpalveluihinsa.

Yksilölliset ominaisuudet toimivat suodattimena niille, jotka haluavat olla osa projektiasi. Se vaikuttaa myös siihen, mitä sinulla on tarjottavanaan heille saadakseen heidät alukseen. Jos projektisi vetoaa blockchain-kehittäjien ajattelutapaan, luultavasti on paljon helpompaa löytää oikea henkilökunta.

Blockchain-kehittäjien ymmärtäminen

Suuret blockchain-kehittäjät voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin muu henkilöstö, jopa IT-sektorilla. Tämä johtuu siitä, että blockchain-tekniikka oli ulkopuolinen kiinnostus, jolla on vasta alkanut olla todellinen kaupallinen vaikutus parin viime vuoden aikana. Tuloksena on, että parhaat ja kokeneimmat kehittäjät ovat yleensä mukana intohimossa, kun taas muut vahvat ehdokkaat ovat tulossa alalle, koska he näkevät suuria mahdollisuuksia blockchain-tekniikassa.

Varhaiset Bitcoin- ja blockchain-harrastajat toivat yhteen tulevaisuuden visio, jossa keskityttiin hajauttamiseen ja salaukseen perinteisempien taloudellisten keinojen sijaan. Tämän vuoksi suuressa osassa blockchain-yhteisöä on vahvoja ideologisia voimia, jotka heiluttavat usein libertarianismin ja anarkismin alueisiin.

Yritysten on kunnioitettava näitä asenteita, jos he haluavat houkutella parhaita ihmisiä tehtäviinsä. Heidän on myös ymmärrettävä, että tämä tekee tietyistä projekteista paljon helpompaa päästä alusta kuin toiset. Salausanarkisti voi olla paljon kiinnostuneempi hankkeesta, jonka tavoitteena on parantaa demokratiaa kehitysmaissa, kuin hankkeesta, jonka tavoitteena on vähentää pankkisektorin kustannuksia.

Sanoen tämän, useimmat suuret kehittäjät ovat kaukana tinfoil-hattuja käyttävistä hulluuksista. Blockchain-yhteisö on laaja kirkko, jolla on kohtuullinen osuus myös konservatiiveista ja teknokapitalisteista. On monia erinomaisia ​​blockchain-kehittäjiä, jotka näkevät tekniikan puhtaasti sen hyödyllisyydestä ja ovat kehittäneet taitojaan ansaitsemaan rahaa tai edistämään yhteiskuntaamme.

Tärkeää yritykselle, joka haluaa palkata blockchain-kehittäjän, on se, että he palkkaavat jonkun, jonka tausta sopii heidän yrityskulttuuriinsa ja tavoitteisiinsa. Vääränlainen kehittäjä voi johtaa tuottamattomaan työsuhteeseen.

Katso oikeista paikoista

Kuinka yrityksesi yleensä etsii ehdokkaita – työpaikkailmoituksia? LinkedIn?

Heitä pois perinteiset menetelmät, koska ne eivät ole kovin tehokkaita etsimään täydellistä kehittäjää. Voit seisoa katolla ja huutaa: “Haluamme palkata kokeneen blockchain-kehittäjän”, mutta kertoimet ovat, että hyvät ehdokkaat eivät ole huutamisalueella. He eivät todennäköisesti myöskään etsi perinteisiä työtauluja – niiden, joilla on vaadittavia taitoja, ei tarvitse.

Jos haluat löytää hyvän kehittäjän, sinun on etsittävä niitä luonnollisesta elinympäristöstään. Blockchain-kehityksen luonteen vuoksi monilla heistä on useita projekteja liikkeellä, eivätkä he etsivät aktiivisesti uutta työtä. Tämä ei tarkoita sitä, ettei heitä kiehtoisi, jos heidän oheislaitteisiinsa tulee oikea tilaisuus

Kuinka palkata hyvä Blockchain-kehittäjä (Ultimate Guide)

Blockchain-yhteisö on tiukka, ja monet parhaista kehittäjistä ja ajattelijoista ovat jatkuvasti tekemisissä keskenään pysyäkseen ajan tasalla uusimmista projekteista ja uutisista. Näistä kohtaamispaikoista järkevän vuokrauspäällikön tulisi etsiä heitä, olivatpa ne online-keskusteluryhmiä tai työtauluja kuten Blockgeeksissä, tai tosielämän kohtaamispaikkoja, kuten konferensseja.

Kuinka palkata hyvä Blockchain-kehittäjä (Ultimate Guide)

Selvitä, mitä he haluavat ja tarjoavat heille

Kun olet paljastanut heidän piilopaikkansa, huomaat blockchain-kehittäjiä, jotka kiertelevät projektien, kuten kovakuoriaisten, välillä. Nyt on aika hyökätä heihin. Sinun on pidettävä mielessä, että heillä on kysyntää. He ovat erittäin ammattitaitoisia, ja monet muut rekrytoijat jahtaavat heitä suloisin kaupoin. Pallo on heidän kentällä.

Ensimmäinen vaihtoehto on kurkistaa, kerjätä ja pyytää heitä työskentelemään kanssasi, mutta tämä ei välttämättä aina toimi. Kuten edellä mainittiin, blockchain-kehittäjät ovat usein hyvin erilaisia ​​työntekijöitä, joilla on ainutlaatuiset taidot, tavat ja elämäntavat. Sinun on selvitettävä, miten voit houkutella heitä työskentelemään kanssasi.

Raha

Ellei he päässeet bitcoiniin varhaisessa vaiheessa ja ovat nyt mukavia miljonäärejä, raha on yksi suurimmista motivoivista tekijöistä. Parhaat kehittäjät määräävät korkean maksun, ja jos haluat ammattitaitoisen henkilön, sinun on oltava valmis vastaamaan kilpailijoiden tarjoamaan.

Elämäntapa

Monet blockchain-kehittäjät eivät ole tyypillisiä 9–5-vuotiaita, joten jos et ole halukas olemaan joustava, asema voi pysyä tyhjänä pitkään. Ellet ole suuressa kosmopoliittisessa kaupungissa, sinun on ehkä myös heitettävä verkkoasi laajemmaksi, koska oikeat kyvyt eivät välttämättä ole lähellä. Yrityksesi tulisi miettiä, pystyykö etätyöntekijä täyttämään tehtävän, ja keksimään tapoja, joilla he sovitetaan toimintaan. Blockchain-kehittäjät voivat myös haluta asettaa oman aikataulunsa, pitää useammin vapaapäiviä ja käyttää muita erityisoikeuksia.

Mahdollisuudet

Jos olet onnekas, projektisi saattaa olla juuri sitä, mitä jotkut blockchain-kehittäjät haluavat työskennellä. Jos näin on, heidän pitäisi olla suhteellisen helppo houkutella toimistoon. Jos ei, sinun on selvitettävä muita tapoja kannustaa heitä osallistumaan yritykseesi. Tähän voi kuulua enemmän itsenäisyyttä ja vapautta harjoittaa omia hankkeita. Muut makeutusaineet voivat sisältää heidän mahdollisuutensa edetä urallaan, kuten jatkokoulutus ja lähetys konferensseihin

Kuinka pitää kiinni Blockchain-kehittäjästäsi

Et voi rentoutua, kun olet löytänyt oikean ehdokkaan. Heillä on niin suuri kysyntä, että sinun on todella huolehdittava kehittäjistäsi, jos haluat pitää heidät. Tähän sisältyy miellyttävän työympäristön tarjoaminen, palkkojen nousu markkinoiden mukaisesti ja mahdollisuus uralla etenemiseen. Jos he eivät ole onnellisia eivätkä näe tulevaisuutta yrityksellesi, ei ole kauan, ennen kuin uusi tarjous tulee ja napsauttaa heidät.

Jos luet tätä artikkelia, on todennäköistä, että olet jo uskomattoman turhautunut etsimällä blockchain-kehittäjää. Valitettavasti, kuten mitä tahansa kysyttävää taitoa, oikean henkilön löytäminen ei ole helppoa, ja saatat joutua tarjoamaan enemmän houkutellakseen heitä.

Blockchain-kurssit: aukon täyttäminen

Työmarkkinat kamppailevat pysyä mukana blockchain-kehittäjien äkillisessä kysynnässä. Jotkut yliopistot ja yksityiset yritykset ovat vastanneet tarjoamalla erilaisia ​​blockchainiin liittyviä kursseja yrittäessään vastata teollisuuden tarpeisiin.

Kurssit vaihtelevat massiivisista avoimista verkkokursseista (MOOC), perinteisiin yliopistoluennoihin sekä yksityisomistuksessa oleviin käynnistysleireihin, joiden tavoitteena on saada opiskelijat nopeasti vauhtiin. Hinta vaihtelee, ja osa verkkokursseista on ilmaisia, kun taas Byte Academy: n 8 viikon kurssi on 10000 dollaria. MIT, Stanford ja Princeton tarjoavat kaikki kursseja, joiden aiheet vaihtelevat blockchain-perusteista älykkäisiin sopimuksiin ja jopa kuinka kehittää sovelluksia blockchainissa. IBM Lisäksi sinulla on kursseja yksityisten blockchain-verkkojen luomisesta Bluemixiin ja koodien lisäämisestä älykkäisiin sopimuksiin.

Bitcoin-edelläkävijän Jered Kenan mukaan kokeneet blockchain-ammattilaiset voivat saada nettotulojaan yli 200 000 dollaria USD.

Blockchain-kurssit: Kouluta huomisten teknisiä johtajia

“Tarjonta ihmisiä, joilla on laaja blockchain-kokemus, on melko vähäinen”, Kenna selitti. ”Ja kysyntä kasvaa nopeasti. Joskus he saavat viisi työpaikkaa päivässä. “

Opi Blockchain-kehitystä Blockgeeksin avulla

Johtajana blockchain-yhteisössä, Blockgeeks on järjestänyt omat kurssimme auttaaksemme ihmisiä ymmärtämään tekniikkaa paremmin ja luomaan heille erinomaiset mahdollisuudet työmarkkinoilla. Meillä on tällä hetkellä kaksi verkkokurssia, joita vetävät alan johtajat. Näiden luokkien tarkoituksena on saada opiskelijat nopeuttamaan blockchain-tekniikkaa sekä antamaan heille käytännön taitoja, jotka auttavat heidän uraansa.

Blockchainin perusteet: Käytännön lähestymistapa

Tämä Blockchain-sertifioitu maisterikurssi vie opiskelijat perusteiden läpi ja antaa heille vankan perustan, johon he voivat rakentaa, ja siirtyy sitten edistyneempään tietoon opettaen heille, kuinka he voivat soveltaa blockchain-tekniikkaa käytännön tilanteissa.

Kurssin loppuun mennessä opiskelijat voivat luoda, yhdistää ja käyttää omaa henkilökohtaista estoketjuaan AWS: ssä. Heille opetetaan käyttämään MultiChain Streameja ja myös luomaan omat blockchain-sovelluksensa.

Tämä kurssi on ihanteellinen:

 • Työntekijät, jotka haluavat käyttää blockchain-tekniikkaa työssään
 • Opiskelijat, jotka haluavat käyttää blockchain-tekniikkaa projekteissaan
 • Sijoittajat, jotka haluavat paremman käsityksen alasta
 • Yrittäjät, jotka haluavat omaksua tekniikan osana uusia yrityksiä
 • Tuotepäälliköt, jotka harkitsevat blockchain-käyttöä
 • Alan johtava konsultti

Ethereum-kehittäjä: Rakenna hajautettu Blockchain-sovellus

Tämä on käytännöllinen kurssi, joka opettaa opiskelijoille kaiken, mitä heidän on tiedettävä hajautettujen lohkoketjusovellusten rakentamisesta. ethereum on yksi lupaavimmista blockchain-projekteista, ja tämän online-kurssisarjan tarkoituksena on antaa opiskelijoille tärkeitä taitoja vallankumouksellisessa tekniikassa. Loppuun mennessä he voivat kehittää omat Ethereum-pohjaiset blockchain-sovelluksensa.

Tämä on kohdennettu kurssi, joka päivitetään säännöllisesti Ethereum-maailman uusimpaan kehitykseen. Opiskelijoille opetetaan rakentamaan hajautettuja sovelluksiaan vaiheittaisen lähestymistavan avulla. Siihen kuuluu myös keskustelupalsta, jossa opiskelijat voivat puhua luennoitsijoidensa kanssa saadakseen lisätietoja.

Ethereum Developer -kurssi on tarkoitettu niille, joilla on perustiedot web-kehityksestä, JavasSript, Ajax Request, AngularJS, Gulp / Grunt ja Node, Package Manager. Nämä käsitteet perustuvat kaikkiin luokkiin.

Kurssin loppuun mennessä opiskelijat:

 • Osaa kuunnella ja reagoida tiettyihin tapahtumiin
 • Ymmärrä, miten eri tietotyyppejä käytetään
 • Pystyy kirjoittamaan testitapauksia hajautetun sovelluksen käyttöönottoa varten
 • Osaa käyttää ja muuttaa lohkoketjun tietoja
 • Kehitä jaettuja blockchain-lompakoita, joihin mahtuu varoja
 • Kirjoita hajautettuja sovelluksia oppiaksesi käyttämään tryffeleitä ja kulmia

Ethereum Developer -kurssin opettaa:

Ravinder Deol

Ravinder Deol, sertifioitu bitcoin-ammattilainen, joka on opettanut yli 20000 opiskelijaa. Hän on ollut mukana blockchain-tekniikassa vuodesta 2013. Havaittuaan strukturoidun koulutuksen puutteen nousevalla alalla, hän alkoi käyttää tietonsa live-luokkien opettamiseen ja siirtyi sitten luomaan B21 Block -ohjelmaa, joka tarjoaa käytännönläheistä ja kiinnostavaa blockchain-koulutusta online-opetusohjelmien avulla.

Thomas Wiesner

Thomas Wiesner Blockchain-harrastaja * Full-Stack-kehittäjä * Perustaja

Teknologiajohtaja, yli 8 vuoden kokemus ja käytännönläheinen ohjelmistotuotanto. Toiminta kasvavissa globaaleissa monikanavaisissa ympäristöissä.

– Yli 8 vuoden kokemus SaaS: n kehittämisestä ohjelmistoinsinöörinä

– Yli 3 vuotta ohjelmistosuunnittelutiimien johtaminen / johtaminen

– Maisterin tutkinto tietojenkäsittelytieteessä

– Verkkotekniikoiden ja parhaiden käytäntöjen vahva tuntemus

– Vahva kiinnostus pysyä ajan tasalla nykyisestä tekniikasta

– Asiantuntija: operatiivinen hallinta, arkkitehtuurisuunnittelu, skaalautuvuus, Java, PHP, HTML, CSS, kulma, Ethereum, lohkoketju, markkinointi, koneoppiminen, MySQL, Solr, Android-kehitys

Blockchain-kehittäjillä on niin suuri kysyntä, koska yritykset ymmärtävät vasta nyt blockchain-tekniikassa olevan arvon. Kun kaikki parveilevat saadakseen palan kakkua, et halua jäädä kilpailun jälkeen. Ole valmis tarjoamaan kehittäjälle komean paketin, jos haluat hyödyntää blockchain-puomia parhaalla mahdollisella tavalla.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me