Bitvo adalah pertukaran cryptocurrency Kanada yang telah menyelesaikan semua masalah di sekitar pembelian, penjualan, perdagangan dan perbelanjaan Cryptocurrency. Artikel ini akan meneroka cara di mana Bitvo berbeza dari pertukaran lain, yang dirancang dengan mempertimbangkan pengalaman dan keselamatan pengguna.

Cryptocurrency adalah sektor yang berkembang pesat dengan keluk pembelajaran curam yang tidak dapat dilupakan. Bitvo adalah pertukaran yang menyediakan peluang pembelian, penjualan dan perdagangan cryptocurrency untuk semua peringkat pengalaman untuk digunakan dengan selamat. Antaramuka dan reka bentuk pertukaran sangat teratur dan perkhidmatan pelanggan tersedia 24/7, namun, tidak seperti pertukaran lain, tidak ada kelewatan atau keadaan yang tidak dijangka yang dapat mendorong pengguna untuk meminta sokongan.

Keselamatan

Sebelum melihat ciri dan fungsi pertukaran, soalan kritikal pertama yang harus ditanyakan oleh calon pengguna adalah: Adakah ini selamat, terjamin, dan sah? Kanada terus menjadi perhatian kerana peristiwa baru-baru ini yang menyangkut penyelewengan pertukaran cryptocurrency, dan oleh itu orang Kanada lebih kritikal di mana mereka memilih untuk menjalankan perniagaan mereka. Bitvo dimiliki dan dikendalikan oleh pakar perbankan dan keselamatan, memanfaatkan pengetahuan dan pengalaman industri mereka untuk memastikan semuanya terkini dan mencapai standard tertinggi. Sokongan pelanggan yang unggul dengan perkhidmatan e-mel, sembang, dan telefon 24/7 bersama-sama dengan penyelesaian penyimpanan sejuk eksklusif untuk dana pengguna bermaksud pelanggan dapat tidur nyenyak pada waktu malam, dan dipersilakan menghubungi sekiranya ada pertanyaan atau masalah yang timbul.

Perikatan Strategik Eksklusif dengan Jadual I Canadian Bank

Bitvo telah menjalin perkongsian perbankan strategik dengan institusi kewangan Kanada yang dikawal selia. Pencapaian yang sangat mengagumkan dengan implikasi positif yang luar biasa. Pengguna boleh yakin bahawa dana fiat mereka berada di Kanada dengan selamat dan tertakluk kepada Peraturan Perbankan Kanada. Bitvo beroperasi berdasarkan rizab penuh, yang bermaksud semua pelanggan berniaga dari akaun yang dibiayai sebelum ini. Dana klien diasingkan dan berbeza secara sah dari akaun perniagaan dan operasi Bitvo. Mata wang kripto yang tersedia dan diperdagangkan di Bitvo sendiri disaring untuk bersekutu dengan pelaku buruk dan aktiviti haram melalui perkhidmatan pihak ketiga yang bebas. Untuk meneroka lebih banyak lagi mengenai amalan keselamatan di Bitvo, pergi ke https://bitvo.com/security/

Mendaftar & Dimulakan dengan Crypto dalam 24 Jam atau kurang

Bitvo mempunyai proses pendaftaran yang sangat cepat dan sederhana, diikuti oleh pelbagai pilihan dana yang tersedia untuk pengguna. Pilihan pembiayaan ini cepat, mudah dan selalu percuma. Pengguna yang berdaftar dapat membeli, menjual, dan memperdagangkan Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ether, XRP, Dash, dan Ethereum Classic. Pilihan pengeluaran tersedia yang memenuhi keperluan dan masa pengguna. Bitvo berdiri di belakang “Jaminan Hari Sama Bitvo” yang sepenuhnya menghilangkan geseran pengguna pertukaran cryptocurrency Kanada yang biasanya dihadapi, memberikan pengguna pendaftaran akaun segera (segera berdagang), pemprosesan transaksi deposit dan pengeluaran pada hari yang sama (selalunya dalam satu jam) dan disiarkan secara langsung sokongan pelanggan melalui telefon, e-mel atau sembang dalam talian. Pengguna cryptocurrency yang tidak berpengalaman pada masa ini mungkin mengambil masa proses ini begitu lama, kerana biasanya pertukaran lain boleh memakan masa berminggu-minggu atau bulan kepada pengguna dalam pesawat, dengan sedikit atau tanpa komunikasi atau sokongan sepanjang perjalanan.

Luangkan Crypto anda di Dunia Sebenar dengan Bitv

Dengan keselamatan dan pengalaman pengguna yang terkemuka di industri, Bitvo membuat Kad Tunai Bitvo untuk membawa penggunaan cryptocurrency ke perbatasan seterusnya untuk orang Kanada. Cryptocurrency sedang berusaha untuk melepaskan diri dari menjadi aset / simpanan nilai statik, dengan Kad Tunai Bitvo, pengguna dapat menghabiskan cryptocurrency mereka di mana sahaja Visa diterima. Dana dalam Akaun Bitvo pengguna boleh disediakan di Kad Tunai Bitvo, yang memungkinkan perbelanjaan dunia nyata yang cepat. Pengguna boleh menggunakan Kad Tunai Bitvo untuk membuat pembelian atau mengeluarkan wang tunai di mana-mana 2 juta ATM yang terdapat di 200 negara tempat Visa atau Plus diterima. Untuk mengetahui lebih lanjut sila lawati https://bitvo.com/bitvo-cash-card/

Pendidikan Blockchain & Keputusan Perdagangan yang Lebih Baik untuk Peniaga Crypto

Bitvo membantu mendidik masyarakat tentang cryptocurrency dan mengisi jurang untuk pengguna dan peniaga crypto yang pertama kali. Pengguna Bitvo boleh log masuk ke akaun mereka dan melihat: https://my.bitvo.com/technical-analysis untuk beberapa analisis yang mudah diikuti pada aset crypto. Ditawarkan oleh platform pertukaran cryptocurrency yang lain, Skor Analisis Teknikal dan Petunjuk Analisis Teknikal Bitvo memberikan pandangan unik untuk membantu membuat keputusan jual beli. Mereka yang baru dalam perdagangan cryptocurrency dapat menikmati kesederhanaan Skor Analisis Teknikal, yang memberikan skor keseluruhan yang mudah dicerna mulai dari Cemerlang hingga Buruk, sementara pedagang yang lebih berpengalaman dibekalkan dengan pelbagai Petunjuk Analisis Teknikal yang dapat digunakan untuk semua cryptocurrency yang ditawarkan di platform Bitvo.

Semua orang digalakkan untuk berkunjung https://bitvo.com/learning-centre/ untuk melayari bahan pendidikan di pusat Pendidikan Bitvo – tidak memerlukan akaun atau pendaftaran! Platform ini menawarkan artikel pendidikan, dengan maklumat berguna untuk pendatang baru dan veteran di ruang, sarat dengan petua, kemas kini perdagangan mingguan untuk memastikan anda selaras dengan berita penting dan perubahan trend pasaran. Langgan buletin Bitvo untuk menerimanya di peti masuk anda.

Pasukan Di Sebalik Bitvo

Menganalisis anggota Bitvo di https://bitvo.com/meet-the-team/, ada puluhan tahun pengalaman dalam Perniagaan, Perbankan, Perakaunan, Keselamatan, Undang-undang, dan pengembangan yang sedang dimainkan. Pasukan ini berhubung dengan baik dan, sekali lagi, tidak seperti pertukaran lain, mereka sebenarnya ada untuk anda lihat, hubungi, dan rujuk. Dengan mengukur operasi dari pelancaran dan bagaimana prestasi pasukan sejauh ini, ini memberikan keyakinan yang inspiratif untuk apa yang akan datang.

Bersedia untuk Perdagangan Kelembagaan dan Jumlah Besar

Pedagang dan perniagaan dengan jumlah tinggi yang memperdagangkan crypto dapat menghubungi Bitvo Trading Desk dan menjalankan perdagangan langsung melalui telefon. Dengan memanfaatkan pengalaman dan pengetahuan Pasukan Bitvo, pelanggan dijamin akan menerima harga terbaik untuk memastikan perniagaan berulang.

Kecairan dan Isipadu

Bitvo dilancarkan dengan mempertimbangkan amalan perbankan dan pelaburan tradisional. Pembeli dalam jumlah besar mengharapkan pelaksanaan cepat atas pesanan, dan kebanyakan pertukaran Kanada tidak mempunyai kelajuan yang tinggi. Bitvo bekerjasama dengan tiga bursa global untuk menyediakan kecairan berterusan dan pelaksanaan pesanan pantas. Pasukan perdagangan Bitvo dapat menangani pesanan di kaunter dengan mudah bermula dari $ 50,000 hingga $ 1,000,000 + CAD.

Masa Depan Bitvo

Drum peraturan semakin kuat ketika undang-undang dan sistem dibuat untuk semua perkhidmatan cryptocurrency di seluruh dunia. Kanada tidak terkecuali, dan untungnya menjadi pemimpin dalam hal ini. Setelah semua dikatakan dan dilakukan, banyak pertukaran dan perkhidmatan cryptocurrency sekitar hari ini tidak akan wujud dalam masa terdekat kerana kurangnya kerjasama dengan undang-undang. Bitvo bekerja bersama pengawal selia, mematuhi setiap langkah untuk memastikan bahawa pertukaran beroperasi tanpa jeda atau kelewatan. Sejak awal, Bitvo telah menyenaraikan aset kripto yang tidak dianggap sebagai sekuriti, mengelakkan sebarang gesekan untuk pelanggan dan mereka sendiri dengan pengawal selia. Selanjutnya, Bitvo bertujuan untuk terus unggul sebagai pertukaran cryptocurrency terbaik untuk orang Kanada setiap hari.

Ini adalah artikel yang dibayar untuk dihantar. Blockgeeks tidak menyokong, juga tidak bertanggungjawab terhadap sebarang bahan yang disertakan di bawah dan tidak bertanggungjawab atas kerosakan atau kerugian yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan yang disebutkan dalam artikel ini. Blockgeeks menggesa pembaca untuk melakukan penyelidikan mereka sendiri dengan penuh perhatian terhadap syarikat, produk atau perkhidmatan yang disebutkan dalam siaran akhbar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me