Vastuuvapauslauseke: Tässä artikkelissa ilmaistut näkemykset ja mielipiteet ovat kirjoittajien näkemyksiä ja eivät välttämättä heijasta Blockgeeksin virallista politiikkaa tai kantaa

Jos luet tätä, sinulla on hyvät mahdollisuudet elää “blockchain-kuplassa”. Olet tekniikan taitava, varhainen käyttöönottaja ja ajattelija. Kertoimet ovat, tiedät paljon ihmisiä, kuten sinä.

Ja nyt olet ymmärtänyt, että suurin osa ihmisistä – ainakaan tekniikan suhteen – eivät ole sinun kaltaisiasi.

Joten jos rakennat blockchain-pohjaista protokollaa, tuotetta tai ratkaisua … tai haluat vain teollisuuden menestyvän, tämä artikkeli on sinulle.

Kun olen työskennellyt markkinoijana 20 vuoden ajan häiritsevien tekniikoiden pääsemisessä valtavirtaan, haluan sanoa, että “me kaikki markkinoimme, vain jotkut meistä tietävät sen”.

Voin kertoa sinulle myös seuraavat:

 • Yksi markkinoijien suurimmista haasteista on tunnistaa ja myöntää, että useimmat ihmiset eivät ole heidän kaltaisiaan.
 • Jokainen markkinoija, joka sanoo “No, tekisin (tai en tekisi) niin”, ei ole hyvä markkinoija.
 • Markkinointi tarkoittaa ymmärrystä ja empatiaa siihen, miten muut ihmiset, toisin kuin sinä, ajattelevat.

Blockchain-teollisuus (jos voimme kutsua sitä niin) on siirtymässä 8. vuoteensa. Intohimoiset uskovat, uteliaat, sala-anarkistit ja libertaristit ovat kaikki melkein esillä. Nyt meidän on saatava muu maailma kiinnostumaan ja innostumaan.

Hyvä uutinen on, että monet alan johtajat alkavat tunnistaa tämän. Äskettäinen e-kirja, “Lohkoketjut valtavirrassa: milloin kaikki muut tietävät?” tarjoaa ajatuksia ihmisiltä, ​​kuten Roger Ver, Jeff Garzik, Erik Voorhees, Primavera De Filippi ja 28 muulta näkemistään esteistä.

Blockchain-pohjaisten ratkaisujen haaste on tuttu.

Kuten Geoffrey Moore osoittanut hänen uraauurtavassa työssään, Rajan yli, Asiakkaat, jotka kannustavat tekniikan käyttöönottoa varhaisessa vaiheessa, ovat PALJASTI erilaisia ​​kuin ne, jotka auttavat siirtämään sen valtavirtaan.

agilistapm

Lähde: Agilistapm

Tai, kuten ystäväni John tapasi ajatella, “mikä sai meidät tänne, ei vie meitä sinne”.

Sinä ja minä tiedämme, että blockchain-keskitetty maailma on, kuten Kevin Kelly saattaa sanoa, “väistämätön.”Mutta se ei tarkoita, että kaikki muut tekisivät … ja se ei tarkoita, että se tapahtuu heti, kun me kaikki haluamme sen.

Se on paradigman muutos Blockchain-teollisuudessa

Useimmissa markkinoinnissa sanot: “Siksi tuotteeni on parempi.”

“Toyota on parempi kuin Honda, koska…”

“Apple on parempi kuin Microsoft, koska…”

“Citibank on parempi kuin Chase, koska…”

Maailmassamme sanomme kuitenkin, että “puhelimesi on parempi kuin Citibank tai Chase tai kukaan muu”.

Mihin useimmat ihmiset sanovat: “Mitä ?!”

Ne ovat luonnollisesti vastustuskykyisiä, koska tarjoamamme ratkaisu (ainakin aluksi) eroaa niin radikaalisti heidän mukavuusalueestaan.

Ja toisin kuin sinä, useimmat ihmiset eivät pidä siitä, että heidät poistetaan mukavuusalueelta.

Anna ihmisten pysyä mukavuusalueellaan

Mikä on totta suhteissa, on totta tuotteen tai alustan markkinoinnissa: On helvetti paljon helpompaa muuttaa itseäsi kuin muuttaa toisia.

Legendaarinen markkinoija Seth Godin, kirjoitti, että kun on kyse ihmisen maailmankatsomuksesta …

“Ihmiset eivät usko siihen, mitä sanot heille. He harvoin uskovat, mitä näytät heille. He uskovat usein, mitä heidän ystävänsä kertovat heille. He uskovat aina siihen, mitä kertovat itselleen. “

Jotta voisit viedä blockchain-visiosi valtavirtaan, sinun on sovitettava tarinasi tarinan kanssa, jonka ihmiset jo kertovat itselleen.

Selvitä asiakkaasi oma tarina ja käske sitten mukautua siihen … nyt se on taito. (Katso lyhyt esimerkki siitä, kuinka Colgate kertoo tarinan nopeasti, tehokkaasti ja visuaalisesti tässä).

Joten mitä on muutettava blockchain-pohjaisille yrityksille?

 • Tekninen seksikkyys on siistiä, mutta kukaan muu ei välitä siitä. Seuraava adoptiovaihe tulee ihmisiltä, ​​jotka eivät ole harrastajia tai ideologian ohjaamia. Se tulee ihmisiltä, ​​jotka ymmärtävät selkeästi WIIFM: n – mitä siinä minulle on? Jos et pysty vastaamaan kysymykseen siitä, mitä toinen saa tuotteesta tai visiosta nopeasti ja helposti ilman 20 askeleen vaivaa, voit Joten mikä on asiakkaasi maailmankuva ja miten tuotteesi sopii siihen visioon?

 • Täydellinen markkinoinnin selkeys, joka tuo meidät selkeyyteen. Huomaat, että kirjoitin “ymmärrän selvästi”. Sinä ja minä tiedämme, että hajautetut järjestelmät tekevät maailmasta turvallisemman, sensuurikestävämmän, yksityisemmän, kitkattomamman, tehokkaamman paikan … mutta se johtuu siitä, että me ” Olemme viettäneet aikaa lukemalla valkoisia lehtiä ja selvittääkseen, kuinka Merklen puut toimivat. Kaikki muut elävät “huomiotaloudessa”, jossa heitä pommitetaan jatkuvasti viesteillä (onko se 5000 tai enemmän tai vähemmän päivässä, ei todellakaan mattar). Joten jos et pysty selittämään ajatustasi 8 sekuntia, taistelet jo ylämäkeen, mutta kaikki alkaa tavoitteestasi. Kun ymmärrät kohdeasiakkaasi, sinun täytyy tyytyä siihen, mitä haluat tehdä. Ei 20 asiaa, ei 10 asiaa.

Silloin siitä tavoitteesta (ts. “Ole maailman johtava hakukone”) tulee huuto kaikesta, mitä teet, mukaan lukien (ja, ehkä, mikä tärkeintä), miten rakennat tuotteesi tai protokollasi.

 • Markkinointikuri. Vertailen usein markkinointia häätorttiin, useimmat ihmiset näkevät kakun kuorrutuksen ja koristelun ja vaikuttuvat. Se vastaa liukkaiden kuvien räikeää mainosta. Suuret markkinoijat tietävät, että menestyvää kampanjaa ei voi järjestää ilman vankkaa perustaa päivittäiselle kurinalaisuudelle ja toteutukselle. Sen sijaan suuret “Älä koskaan lopeta markkinointia“Ja keskitytään siihen, että pystymme jatkuvasti, päivittäin ja päivittäin leipomaan kiinteän kakun, joka ei romahdu. Jos he tekevät niin, he tietävät, että markkinointikakku näyttää kauniilta. Jos he eivät pysty siihen, he tietävät, että mikään jään määrä tai koriste ei saa sitä näyttämään hyvältä. Se on vain valtava sotku kasa … kuten useimmat markkinoinnit siellä.

Yksinkertaisesti sanottuna, keskity tavoitteeseen, laadi suunnitelma sen saavuttamiseksi äläkä poikkea.

Mitä voit tehdä tänään?

Kun olen tekemisissä potentiaalisten asiakkaiden kanssa, yksi asioista, jotka teemme ensin, on a Markkinoinnin löytökysely. Voit tutustua siihen ja vastata kysymyksiin.

Tässä muutama niistä.

 • Yleisö / Asiakkaat: Miksi “asiakkaasi / käyttäjät” ihmiset “ostavat” tietämyksesi perusteella? [Pidä mielessä, että “osta” ei välttämättä tarkoita rahaa. Ihmiset maksavat myös huomion ja ajan kanssa]
 • Kilpailuerottelu: Asiakkaiden mielessä (ei oman mielesi), mitä muut yritykset tekevät mitä teet?
 • Viestit: Asiakkaan näkökulmasta, mitä tarinaa he kertovat itselleen hyödystä, jonka he saavat tuotteesi käytöstä?
 • Tuotemerkki: Ymmärtääkö jokainen työntekijä, kumppani, sijoittaja, mitä brändisi edustaa?
 • Tietoisuus: Kuinka kuvailisit markkinatietoisuuttasi nyt?
 • Havainto: Kuinka markkinat näkevät sinut nyt?

Tämä on vain osa sitä, mutta saat ytimen.

Seuraava askel on tietysti “missä haluat olla 12 tai 24 kuukauden kuluttua?” Kun olet käynyt läpi selkeyttämisprosessin, mistä kannatat ja paljon muuta, voit rakentaa vision ja suunnitelman päästä sinne.

Se ei ole helppoa, mutta se on kriittinen ja neuvottelematon niille, jotka ovat sitoutuneet voittamaan.

Ennusteet

Halveksin tulevan vuoden ennusteita. Suurin osa niistä on vain linkkimyyntiä ilman vastuuta.

Siksi tämä ei ole ennuste; se on tosiasia.

Vuonna 2017 on nouseva ryhmä blockchain-keskitettyjä yrityksiä, jotka:

  • Aseta markkinointi (sen isolla M-kirjaimella) liiketoimintansa keskelle.
  • Aseta asiakas etusijalle ja asiakaskokemus etusijalle.
  • Pystyy ilmaisemaan selkeästi arvoyrityksensä
  • Onko viestialusta ja selkeä tuotemerkki

  • Laadi kristallinkirkas markkinointistrategialausunto.

   • Ja he teloittavat kuin hullut ihmiset.

   Ja he alkavat erota itsensä niistä, jotka eivät pääse pois suunnittelupäästään.

   Rakastan tekniikkaa lohkoketjujen ja hajautettujen järjestelmien takana yhtä paljon kuin kukaan muu. Se on jumalattoman siistiä ja palaan, kun puhun siitä.

   Mutta en ole markkinat. Eikä sinäkään.

   Muistaminen on avain menestykseen ja koko blockchain-teollisuuden menestykseen vuonna 2017 – ja sen jälkeen.

   Mike Owergreen Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me