Luit otsikon oikein, älä huoli. Useiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen vikojen ja yksimielisyyden vääristymisen takia Ethereumin ydinkehitystiimi on vihdoin päättänyt jatkaa tarmokkaan Konstantinopolin lohkoketjun päivitystä. Tämä on projektin ensimmäinen nimetty päivitys yli vuodessa, mikä korostaa sen merkitystä. Tässä on BlockGeekin erittely päivityksestä, mukaan lukien muutokset ja mitä se tarkoittaa suositulle salaushankkeelle.

Tapaa Konstantinopolia 

Niille, jotka unohtivat muistion, tässä on erittely päivityksistä, jotka on tarkoitus aktivoida lähestyvässä Konstantinopolin päivityksessä, joka on määrä julkaista lohkolla 7 280 000 (ennustetaan käsiteltävän torstaina 28. helmikuuta) tietojen mukaan Ethereum.org. Ja vain viitteenä, EIP tarkoittaa Ethereumin parannusehdotusta.

  • EIP 145 – Tämä protokolla tuo bitereittäin siirtyvät esittelyt Ethereumin virtuaalikoneeseen, mikä tarkoittaa, että jotkut ketjun toiminnot ovat halvempia ja helpommin suoritettavissa kuin ennen.
  • EIP 1014 – Ns. “Skinny CREATE2” -ehdotus antaa älykkäille sopimuskehittäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa Ethereum-osoitteiden kanssa, joita ei ole vielä luotu.
  • EIP 1052 – Tämä EIP on jonkin verran samanlainen kuin 145, koska se vähentää myös tiettyjen toimintojen suorittamiseen tarvittavaa Ethereum-kaasun määrää.
  • EIP 1234 – Tämä on epäilemättä Konstantinopolin “iso kahuna”. Tämä ehdotus viivästyttää “vaikeuspommia” (eli “jääkautta”), joka työntää lohkoja kerralla korkeammalle ajan myötä vähentämällä eetteripalkkioita 3 ETH / lohko 2 ETH / lohko.
  • EIP 1283: n poistaminen – 1283 on samanlainen kuin 145 ja 1052, mutta tämä EIP on poistettava tilintarkastajien havaitseman uraauurtavan virheen takia. On erittäin todennäköistä, että 1283 (tai jotain, joka on rakennettu ehdotuksesta) palaa takaisin Ethereumin pääketjuun … lopulta.

Pitäisikö sinun tehdä mitään?

Jos sinulla ei ole täyttä solmua, Ether-kaivostyötä tai jotain vastaavaa kaliiperia, on todennäköistä, että sinun ei tarvitse siirtää ETH-laitettasi tai tehdä mitään lompakon / palveluntarjoajan kanssa.

Maailman suurimmat salauspörssit, kuten Bitfinex, Coinbase, Binance, ovat ilmoittaneet tukevansa Konstantinopolia, mikä tarkoittaa, että insinööritiimit käsittelevät kaikki tähän päivitykseen liittyvät Ethereum-prosessit. Kuten Changpeng Zhao sanoisi, “varat ovat SAFU”. Verkkolompakoiden, kuten MetaMask ja MyEtherWallet, kevyiden lompakoiden, kuten Coinbase Wallet ja Trust Wallet, ja laitteiden, kuten Ledger Nano S, käyttäjien on myös oltava täysin A-OK, koska nämä startupit myös päivittävät solmujaan varmistaakseen, että ne luet oikeaa ketjua.

Toisin sanoen, 90% teistä, lukijat, joudut vain istumaan tiukasti ja katsomaan, kun Konstantinopol osuu.

Mikä on seuraava Ethereumille?

Hintojen näkökulmasta monet väittävät, että tämä päivitys on myös selvästi nouseva, erityisesti Konstantinopolin rinnalla tapahtuvan liikkeeseenlaskun muutoksen (pudotus 3 ETH / lohko 2 ETH / lohko) vuoksi..

Tänään: 4238 lohkoa + 218 setää = 13717 uutta ETH: ta päivässä

5 päivässä: 6100 lohkoa + 350 setää = ~ 12 725 uutta ETH: ta päivässä

– Eric Conner (@econoar) 23. helmikuuta 2019

New Yorkin tutkija Alex Krüger laajensi tätä ajatusta muutama kuukausi sitten. Kun otetaan huomioon yksinkertaiset kysynnän ja tarjonnan teoriat, samalla kun tarkastellaan Bitcoinin pre- ja post-block-palkkioiden muutosten hintatoimia, Krüger totesi olevansa nouseva. Hän väitti, että pitkällä tähtäimellä niin sanottu lohkopalkinto “kolmanneksiminen” on “selvästi nouseva”.

Krüger selitti, että jos Eetteri pysyy edelleen $ 150 -alueella, Konstantinopolilla on minimaalinen vaikutus kaivosekosysteemiin. Hän selitti, että vain “ammattilaiset”, jotka maksavat 0,075 dollaria kilowattituntia kohden, menettävät kannattavuutensa, mikä on kaukana “kuoleman kierteestä”, jota jotkut kyynikot odottivat. Analyytikoiden mielestä harrastajat kaivostyöläiset, maksavatko ne 0,075 dollaria + per kWh tai muuten, jatkavat hajautusta.

Teknisesti Ethereumin kannattajat ajattelevat prosessia, jonka mukaan Konstantinopolissa projektin tulevat päivitykset onnistuvat. Kuten edellä mainittiin, tähän päivitykseen sisältyvät protokollat ​​auttavat rauhoittamaan lyhytaikaisia ​​skaalausongelmia ja siirtävät samalla lohkoketjun yhden (suuren) askeleen lähemmäksi Serenityä, kun Panoksen todistamisen (PoS) ja sirpaloitumisen odotetaan mullistavan Ethereumia maasta ylös.

Otsikkokuva Kohteliaisuus Descryptive.com Unsplashin kautta

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me