“Jos olemme oikeassa opinnäytetyössämme, syntyy uusi tietojenkäsittelyalusta – joka toimii avoimen ja tokenoidun datan avulla. Kehittäjät eivät saa vain maksua, kun maailman Google haluaa kysellä / indeksoida / hakea tietojaan (ja kehittäjät voivat jopa jakaa nämä tulot käyttäjien kanssa), kehittäjät voivat rakentaa muiden kehittäjien avoimien datavirtojen ja avoimien sovellusliittymien kanssa maksetaan, kun kehittäjät käyttävät tietovirtaansa; 1 Mt tietoa = 1 datakolinoa). Mielestäni tämä voi muuttaa maailmaa. Se on uusi tietojenkäsittelyalusta, joka perustuu avoimeen dataan. Storecoin vain kannustaa sitä. “

– Chris McCoy, Storecoinin toimitusjohtaja

Storecoin tuo tokenoitua dataa joukkoon, ilmoittaa viimeisimmän virstanpylväpohjaisen merkkitarjouksen

14. kesäkuuta 2019

Uskomme Big Techiin vähenee jokaisessa politiikan muutoksessa, jokaisessa muokkauksessa ja jokaisessa tietorikkomuksessa. Washingtonissa kilpailun vastaiset rummut lyöivät yhä kovemmin.

Mutta mitä kuluttajat todella haluavat, ei välttämättä ole nykyisten teknologiayritysten hajoaminen: he haluavat vaihtoehtoja. Vaihtoehtoiset lähestymistavat tietoihin, jotka asettavat etusijalle yksityisyyden ja kuluttajan valvonnan. Vaihtoehtoiset liiketoimintamallit, joiden avulla ihmiset voivat tehdä yhteistyötä uudella tavalla ja hyödyntää tietojaan voimavarana.

Storecoin on nollamaksullinen maksu ja vertaisverkkopilvilaskennan lohkoketju, joka mahdollistaa tällaisen vaihtoehdon auttamalla muuttamaan tietoja rahaksi.

Näin se toimii.

Storecoin-projekti alkaa nollapalkkion tasokerroksella. Tämän ytimessä on Blockfin, johtamaton, bysanttilaisen vikasietoista (BFT) konsensusalgoritmi, joka ratkaisee skaalautuvuuden ja hajauttamisen. Blockfinin ja uskomattoman matalan inflaatiopolitiikan ansiosta $ STOR toimii hyvänä rahana koko Storecoin-ekosysteemille.

Koska skaalautuvuus ja turvallisuus on todistettu, Storecoin avaa kaivosmiehen (tai, kuten me kutsumme heitä “dWorkeriksi”) osallistumisen kenellekään maailmassa. Sieltä suojattu siirtokerros voi kehittyä p2p-pilvialustaksi tietojen hajauttamiseksi ja uusien, nollamaksuisten tokenisoitujen sovellusten (tApps) luomiseksi..

Lyhyesti sanottuna uskomme, että monet sovellukset haluavat kokeilla omia natiivimerkkejään kannustamaan työtä ja muuta toimintaa, koordinoimaan ryhmiä ja kokeilemaan vielä uneksimattomia käyttötapauksia.

Ensimmäisen sukupolven ICO-tunnisteiden ongelma on se, että ne ovat yksinkertaisesti maksukoodeja, mikä on huono korvike rahalle, jota ei tueta muulla kuin spekulatiivisella uskomuksella. Storecoin-ekosysteemin sovelluskehittäjät voivat antaa vain tunnuksia, jotka ovat tukena sovelluksen tuottamilla tiedoilla, antaa heille luontaista arvoa perustuen kysyntään, joka kolmansilla osapuolilla on kyseisten tietojen suhteen. Koska data on uuden talouden öljy, se luo Storecoin-ekosysteemin työntekijöille mahdollisuuden saada palkkioita sovellusverkon huollosta ja suojaamisesta tarjoamalla samalla kannattavampi hosting-ratkaisu

sovelluskehittäjät kuin nykypäivän keskitetyt vaihtoehdot, kuten AWS.

Lisäksi tämä tietojen merkitseminen luo uusia mahdollisuuksia vastata kuluttajien huolenaiheisiin kuin koskaan ennen. Ensinnäkin yritteliäät kehittäjät, jotka haluavat tarjota jotain erilaista, saattavat hyödyntää datakoodausta hyödyntääkseen kuluttajia liiketoimintamalleissaan, etsimällä uusia linjauksia ja synergiaa käyttäjiensä kanssa. Vaikka käyttäjille ei maksettakaan tiedoistaan, tunnusten tekeminen tekee tiedoista paljon seurattavampia ja läpinäkyvämpiä, mikä antaa käyttäjille uuden käsityksen tietojen käytöstä ja antaa heille enemmän voimaa taistella sitä, mitä he eivät pidä.

Tämän kaiken taustalla on jaettu tietoverkko, jossa Storecoin-järjestelmän kaivostyöläiset tai työntekijät varmistavat, että koko verkko on suojattu haitallisilta hyökkäyksiltä.

Storecoinille on välttämätöntä, että tämä uusi dataparadigma ei yksinkertaisesti korvaa sitä

välittäjä toisen kanssa. Siksi koko projektia ohjataan järjestelmän avulla, joka vahvistaa tarkastukset ja tasapainot sekä vallanjaon. Hallintojärjestelmämme tekee mahdottomaksi yhdelle ryhmälle – kehittäjille, kaivostyöläisille tai voittoa tavoittelemattomalle säätiölle – vääristää järjestelmää hyödyttääkseen heitä muita paremmin.

Seuraavan Storecoin Milestone Token -tarjouksen ilmoittaminen

Storecoin julkaisee kauan odotetun Milestone Token -tarjouksen torstaina 20. kesäkuuta klo 12.00 PT. Tämän säännön D ja säännön S arvopapereiden tarjoamisen tarkoituksena on tuoda projektiin yli 500 uutta lompakkoa ja jopa 4,97 miljoonan dollarin valtiovarainministeriö.

Storecoin on alusta asti ottanut vahvan ICO-vastaisen kannan ja sen sijaan sitoutunut kasvamaan valtiovarainministeriötä hankkeen keskeisten virstanpylväiden saavuttamisen perusteella. Nämä globaalit keskipitkän aikavälin tavoitteet keskittävät Storecoinin läpinäkyvään projektin toteuttamiseen ja rakentavat samalla pitkäaikaisen luottamuksen kasvavaan yhteisöönsä.

Myynti tarjotaan kolmen vaiheen hinnoittelukierroksena. Jokainen myyntivaihe tarjotaan ensirekisteröitynä ja ensimmäisen rahoittamana. Kun vaihe on täysin rekisteröity ja rahoitettu, seuraava vaihe avautuu ja tarjotaan seuraavalle rekisteröidylle ostajalle.

Tämän myynnin tuotot käytetään useisiin tärkeisiin projektinrakennustoimiin,

mukaan lukien:

● Alfa-verkon vapauttaminen BlockFinille, rinnakkainen ja jatkuva yksimielisyys

moottori

● Useita tietoturvatarkastuksia BlockFin BFT-konsensusalgoritmillemme

● Aloita STORE-kokousten isännöinti ympäri maailmaa

● Hallinnointi-, talous- ja turvallisuusasiakirjojemme julkaiseminen julkista vertaisarviointia varten

● Isännöimme kaikkien aikojen ensimmäisen Storecoin-konferenssin, globaalin tutkimus- ja hallintotapahtuman

Storecoinin nykyisiin sijoittajiin kuuluvat Ari Paul BlockTowerista, Anthony Pompliano ja Matt Ocko,

AlphaBit-rahasto, Ari Nazir of Neural Capital ja paljon muuta.

Rekisteröidy myyntiin osoitteessa:

http://sale.storecoin.com.

Linkit

Sähköposti: [email protected]

Verkkosivusto: http://storecoin.com

Sähke ryhmä: http://t.me/storecoin

Viserrys: http://twitter.com/storecoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me