9 parasta Bitcoin-pörssiä maailmassa Bitcoinin kaupankäyntiin [Päivitetty luettelo]

Tässä on luettelo parhaista Bitcoins-pörsseistä ympäri maailmaa:

 1. Binance (suurin ja alhaisimmat bitcoin-vaihdot)
 2. Bybit (nopein Bitcoin-pörssi, johdannaisvaihto)
 3. Cex.io (nopea ja nopea vaihto)
 4. Coinmama
 5. Kraken (USA: n yleisölle)
 6. Coinbase (toinen USA: ssa toimiva BTC-pörssi)
 7. Deribit (johdannaisille)
 8. Localbitcoins (P2P-vaihto)
 9. Bitfinex

Etsitään parhaita Bitcoin-vaihtoa?

Mutta ennen sitä.

Me kaikki tiedämme..

Bitcoin on saamassa vauhtia nopeammin kuin alun perin ajateltiin.

Ihmiset ympäri maailmaa ovat jo alkaneet puhua siitä, ja monien uusien BTC-pörssien ansiosta ei-tekniset ihmiset voivat nyt ostaa bitcoinia.

Jos haet “Paras Bitcoin-vaihto”, tulet hukkumaan käytettävissä olevilla vaihtoehdoilla.

Mutta tämä yksinomainen opas auttaa sinua valitsemaan yhden parhaista Bitcoin-pörsseistä ympäri maailmaa liiketoiminnan tekemiseksi.

Suurin osa näistä vaihtoista hyväksyy rahaa tilisiirrolla & Parasta on, että voit käyttää niitä mistä päin maailmaa tahansa (kunhan Bitcoin ei ole laitonta maassasi).

Joten tarkastelemme parhaiten Bitcoinin parhaita kaupankäyntialustoja, joiden avulla voit ostaa ja / tai myydä Bitcoinia.

Jos etsit verkkosivustoa ostamaan Bitcoineja heti, tässä on joitain parhaita & luotettavimmat vaihtoehdot:

 • CEX
 • CoinMama

9 parhaista Bitcoin-vaihdoista käytettäväksi vuonna 2020

1. Binanssi (Maailman suurimmat Bitcoin-pörssit)

Binance on suurin ja nopeimmin kasvava Bitcoin-pörssi, joka on luonut suurimman ekosysteemin salauspohjaisten rahoituspalvelujen ympärille.

Tällä alustalla voit ostaa bitcoinia debit- / luottokortilla ja vaihtaa sen sitten muihin kolikoihin. Alusta tarjoaa myös täysin toimivan mobiilisovelluksen, ja se on ylivoimaisesti eniten käytetty Bitcoin-pörssi maailmassa. Jos etsit yhtä suositusta, Binance on sinulle kaikkein tyhjä.

Huomaa: Binance ei ole käytettävissä Yhdysvaltain kansalaisille. Jos olet kotoisin Yhdysvalloista, voit liittyä Coinbaseen tai Krakeniin.

ICO: n tähän päivään saakka, se on kasvanut valtavasti ja on nyt sijoittunut maailman ensimmäisten kymmenen Bitcoin-pörssin ykköseksi. Binance tarjoaa suurimman markkinapaikan Bitcoinille.

Binance on keskitetty pörssi, joka on ottanut ainutlaatuisen otteen laajentaakseen liiketoimintaansa ja tarjoaa myös kohtuullisen alennuksen päivittäiskauppiaille.

Binancen käytön aloittaminen edellyttää rekisteröitymistä sähköpostiosoitteellasi ja prosessi on melko yksinkertainen & nopeasti. Binance tarjoaa natiivikolikon nimeltä BNB, joka on luultavasti toinen salaus, jonka voisit HODL pidempään.

Binancen palkkiorakenne on myös ainutlaatuinen.

Ensinnäkin heillä on 0,1%: n tavallinen kaupankäyntimaksu, joka on jo melko pienempi kuin muilla ikäisillä. Binance tarjoaa natiivikolikon nimeltä BNB, joka on luultavasti toinen salaus, jonka voisit HODL: n pidempään. Jos sinulla on BNB-tunnus, saat 25% alennuksen kaupankäynnistäsi.

Tällä vaihdolla on enemmän etuja, kuten:

 • Bitcoin-säästötili: Ansaitse korkoa Bitcoinista
 • Tuleva ja marginaalikauppa
 • Panostaminen
 • Ei KYC: tä päivittäisen 2 BTC: n peruuttamiseksi

Luo ilmainen tili Binancelle

2. CEX (Kustannustehokas BTC-vaihto)

CEX on yksi luotetuimmista Bitcoin-pörsseistä siellä. Heidän palkkionsa ovat vain 0,25%, mikä on yksi alan standardeista. Suojaus on huippuluokkaa ja tukee useita maksuvaihtoehtoja, kuten:

Maksukortti (Visa ja Master)

 • SWIFT
 • SEPA
 • ACH
 • Kryptovaluutta

CEX tukee myös USDT: tä, joka on välttämätön kaikessa Bitcoinissa käyvässä pörssissä. Voit lukea täydellisen CEX-arvostelun täältä.

CEX: ää ovat tukeneet kaikki suuret salauskauppatyökalut, kuten Shrimpy, 3Commas.

He tarjoavat palveluitaan kaikilla lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa, mukaan lukien 31 Yhdysvaltojen osavaltiota. Yritys perustettiin vuonna 2013, ja sillä on toimistot Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Luo ilmainen tili CEX: ssä

3. Kolikkopohja (Yhdysvaltain pörssi)

Kolikkopohja

Coinbase on yksi Yhdysvaltojen suosituimmista bitcoin-pörsseistä. Heillä on yksi siistimmistä käyttöliittymistä & voit käyttää myös heidän iOS: ää & Android-sovellus ostaa Bitcoins tai Etherium.

Toimivat monissa maissa & Coinbasen käytön aloittaminen on helppoa. Olen jo jakanut yksityiskohtaisen oppaan Coinbasen käytöstä Bitcoinin ostamiseen täältä.

GDAX-kolikkopohja-USA-pörssi

Kun olet rekisteröitynyt Coinbaseen alla olevan linkin avulla, saat 10 dollarin bonuksen, kun olet tehnyt 100 dollarin tapahtuman.

Tämä on ilmaista rahaa, joten et ehkä halua missata tätä tarjousta. Vaikka Coinbase on hyvä ostaa & myydä Bitcoinia, mutta jos olet kaupankäynnissä, sinun on mentävä GDAX: ään heidän viralliselle vaihdolle. Voit käyttää nykyistä Coinbase-kirjautumistunnustasi aloittaaksesi.

Hanki 10 dollarin bonus CoinBaselta

4. Kraken

Kraken on yksi Yhdysvaltojen suurimmista Bitcoin-pörsseistä.Seuraava San Franciscossa, Yhdysvalloissa, Krakenin kanssa voit käydä kauppaa myös muilla kryptovaluutoilla, kuten Ethereum, XMR, LINK ja monilla muilla.

Aloittaminen on helppoa & tarkastus kestää noin 1–2 päivää.

Tämä vaihto on avoin ihmisille ympäri maailmaa & voit rahoittaa tiliäsi erilaisilla valuutoilla, kuten USD, Kanadan dollari, jeni ja euro (muutamia mainitakseni) & kryptovaluutat, kuten Ripple, Litecoin, Bitcoin.

Fiat-raha-talletus-vaihtoehdot

Ensimmäinen pankkisiirto kestää 1-2 päivää uudelle käyttäjälle. Ensimmäisen onnistuneen talletuksen jälkeen asiat ovat kuitenkin sujuvampia.

Kraken-exchange-San-francisco-

Krakenin kojelauta näyttää tältä:

Kaiken kaikkiaan, jos et halua odottaa muutaman päivän päästä alkuun Bitcoin-kaupankäynnin kanssa, Kraken on loistava vaihtoehto.

Rekisteröidy ilmaiseksi Krakenissä

5. Bittrex

Bittrex

Bittrex on suosikkini Bitcoin-vaihto puhtaan suunnittelun ja helpon käytettävyyden vuoksi.

Se on yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden käydä kauppaa yli 190 kryptovaluutalla kerrallaan.

Ne ovat hyvin säänneltyjä ja noudattavat kaikkia Yhdysvaltojen nykyisiä sääntöjä, joten salauksen käyttäjien ei tarvitse huolehtia varojensa turvallisuudesta.

Bittrex hoitaa yhden suurimmista BTC-kaupankäyntimääristä kaikista maailman pörsseistä.

Bittrexin käytön aloittamiseksi sinun on rekisteröidyttävä ja kirjauduttava sisään sähköpostitunnuksesi kautta, mutta nostettava varoja, sinun on tehtävä KYC lähettämällä henkilöllisyystodistuksesi ja puhelinnumero sekä kaksivaiheisen todennuksen mahdollistaminen korkeammille rajoille.

Mutta yksi hyvä asia Bittrexissä on, että tilin vahvistus tapahtuu melko nopeasti.

Bittrex tukee kahden tyyppisiä tilejä:

 • Perustili – nostorahat enintään 3 BTC / päivä.
 • Advanced Account – nostorahat, joiden arvo on jopa 100 BTC / päivä.

Bittrex on vain salauksenvaihto, mikä tarkoittaa, että se ei salli sinun tallettaa fiat-valuuttoja, kuten USD, EUR, GBP jne., Ja niiden palkkiotaulukko on tasainen 0,25% kaikille.

Ne tarjoavat myös pääsyn kehittyneisiin kaupankäyntityökaluihin, kuten kynttilänjalkakaavioihin ja hiusristikkoihin, mutta käyttöliittymä on melko puhdas ja intuitiivinen, joten aloittelijoille ei pitäisi olla mitään ongelmia.

Luo Bittrex-tili

6. Poloniex

Kun on kyse kaupankäynnin määrästä ja tuetuista kryptovaluutoista & luottamus, mikään ei voita Poloniexiä. Poloneixin käytön aloittaminen on helpointa, koska voit tallettaa minkä tahansa kryptovaluutan tai USDT: n (Sidontadollarit) & aloita kaupankäynti.

Kun asetat tilisi, varmista, että otat kaksivaiheisen todennuksen käyttöön ennen minkään valuutan tallettamista. Pörssi tukee Stop-limit-toimeksiantoja kaupankäyntiriskin vähentämiseksi. Onko sinulla 5 minuutin, 15 minuutin, 30 minuutin, 2 tunnin ja 4 tunnin kynttilänjalkoja. Kaaviot ovat täysin zoomattavissa kattamaan koko markkinahistoria.

Jos olet tekemisissä Altcoinsin kanssa, tämä on paras kryptovaluutan vaihto sinulle.

Luo Poloniex-tili

7. Bittileima

Tämä on toinen suosittu Bitcoin-pörssi, joka väittää olevansa ensimmäinen täysin lisensoitu vaihto. Voit myös ostaa bitcoineja luotto- tai maksukortillasi.

Bitstamp-tradeview

Niiden käyttöliittymä on kauniimpi kuin Kraken, ja ne tarjoavat iOS: n & Android-sovellus, jotta voit käydä kauppaa älypuhelimestasi.

Muut ominaisuudet:

Pankkisiirto kestää yleensä 2-5 työpäivää ja SEPA-siirto kestää 1-3 arkipäivää päästäksesi Bitstamp-tilillesi.

Bitstamp on paras kauppiaille, jotka etsivät edistynyttä vaihtoa bitcoinien ostamiseen / myyntiin voidakseen tuottaa voittoa.

Luo Bitstamp-tili

8. Kaksoset

Kaksoset on toinen suuri Bitcoin. Gemini perustuu New Yorkiin & toimii myös Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Ne tarjoavat sekä yksittäisiä tilejä että institutionaalisia tilejä. Niiden hinta on kilpailukykyinen & niiden käyttöliittymä on helppokäyttöinen aloittelijoille. Keskustelin heidän tiiminsä kanssa institutionaalisen tilin avaamisesta & he ovat erittäin ystävällinen yritys työskennellä.

Jos aiot avata yritystilin Bitcoin-kaupankäynnille Yhdysvalloissa, Gemini on loistava vaihtoehto.

Luo Gemini-tili

9. Localbitcoins

Localbitcoins on yksi niistä pörsseistä, joka on edelläkävijä P2P-menetelmässä Bitcoinin ostamiseen ja myyntiin. Se toimii missä tahansa maailman maassa, ja ehkä yksi luotettavimmista palveluista Bitcoin-vaihtoon P2P-muodossa.

Vahvistusprosessi kestää noin muutaman tunnin tai yhden päivän & Kun olet valmis, voit löytää ostajan tai myyjän läheltäsi. Alusta toimii turvatalletuksena ja auttaa sinua löytämään toisen kaltaisen käyttäjän kaupungistasi tai maastasi.

Luo LocalBitcoins-tili

Kuten aiemmin sanoin, uusia Bitcoin-pörssejä tulee joka päivä verkkoon. Voimme odottaa näkevämme yhä useampia niistä entistä paremmilla ominaisuuksilla loppukäyttäjille, kuten sinä ja minä.

Yksi varoituksen sana:

 • Älä käytä näitä Bitcoin-vaihtoa lompakkona.

Ne ovat hyviä kaupankäyntiin, mutta jos sinun on pysäköitävä bitcoinejasi, käytä joko mobiilipohjaista lompakkoa, kuten Atomic, tai osta laitteistolompakko, kuten LedgerWallet. Mikä tahansa lompakko, jonka avulla voit tallentaa kolikot offline-tilaan, on paras ja turvallisin.

Tarkista: Parhaat Bitcoin-lompakot

Puhun bitcoineidesi turvaamisesta tulevissa viesteissä, mutta kerro nyt, mitä Bitcoin-vaihtoa olet käyttänyt ja millainen kokemuksesi on ollut.

Jos pidät tästä oppaasta hyödyllistä, jaa se verkkoosi!

Tässä on muutama käsin valittu opas, joita voit lukea seuraavaksi:

 • Binance Exchange Review: Onko se turvallista ja luotettavaa?
 • 3commas-arvostelu: Tulet rakastamaan tätä
 • Binanssivaihtoehdot: Salausvaihto, joka on samanlainen kuin Binance
 • Viisi suosituinta verkkosivustoa Ripplen (XRP) ostamiseen
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map