Δεν πρέπει να κάνετε ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin [Πρέπει να ξέρετε για κάθε Bitcoin HODLER]

Τι συναρπαστική στιγμή για να ζήσετε μέσα σε αυτήν την κρυπτοεπανάσταση! Δεν συμφωνείτε?

Έχουμε δει πολλά σκαμπανεβάσματα στο Bitcoin και σε άλλες αγορές altcoin και έχουμε μάθει ότι το HODLing είναι ο τρόπος να προχωρήσουμε αν έχετε επιλέξει τα κρυπτονομίσματα σας με τον σωστό τρόπο. (#ΞΗΛΩΜΑ Επενδυτές Bitconnet)

Το “HODL” γίνεται σιγά σιγά ένας τρόπος ζωής πολλών εραστών κρυπτογράφησης που, νομίζω, είναι το σωστό να κάνεις αν δεν μπορείς να & έξω από την αγορά.

Η στρατηγική “HODL” θα σας ανταμείψει στο μακροπρόθεσμο ταξίδι σας της κρυπτογράφησης, καθώς και να ανοίξετε νέους δρόμους για να κερδίσετε κέρδη από τα προκύπτοντα σκληρά πιρούνια και αέρα στα κρυπτοσφαίρια.

Αυτό το έτος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι άνευ προηγουμένου στον αριθμό των σκληρών πιρουνιών και των σταγόνων αέρα. Αυτό, ωστόσο, είναι απλά ένα έντερο, θεωρώντας ότι δεν έχω μια κρυστάλλινη σφαίρα για να σας πω την ακριβή αλήθεια!

Αλλά μαθαίνοντας από προηγούμενες εμπειρίες, μπορούμε να πούμε ότι μπορεί να δούμε έναν μεγάλο αριθμό σκληρών διχάλων δημοφιλών κρυπτονομισμάτων όπως το Bitcoin και το Ethereum, τα οποία τελικά θα ωφελήσουν τους κατόχους αυτών των διακριτικών.

Στο παρελθόν, η CoinSutra σας ενημέρωσε για τέτοια πιρούνια και βοήθησε επίσης πολλούς να διεκδικήσουν τα δωρεάν διχαλωτά νομίσματά τους, όπως:

 • Bitcoin μετρητά
 • Bitcoin χρυσό
 • Bitcoin Diamond (WIP…)
 • Ethereum Classic κλπ…

Ωστόσο, ενώ διεκδικούσαν αυτά τα διχαλωτά νομίσματα, πολλοί άνθρωποι εκτός της κοινότητας CoinSutra παραπονέθηκαν για απάτη και ληστεία του Bitcoin τους, επειδή χρησιμοποίησαν κακόβουλα πορτοφόλια για να αποθηκεύσουν τα νομίσματά τους..

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο νομίζω, βλέποντας αυτές τις συνεχιζόμενες απάτες και πολλά πιρούνια, ένα άρθρο για τοΚάνε & Χωρίς σκληρό πιρούνι BTC»Θα βοηθούσε πολλούς.

Κάνετε σε ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin

1. HODL Bitcoin στο Ledger Nano S ή παρόμοιο είδος πορτοφολιού: Όπως ίσως γνωρίζουν οι περισσότεροι αναγνώστες μας στο CoinSutra, σας συνιστούμε να μην κρατάτε το BTC σας σε ανταλλαγή οποιαδήποτε μέρα. Παρομοίως, εάν κρατάτε το BTC σας σε ανταλλαγή κατά τη διάρκεια ενός σκληρού πιρουνιού, οι πιθανότητες είναι μικρές για εσάς να διεκδικήσετε τα διχαλωτά νομίσματά σας, εκτός εάν η ανταλλαγή σάς παρέχει ρητά πρόσβαση σε αυτά τα νομίσματα. Εν ολίγοις, θα είστε στο έλεος αυτών των ανταλλαγών και της απόφασης που λαμβάνουν για το συγκεκριμένο πιρούνι.

2. ΚΑΝΕΤΕ τα bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι που δεν φιλοξενείται: Κρατήστε τα Bitcoin σας σε πορτοφόλια όπως Ledger Nano S, Trezor, κ.λπ. κατά τη διάρκεια ενός σκληρού πιρουνιού, επειδή αυτά τα πορτοφόλια διασφαλίζουν ότι έχετε τον έλεγχο των κεφαλαίων σας καθώς και των διχαλωτών νομισμάτων σας ελέγχοντας τους σπόρους ή τα ιδιωτικά κλειδιά του.

3. HODL σε πορτοφόλια λογισμικού: Εάν δεν έχετε πορτοφόλι υλικού, χρησιμοποιήστε πορτοφόλια λογισμικού όπως το Mycelium, το Coinomi, το Jaxx και το Exodus για να ελέγξετε τα ιδιωτικά σας κλειδιά. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε τα bitcoin σας σε ένα πορτοφόλι χαρτιού, αλλά δεν το προτείνω για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή έχουμε τώρα πορτοφόλια υλικού και, δεύτερον, η διεκδίκηση μέσω χαρτοφυλακίων είναι μάλλον κουραστική.

4. Μάθετε πώς να υπογράφετε ένα μήνυμα με το πορτοφόλι σας Bitcoin: Αυτός είναι ένας νέος τρόπος διεκδίκησης των δωρεάν διχαλωτών κερμάτων σας. Πιστεύω επίσης ότι είναι ένας πολύ ασφαλέστερος τρόπος διακλάδωσης και διεκδίκησης δωρεάν νομισμάτων. Υπογράφοντας ένα μήνυμα με το πορτοφόλι BTC, αποφεύγετε τον κίνδυνο έκθεσης των ιδιωτικών κλειδιών ή των σπόρων σας απευθείας σε υπηρεσία τρίτου μέρους. Μάθετε πώς να το κάνετε εδώ.

5. Ελέγξτε για υποστήριξη segwit στο πιρούνι: Επίσης, ελέγξτε αν το πιρούνι υποστηρίζει segwit. Αυτό συμβαίνει επειδή σε περίπτωση που δεν κρατάτε τα νομίσματά σας BTC σε μια διεύθυνση segwit, δεν θα μπορείτε να διεκδικήσετε τα διχαλωτά νομίσματά σας.

6. Ελέγξτε ποιο πορτοφόλι θα χρησιμοποιηθεί για την αξίωση των διχαλωτών νομισμάτων σας: Ελέγξτε αν το πορτοφόλι που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε για να διεκδικήσετε τα διχαλωτά νομίσματά σας υποστηρίζεται από segwit ή κληρονομιά. Είναι σημαντικό να ελέγξετε γιατί εάν κρατάτε τα νομίσματά σας σε μια διεύθυνση segwit, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι segwit για να διεκδικήσετε τα διχαλωτά νομίσματά σας. Ομοίως, εάν κρατάτε τα νομίσματά σας σε ένα πορτοφόλι παλαιού τύπου, θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι που υποστηρίζεται από παλαιού τύπου για να διεκδικήσετε τα διχαλωτά νομίσματά σας.

Δεν υπάρχει σε ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin

 • Μην κρατάτε τα bitcoin σας σε ανταλλαγή κατά τη διάρκεια του πιρουνιού, εάν θέλετε τα δωρεάν διχαλωτά νομίσματά σας.
 • Μην τοποθετείτε το σπόρο ή τα ιδιωτικά σας κλειδιά οπουδήποτε, έως ότου είστε βέβαιοι ότι το επιλεγμένο πορτοφόλι ή η υπηρεσία για την αξίωση των διχαλωτών νομισμάτων σας είναι αξιόπιστο. Στο ίδιο το πιρούνι Bitcoin Gold και Bitcoin Diamond, οι άνθρωποι έχασε εκατομμύρια λόγω χρήσης κακόβουλων υπηρεσιών για διαχωρισμό ή αξίωση των νομισμάτων τους.

Κανένα από τα δύο αυτά πορτοφόλια δεν είναι ασφαλές και να θυμάστε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά ενδέχεται να μην λειτουργούν έως ότου ξεκινήσει το Κύριο δίχτυ.

– Bitcoin Gold [BTG] (@bitcoingold) 11 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΑΤΗΣ – πολλοί ιστότοποι ισχυρίζονται ότι σας επιτρέπουν να συλλέγετε Bitcoin Diamond. Θα κλέψουν τα περιουσιακά σας στοιχεία. Μην εισάγετε ποτέ το μνημονικό σας σε ιστότοπο τρίτων.

– Καθολικό (@Ledger) 21 Δεκεμβρίου 2017

 • Ποτέ μην τοποθετείτε τον αρχικό σπόρο ή τα ιδιωτικά σας κλειδιά σε ένα πορτοφόλι προτού στείλετε τα Bitcoin σας σε ένα νέο πορτοφόλι με ένα νέο σπόρο ή ιδιωτικό κλειδί.
 • Μπορείτε να διατηρήσετε το BTC σας σε οποιοδήποτε ανταλλακτικό που υποστηρίζεται από το πιρούνι, αλλά μόνο εάν χρειάζεστε γρήγορη πρόσβαση στα διχαλωτά νομίσματά σας. Αυτό, ωστόσο, είναι πολύ επικίνδυνο και δεν συνιστάται από εμάς. Εάν το κάνετε, κάντε το με δική σας ευθύνη.
 • Επίσης, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα πορτοφόλια λογισμικού να διατηρούν σημαντικό ποσό νομισμάτων επειδή είναι επίσης εγγενώς επικίνδυνα. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, ενημερωθείτε εδώ για τους κινδύνους ασφαλείας τους εδώ.

Συμπέρασμα: Η ασφάλειά σας είναι στο μυαλό σας

Κάποιοι από εσάς μπορεί να είστε συγκλονισμένοι αφού το διαβάσετε καθώς υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα και δεν πρέπει και πρέπει να ρωτάτε αν αξίζει τον κόπο. Ωστόσο, όταν συμβαίνει ένα νέο πιρούνι Bitcoin, μην αφήνετε την απληστία να πάρει το καλύτερο από εσάς. Σε σύγκριση με 1 γνήσια διχαλωμένα νομίσματα, υπάρχουν περισσότερα από 10 πλαστά νομίσματα. Αυτά τα πιρούνια απάτης bitcoin δημιουργήθηκαν για να σας δελεάσουν να τους δώσετε το ιδιωτικό σας κλειδί με αποτέλεσμα να χάσετε τα πολύτιμα Bitcoin σας.

Προσωπικά, θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο, καθώς και σημαντικά ανταμοιβή εάν το κάνετε προσεκτικά.

Ακριβώς για να δείξουμε πόσο αξίζει όλη αυτή η ταλαιπωρία, θα πρέπει να κοιτάξετε τις τιμές των περασμένων διχασμένων νομισμάτων από το Bitcoin.

 • Bitcoin Cash (BCH) -Κάθε υψηλό όλων των 3600 $
 • Bitcoin Gold (BTG) – Όλο το υψηλότερο ποσό των 460 $
 • Bitcoin Diamond (BCD) – Όλο το υψηλό όλων των 500 $
 • Super Bitcoin (SBTC) – Όλο το υψηλότερο ποσό των 436 $

Μπορείτε να δείτε πώς αυτά τα διχαλωμένα νομίσματα αξίζουν ένα σημαντικό ποσό και τα δωρεάν χρήματα είναι πάντα καλά αρκεί να γνωρίζετε πώς να εξασφαλίσετε τα υπάρχοντα χρήματά σας για να διεκδικήσετε το νέο.

Αυτό είναι από τη δική μου πλευρά σε αυτό το άρθρο και θα επιστρέψω σύντομα με μερικούς ασφαλείς τρόπους διεκδίκησης Bitcoin Diamond και Super Bitcoin που δεν έχουμε ακόμη διεκδικήσει.

Μέχρι τότε, μείνατε συντονισμένοι στο CoinSutra και μην πιάσετε προβλήματα.

Αν σας αρέσει αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας & οικογένεια στο Facebook & Κελάδημα!

Σας αρέσει αυτό το άρθρο; Ακολουθούν μερικά ακόμη άρθρα που δεν πρέπει να χάσετε:

 • Ποια Cryptocoins υποστηρίζει το Trezor Hardware Wallet?
 • Τα 3 καλύτερα πορτοφόλια υλικού για Bitcoin του 2020 (+ Altcoins Supported)
 • Καλύτερα Πορτοφόλια μετρητών Bitcoin (BCH): Δωρεάν χρήματα για κάθε Bitcoiner! Γουοου!
 • Bitcoin Diamond (BCD): Μια πλήρης λίστα ανταλλαγών Bitcoin Diamond
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map