Bitcoin pienyrityksille: mitä sinun on tiedettävä

Noin puoli vuosikymmentä sitten ohjelmoija tai ohjelmoijien ryhmä salanimellä ”Satoshi Nakamoto” synnytti ”Bitcoin” -nimisen ohjelmistojärjestelmän, joka voi kulkea useiden kaivostyöläisten koneiden verkoissa ja kuka tahansa ympäri maailmaa voi käyttää näitä kaivostyöläisiä.

Siksi uusi Internet-valuutta jaettiin kaikkialle maailmaan ja siitä tuli sensaatio, koska se on ilmainen, nopea, helppo käyttää ja sillä ei ole ehtoja. Tunnetaan myös nimellä “kryptovaluutta”, ja bitcoinit hallitsevat suurinta osaa Internet-rahatapahtumista nykyään, ja niiden odotetaan kasvavan vielä suuremmaksi tulevina vuosina. Suuret, yritys- ja yritysyritykset ovat hyväksyneet bitcoinit varainsiirtotapana, ja päättäminen siitä, käytetäänkö niitä myös pienille yrityksille, tarvitsee jonkin verran tietoa bitcoinien mekanismista ja toiminnallisuudesta, kuten alla on esitetty.

Bitcoin pienyrityksille: Mikä on bitcoin?

bitcoin on kokonaan digitaalinen / virtuaalinen rahamuoto, jota voidaan vaihtaa henkilöiden välillä ilman hallitusten, rahoituslaitosten tai pankkien väliintuloa. Puhtaasti salaus, bitcoinien määritelmää varten sinun on tiedettävä, miten se toimii. Läpinäkyvä pääkirja nimeltä blockchain valvoo kaikkia bitcoin-lompakoiden välisiä tapahtumia, ja siirto voidaan tehdä yksilöllisen bitcoin-osoitteen kautta, joka on luotu kullekin lompakolle osoitetuilla yksityisillä avaimilla. Bitcoin-tapahtumien käsittelyä kutsutaan kaivokseksi, mikä vahvistaa siirrot vain yksimielisesti kaikkien lohkoketjun alla olevien järjestelmien kanssa tapahtuman toteuttamiseksi. Yleisesti ottaen kaikki tämä tarkoittaa, että kukaan ei voi pestä bitcoin-tapahtumia, koska ne ovat tiukan valvonnan ja verkon sääntöjen alaisia. Siksi bitcoinien voidaan sanoa olevan digitaalisen valuutan järjestelmän lupaava tulevaisuus.

Mikä on Bitcoin? Vaiheittainen opas aloittelijoille

Pidä silmällä talouttasi ja verojasi

Bitcoins eivät ole erilaisia ​​kuin fyysiset valuutat verojen maksamisessa ja kirjanpidossa. Sinun on oltava tietoinen Bitcoinsin nykyisestä arvosta veronmaksuhetkellä, koska et voi maksaa IRS: tä suoraan bitcoineissa. Joten voi tapahtua, että bitcoineidesi dollarin arvo eroaa huomattavasti niiden alkuperäisestä hinnasta. Siksi yrityksesi talouden ja verojen seuraaminen on tärkeää. Käytä Bitcoinejasi samalla tavalla kuin tekisit dollareitasi liiketoimien, liikevaihtoveron maksujen ja vuotuisen veronmaksun aikana yrityksesi voiton mukaan.

Valmista tekniikka valmiiksi bitcoineille

Bitcoineiden käyttö on erittäin helppoa, kun ymmärretään vain vähän mekanismin teknisiä näkökohtia. Aloittelijalle ensimmäinen askel on asentaa bitcoin-lompakko gadgetiin (kannettava tietokone / matkapuhelin), ja olet siellä! Lompakko tekee ensimmäisen bitcoin-osoitteesi, jonka voit jakaa ystäviesi kanssa rahansiirtoa varten. Ainoa saalis on, että jokaiselle tapahtumalle tulee uusi osoite. Bitcoin luottaa salaketjuun (julkinen pääkirja), jota johtaa salaus. Asia on, että bitcoinin käyttämiseen tarvitaan joitain teknisiä lisäominaisuuksia gadgetissasi.

Matala kyberuhkien riski

Jotta ymmärrettäisiin, kuinka bitcoinit estävät kyberuhkia, tarvitaan pieni yksityiskohta sen kauppamekanismista. Blockchain tallentaa kaikki vahvistetut liiketoimet bitcoin-lompakoiden välillä, mikä pitää yksityisen avaimen tai siemenet. Nyt jokaiselle tapahtumalle tietty siemen luo yksilöllisen bitcoin-osoitteen, joka on lopullinen ja jota ei voida muuttaa kyseiselle tapahtumalle. toisin kuin korkean riskin maksuyhdyskäytävät pankki- / luottokorttien osalta blockchainit vahvistavat tapahtuman matemaattisen todistuksen perusteella, että raha tulee oikealta lompakolta. Turvallisuuden lisäämiseksi estoketjut tallentavat ja lähettävät vahvistetun tapahtuman julkisesti ja eliminoivat kaikki bitcoinien varastamisen tai väärän laskennan uhat..

Hajautettu maksujärjestelmä

Bitcoineja voidaan kutsua Internet-valuutaksi täydellisen digitaalisen identiteettinsä vuoksi. Täysin hajautettu valuutta, joka ei ole hallituksen lainkäyttövaltaan, bitcoineja voidaan käyttää tai vastaanottaa missä tahansa päin maailmaa, kunhan toinen osapuoli myös käyttää bitcoineja. Jos yrityksesi käyttää bitcoineja varojen siirron välineenä, mikään maantieteellinen raja ei voi rajoittaa yrityksesi altistumista ympäri maailmaa.

Mahdollistaa kitkattoman rajat ylittävän tapahtuman

Bitcoin-transaktiot ovat eräänlainen vertaisverkkojen digitaalinen valuutansiirtoprosessi, johon ei sisälly välittäjää ostajan ja myyjän välillä. Tämä tarkoittaa, että Tokion ja Lontoon välinen bitcoin-kauppa olisi yhtä yksinkertaista ja vaivatonta kuin kahden osapuolen välinen käteisvaluutanvaihto. Kuten aiemmin keskusteltiin, bitcoinin hyvin hajautetut ja digitaaliset ominaisuudet tekevät siitä sujuvan rajatylittävien liiketoimien tapahtumiselle.

Antaa asiakkaille toisen maksutavan

Bitkoiinit mahdollistavat digitaaliset käteisoperaatiot (toisin kuin luottokorttitapahtumat) Internetin välityksellä, joten keskusviranomainen tai muut poliittiset puoluejärjestelmät eivät sido niitä. Tämä tekee tietysti bitcoineista sopivampia kuin luottokorttimaksut, PayPal jne., Jotka viranomaiset estävät toisinaan useissa maissa. Bitcoineilla tarvitaan vain bitcoin-lompakko, ja yrityksesi maksut / rahoitus voivat tavoittaa asiakkaita kaikkialla maailmassa tällaisista rajoituksista riippumatta.

Tunne yrityksesi rajoitukset ja riskit

Vaikka tämän digitaalisen valuutan markkinahinta on hyvin toteutettavissa ja avoin, se on epävakaa ja siten hyvin arvaamaton liiketoimintasuunnitelmien laatimiselle. Joten on välttämätöntä olla tietoinen liiketoimintasi asemasta ja rajoituksista ennen bitcoinin käyttöä liiketoimintaan. Sinun on arvioitava yrityksesi taloudellinen tuki, jos bitcoin-hinnat laskevat. Yrityksesi rajoitusten ja riskien tunteminen, ennen kuin käytät bitcoineja, suojaisi sinua tällaisissa epäsuotuisissa olosuhteissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map