Koronavirus je pokazal, da čeprav lahko ista pandemija na ljudi vpliva na podobne načine po vsem svetu, bodo različne denarne politike vlad na različne načine vplivale na moč tujih valut, odvisno od obsega vladnih spodbud. Ker se potrošniki obračajo na Bitcoin kot na varovanje pred inflacijo, jim lahko koristi izpostavljenost do odprtokodnih denarnic, kot je npr. Bitamp.

Bitamp je nova, brezplačna, odprtokodna Bitcoin denarnica, ki uporabnikom omogoča, da v nekaj sekundah ustvarijo novo denarnico, uporabnikom pa omogoča tudi prejemanje Bitcoinov s standardnega Bitcoin naslova, ki se začne z 1xx, segwit se začne z bxx in p2sh naslov, ki se začne s 3xx. Podjetje uporabnikom ponuja možnost, da količino kriptovalut v apoenih valutah izrazijo v USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY, KRW in RUB..

Ustvarjanje nove denarnice

S kolesarjenjem po »Ustvari novo seme« lahko uporabniki brez plačila ustvarijo neskončno število Bitcoin denarnic. Vsako seme je seme z 12 besedami, ki ga lahko uporabniki kopirajo in nato prilepijo v polje »Potrditev semena«. Obstaja enostopenjski gumb »Natisni«, ki natisne seme BIP39, ki ga lahko uporabniki laminirajo in nato shranijo v sef. Semena niso shranjena na strežnikih podjetja Bitamp, zato jih ni mogoče obnoviti, če jih izgubimo.

Kaj je BitAmp - [Priročnik za začetnike po korakih]

Prijavljanje

Ko uporabniki zabeležijo svoje besedne zveze, lahko začnejo s prijavo.

Uporabniki se lahko prijavijo tako, da vnesejo svojo besedno besedno zvezo z 12 besedami, ki so jo pravkar ustvarili z Bitampom, ali pa vnesejo svoj zasebni ključ na svoj Bitcoin naslov z drugih platform. To so lahko tudi bitcoin naslovi, ki jih že mesece uporabljajo, ustvarjene na drugih platformah, kot so Electrum, Mycelium itd., Do katerih bodo uporabniki morda želeli dostopati prek spletnega vmesnika Bitamp.

Pregled računa BitAmp

Ko uporabniki kopirajo in potrdijo semensko besedno zvezo, so usmerjeni na stran »Pregled računa«, kjer lahko prejmejo svoj prvi bitcoin z uporabo Bitcoin naslova ali QR kode. V vmesniku je veliko odsekov: »Pregled«, »Pošlji«, »Prejmi«, »Naslovi«, »Strela« in

»Izmenjava«. Uporabniki se lahko vrnejo na razdelek »Račun«, če pozabijo svojo besedno zvezo z 12 besedami. Prihodnji odseki podjetja bodo “Lightning” in “Exchange” so trenutno tudi v proizvodnji.

Pošiljanje Bitcoina

Uporabniki lahko svoje bitcoine pošljejo s svojim Bitcoin naslovom, skenirajo QR kode ali prilepijo povezavo BitPay. Uporabniki lahko pokažejo, ali želijo znesek bitcoinov denominirati v eni od osmih različnih valut – USD, EUR, GBP, CAD, AUD, CNY, KRW in RUB.

Prejmite Bitcoin

Uporabniki lahko tudi kliknejo »Prejmi«, da prejmejo svoj bitcoin s kopiranjem svojega Bitcoin naslova ali s posnetkom zaslona svoje QR kode.

Ogled vseh Bitcoin naslovov

Uporabniki si lahko na koncu ogledajo vse naslove na enem mestu pod zavihkom »Naslovi«. S klikom na ikono “ključ” se prikaže zasebni ključ vsakega naslova bitcoin. Prvi naslov na seznamu bo enak naslovu bitcoinov, ki je prikazan v razdelku »Prejmi«. Drugi naslovi pa bodo “podrejeni” naslovi, povezani s tem glavnim prvotnim nadrejenim računom.

Račun in podpora

Končno lahko tisti, ki pozabijo svojo semensko besedno zvezo, gredo pod zavihek »Račun« in jo pridobijo. Tisti, ki iščejo tudi podporo strankam, lahko na zavihku »Podpora« poiščete e-poštna sporočila za podporo in povratne informacije.

BitAmp – Zaključek

Če povzamemo, Bitamp ponuja zelo enostaven način za samopomoč iz katerega koli brskalnika ali naprave.

Uporabniki, ki Bitcoin kupujejo prvič, morajo razumeti nestanovitnost Bitcoinov, katerih vrednost je pogosto v nasprotju z obstoječimi tradicionalnimi trgi. Bitkoinova volatilnost pred razpolovitvijo Bitcoinov in po njej je preizkusila infrastrukturo in razširljivost Bitcoin denarnic, ki so del centraliziranih korporacij, kot je Coinbase. V času volatilnosti ta podjetja prejmejo nenaden priliv prometa, ki lahko povzroči propad strežnikov. Ta podjetja imajo morda tudi napake v svoji infrastrukturi in pametne pogodbe, ki bi jih hekerji lahko izkoristili, da bi vzeli milijone dolarjev uporabniških sredstev.

Bitamp ima nasproten pristop od teh centraliziranih borz z odprto kodo, da uporabnikom zagotovi kar največjo preglednost na Github. Tisti, ki pregledujejo Bitamp Github, lahko vidijo, da projekt uporabnikom ne uveljavlja omejitev odvzema ali ravni KYC in ne zaračunava odstopnin ali celo izvaja minimalnih zneskov dvigov, ki jih lahko uporabniki izvršijo, kar uporabnikom omogoča popolno prilagodljivost in svobodo.

Ker se bitcoin še naprej giblje okoli trga 000, se lahko mnogi odločijo za nakup več bitcoinov, še posebej, če predvidevajo, da so tradicionalni trgi dosegli vrhunec. Navsezadnje sta NASDAQ in S&P 500 so pred kratkim dosegli najvišje vrednosti in izbrisali izgube zaradi koronavirusa, vendar so od takrat doživeli velike izgube. Ker bo večja ozaveščenost o bitcoinih povečala povpraševanje po enostavnih, takojšnjih in varnih rešitvah za hrambo sredstev, kot je Bitamp.

Uporabniki, ki so prebrali grozljive zgodbe o vdorih, kot je kramp Quadriga CX, se lahko zdijo, da je bitcoin preveč tvegan in preveč ranljiv za vdore. Ko pa enkrat ugotovijo, da obstajajo rešitve za skrbniške in denarne denarnice, se lahko uporabniki odločijo za samostojno skrbništvo in to popolnoma razumejo. odprtokodno denarnice, kot je Bitamp, so lahko najboljša izbira za samopomoč.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me