Upam, da uživate v kriptomaniji s CoinSutra. Prav tako verjamem, da je del skupnosti coinutra.community pomagal mnogim od vas, da ste izboljšali svoje znanje o kriptovalutah.

Eden od mnogih načinov zaslužka v kriptosferi je, da za nekaj časa HODL dobite kovance in jih obrnete, ko boste videli dobre donose v USD / BTC (ali v katerem koli paru ga želite meriti). To premetavanje pa zahteva tako čas kot potrpljenje!

To pogosto počnem, kadar Bitcoin ne niha preveč. Vnašam bolj stabilne kovance, kot je Litecoin, če niso črpali. Ko LTC dejansko začne črpati, bi pretvoril LTC v BTC, da bi učinkovito zbral več BTC.

To lahko storite tudi vi in ​​si prizadevate za 25-40% povečanje začetne naložbe v BTC. Za to pa morate temeljito razumeti postopek pretvorbe.

Zato vam naštejem nekaj preprostih korakov za učinkovito in uspešno izmenjavo teh parov.

Takoj zamenjajte Litecoin za Bitcoin ali obratno (LTC za BTC)

LTC in BTC sta prevladujoča para, s katerima se trguje na različnih platformah, zato med pretvorbo Litecoina v Bitcoin ne bi smeli imeti težav z likvidnostjo, razen če za to uporabljate ne tako dobro menjalnico..

1. Changelly

LTC-BTC-Changelly

Changelly je menjalnica z več valutami, s katero lahko v sorazmerno krajšem času zamenjate različne valute za različne pare.

Uporaba Changellyja za hitro menjavo med Litecoinom in Bitcoinom je pameten način, če veste, da je čas velik dejavnik in da je trg preveč nestabilen.

Poleg tega vam ni treba iti skozi boleč KYC ali postopek registracije. Za registracijo in uporabo njihovih storitev potrebujete e-poštni ID.

Za zamenjavo LTC z BTC od Changellyja boste potrebovali naslednje stvari:

  1. BTC naslov, na katerega želite dobiti svoje LTC kovance (izberite denarnico BTC)
  2. Nekaj ​​Litecoinov za izmenjavo z Bitcoini

Pojdite na borzo kriptovalut CoinSutra – Changelly in sledite navodilom v priročniku.

Opomba: Ta priročnik prikazuje, kako postopoma zamenjati BTC za XRP, vendar je postopek zamenjave LTC za BTC podoben..

Pretvorite LTC v BTC zdaj

2. Binance

LTC-BTC-Binance

Binance je trenutno največja borza po likvidnosti najbolj priljubljenih kriptovalut in tudi med prvimi tremi za zagotavljanje likvidnosti za par BTC / LTC.

Binance ima tudi najnižjo provizijo za trgovanje, če uporabljate njegove izvorne žetone BNB. Odpoveduje vam 50% provizije! Zato postane očitna izbira, da svoje Litecoin zamenjate za Bitcoin, če to počnete večkrat na mesec.

Imajo tudi mobilno aplikacijo, ki vam pomaga, da takšne izmenjave hitro opravite na poti, ne da bi pri tem izgubili preveč časa. Tukaj je opis aplikacije Harsh.

LTC morate prenesti na Binance in ga nato zamenjati za BTC. Postopek je enak kot v zgornjem videoposnetku.

Nenazadnje je to ena redkih borz, ki potrebuje zelo malo časa za dokončanje vaše KYC in registracije. Tu je njihov uradni vodnik po korakih za registracijo ki bi ga zagotovo morali pogledati, če ste nekje zataknjeni.

Pretvorite LTC v BTC na Binance

3. KuCoin

LTC-do-BTC-KuCoin

KuCoin je še ena hitro rastoča borza, ki letos dobiva veliko oprijema.

Opaziti je predvsem zaradi nizkih provizij za trgovanje in modela delitve prihodkov s KuCoin Shares HODLers.

Ker gre za hitro rastočo borzo, ima tudi dostojno likvidnost za pare LTC in BTC, zato vam ni treba skrbeti za svoja ogromna naročila.

Še ena stvar, ki mi je bila všeč pri KuCoinu, je njihov enostaven uporabniški vmesnik in preprost postopek registracije, ki traja komaj nekaj minut

Če želite kadar koli zamenjati svoj LTC na KuCoin, ga le položite in zamenjajte za BTC!

Pretvorite LTC v BTC na KuCoin

4. Huobi

Huobi je mednarodna standardna borza kriptovalut, ki v tem prostoru deluje že od zadnjih 4 let in v kripto skupnosti so si prislužili kar nekaj spoštovanja, saj so do zdaj inovativni v svojem pristopu.

Huobi Pro – vodilna svetovna borza digitalnih premoženja, je blagovna znamka podjetja Huobi Global.

Sedež menjalnice je v Singapurju in ima pisarne v Hong Kongu, Koreji, na Japonskem in v ZDA in v tem prostoru deluje od leta 2013.

Če želite začeti uporabljati Huobi, se morate registrirati s svojim ID-jem e-pošte in oddajte svoje dokumente za KYC. Ta postopek lahko traja dan ali dva.

Litecoin lahko kadar koli položite na Huobi in ga kadar koli pretvorite v Bitcoin, tako da se registrirate na borzi.

Pretvori LTC v BTC na Huobi Pro

Zaključek: Najboljši načini za pretvorbo LTC v BTC

Opomba: Pretvorbo BTC v LTC ali obratno boste lahko hitro izvedli le, če imate na borzah preverjene in registrirane račune. Če nimate preverjenega računa, je priporočljivo, da se registrirate, ker lahko te borze kadar koli prenehajo sprejemati nove registracije.

Te izmenjave uporabite tudi samo za pretvorbo LTC v BTC in na njih nikoli ne shranjujte nobene kripto datoteke dolgoročno, ker so takšne centralizirane borze dovzetne za vdore.

In če iščete eno samo priporočilo za skupno shranjevanje Bitcoinov in Litecoinov v denarnici, poiščite dlje od Ledger Nano.

Se vam zdi ta objava koristna? Delite s prijatelji na Twitterju & Facebook.

Za nadaljnje branje:

  • Kako kupiti Litecoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me