Tu je opisano, kako lahko pospešite zaljubljene transakcije z bitcoini

Ali se vaše Bitcoin transakcije včasih zataknejo? Če je odgovor pritrdilen, ste razmišljali o tem, kaj storiti v takih situacijah?

Z leti so se transakcije na Bitcoin blockchain eksponentno povečale, kar ima za posledico ogromen promet na Bitcoin blockchain.

Poleg tega ne pomagata niti omejena velikost bloka 1 Mb in povečana neželena pošta zaradi podpore Bitcoin Cash.

Trenutno Bitcoin blockchain obdeluje več kot 200.000 transakcij na dan toda novembra 2017 je obdelovalo več kot 300.000, zaradi česar so provizije na transakcijo v nebo naraščale.

Te transakcije so sestavljene v zaostanku, imenovanem mempool, od koder rudarji prevzamejo transakcije s prednostjo transakcijskih provizij, ki so zanje povezane. Torej, več kot je provizij za transakcije, vezanih na vašo transakcijo, večje so možnosti, da se vključite v naslednji blok.

Toda to je lahko strašno dolgo čakanje, če je v verigi blokov že gneča. V takem primeru lahko za pospešitev transakcije uporabite pospeševalnike transakcij Bitcoin, ki so večinoma plačani, vendar so včasih brezplačni, če imate srečo.

Bitcoinov pospeševalnik transakcij ni nič drugega kot izvenverična plačana / brezplačna zahteva do rudarskega bazena, da namerno vključi to določeno transakcijo v naslednji blok kljub nizki proviziji za transakcijo. Tako se ustvari trg pristojbin za rudarske bazene brez povezave.

Je pa zelo koristna možnost.

Ker veliko ljudi, ki so po pomoti plačali nizke transakcijske provizije, ni tako dobro opremljeno za prijavo Nadomestite s pristojbinami (RBF) oz Otrok plača za starša (CPFP) tehnike za pospešitev njihovih transakcij v zastoju.

Zato je pomembno, da si ogledamo nekatere storitve, ki olajšajo pospeševanje Bitcoin transakcij.

3 najboljši pospeševalniki Bitcoin transakcij

1.. ViaBTC

ViaBTC

ViaBTC-ov pospeševalnik transakcij je BREZPLAČNA storitev za Bitcoin skupnost za pospeševanje transakcij BTC. Ponuja tudi plačljive storitve za pospeševanje Bitcoin transakcij v nujnih primerih, poskusih ali resničnih težavah z nizko ceno. Za uporabo tega pospeševalnika se ni treba prijaviti. Če želite uporabiti ta pospeševalnik, morate predložiti TXID zamudnih transakcij, ki vključuje vsaj provizijo v višini 0,0001BTC / KB.

V rudarskem področju ViaBTC ne velja provizija za transakcije, nižja od te. ViaBTC podpira tudi pospeševanje 100 BREZPLAČNIH transakcij na uro, nad katerimi morate uporabiti njihovo plačljivo storitev.

Na kaj misliš! Če je vaša transakcija zataknjena, vnesite TXID in začnite pospeševati transakcije. ID transakcije najdete v obliki, kot je ta “073957ae2439ef7eeb8e962460386244f5339098d69cbc534c677716a7ed0528”, tako da poiščete naslov Bitcoin za svojo transakcijo na www.blockchain.info.

2. BTC.Com 

BTC.com ponuja storitev pospeševanja transakcij Bitcoin v sodelovanju z drugimi rudarskimi skladi. Struktura provizij je bila decembra 2017 precej visoka, vendar se na splošno pristojbina vrti okoli 5 do 10 USD. S to storitvijo lahko povečate verjetnost potrditve njihove transakcije v 1 uri na 75% in v 4 urah na 98%.

Če transakcija ni potrjena v 12 urah, bo povrnjena celotna provizija. Toda ta politika ne velja za transakcije, ki so med postopkom pospeševanja odstranjene ali dvojno porabljene. Tu lahko vidite ocene provizij za TXID, ki sem ga dal, za katerega je mogoče plačilo opraviti v fiat ali digitalnih valutah..

BTC.Com pospeševanje Bitcoin transakcij

3.. Bitcoin Afterburner

Bitcoin Afterburner

Bitcoin Afterburner je izdelek istega podjetja, ki je ustvarilo denarnico Sumourai.

Bitcoin Afterburner je odprtokodni pripomoček za denarnico, namenjen čim hitrejšemu potrjevanju vaših nepotrjenih Bitcoin transakcij. Afterburner je kot komplet za prvo pomoč pri bolniški transakciji.

Preprosto uvozite svojo obstoječo Bitcoin denarnico in si oglejte morebitne zataknjene nepotrjene transakcije v vaši denarnici. Ni pomembno, ali pošiljate plačilo ali ga prejemate, Afterburner deluje na skoraj vseh transakcijah v vaši denarnici. Dotaknite se zataknjene nepotrjene transakcije, preglejte in sprejmite nove provizije, zato bo vaša zataknjena transakcija potrjena v naslednjih nekaj blokih.

Bitcoin Afterburner

Bitcoin Afterburner ni denarnica, ampak je orodje za pospeševanje Bitcoin transakcij, ki pospešuje Bitcoin transakcije s pavšalno provizijo v višini 5,99 USD + provizija za rudarje, ki se doda v Otrok plača za starša (CPFP) transakcija.

Aplikacija je na voljo za Naprave Android in je združljiv z vsemi BIP 44 & Denarnice BIP 39.

4. PotrditeTX

To je še en kul Bitcoin pospeševalnik transakcij, ki vam omogoča, da pospešite zataknjeno Bitcoin transakcijo.

In kul stvar je, da če je vaša velikost transakcije manjša od 250 bajtov, vam ni treba plačati ničesar in eno največjih rudarskih podjetij SlushPool bo vašo transakcijo brezplačno miniralo.

Za transakcije z +250 bajti pa boste morali plačati 5 USD.

Vse transakcije bodo potrjene v 72 urah, v večini primerov pa v 12 urah. Vračil ne ponujajo in vsa prodaja je dokončna. Če vaša transakcija ne bo potrjena v 72 urah, vam bomo odobrili brezplačen pospešek v prihodnosti.

Zaključek

Po mojem mnenju je tehnološki napredek, kot je Afterburner, ki otežuje procese Nadomestite s pristojbinami (RBF) oz Otrok plača za starša (CPFP) so enostavne za pospeševanje transakcij prava pot.

Druga dva načina, kako izkoristiti združeno moč rudarskih bazenov, je kot ustvariti povsem nov trg s provizijami za rudarje, kar ni zelo dobro za dolgoročno rast.

Poleg tega je še en preprost in brezplačen način za pospešitev vaše transakcije z uporabo denarnic z omogočenim segwitom, saj se z uporabo segwita posredno ustvari dodaten prostor za vključitev več transakcij za druge čakajoče transakcije, ki pomagajo olajšati pritisk blokovske verige Bitcoinov..

Zdaj je čas, da se oglasite: So se vaše transakcije z BTC kdaj zataknile? Kaj počnete v takih situacijah? Sporočite nam v komentarjih spodaj.

Ta članek delite z omrežjem, če se vam zdi koristen!

Nadaljnja predlagana branja:

  • 7 vplivov kriptovalut, ki jim morate slediti na Twitterju
  • Kaj so neporabljeni izidi transakcij (UTXO)?
  • Kako & Kje kupiti Bitcoin Cash
  • 8 najboljših spletnih mest / načinov nakupa bitcoinov v Veliki Britaniji
  • Bitcoin Lightning Network: Zakaj & Kako je Game Changer
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map