9 Πρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο Blockchain για αρχάριους

Το «blockchain» είναι μια συναρπαστική τεχνολογία. Πολλοί ειδικοί της τεχνολογίας και οι πρώτοι που υιοθέτησαν το blockchain έχουν χαρακτηρίσει «blockchain» τη μεγαλύτερη εφεύρεση μετά το Διαδίκτυο.

Και όπως τις πρώτες μέρες του Διαδικτύου, είναι αργό, όχι φιλικό προς το χρήστη και όχι τέλειο. Πιστεύω επίσης ότι αυτό που έκανε το Διαδίκτυο για πληροφορίες, θα κάνει το blockchain για οτιδήποτε άλλο.

Αλλά όπως ακριβώς οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνώριζαν την έκρηξη του Διαδικτύου, ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων δεν γνώριζε την επανάσταση που πρόκειται να φέρει το blockchain.

Το αισθάνομαι αυτό επειδή το blockchain είναι πιο περίπλοκο από το Διαδίκτυο και επίσης επειδή τα πράγματα δεν είναι αρκετά σαφή ως προς το γιατί αυτή η τεχνολογία έχει μεγάλη σημασία!

Επίσης, ορισμένοι από τους μύθους και τις θεωρίες γύρω από το blockchain εμποδίζουν τα άτομα να εκτιμήσουν το πλήρες δυναμικό του blockchain. Γνωρίζω επίσης ότι μερικοί άνθρωποι δεν εμπλέκονται επειδή πιστεύουν ότι είναι καθαρά τεχνικό. διαφωνώ.

Φυσικά, το blockchain είναι μια τεχνολογία και εξαιρετικά τεχνική για να κατανοήσει, αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτό απλώς. Το blockchain είναι ένας συνδυασμός μαθηματικών, επιστήμης υπολογιστών, φιλοσοφίας, ψυχολογίας και εμπιστοσύνης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι μερικοί είναι μερικοί βασικοί μισθωτές του blockchain που όλοι πρέπει να γνωρίζουν εάν το άτομο είναι τεχνικό ή όχι. Με σκοπό την εισαγωγή του blockchain στην κοινότητά μας στο CoinSutra και την εκκαθάριση ορισμένων μύθων γύρω από αυτήν την τεχνολογία γράφω αυτό το άρθρο.

Θεωρώ επίσης αυτό το άρθρο ως ευκαιρία να σας πω ό, τι ξέρω & Νιώστε για το «Blockchain» και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την προηγούμενη εγγραφή μου στο ίδιο.

  • Εδώ είναι: Ο τελικός οδηγός για την κατανόηση του τι είναι το “Blockchain”? Τώρα που έχετε διαβάσει το προαναφερθέν άρθρο, πιστεύω ότι θα έχετε μια αρκετά καλή ιδέα για το blockchain για αρχάριους.

Επιπλέον, σας προτείνω να διαβάσετε επιλεγμένα βίντεο που έχω παραθέσει παρακάτω για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεχνολογία blockchain.

9 Πρέπει να παρακολουθήσετε βίντεο Blockchain για αρχάριους

1. Τι είναι το Blockchain?

Αυτό το βίντεο σας φέρεται από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, έναν από τους οργανισμούς που σέβομαι απόλυτα. Αυτό το βίντεο περιγράφει έντονα πώς επινοήθηκε το blockchain και πώς / πού μπορεί να εφαρμοστεί πέρα ​​από τους χώρους για τους οποίους σχεδιάστηκε αρχικά. Λέει επίσης ποιος μπορεί να είναι ηττημένος ή νικητής στην προοπτική της τεχνολογίας blockchain.

2. Blockchain – Μια σύντομη εισαγωγή

Αυτό το βίντεο δείχνει πώς εμφανίστηκε και εξελίχθηκε το blockchain από το Bitcoin. Ξεκινά από το χρήμα ως παράδειγμα και δείχνει πόσο φθηνό blockchain μπορεί να είναι για πληρωμές. Σας λέμε επίσης πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί το blockchain για τη δημιουργία μιας μοναδικής ψηφιακής ταυτότητας για χρήματα και οτιδήποτε άλλο γνωρίζουμε και ως εκ τούτου αποτρέποντας τις απάτες.

3. Τι είναι το Blockchain; | Το CNBC εξηγεί

Το CNBC δίνει μια μοναδική προοπτική στην τεχνολογία blockchain σε αυτό το βίντεο. Παρόλο που ταυτόχρονα αναγνωρίζει το γεγονός ότι η τεχνολογία blockchain έχει χρησιμοποιηθεί για την αγορά ναρκωτικών, όπλων και ακόμη και για τη χρηματοδότηση ανήθικων δανείων, επικεντρώνεται κυρίως στις θετικές χρήσεις της. Είναι καλό να βλέπουμε ότι οργανισμοί όπως η UNICEF εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το blockchain μπορεί να είναι μια δύναμη για το καλό και πώς οι παραδοσιακές τράπεζες αντιμετωπίζουν απειλή εξαφάνισης από νέες νεοσύστατες εταιρείες Fintech που βασίζονται σε blockchain.

4. Blockchain, πώς λειτουργεί

Αυτό το βίντεο δείχνει τη σημασία της διατήρησης των καθολικών δεδομένου του πόσο δυσκίνητη και δαπανηρή συντήρηση αυτών των καθολικών / βάσεων δεδομένων έχουν γίνει με την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου. Δίνει μια καλή εικόνα για ένα blockchain usecase που ξεπερνά τη χρηματοδότηση. Η λήψη, για παράδειγμα, της βιομηχανίας διαμαντιών και των διαφόρων σημείων ελέγχου της στο blockchain μπορεί να προσφέρει ένα καλύτερο, ασφαλέστερο, φθηνότερο και αποτελεσματικότερο εμπορικό μοντέλο.

5. Κατανοήστε το Blockchain σε δύο λεπτά

Η πρώτη εφαρμογή δολοφόνων του Blockchain είναι το Bitcoin για το οποίο όλοι γνωρίζουμε. Όμως, η εφεύρεση του Bitcoin μας εισήγαγε στην τεχνολογία blockchain που αλλάζει το παιχνίδι και έχει τη δυνατότητα να κάνει ψηφιακές ταυτότητες όλων όσων γνωρίζουμε στη γη. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σύντομα βίντεο που θα έχετε στο blockchain που εξηγεί διεξοδικά τις λειτουργίες blockchain.

6. Νέα παιδιά στο Blockchain

Αυτό το βίντεο σας προσφέρεται από Λόρν Λάντζ, ένας εκπαιδευτής blockchain και Bitcoin. Ο Lantz εξηγεί πώς λειτουργεί το blockchain του Bitcoin και γιατί έχει σημασία. Το βίντεο ρίχνει επίσης φως στις δυνατότητες επίλυσης προβλημάτων στην πραγματική ζωή του blockchain.

Αυτό το βίντεο περιγράφει επίσης πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα της τραπεζικής ανταποκριτών εάν οι τράπεζες εφαρμόσουν τεχνολογία blockchain και εξοικονομήσουν πολλά χρήματα για τους ίδιους και τους χρήστες του. Δείχνει επίσης πώς το blockchain μπορεί να σας βοηθήσει να επαληθεύσετε την αυθεντικότητα των καθημερινών σας φαρμάκων και των παπουτσιών που φοράτε για παράδειγμα.

7. Αποκλεισμός Blockchain

Αυτό το βίντεο πηγαίνει πίσω στην ιστορία για να εντοπίσει την προέλευση και την εξέλιξη του Διαδικτύου καθώς και την οικονομική κρίση του 2008 που συμπτωματικά ή σκόπιμα σχετίζεται με την προέλευση του blockchain.

Λέω σύμπτωση ή σκόπιμα μαζί γιατί κανείς δεν ξέρει αν το χαρτί του Bitcoin από τον Satoshi Nakamoto ήταν μια καλή χρονική κίνηση ή απλώς μια σύμπτωση αμέσως μετά την κατάρρευση του παγκόσμιου νομισματικού συστήματος το 2008.

8. Πώς το blockchain θα μεταμορφώσει ριζικά την οικονομία

Αυτό το βίντεο μιλά για ένα θεμελιώδες τεχνολογικό ίδρυμα (δηλαδή blockchain) που θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ανταλλάσσουμε αξία και σας λέει για μια αποκεντρωμένη οικονομία που θα δημιουργήσει τα επόμενα χρόνια. Μιλά επίσης για το γιατί έχουμε παραδοσιακά εμπιστευτεί ιδρύματα σε διάφορες βιομηχανίες και πώς λειτουργούν για να μειώσουν την αβεβαιότητα.

Αλλά τι γίνεται αν δεν χρειαζόμαστε τη λειτουργία αυτών των αξιόπιστων μεσαζόντων ιδρυμάτων; Αυτό ακριβώς είναι αυτό το βίντεο.

9. Blockchain: Μαζικά απλοποιημένο

Το ηχείο του βίντεο μας οδηγεί πίσω στις πρώτες μέρες του Διαδικτύου όταν ήταν σπασμένο, αργό και αναποτελεσματικό και έπειτα μας παρουσιάζει την τρέχουσα κατάσταση του Διαδικτύου. Παρομοίως, το blockchain που γνωρίζουμε τώρα δεν είναι τόσο καλό, αλλά μπορεί να είναι τόσο καλό ή ακόμα καλύτερο με το χρόνο, όπως έχουμε δει με την εξέλιξη του Διαδικτύου.

Μιλά επίσης για το κενό που βοηθά το blockchain να γεφυρώσει το οποίο είναι θεμελιώδες για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Τα καλύτερα βίντεο Blockchain

Αυτό είναι όλο από την πλευρά μου σε αυτό το άρθρο. Έχω δανειστεί επίσης περιεχόμενο άλλων για να μεταφέρω τι είναι το blockchain και γιατί έχει σημασία.

Θα θέλαμε τώρα να ακούσουμε από εσάς:

  • Τι πιστεύετε για το Blockchain?
  • Πιστεύετε ότι θα είναι μεγαλύτερο από το Διαδίκτυο?
  • Ποιο από αυτά τα βίντεο σας άρεσε περισσότερο?
  • Γνωρίζετε άλλα ενδιαφέροντα βίντεο στο blockchain?

Επιτρέψτε μου να ξέρω τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις στην παρακάτω ενότητα σχολίων!

Επίσης, εγγραφείτε στο CoinSutra και ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες πλατφόρμες γιατί προσπαθούμε επίσης να γεφυρώσουμε το χάσμα ανάμεσα σε εσάς και την τεχνολογία κρυπτονομισμάτων / blockchain:

Και εδώ είναι μια σχετική ανάγνωση:

  • Τι είναι ένας διακόπτης Kill VPN & Γιατί έχει σημασία?
  • PIVX Cryptocurrency: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
  • Εδώ είναι πώς μπορείτε να επιταχύνετε τις κολλημένες συναλλαγές Bitcoin
  • Ένας περιεκτικός οδηγός για αρχάριους για το Cryptocurrency Factom
  • Bytecoin: Μια απάτη ή ένα κακόβουλο πρόγραμμα Crypto?
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map