Ψάχνετε για τα καλύτερα πορτοφόλια DeFi?

Εάν απαντήσατε ναι!

Στη συνέχεια, συνεχίστε να διαβάζετε…

Η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση αποδεικνύεται μια από τις μεγαλύτερες περιπτώσεις χρήσης έξυπνων συμβολαίων και blockchain. Επιλύει το πραγματικό πρόβλημα της «τραπεζικής χωρίς τράπεζες».

Ωστόσο, καθώς το οικοσύστημα του κόσμου DeFi αναπτύσσεται, γίνεται επίσης πολύπλοκο να επιλέγετε το καλύτερο πορτοφόλι κρυπτογράφησης για το DeFi.

Ένα τέλειο πορτοφόλι DeFi θα σας επιτρέψει να κάνετε τα εξής:

 • Πρόσβαση στις εφαρμογές DeFi: Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο πρωτόκολλο DeFi όπως το InstaDApp, το Compound Finance, το Makerdao και πολλά άλλα.
 • Δανείστε τα περιουσιακά σας στοιχεία: Μπορείτε να δανείσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία για να αρχίσετε να κερδίζετε τόκους με την άνεση του πορτοφολιού σας.
 • Δανεισμός χρημάτων: Θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα περιουσιακά σας στοιχεία ως εγγύηση και να δανειστείτε χρήματα όπως DAI, USDC ή οποιοδήποτε άλλο.
 • Μη κηδεμονία: Το πορτοφόλι πρέπει να είναι μη στερητικό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχετε το ιδιωτικό σας κλειδί.
 • Πρόσβαση σε στοιχεία De-fi: Το πορτοφόλι πρέπει να υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία DeFi, όπως DAI, USDC, ETH, BAT και άλλα.

Ένα πορτοφόλι θα μπορούσε να έχει μερικά από αυτά ή όλα αυτά τα χαρακτηριστικά.

Καθώς το οικοσύστημα της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης μεγαλώνει, περιμένω περισσότερες δυνατότητες και περιπτώσεις χρήσης αυτών των πορτοφολιών DeFi.

Ποια είναι λοιπόν τέτοια πορτοφόλια DeFi που πρέπει να χρησιμοποιείτε?

Ας ρίξουμε μια ματιά:

Τα καλύτερα πορτοφόλια αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi):

1. Καθολικό πορτοφόλι Nano

Το Ledger Nano διατίθεται σε δύο παραλλαγές: το Ledger Nano S και το Ledger Nano X.

Αυτό είναι ένα πορτοφόλι υλικού που είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα στοιχεία σας ασφαλή. Τα πορτοφόλια καθολικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πορτοφόλι DeFi μέσω του DeFisaver.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν συνδυασμό πορτοφολιού Ledger + Metamask για πρόσβαση και χρήση όλων αυτών των εφαρμογών DeFi. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το σύνθετο για να δημιουργήσετε το πιο ασφαλές πορτοφόλι DeFi.

Το πορτοφόλι Ledger μπορεί να αγοραστεί ηλεκτρονικά από τον επίσημο ιστότοπό του (Η αποστολή είναι δωρεάν) και συνήθως παραδίδεται στο κατώφλι σας σε 7 ημέρες.

Πολλοί από εσάς ίσως να μην γνωρίζετε, το πορτοφόλι Ledger υποστηρίζει ολόκληρο το οικοσύστημα κρυπτογράφησης από τα τελευταία χρόνια και έχουν θέσει υψηλά πρότυπα για την ασφάλεια του πορτοφολιού.

Παραγγελία Πορτοφόλι καθολικού

Για περαιτέρω ανάγνωση:

 • Ledger Nano S Review: Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από την παραγγελία

2. Μεταμασκ

Το Metamask είναι μια επέκταση του προγράμματος περιήγησης και λειτουργεί ως γέφυρα για την πρόσβαση στο Ethereum dApps στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Λειτουργεί ως πορτοφόλι που υποστηρίζει επίσης όλα τα διακριτικά ERC20. Μπορείτε να ασφαλίσετε περαιτέρω το πορτοφόλι χρησιμοποιώντας ένα πορτοφόλι υλικού όπως το Ledger ως σύνδεση για πρόσβαση στο Metamask.

Το Metamask είναι ίσως το πιο χρησιμοποιημένο πορτοφόλι DeFi για μικρές και γρήγορες συναλλαγές. Αυτό το πορτοφόλι είναι αδρανές για πολλούς, αλλά όχι για εκείνους που αποθηκεύουν την τεράστια αξία των περιουσιακών στοιχείων στο DeFi.

Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Instadapp, το Compound Finance και άλλους χρησιμοποιώντας το Metamask.

Ανασκόπηση Metamask: Πώς να χρησιμοποιήσετε το πορτοφόλι Metamask

3. Αργεντινός

Το Argent είναι ένα κινητό πορτοφόλι που είναι διαθέσιμο για iOS και Android. Η ομορφιά αυτού του πορτοφολιού είναι, δεν απαιτεί από εσάς να αποθηκεύσετε το ιδιωτικό κλειδί. Χρησιμοποιεί μια ιδέα που ονομάζεται Guardian για να ασφαλίσει το πορτοφόλι σας.

Για όσους δεν έχουν τεχνικό υπόβαθρο, αυτό είναι ίσως το πιο χρήσιμο πορτοφόλι DeFi.

Με το πορτοφόλι Argent θα μπορούσατε:

 • Αποθηκεύστε ETH και άλλα στοιχεία DeFi
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο σύνθετο πρωτόκολλο για να δανείσετε τα περιουσιακά σας στοιχεία και να κερδίσετε τόκους.
 • Μπορείτε να ανταλλάξετε μεταξύ δύο νομισμάτων

Αυτό το πορτοφόλι έχει μεγάλη ζήτηση και πρέπει να μπείτε στη λίστα αναμονής για να ζητήσετε πρόσβαση σε αυτό το δημοφιλές πορτοφόλι κινητής τηλεφωνίας.

Ζητήστε πρόσβαση στο Πορτοφόλι Argent

Σημείωση: Έχω περίπου 10 χρυσό πέρασμα Argent για να παραλείψω τη λίστα αναμονής. Μπορείτε να μοιραστείτε αυτόν τον οδηγό στο Twitter, το Facebook και το τηλεγράφημα για να ζητήσετε πρόσβαση στο Gold Pass. Μετά την κοινή χρήση, στείλτε μου ένα DM @CoinSutra στο Twitter για να ζητήσετε τον σύνδεσμο πρόσκλησης.

4. Πορτοφόλι από την Coinbase

Το Coinbase είναι ένα από τα καλύτερα ανταλλακτικά κρυπτογράφησης εκεί έξω και προσφέρουν ένα αυτόνομο πορτοφόλι DeFi που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε DAPP και υποστηρίζει πολλά πρωτόκολλα DeFi.

Οπως:

 • Πύλη CDP κατασκευαστή
 • Σύνθετη χρηματοδότηση
 • Δίκτυο NUO
 • Σύνθετη χρηματοδότηση
 • Απενεργοποίηση
 • Airswap

για να αναφέρουμε μερικά.

Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το πορτοφόλι Coinbase στον λογαριασμό σας στο Coinbase και να μεταφέρετε χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Λήψη του Coinbase Wallet

5. Πορτοφόλι Trezor

Το πορτοφόλι Trezor είναι ένα άλλο δημοφιλές πορτοφόλι υλικού που χρησιμοποιείται από τους χρήστες DeFi για πρόσβαση στο πρωτόκολλο DeFi. Η πλειοψηφία των χρηστών χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό

 • Πορτοφόλι υλικού + Μετα-μάσκα
 • Πορτοφόλι υλικού + DeFisaver

για πρόσβαση στις εφαρμογές DeFi.

Παραγγείλετε το Trezor Wallet

Περισσότερα Πορτοφόλια που υποστηρίζουν το DeFi:

Συμπέρασμα: Ποιο είναι το καλύτερο πορτοφόλι DeFi για εσάς?

Αναμφίβολα, ένα πορτοφόλι DeFi υλικού όπως το Ledger ή το Trezor είναι το πιο αδρανές πορτοφόλι για όσους θέλουν να αλληλεπιδράσουν με αποκεντρωμένες εφαρμογές χρηματοδότησης. Αυτό συμβαίνει επειδή, ένα πορτοφόλι υλικού δεν αποκαλύπτει ποτέ τη λέξη-κλειδί ή το ιδιωτικό σας κλειδί στην οθόνη.

Ενώ οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι συμπεριλαμβανομένου του Metamask ή του Πορτοφολιού από την CoinBase, και τα δύο εμφανίζει τη λέξη σπόρου ή το ιδιωτικό κλειδί στην οθόνη.

Το πρόβλημα με αυτήν την προσέγγιση είναι εάν ένας χάκερ έχει ήδη πρόσβαση στο τηλέφωνο ή τον φορητό υπολογιστή σας τη στιγμή της δημιουργίας του πορτοφολιού, τοποθετείτε τα χρήματά σας σε ένα μεγαλύτερο περιβάλλον κινδύνου.

Ταυτόχρονα, ένας συνδυασμός Πορτοφόλι υλικού + Μετα-μάσκα δημιουργεί ένα ασφαλές πορτοφόλι DeFi και σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές DeFi χωρίς κανένα περιορισμό. Εάν χρειάζεστε ένα σεμινάριο για το ίδιο, ενημερώστε με στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ένα άλλο ενδιαφέρον πορτοφόλι είναι το πορτοφόλι Argent το οποίο αποδεικνύεται δημοφιλές με τη μη-στερητική και χωρίς λέξη προσέγγιση. Εάν ο σκοπός σας είναι απλώς να δανείσετε χρήματα και να κερδίσετε τόκους, ο Argent μπορεί να κάνει τη δουλειά πολύ καλά.

Τωρα ειναι η σειρα σου:

Τώρα, είναι η σειρά σας να μας πείτε ποιο πορτοφόλι DeFi χρησιμοποιείτε και γιατί; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Ας κάνουμε τον καλύτερο οδηγό για τα πορτοφόλια DeFi για τους νέους χρήστες.

Ακολουθούν περισσότερες προτεινόμενες αναγνώσεις:

 • Τα καλύτερα πορτοφόλια Bitcoin
 • Τα καλύτερα πορτοφόλια Ethereum

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me