Najboljše denarnice z omogočenim Segwitom za Bitcoin

Če v svetu kriptovalut niste novi, ste morda kdaj naleteli na razpravo o skaliranju Bitcoinov.

Leta 2017 pa je razprava o skaliranju Bitcoinov dosegla vrhunec, ko so Bitcoin ogrozili vilice Bitcoin Cash in Segwit2X. Toda oba nista uspela v svojih poskusih, da bi izzvala Bitcoin, ki je še naprej zapuščen kot decentraliziran in kot cenzura odporen je lahko!

Popolnoma razumem, da se novi v kripto prostoru ne bi navezovali na to. Zato vam spodaj povezujem nekaj objav, da boste razumeli obsežno razpravo, o kateri govorim.

  • Kako se pripraviti na ponovne napade
  • Kaj je BIP (predlog za izboljšanje Bitcoinov)?
  • Bitcoin Cash (BCH) – vse, kar morate vedeti

Medtem je junija 2017 Bitcoin izvedel nadgradnjo, imenovano Segwit, da bi kmalu odpravil težavo s skaliranjem, kar bo na koncu odprlo novo pot za dolgoročne rešitve skaliranja.

Za tiste, ki ne veste kaj segwit je, tukaj je preprosta razlaga:

Bitcoin bloke obravnavajte kot vagone vlaka, ki vsakih 10 minut prevažajo novega potnika in njegovo prtljago. Zdaj želite v istem vlaku prepeljati še več potnikov. Če želite to narediti, potniško prtljago začnete pošiljati ločeno. Zdaj je na vagonu več prostora za več potnikov.

Torej za vsakih 1 MB bloka Bitcoin ta blok nosi transakcijo in njihove priče (tj. Podpise) vsakih 10 minut. Če začnemo podpise pošiljati ločeno, bi v tem bloku 1 MB lahko prišlo do več transakcij.

Ravno to je storil Bitcoin SegWit. Bitcoin jedro ločene transakcije in podpisi, s tem povečanje obsega transakcij, ki se preverjajo vsakih 10 minut.

Toda to je vse teorija, ker dejansko sprejemanje Segwita v Bitcoinu zaostaja. V času pisanja tega članka se je dejansko sprejemanje segwita gibalo okoli 10%.

To je predvsem zato, ker velike centralizirane storitve, kot so Coinbase, Blockchain.info itd., Še niso izvedle segwita, kar je povzročilo, da se Bitcoin omrežje sooča z zastoji in visokimi pristojbinami v verigi.

Segwit-posvojitev

Segwit ima številne prednosti, ena izmed njih je znatno znižanje provizije za transakcijo. Uporaba denarnic, ki podpirajo segwit, lahko zniža vašo transakcijsko provizijo za kar 50% -70%. (Več o prednostih segwita si lahko preberete tukaj.

Tu je seznam denarnic z omogočeno segwit.

Najboljše denarnice z omogočenim Segwitom za Bitcoin

1. Ledger Nano S (denarnica za strojno opremo)

Naslovi Ledger-Segwit

Tokrat bom poskrbel, da bo Ledger Nano S zelo preprost in enostaven, ker je nedvomno najboljša denarnica za Bitcoin in altcoin, ki jo lahko dobite.

Tega ne rečem zato, ker ga imam v lasti, temveč zato, ker res hitro izvajajo nove stvari po prostoru kriptovalut in podpira več kot 20 valut, vključno z Bitcoin.

Prav tako so bili pionirji denarnice za strojno opremo za podporo naslovov segwit takoj po lansiranju v glavno mrežo, prav tako pa so v preteklosti zelo hitro podpirali vilice Bitcoin in Ethereum. Neverjetno je, da to počnejo prednostno, ne da bi ogrozili varnost svojega izdelka, kar posledično zagotavlja varnost naših skladov.

Poleg denarnic, ki podpirajo segwit, podpira tudi funkcijo po meri, s katero se lahko odločite, koliko satošijev na bajt želite plačati.

Tu je kratka vadnica serije Harsh, ki vas bo popeljala skozi vse pomembne lastnosti, ki jih morate vedeti.

2. Trezor (Hardware Wallet)

Trezor-Segwit-Denarnica

Trezor je bil prva Bitcoin denarnica na trgu in nespametno je misliti, da bi zaostajal pri podpori segwita.

Bila je tudi druga denarnica za strojno opremo, ki je hitro podpirala segwit in ima v sebi tudi funkcijo po meri.

Prav tako je sprejel novo podporo za kriptovalute in nenehno nadgrajeval svojo programsko infrastrukturo za boljšo uporabniško izkušnjo. Torej, če imate Trezor, morate vsekakor uporabiti njegove lastnosti segwita in znižanja pristojbin.

Tu je še ena video serija Harsh na Trezorju, ki vam bo pomagala z vsemi informacijami, ki jih potrebujete, če nameravate uporabljati denarnico Trezor.

3. Electrum (mobilna / namizna denarnica)

Trezor-Segwit-Denarnica

Electrum je lahka Bitcoin denarnica in hkrati ena najstarejših in najbolj zaupanja vrednih Bitcoin denarnic, ki so na voljo na trgu. Gre za odprtokodni projekt, izdan pod licenco MIT.

Prav tako je aktivna denarnica za izvajanje segwita za svoje uporabnike.

Poleg tega pa oboje – namizna in mobilna denarnica – omogoča uporabnikom, da prilagodijo stroške transakcij Bitcoin tako v namizni kot v mobilni različici denarnice.

Trenutno je na voljo za Windows, Mac OSX, Linux in Android.

4.. GreenBits / GreenAddress (Mobilna / namizna denarnica)

GreenBits-App

GreenBits je bila pravzaprav prva mobilna denarnica, ki je svojim uporabnikom uvedla podporo za segwit. Kljub temu da je denarnica za mnoge razmeroma neznana, je vredna zaupanja.

GreenBits in GreenAddress se včasih uporabljata sinonimno, ker gre za isto podjetje, vendar se razlikujeta.

  • GreenBits je denarnica za Android, ki podpira segwit
  • GreenAddress je namizje, ki podpira segwit & iOS denarnica.

Lahko prenesete različico Androida tukaj in različico iOS tukaj. Če imate raje spletne denarnice, je tukaj Razširitev za Chrome GreenAddress zate.

5.. Segwitadress (Papirnata denarnica)

Denarnica Segwit-papir

In nazadnje, če ste ljubitelj papirnate denarnice, imate tudi papirnate denarnice, ki omogočajo segwit. Za tiste, ki ne veste o papirnatih denarnicah, gre za papir s pari javnih / zasebnih ključev, na katerega lahko pošljete svoj Bitcoin..

Danes pa, ko vidim ljudi, ki uporabljajo papirnate denarnice, menim, da je izguba časa, ker imate zdaj denarnice za strojno opremo, ki so veliko bolj učinkovite in varnejše od papirnatih denarnic..

Če vam papirnate denarnice ustrezajo, si lahko izdelate papirnato denarnico segwit iz – segwitaddress.org. V tej denarnici sem shranil nekaj dolarjev za testiranje, da se boste počutili varno pri njeni uporabi.

Zaključek

Vse te denarnice, ki sem jih naštel, vam bodo pomagale znižati transakcijske provizije v kombinaciji s funkcijo provizij za transakcije po meri. Od zgoraj naštetih sem uporabil Ledger Nano S, Trezor in Electrum, ki delujejo brezhibno.

Poleg tega vam te denarnice nudijo začetne ključe ali opozorilne stavke, ko jih prvič nastavite, kar zagotavlja, da boste vedno imeli nadzor nad svojimi sredstvi..

Zavedajte se tudi, da bo za vsakega uporabnika Bitcoina, ki preide na segwit, omogočil prostor za še 1 uporabnika v omejenem bloku Bitcoin z 1 MB.

Ne pozabite tudi, da če podpirate Bitcoin, potem se Bitcoin ne bo sam meril, temveč se bo povečal z medsebojnim izobraževanjem in sprejetjem tehnologij, kot je segwit. Zato vam svetujem, da to znanje delite z vsemi prijatelji, ki sodelujejo v svetu Bitcoinov.

Za zdaj pazim na Mycelium, Coinomi in Exodus, da bi uvedel podporo za segwit, tako da jih bom lahko naštel tukaj.

V prihodnji prihodnosti se bo Bitcoin okolje zelo razvijalo, zato bodite pozorni na CoinSutra, da boste še naprej spoznavali bitcoin revolucijo!

V tem članku je to vse z moje strani. Če vam je članek všeč, ga delite s prijatelji & družina na Facebooku & Twitter!

Tu je še nekaj člankov, ki jih ne smete zamuditi:

  • Priljubljena spletna mesta za takojšen nakup bitcoinov z uporabo debetne / kreditne kartice
  • Katere kriptovalute podpira denarnica Ledger?
  • 3 najboljše strojne denarnice za Bitcoin leta 2019 (+ podprti Altcoins)
  • Priljubljena spletna mesta za takojšen nakup bitcoinov z uporabo debetne / kreditne kartice
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map