Pregled Ledger Nano S: Stvari, ki jih morate vedeti, preden naročite denarnico Ledger

 • Kje naj za največjo varnost shranim bitcoinov?
 • Ali je vredno kupiti strojno denarnico, kot je Ledger Nano S??
 • Je Ledger Nano S varen?
 • Kako deluje Ledger Nano S.?
 • Zakaj ne morem svojih bitcoinov pustiti na borzi?

To je le nekaj številnih vprašanj, skozi katera se vsi odločimo za nakup strojne denarnice. Lani sem bil tudi pred isto dilemo in nisem bil prepričan, ali bi moral za nakup Ledger Nano S vložiti blizu 59 dolarjev.

Ledger Nano S

Ta podroben in obsežen pregled je zasnovan tako, da lahko odgovorite na zelo pomembno vprašanje: “Ali naj kupim Ledger Nano S?”

Toda pred vsem drugim …

Ozadje mojega razvoja kot uporabnika denarnice Bitcoin:

Bitcoin mi je bil vedno všeč kot del tehnologije, vendar nikoli nisem nameraval vlagati ali kupovati bitcoinov. Kasneje pa sem se, potem ko sem odkril nekaj izmenjav Bitcoinov in se še bolj zanimal za tehnologijo, končno odločil, da kupim svoje prve bitcoin. Sprva sem jih shranil na borzah.

Toda kasneje sem izvedel, da je to tvegano, saj ni nobenega zagotovila, da bodo še vedno tam, ko jih želim uporabiti.

Takrat sem začel uporabljati mobilno denarnico MyCelium za shranjevanje teh bitcoinov. Vsi pa vemo, kako enostavno je vdreti v mobilni telefon. Ker sem s področja informacijske tehnologije in me močno zanima informacijska varnost, sem vedel, da ni pametno zaupati svojemu mobilnemu telefonu, ker ima velike količine Bitcoinov in drugih kriptovalut..

Takrat sem odkril papirnate denarnice, ki so zvenele kot najboljša možnost za dolgoročno hrambo Bitcoinov, vendar se mi je vseeno zdelo nekoliko preveč neprijetno.

Po neštetih nočeh, ko sem se učil o različnih vrstah kripto denarnic in o tem, katere metode bi ohranile moj Bitcoin najbolj varen, sem odkril preprosto strojno denarnico: Ledger Nano S.

Na podlagi mojih raziskav je to zvenelo kot trdna denarnica, vendar nisem hotel verjeti v besede drugih, dokler nisem sam videl, da je dragoceno. Takrat sem imel v lasti 2 bitcoina (vsak je takrat vreden 1200 USD) in moja naložba v ta Bitcoin se je že podvojila, tako da poraba 59 USD sploh ni predstavljala težav.

Bil sem: “Kaj za vraga … Naj to naročim. V najslabšem primeru bom delil pregled in svetoval svetu, naj ne zapravlja njihovega denarja. ” Ampak oh, fant, bil sem tako daleč od tistega najslabšega scenarija …

Nekega lepega dne sem prejel svoj Ledger Nano S.

Istega dne sem na to novo kupljeno denarnico prenesel vse svoje bitcoin.

Bilo je zelo enostavno.

V eni uri sem lahko zavaroval vse svoje bitcoine na svojem popolnoma novem Ledger Nano S.

 • »Hej, Harsh! Ali naj kupim Ledger Nano S? “

Moj odgovor je: Vsekakor.

Pojdi in naroči zdaj.

Ta denarnica vam sicer zagotavlja popolno varnost, hkrati pa še nekaj bolj neprecenljivega: brezskrbnost.

Naročite Ledger Nano S (brezplačna dostava)

Presenetljive stvari o Ledger Nano S.

Torej, kaj je tako posebnega pri Ledger Nano S?

Ali niso vse denarnice strojne opreme varne v okolju brez povezave?

No, tu je razlika:

 • Ledger Nano S lahko uporabite za shranjevanje ETH, ETC, Dash, Ripple, Stratis, ZCash, Litecoin, NEO, Bitcoin Gold, Bitcoin Cash, Viacoin in nekaj drugih nadomestnih valut (vključno z BTC). Celoten seznam si lahko ogledate tukaj.
 • Ker gre za denarnico HD, nadzorujete številne račune za vse podprte kriptovalute. To pomeni, da bodo vse tukaj shranjene kriptografije varne z istim varnostnim ključem. Recimo, da Bitcoin shranjujete za svoje prijatelje ali družino, lahko jim označite te račune in jih varujete, kot da so vaši.
 • Ledger podpira vse žetone ERC, če jih uporabljate z MyEtherWallet. To sem že preizkusil.
 • Ledger je združljiv z Windows, Mac, Linux in Chrome OS. Z napravo Android se lahko poveže tudi s kablom OTG.
 • Če želite prejemati Bitcoin, vaše Ledger Nano S ni treba povezati z računalnikom. Bitcoin lahko prejmete tudi, če je vaša knjiga brez povezave.

Fino na podlagi vprašanj našega bralca:

 • Shranjujete lahko neomejeno kovancev.
 • Ko posodobite denarnico, vam ni treba nikjer prenašati kovancev. Po posodobitvi in ​​obnovitvi se bodo vsi kovanci samodejno znova pojavili.
 • Ledger Nano S deluje s sistemom Windows, Linux, Mac, Android.

Preprosto dejanje, da lahko na tej denarnici shranim druge kriptovalute, se mi je celoten nakup popolnoma izplačal.

Lastnosti Ledger Nano S.

Nenehno dodajajo podporo novejšim kripto za svoje stranke, vključno z novim Bitcoin Cashom. To kaže, da resnično na prvo mesto postavljajo interese svojih strank in ne želijo samo prodati stvari.

Kako je z varnostjo knjige Nano S?

Zdaj pa se pogovorimo o varnosti Ledger Nano S in zakaj je tako zaupanja vreden. Opomba: Za še več varnostnih možnosti si oglejte njegov bolj dovršeni kolega – Ledger Blue.

Kako Ledger Nano S zagotavlja varnost?

Vaš računalnik in mobilni telefon lahko zlahka vdrete. Ko lahko hekerji vdrejo v večmilijonske strežnike (v bistvu velike računalnike), bi morali biti tudi naši manjši sistemi enako ranljivi.

Ledger ima ločen čip in zaslon za ublažitev potencialne varnostne napake nekaterih aplikacij, ki posname naključne posnetke zaslona mobilnih in prenosnih zaslonov.

Ko imamo opravka s katero koli Bitcoin denarnico, je ena pomembna stvar, ki jo moramo vsi narediti, zapisati ključ / izraz za obnovitev. Ko je ta fraza za obnovitev prikazana na zaslonu mobilnega ali računalnika, postane dovzetna za vdiranje.

Ledger Nano S Varnost

Ko uporabljate Ledger Nano S, se na zaslonu OLED prikaže začetna beseda kar lahko vidite samo vi. In ni pretirano, če rečemo, da samo ta varnostna funkcija zagotavlja varno lastništvo vaših Bitcoinov.

Poleg tega se večina dela, kot je preverjanje stanja Bitcoin in upravljanje računov, izvaja prek namizne aplikacije, medtem ko je Ledger Nano S še vedno povezan z računalnikom prek kabla USB.

Ledger Nano S

Ko nekomu pošiljate Bitcoin, morate dovoliti transakcijo tako, da tapnete določene gumbe na svoji knjigi. Torej, tudi če je vaš računalnik vdrt, heker teh bitcoinov ne bo mogel prenesti, ker nimajo fizičnega dostopa do vašega Ledger Nano S.

Več varnostnih funkcij:

 • Vaš zasebni ključ Bitcoin je shranjen v zaščitenem odseku same naprave. Naprave nikoli ne zapusti, zato heker nikakor ne more priti do nje.
 • Ledger Nano S je denarnica HD. To pomeni, da vsakič, ko prejmete sredstva, dobite nov naslov za prejem. To močno izboljša vašo zasebnost.
 • Sporočilo lahko podpišete tudi s pomočjo Ledger Nano S, da dokažete lastništvo naslova. To funkcijo boste lahko uporabljali v prihodnosti, ko boste napredovali pri uporabi Bitcoinov in kriptovalut.

Prednosti uporabe Ledger Nano S je še več, ki jih boste odkrili, ko boste z napravo postali bolj udobni.

Če se odločite, ali boste kupili ali ne, se zavedajte, da bo to v veliki meri izboljšalo vaš način interakcije s kripto.

Toplo priporočam, da ga dobite zdaj.

Še nekaj pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden naročite Ledger Nano S:

 • Zaradi velikega povpraševanja dostava ni takojšnja. Zato mu morate naročiti čim prej, da gre naprej v čakalno vrsto.
 • Naročite knjigo samo z uradne strani tukaj.
 • Ledger ponuja Ledger Nano S in Ledger Nano X, oba pa sta odlična. Ledger Nano X ima več pomnilnika in funkcije povezljivosti Bluetooth, kar dobro deluje pri mobilnih telefonih. Če cene niso težava, vedno priporočam nakup sodobne različice Ledger Nano X. Če pa želite nakupovati po ugodnih cenah, potem Ledger Nano S to delo dobro opravi.

Če je mogoče, naročite dva. Enega lahko uporabite kot rezervno, če veliko potujete. To vam bo omogočilo tudi večjo varnost pri poslovanju s kripto.

Naročite denarnico Ledger Nano S

Kako deluje Ledger Nano S.?

Tu je kratka video serija, ki vam bo pomagala, da boste o Ledger Nano S izvedeli vse od začetka. Samo opazujte jih in vedeli boste, kako narediti varnostne kopije semenskih besed, se povezati z napravo Android, pošiljati / prejemati kovance itd..

Ledger the Nano S uporabljam zadnji dve leti in vam to lahko samozavestno priporočam. Večina mojih prijateljev že uporablja to denarnico in jo uporablja samo za en namen:

Zagotavljanje varnosti Bitcoinov.

Obiščite spletno stran Ledger

Pogosta vprašanja o Ledger Nano S.

Q. Kaj se bo zgodilo, če boste izgubili Ledger Nano S?

O: Naročite lahko novega in obnovite sredstva s pomočjo semenskega ključa. Seme lahko obnovite tudi na kateri koli drugi priljubljeni Bitcoin denarnici, kot so MyCelium, GreenBits, Electrum in CoPay.

Q. Če Ledger podpira nov žeton za kriptovalute (npr. Monero), ali moram naročiti novo Ledger?

O. Ne, novo podprte kriptovalute lahko shranite v obstoječo knjigo. Ta del je enostaven in tega se lahko naučite ob ogledu zgornjega seznama predvajanja videoposnetkov.

Q. Koliko kriptovalut podpira Ledger Nano S.?

A. Ledger podpira BTC, BitcoinCash, ETH, ETC, LTC, Dash, Stratis, Komodo, Ripple in zCash. Vsakih nekaj mesecev še naprej dodajajo podporo za nove kriptovalute.

Podprte-kriptovalute-knjiga

Nadgradnja: Zdaj tam več kot 700 kriptovalut / žetonov trenutno podpira Ledger Nano S..

Q. Ali bo stavek za obnovitev obnovil vse dodatne kriptovalute?

A. Da. En sam stavek za obnovitev podpira vse kriptovalute. Kriptovalute (ki jih uporabljate v napravi Ledger) lahko obnovite z isto besedno zvezo za obnovitev.

Q. Kaj če pozabite kodo Ledger Nano S??

A. Ledger Nano S lahko ponastavite na tovarniške nastavitve, tako da trikrat vnesete napačen zatič. Nato boste morali denarnico obnoviti z uporabo 24-besednega varnostnega ključa.

Q. Ledger Nano S ali Ledger Nano X: Katero naj kupim?

A. Ledger Nano X je sodobna različica Ledger Nano S in je dražja. Obe različici sta prenosni in dobro delujeta za shranjevanje več kripto valut. Vsak dan vam priporočam, da kupite Ledger Nano X prek Ledger Nano S, saj ponuja več pomnilnika in omogoča povezavo s telefonom prek funkcije Bluetooth. Če pa je vaš namen le shranjevanje 1-2 kovancev, kot so Bitcoin, Ethereum, Ledger Nano S deluje v redu in je cenejši. Lahko tudi naročite obe napravi in ​​z istim semenskim ključem konfigurirate obe. Na ta način lahko eno napravo uporabite kot rezervno napravo.

Pregled Ledger Nano S: Ali je vredno?

Očitno lahko ugotovite, da sem velik oboževalec te majhne naprave. Zame je popolnoma spremenila igro, saj mi ni več treba skrbeti, ali bodo moji kovanci vdrani ali ukradeni.

Za razliko od običajne denarnice, ki shranjuje gotovino, tudi če jo nekdo ukrade, denarja ne bo mogel dobiti, ker ne bo poznal mojega pin-a ali semenskega ključa. Zaradi tega je resnično varno.

Vse skupaj, če iščete najboljšo strojno denarnico, ni nič boljšega od Ledger Nano S.

Ali ste lastnik Ledger Nano S? Ste zadovoljni s svojimi izkušnjami? Kakšen je vaš pregled? Delite svoje izkušnje z mano v spodnjih komentarjih!

Obiščite stran izdelka Ledger Nano S

Poznate nekoga, ki bi mu lahko koristila naprava Ledger? Delite to objavo z njimi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map