Ne morem dovolj poudariti, kako pomembno je imeti pravo denarnico za kriptovalute za varnost svojih kripto sredstev.

Vendar pa je iskanje prave denarnice lahko izziv glede na številne možnosti na trgu. Strojne denarnice so najbolj varne, vendar jih človek ne more imeti ves čas.

Zato je nujno imeti varne in enostavne mobilne denarnice, s katerimi lahko kripto skladišče uporabljate na poti.

V preteklosti so se skoraj vse mobilne denarnice, bodisi za Ethereum ali Bitcoin, soočale z vprašanji, povezanimi z njihovo varnostjo.

Razvijanje varne za uporabo mobilne denarnice je težko, ker nismo seznanjeni z razvojem blockchain denarnic. In ker je to naš prvi poskus pri izdelavi takšnih orodij, se bodo zagotovo zgodile napake.

Toda ena denarnica je zgrajena v slogu in popolnoma varno, da bi postavila merilo za prihodnost drugih – Zaupajte denarnici. Danes se bomo poglobili vanj na podlagi naslednjih točk.

 • Kaj je Trust Wallet?
 • Zaupajte funkcijam denarnice
 • Podprte valute
 • Podprte platforme
 • Končne misli

Kaj je denarnica za zaupanje?

Trust denarnica je varna odprtokodna mobilna denarnica za žetone Ethereum in Ethereum. Trust denarnica je tudi brskalnik web3, ki vam omogoča dostop do Ethereum DApps.

Denarnica Trust deluje z vsemi žetoni Bitcoin, ERC20 in ERC223 in podpira glavne verige blokov v ekosistemu Ethereum.

Z denarnico Trust dobite popolnoma revidirano denarnico, ki je dovolj usposobljena za shranjevanje, pošiljanje in prejemanje vseh žetonov na osnovi Ethereuma. Oh, in imate popoln nadzor nad svojimi zasebnimi ključi!

Fenomenalno, kajne?

Zaupajte funkcijam denarnice

 • Intuitivno in preprosto

Trust denarnica ponuja zelo intuitiven uporabniški vmesnik za upravljanje in shranjevanje vaših žetonov Ethereum in Ethereum. To ni pretiravanje. To lahko ugotovite z enim samim pogledom. Te denarnice še nisem uporabljal, vendar me že srbijo prsti zaradi njenega kompaktnega uporabniškega vmesnika, ki je prav tako obremenjen s funkcijami.

 • Varno & Varno

Zaupajte uporabniški vmesnik denarnice

Z denarnico Trust dobite varnostno šifriranje na ravni banke, poleg tega pa imate na voljo tudi kodo PIN in biometrijo za povečanje varnosti. Ker gre za denarnico, ki temelji na strankah, vedno nadzirate svoja sredstva.

 • HD denarnica

Tako kot sodobne kripto denarnice je tudi Trust denarnica HD denarnica, pri kateri vam ni treba vzeti varnostne kopije vsakega para javnih / zasebnih ključev. Namesto tega lahko še naprej uporabljate isto denarnico, ki bo varnostno kopirala stvari v ozadju. Toda za dostop do vaše denarnice mora biti seme varnostno kopirano.

 • Provizija po meri & Plin

Z Trust denarnico lahko tudi sami nastavite ceno plina in omejitev plina ter tako prilagodite transakcijsko provizijo s tema dvema spremenljivkama. Če želite izvedeti več o plinu, mejni vrednosti plina, preberite tole: Ethereum-Ether, Ether Gas, Gas Limit, Price Gas & Pristojbine

 • ERC20 & ERC223

Podpora za žetone ERC20 in ERC223 je v sodobnih denarnicah Ethereum nujna, denarnica Trust pa te žetone podpira v zelo preprostem uporabniškem vmesniku. V drugem članku bomo govorili o tem, kako se lotiti dodajanja teh žetonov v Trust denarnico.

 • Vgrajena izmenjava

KyberNetwork: V denarnico Trust je vgrajena tudi decentralizirana storitev za izmenjavo, tako da lahko uporabniki izmenjujejo žetone z uporabo aplikacije.

 • Pazite na katero koli denarnico za hladno shranjevanje

S funkcijo ure denarnice Trust lahko vidite delovanje drugih žetonov, shranjenih na Trezorju ali Ledger Nano S. Na ta način lahko pazite in tudi ne tvegate izgube zasebnih ključev, saj so v hladilniku.

 • DApp brskalnik

Brskalnik DApp je njihova najbolj razburljiva lastnost. Z denarnico Trust lahko dostopate do vseh aplikacij web3, bolj znanih kot decentralizirane aplikacije, kot sta CryptoKitties ali IDEX. S to funkcijo želi Trust denarnica ustvariti skupnost decentraliziranih aplikacij, do katerih je mogoče dostopati prek Trust denarnice.

Podprte kriptovalute

Denarnica Trust je popolna denarnica za ekosistem Bitcoin in Ethereum. Trenutno je prek denarnice Trust dostopnih več kot 20.000 žetonov, zgrajenih prek verige Ethereum.

Podprte valute MetaMask

Podprta platforma

Trust denarnica je pripravljena za mobilno generacijo, saj imajo na voljo podporo za iOS in Android za Ethereum, Ethereum žetone in druge Ethereum DApps.

Zadnje misli: Ali je denarnica Trust varna?

Denarnica Trust obstaja že nekaj časa in je s časom nedvomno dobro preizkušena, zato ji lahko zaupate s svojimi sredstvi.

Poleg tega je denarnica Trust pripravila celovito primer varnostnega pregleda dokazati svojo vrednost na trgu. In še nisem videl tako temeljitega varnostnega pregleda s strani druge mobilne denarnice v kriptosferi.

Ne glede na to, kako varna je mobilna ali programska denarnica, v njej nihče ne sme shraniti svojega bogastva.

Za to vam toplo priporočamo, da uporabite Ledger Nano podobne denarnice. Za vsakodnevno uporabo in dostop do svojih najljubših DApps lahko uporabite Trust denarnico.

 • Podprti operacijski sistem: Android & iOS
 • Vgrajena izmenjava: Priljubljeni Dapps
 • Zasebni ključi: Nadzira lastnik
 • Stroški: Brezplačno za uporabo
 • Segwit omogočen: Ne

Nazadnje je Binance pridobil denarnico Trust, ki že sama po sebi govori o njeni kakovosti.

Z veseljem to sporočam @TrustWalletApp postaja del @binance!

Naš poudarek in cilj bosta ostala enaka – ustvariti odličen izdelek za naše uporabnike.https://t.co/Z3ghz3n0tW pic.twitter.com/jYMHOG3iX0

– Zaupanje – Kripto denarnica (@TrustWalletApp) 31. julij 2018

To je vse, kar je z moje strani predstavljeno pri Trust Wallet. Kmalu se vrnem z nečim bolj zanimivim.

Če pa ste zdaj zelo navdušeni nad uporabo Trust Wallet, nadaljujte in ga preizkusite Android & iOS platformo.

Upam, da vam ta podrobna analiza pomaga pri pravilni odločitvi. Delite svoje mnenje z nami v komentarjih spodaj!

Delite to objavo s svojim omrežjem na Twitterju & Facebook!

Tukaj je nekaj drugih izbranih člankov, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju:

 • 9 najboljših DAp-jev na platformi Ethereum, ki jih lahko uporabite zdaj
 • Kako poslati Ethereum iz strojne denarnice Ledger Nano S
 • Kako dobiti Bitcoin naslov & Zakaj je pomembno
 • Najboljše denarnice za Bitcoin / Altcoin za naprave iOS
 • 5 različnih vrst kripto denarnic, o katerih bi morali vedeti

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me