Tu je opisano, kako Bitcoin prenesete iz papirnate denarnice v denarnico Ledger

Ker priljubljenost strojnih denarnic dosega nove višine, se številni zdaj s papirnatih denarnic preusmerjajo na denarnice strojne opreme, podobne Ledger Nano S.

In zakaj ne! Strojne denarnice so po varnosti vaših bitcoinov boljše in tudi uporabniku bolj prijazne kot papirnate denarnice.

Preberite: Kako narediti denarnico iz papirja Bitcoin & Kako porabiti bitcoin

Za nepoznavalce so strojne denarnice strojne naprave, ki so podobne bliskovnemu pogonu in se uporabljajo za shranjevanje vaših bitcoinov, medtem ko je papirnata denarnica kos papirja, na katerem je natisnjen par javnih in zasebnih ključev..

Papirnate denarnice so bile bolj priljubljene v zgodnjih kripto dneh, saj ni bilo denarnic za strojno opremo. Zdaj pa je ob številnih možnostih v denarnicah strojno neumno tvegati svoje kovance na papirju. (Denarnica Ledger Nano S nam je najbolj všeč, saj ima vse, kar lahko potrebujete !!)

Številni vlagatelji so to točko zdaj že začeli razumeti in želijo preiti s papirnatih denarnic na denarnice strojne opreme, kot je Nano S. Toda težava je v tem, da se zataknejo, ko poskušajo migrirati, ker za to ni neposredne poti..

Zmeden? Naj pojasnim.

Neposredne poti ni prenos svojih bitcoinov iz papirnate denarnice v denarnico glavne knjige in zato se mnogi soočajo s težavami.

Ampak obstaja posreden način, na katerega lahko storite enako, in to sem danes tukaj, da ga delim z vami.

Pošiljanje BTC iz papirnate denarnice v denarnico Ledger

Opomba: Od zdaj ni mogoče poslati BTC neposredno iz papirnate denarnice na Ledger. Za to morate uporabiti tretjo vmesno programsko opremo / mobilno denarnico in nato poslati svoj BTC na Ledger. (V prihodnosti lahko pričakujete, da bo vgrajena funkcionalnost Ledger Nano S to storila neposredno).

Korak 1. Če ga nimate, namestite mobilno denarnico. Za to vadnico sem na pametni telefon Android namestil denarnico Coinomi.

Denarnica Coinomi

2. korak. Ustvari novo denarnico s Conomi.

Opomba: Pri prvi nastavitvi nove denarnice naj bodo vaše začetne besede zelo varne.

Nova denarnica s Conomi

3. korak. Zdaj pojdite na denarnico “Bitcoin” v vmesniku Coinomi, ki bo videti tako:

Bitcoin denarnica v Coinomi

4. korak. Po kliku na ‘Bitcoin’ boste videli ta zaslon.

Bitcoin Coinomi

5. korak. Zdaj kliknite tri pike, kot je prikazano na zgornji sliki, da vidite spodnji zaslon.

Počisti denarnico

6. korak. Če želite videti to, kliknite možnost »Počisti denarnico«, kot je prikazano na zgornji sliki:

Počistite papirnato denarnico

7. korak. Zdaj v spustnem meniju »Prejem z« izberite »Bitcoin« in skenirajte zasebne ključe iz papirnate denarnice.

Opomba: Coinomi podpira samo WIF, BIP38, & mini formati zasebnih ključev.

8. korak. Ko je to storjeno in so vaši kovanci uvoženi (pometi), bodo prikazani v vaši denarnici Coinomi.

Ne pozabite: Vedno je priporočljivo, da papirno denarnico namesto v uvoz pomaknete v programsko denarnico. Tu so podrobni razlogi, zakaj to storiti: poudarjanje razlike med pometanjem & Uvoz zasebnih ključev.

Zdaj so vaši kovanci v Coinomi in jih morate prenesti na Ledger Nano S. Za to morate dobiti veljavni Bitcoin naslov Ledger Nano, na katerega želite prejemati svoje bitcoin. Za to sledite spodnjim korakom:

9. korak. V napravi zaženite aplikacijo Denarnica Bitcoin Ledger.

Denarnica Bitcoin Ledger

10. korak. Ledger Nano S priključite na svojo napravo (osebni računalnik / mobilni telefon) in jo odklenite s kodo PIN. Ne pozabite: te kode PIN ne delite z nikomer, saj lahko s to kodo kdo vstopi v vaš Ledger Nano S, če ima dostop do naprave..

Ledger Nano S

11. korak. Ko je naprava Ledger povezana, odprite aplikacijo Bitcoin na napravi. Pozvani boste, da izberete Bitcoin ali Bitcoin cash. Izberite “Bitcoin”.

Bitcoin aplikacija

12. korak. Ko izberete »Bitcoin«, vas bo aplikacija pozvala, da izberete vrste »Naslednji« ali »Segwit«. V tem primeru morate izbrati ‘Legacy’, če želite svoj BTC na naslovih ‘Legacy’, ki se začnejo s številko ‘1’, ali ‘Segwit’, če želite svoj BTC na naslovih ‘Segwit’, ki se začnejo s ‘3’.

V tem primeru izbiram segwit, ker ima uporaba segwita številne prednosti, ki si jih lahko preberete tukaj. Če želite izkoristiti te ugodnosti, se preselite na segwit s pomočjo tega vodnika po korakih.

Vrsta naslova

Korak # 13. Kliknite »Segwit«. Sinhronizacija naj bi trajala nekaj sekund, da vas pripelje do verige blokov Segwit.

Starejša veriga blokov

14. korak. Po sinhronizaciji boste lahko v svoji denarnici videli ta zaslon. Tu boste videli svoje račune, stanje, pošiljanje, prejemanje in možnosti nastavitev.

Prejmite BTC v Ledger Nano S.

Korak # 15. Kliknite »Prejmi«, kot je prikazano na zgornji sliki, da se prikaže ta zaslon, kjer vas bo pojavno okno pozvalo, da izberete svoj »Račun v dobro«. Če prvič uporabljate Ledger Nano S, vam bo prikazal samo en račun.

Prikaz naslova na napravi

Korak # 16. Zdaj kliknite možnost »Prikaži naslov v napravi«, kot je prikazano zgoraj. Če natančno pogledate, obstaja opomba: Na ta naslov prejemajte sredstva le, če se ujema s prikazanim v vaši napravi.

Bitcoin naslov

Za to preverite, ali sta naslov, ki je prikazan v vaši aplikaciji Ledger, in naslov, prikazan na vaši dejanski strojni napravi, enak. Ko sta oba preverjena in usklajena, je dobro, da nadaljujete.

Naslov na strojni denarnici Ledger

Korak # 17. Ko se naslovi ujemajo, pomeni, da je prikazani naslov varno prejeti BTC.

Korak # 18. Zdaj lahko v koraku št. 16 optično preberete kodo iz mobilne denarnice Coinomi ali kopirate in prilepite naslov, prikazan v aplikaciji glavne knjige, kamor želite prejemati svoje bitcoine.

11. korak. Zdaj morate v spodnji prikazan vmesnik denarnice Coinomi vnesti ustrezne podrobnosti. Ko vnesete podrobnosti in samo pritisnete Pošlji iz denarnice, počakajte, da se transakcija odraža na raziskovalec Blockchain.

Bitcoin denarnica

Zaključek: prenos Bitcoina iz papirnate denarnice

Vedno si zapomnite, da morate počakati na šest potrditev na verigi blokov, da se transakcija šteje za uspešno.

In nazadnje, če še niste začeli uporabljati Ledger Nano S, bi ga morali uporabljati, saj ima veliko uporabnih funkcij, s katerimi lahko upravljanje več kriptovalut postane brez težav.

Vedno kupite Ledger Nano S na uradni spletni strani in se temeljito naučite, kako nastaviti in uporabljati Ledger Nano S, z našo ekskluzivno serijo video vadb na istem.

Če vam je objava všeč, jo delite s svojim krogom!

Tu je še nekaj izbranih člankov, ki bi jih morali prebrati v nadaljevanju:

  • 5 najboljših Ubiq denarnic za shranjevanje UBQ
  • Airdrops v kriptovalutah: vse, kar mora začetnik vedeti
  • Top 5 najboljših Bitcoin denarnic, ki bi jih morali uporabiti za shranjevanje BTC
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map