Tukaj je opisano, kako lahko Bitcoin prenesete v Ledger Nano

Verjamem, da že imate svoj Ledger Nano X ali Ledger Nano S. V nasprotnem primeru vam priporočam, da preberete naslednje vodnike, da se prepričate, da ga dobite:

  • Pregled Ledger Nano S: Stvari, ki jih morate vedeti, preden naročite denarnico Ledger
  • Zakaj bi morali hkrati naročiti 2 ali več denarnic s strojno opremo?
  • 20+ valut, ki jih podpira Ledger Nano S.

Prva stvar, za katero uporabljate svoj Ledger Nano, naj bo shranjevanje bitcoinov. In če ne veste, kako to storiti, smo vas tukaj zajeli, ker bomo v tem priročniku o tem razpravljali postopoma.

Opomba: Ta priročnik deluje za obe različici Ledger Nano (S & X)

Začnimo torej in poglejmo, kako prenesti Bitcoin na napravo Ledger Nano iz druge Bitcoin denarnice.

Prenos bitcoinov v knjigo Nano

Če želite to narediti, morate prenesti aplikacijo Ledger Live. Če ga nimate, ga prenesite od tukaj.

Korak 1: Zaženite aplikacijo Ledger v živo, povežite svojo denarnico Ledger z računalnikom in na njej odprite aplikacijo Bitcoin. Če tega še niste storili, poglejte ta video, da boste razumeli.

2. korak. Ledger Nano priključite na napravo (računalnik / mobilni telefon) in jo odklenite s kodo PIN. Ne pozabite: te kode PIN ne delite z nikomer, saj lahko s to kodo vstopi v vaš Ledger Nano, če ima dostop do naprave..

Ledger Nano S

3. korak. Ko je vaša Ledger naprava povezana, odprite Ledger v živo, kliknite Accounts, kliknite Add Account in izberite Bitcoin iz Crypto sredstev.

4. korak. Ko izberete »Bitcoin«, kliknite Nadaljuj. Na naslednjem zaslonu bo aplikacija Ledger v živo preverila, ali je vaša naprava povezana ali ne. Videli boste zaslon, kot je ta:

5. korak: Kliknite nadaljevanje in v nekaj sekundah bo denarnico sinhroniziral z Blockchainom. Preveril bo, ali ste že ustvarili kateri koli račun ali ne. Samo da veste, imate lahko z eno napravo Ledger več računov Bitcoin. Pri »Dodaj nove račune«. Račun lahko tudi preimenujete in mu daste smiselno ime.

Na primer: pisarniška plača, dohodek od samostojnega dela itd.

Označite potrditveno polje in kliknite Dodaj račun.

6. korak: Zgornji korak bo v vašo aplikacijo Ledger v živo dodal račun Bitcoin. Zdaj kliknite račune in izberite račun, ki ste ga pravkar ustvarili.

Korak 7: kliknite Prejmi in prikazal se bo vaš naslov za prejemanje Bitcoinov. Zdaj je to naslov, na katerega morate Bitcoin prenesti od koder koli drugam v svojo denarnico Ledger Bitcoin.

8. korak. Kliknite »Prejmi«, kot je prikazano na spodnji sliki, da se prikaže ta zaslon, kjer vas bo pojavno okno pozvalo, da izberete svoj »Račun v dobro«. Zdaj kliknite možnost »Prikaži naslov v napravi«, kot je prikazano zgoraj. Če natančno pogledate, obstaja opomba: Na ta naslov prejemajte sredstva le, če se ujema z prikazanim v vaši napravi.

Za to preverite, ali je naslov prikazan v vaši aplikaciji Ledger in ali je naslov na vaši dejanski strojni napravi enak. Ko sta oba preverjena in usklajena, je dobro, da nadaljujete.

Naslov na strojni denarnici Ledger

9. korak. Ko se naslovi ujemajo, pomeni, da je prikazani naslov varno prejemati BTC.

10. korak. Zdaj lahko optično preberete kodo QR v koraku # 8. iz mobilne denarnice ali kopirajte in prilepite naslov, prikazan v aplikaciji knjige, kamor želite prejemati svoje bitcoine. Na splošno ljudje dvignejo BTC z borz, da ga shranijo na Ledger Nano S. In to je treba storiti zelo previdno, saj si med umikom BTC z borz ne morete privoščiti napačnega naslova.

Korak # 11. Zdaj, ko ste optično prebrali kodo QR ali dali kopiran naslov in samo pritisnili »Pošlji« iz denarnice. In zdaj počakajte, da se transakcija odraža na raziskovalec Blockchain.

Pošiljanje BTC-ja iz Ledger Nano S.

Korak 1. Na namizju zaženite aplikacijo Ledger Wallet Bitcoin.

Ledger Wallet Bitcoin aplikacija

2. korak. Ledger Nano S priključite na napravo (osebni računalnik / mobilni telefon) in jo odklenite s kodo PIN. Ne pozabite: te kode PIN ne delite z nikomer, ker lahko s to kodo vstopi v vaš Ledger Nano S, če ima dostop do naprave..

Ledger Nano S

3. korak. Ko je naprava Ledger povezana, odprite aplikacijo Bitcoin na napravi. Pozvani boste, da izberete Bitcoin ali Bitcoin cash. Izberite “Bitcoin”.

Bitcoin aplikacija

4. korak. Ko izberete »Bitcoin«, vas bo aplikacija pozvala, da izberete naslove »Legacy« ali »Segwit«. V tem primeru morate izbrati ‘Legacy’, če so vaši bitcoini na naslovih ‘Legacy’, ki se začnejo s številko ‘1’, ali ‘Segwit’, če so vaši bitcoini na naslovih ‘Segwit’, ki se začnejo s ‘3’.

V tem primeru izbiram segwit, ker imam kovance na segwitu, saj ima uporaba segwita številne prednosti, ki si jih lahko preberete tukaj. Če želite izkoristiti te ugodnosti, se preselite na segwit s pomočjo tega vodnika po korakih.

Izberite vrsto naslova - Ledger Wallet Bitcoin

5. korak. Po nekaj sekundah sinhronizacije boste preusmerjeni v svojo segwit denarnico Ledger Nano S Bitcoin.

Denarnica Segwit Ledger Nano S Bitcoin

6. korak. Po sinhronizaciji boste lahko videli ta zaslon denarnice. Tu boste videli svoje račune, stanja, možnosti pošiljanja, prejemanja in nastavitve.

Pošiljanje BTC-ja iz Ledger Nano S.

7. korak. Tukaj na zgornji sliki izberite možnost »Pošlji« v vmesniku aplikacije za denarnico, da se premaknete na naslednji vmesnik, kot je prikazano spodaj.

Pošlji Bitcoin iz Ledger Nano S.

8. korak. Vnesite znesek BTC, ki ga želite prenesti, dodajte naslov prejemnika Bitcoin in kliknite Pošlji.

Pošljite Bitcoin iz Ledger

9. korak. Če imate naslov QR kodo, priporočamo, da skenirate naslov računa, da se izognete ročnim napakam. Za optično branje kode QR lahko uporabite možnost, prikazano na spodnji sliki.

Optično preberite kodo QR

10. korak. Tudi v koraku št. 8 lahko spreminjate provizije za transakcije in izberete optimalno vrsto provizij, ki jih želite uporabiti za določeno transakcijo. Čas, potreben za dokončanje transakcije, je odvisen od izbire vrste provizije.

Provizija za transakcijo

Korak # 11. Drug preprost način prihranka pri provizijah za transakcije je, da izberete “Pristojbine po meri”, kot je prikazano na spodnji sliki. Razumem, da je ta del “Po meri” lahko za mnoge od vas težaven, zato sem ustvaril poseben vodnik o tem, koliko provizij za Bitcoin transakcije morate plačati za potrjeno transakcijo.

Takse po meri Ledger Nano S

12. korak. Zdaj, ko ste pravilno izpolnili vsa polja, je dobro, da pritisnete »pošlji« in vaša transakcija bo predvajana v Bitcoin mempool, ki jo boste morali izkopati.

Nekaj ​​pomembnejših točk …

Zdaj, ko je vaša transakcija predvajana, jo preverite v Bitcoin Explorerju in počakajte na 6 potrditev, da bo transakcija uspešna.

Prav tako vam priporočam, da uporabite denarnice z omogočenim naslovom segwit, kot je Ledger Nano S. O nekaterih drugih denarnicah segwit si lahko preberete tukaj: Najboljše denarnice, ki omogočajo Segwit za Bitcoin.

Nazadnje priporočam vsem v kripto prostoru, da imajo v lasti vsaj en Ledger Nano S, saj lahko s to eno samo denarnico strojne opreme naredite toliko več, vključno s shranjevanjem več kot 22 kriptovalut na enem mestu.

Oglejte si tudi naše ekskluzivne vadnice o video serijah o Ledger Nano S.

Dodatne stvari, ki si jih je treba zapomniti

Ne pozabite, da je med prejemanjem BTC od koga dobra počakati vsaj 6 potrditev, preden se transakcija šteje za uspešno.

Tudi pri nakupu Ledger Nano S nikoli ne zaupajte neuradnim virom in nikoli ne uporabljajte Ledger Nano S, ki je priložen izpolnjenem listu s semenskimi besedami, ker obstaja velika verjetnost, da je načrt, da vas prevarijo..

Vedno kupite Ledger Nano S na uradni spletni strani in se temeljito naučite, kako nastaviti in uporabljati Ledger Nano S z našo ekskluzivno serijo video vadb na istem.

Če vam je bila objava všeč, jo delite s prijatelji & družina!

Tu je še nekaj izbranih člankov, ki bi jih morali prebrati v nadaljevanju:

  • Kaj je mnemonska fraza & Mnemonična gesla?
  • Končni vodnik za razumevanje, kaj je “Blockchain”
  • Kako & Kje kupiti Bitcoin Cash
  • 7 borz Altcoin za začetek trgovanja brez KYC & AML
  • Katero denarnico z več kriptovalutami izbrati? Tu so top 5
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map