Casper-protokolla

Ethereum ei tarvitse esittelyä.

Oletko samaa mieltä kanssani? Joo?

No, se johtuu siitä, että se on kunnianhimoisin blockchain-projekti siellä kryptosfäärissä ja tunnetusti tunnetaan itsestään “maailman tietokoneeksi”.

Mutta ymmärrän, että jotkut teistä eivät ehkä ole kovin tietoisia Ethereumista. Siksi ajattelin, että voisin auttaa sinua tässä yksityiskohtaisessa johdanto-oppaassa: Ethereum Cryptocurrency – kaikki, mitä aloittelija tarvitsee tietää.

Ne teistä, jotka ymmärtävät Ethereumia paremmin, tietävät, että siihen on tehty monia kovia haarukoita tai päivityksiä, kuten ohjelmistomaailmassa kutsutaan.

Jokaisen päivityksen tai haarukan tarkoituksena on tehdä Ethereumista kypsempi, turvallisempi ja käyttökelpoisempi kuin aikaisemmin.

Aikaisemmat Ethereum-haarukatAikaisemmat Ethereum-haarukat

Mutta näistä kunnianhimoisin päivitys, jonka Ethereum on kohtaamassa, on sen päivittäminen panoksen todistamiseen.

Panoksen todistamista koskeva yksimielisyys tapahtuu ottamalla käyttöön Casper-protokolla, jolla pannaan täytäntöön erityinen panoksen todistamisen muoto, kuten Vlad Zamfir, edelläkävijä Ethereumin kehittäjä.

&# 128064 ;! ensimmäinen julkinen luonnosni Casper the Friendly Ghostista a "oikean rakenteen mukaan" blockchain-konsensusprotokollahttps://t.co/8Y01zzS31t

– Vlad Zamfir (@VladZamfir) 2. marraskuuta 2017

Mutta voitaisiin kysyä, miksi siirtyä todistukseen panoksesta tai Casperista, kun Ethereum toimii hyvin työn todistuksessa.

No, asia on, se menee hyvin, mutta ei niin hyvin kuin voi.

Kuten tiedämme, Ethereumilla on monia skaalausongelmia, ja se on edelleen amatööritekniikka vakavissa käyttötapauksissa.

Jos et luota minuun, katso tämä Vladin twiitti:

Ethereum ei ole turvallinen tai skaalautuva. Se on kehittymätön kokeellinen tekniikka. Älä luota siihen tehtäväkriittisissä sovelluksissa, ellei se ole ehdottoman välttämätöntä!

– Vlad Zamfir (@VladZamfir) 4. maaliskuuta 2017

Lisäksi työn todistaminen vaikeuttaa skaalausta ja siihen liittyy myös riski, että rikkaat kaivoskartellit hyökkäävät 51 prosenttiin.

Lisäksi on ollut huolta siitä, että Ethereumin työn todistaminen kuluttaa hirvittävän paljon energiaa, jota muuten voitaisiin käyttää muihin tarkoituksiin. Se kuluttaa enemmän energiaa kuin Kyproksen maassa! Kyllä, luit sen oikein. Enemmän energiaa kuin yksi maa!

Ethereum on päättänyt toteuttaa Casperin (vain toisen nimen heidän PoS-lähestymistavallaan) pitäen mielessä kaikki nämä tekijät sekä heidän tulevat suunnitelmansa..

 • Tietää enemmän PoS: stä ja PoW: Mikä on työn todistaminen & Panos todiste?

Ethereumin Casper-protokolla

Mielenkiintoisempaa on, että Casper toteutetaan kahdessa vaiheessa:

 • Casper Ystävällinen lopullisuus -gadget (FFG)
 • Casper the Friendly GHOST: korjausrakentaminen (CBC)

1. Casper Ystävällinen lopullisuus -gadget (FFG)

Tämän on ehdottanut Vitalik, ja se on koko Casper-päivityksen ensimmäinen osa. FFG tuo Ethereumin lohkoketjun hybridi PoS / PoW-tilaan, jossa PoW jatkuu sellaisenaan ja jokainen 50. tai 100. lohko kaivetaan validoijien toimesta PoS-konsensuksella. Huomaa: Tämä on tarkoituksella tehty helpottamaan siirtymisprosessia PoW: stä PoS: ään

2. Casper the Friendly GHOST: korjausrakentaminen (CBC)

Tämän on kehittänyt Vlad, joka on konsensusprotokolla, joka auttaa solmuja / tietokoneita tekemään oikean päätöksen tai pääsee sopimukseen sopivasta lohkoketjun versiosta..

Vaikea?

Ollakseni rehellinen, se on.

Mutta tässä on Vladin yksinkertainen analogia sen selittämiseksi:

Vlad Selitys

Yksi kyseenalaistaa nämä kaksi päivitystä. Mutta meidän on ymmärrettävä, että Ethereum on maailman toiseksi arvokkain salausvaluutta, joten päivityksen takana on niin paljon työtä.

Tämä ei myöskään ole viimeinen päivitys. Ethereum nipistää asioita tulevaisuudessa, jotta se olisi merkityksellisempi heidän tavoitteensa kannalta.

Siitä huolimatta Casper on erittäin arvostettu päivitys, josta Ethereumin tulevaisuuden skaalautuvuus ja turvallisuus riippuu. Joten se on iso liike.

Casperin edut

Casper, joka tuo PoS-etuja Ethereum-lohkoketjuun, on melko ainutlaatuinen, koska sen ovat kehittäneet ja muokkaaneet talon edelläkävijät Ethereumin kehittäjät.

Joitakin Casperin etuja ovat:

 • Alhainen energiankulutus
 • Vakuutus kaivostyöläisten 51 prosentin hyökkäyksiltä
 • Nopeampi yksimielisyys
 • Vähentynyt keskittäminen ja riippuvuus kaivostyöläisistä
 • Tien avaaminen skaalautuvuuden lisäämiseksi

Lopuksi sanoisin, että Ethereum on kasvava tekniikka. Ethereumin kanssa on menossa monia muita asioita sen toiminnan parantamiseksi päivittäin.

Lisäksi Ethereumilla on suurempia tilauksia, enemmän kehittäjiä ja enemmän yhteisön jäseniä ympäri maailmaa, mikä ei ole asia muiden lohkoketjujen kanssa.

Joten pidä silmällä Ethereumia, koska se voi olla seuraava Bitcoin arvostusarvonsa suhteen.

Jatka myös oppimista lohkoketjusta ja salauksen vallankumouksesta CoinSutran avulla.

Jos pidät viestistä, älä unohda jakaa sitä ystävillesi!

Lisää ehdotettuja lukemia CoinSutrasta:

 • 9 tuntematonta kryptovaluuttaa, joista sinun pitäisi tietää
 • PIVX-salausvaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Suosituimmat 7 kannattavaa osuutta (POS) kryptovaluutoista
 • Viisi parasta protokollakolikkoa, joista sinun on tiedettävä
 • Luettelo kauppiaista, jotka hyväksyvät Ethereumin vuonna 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me