Cryptokitties

Jännittävät ajat ovat edessä !!

Blockchain on alkanut viedä maailmaa myrskyn innovatiivisissa käyttötapauksissa.

Niille, jotka ovat saapuneet myöhässä, “blockchain” on salaustekniikan, kuten Bitcoin, Ethereum jne., Taustalla oleva tekniikka (tutustu yksityiskohtaiseen blockchain-oppaaseen)

Teollisuudenalat ympäri maailmaa ovat alkaneet kokeilla tätä tekniikkaa tutkiakseen alansa kaikki mahdolliset markkinarakot ratkaisemaan erilaisia ​​ongelmia tavoilla, joita ei ole koskaan ennen kokeiltu. Ja jokaisen teollisuuden yrittäessä kovasti hyödyntää tätä tekniikkaa, miksi pelialan pitäisi jäädä jälkeen!

Siksi kuluttajat saavat mielenkiintoisia blockchain-pohjaisia ​​pelejä tuntemaan olevansa entistä enemmän yhteydessä tähän vallankumoukselliseen tekniikkaan eli blockchainiin.

Ja yksi mielenkiintoisimmista ja innovatiivisimmista blockchain-peleistä on Cryptokitties, mikä on myös tänään laajennetun keskustelun aihe.

Tässä Cryptokittiesin johdantokirjoituksessa käyn läpi tämän ainutlaatuisen idean alla mainitut tärkeimmät kohdat:

 • Mikä on Cryptokitties
 • Miksi sillä on merkitystä
 • CryptoKitties-tiimi
 • Kuinka se toimii
 • Mitä sinun tarvitsee pelata Cryptokitties
 • Aloita Cryptokitties-pelaaminen
 • Kuinka pelata CryptoKitties
 • Onko CryptoKitties kuin kryptovaluutat
 • Voiko ansaita rahaa pelaamalla tätä peliä
 • Millainen tulevaisuus on

Mikä on CryptoKitties?

Mikä on CryptoKitties

CryptoKitties on blockchain-pohjainen peli, jossa voit kasvattaa, kerätä ja HODL-pentuja & luotu Ethereumin lohkoketjun yli.

Nämä digitaaliset pennut tai cryptokitties ovat aivan kuin ihmiset, jotka ovat ainutlaatuisia ja joita kukaan ei voi jäljentää, ottaa pois tai tuhota.

Eikö sinulla ole vieläkään järkeä? Karhu kanssani ja lue lisää. Jaan sen yksinkertaisemmilla sanoilla, jotta olisit täysin selvä tämän viestin loppuun mennessä.

Miksi sillä on merkitystä?

Cryptokitties on blockchain-pohjainen peli.

Aivan kuten salaketjussa menestyvät ja syntyvät salausvaluutat, myös cryptokitties syntyvät ja menestyvät Ethereumin lohkoketjussa. Aivan kuten jokainen Bitcoin tai Ether, jokainen cryptokitty on myös ainutlaatuinen.

Nämä salausteknologiat ovat kuin uusi muoto keräilytuotteista, joita kutsutaan kryptokokoelmiksi.

CryptoKitties-tiimi

Heidän tiiminsä on melko monipuolinen, ja siihen kuuluu lukuisia aloittelijoita, salauksen harrastajia ja kehittäjiä. Joukkue voitti myös maailman suurimman Ethereum-hakkeroinnin ETHWaterloossa samalla kun esitti alfa-tuotteitaan.

Nimittäin joukkue koostuu näistä Axiom Zen yrityksen jäsenet.

CryptoKitties-Team

Kuinka se toimii?

Kuten aiemmin mainitsin, nämä cryptokitties ovat uusi muoto keräilyesineitä, joita voit käydä kauppaa, ostaa, myydä, kerätä kuten perinteisiä keräilyesineitä.

Mutta ainutlaatuinen asia on, että toisin kuin perinteiset keräilyesineet, voit jopa kasvattaa tällaista kryptokeräilyä ja tuloksena on täysin ainutlaatuinen uusi jälkeläinen – aivan kuten ihmiset!

Näiden salauskokoelmien tai kryptokittien omistusta seurataan myös blockchainissa turvallisesti, joten sinun ei tarvitse huolehtia sen omistajuudesta tai petoksista, koska kaikki on kirjattu Ethereumin läpinäkyvälle lohkoketjulle.

Tiedän, että jotkut teistä innostuvat pelaamaan tätä peliä ja miksi ei! Kun löysin sen ensimmäisen kerran, olin samassa veneessä. Mutta ennen sitä on tiettyjä edellytyksiä, jotka haluaisin kertoa sinulle, ilman joita et voi pelata tätä peliä.

Mitä sinun tarvitsee pelata Cryptokitties?

Tässä on mitä tarvitset aloittaaksesi:

Aloita Cryptokitties-pelaaminen?

Kun olet asentanut MetaMaskin selaimeesi ja tallentanut sen alkulausekkeen, olet hyvä mennä.

 • Nyt sinun on siirrettävä ETH eli Ether MetaMask-lompakon osoitteeseesi.
 • Jos sinulla on jo eetteri, niin hyvä ja hyvä. Ja jos sinulla ei ole, voit ostaa eetteriä useista resursseista, jotka olemme jo listanneet blogissamme.
 • Kun sinulla on Ether-tunnuksesi, siirrä se MetaMask-lompakkoon alla olevan kuvan mukaisesti.

CryptoKittines

Siinä kaikki. Kun edellä mainittuja ohjeita on noudatettu, voit aloittaa Cryptokittien-pelin.

Kuinka pelata CryptoKitties?

Ensimmäiset asiat ensin. Se ei ole ilmainen peli. Sinun on maksettava eetterimerkkeinä pelin tosiasiallisesta pelaamisesta, mutta se on jokaisen arvoinen ja myös erittäin mielenkiintoinen.

Voit aloittaa cryptokitties-pelin ostamalla / myymällä olemassa olevia kittejä tai muuten voit kasvattaa toisen kanssa muodostaaksesi uuden & ainutlaatuinen kisu itsellesi.

 • Ostaminen & Myynti

Kun kirjaudut sisään MetaMaskiin ja siirry markkinapaikka, voit nähdä kitien myynnin käynnissä (katso alla oleva kuva). Joten voit rahoittaa sinulle MetaMask-lompakon ja ostaa kissan itse.

Kitien myynti

Jos et ole kiinnostunut ostamaan näitä kittejä myynnistä, sinulla on toinen vaihtoehto ostaa kitit – ‘Gen 0’ -osiosta. Tässä osassa CryptoKitties-tiimi julkaisee uuden “Gen 0” CryptoKittyn joka viidentoista minuutin välein (marraskuuhun 2018 saakka), joten voit ostaa ne myös eetterisi vastineeksi.

Osta-KittiesCrypto

 • Kasvatus

Jos haluat kasvattaa uuden jälkeläisen, voit tehdä sen kasvattamalla nykyisen kissasi muiden kanssa siring kumppani siring-osiosta.

Siring-Cryptokitties

Aloita valitsemalla yksi CryptoKitties-isäsi (eli isä). Sitten voit valita yhden muista CryptoKittiesistäsi äidiksi.

 • Siirry kohtaan ”Minun kittiesi”
 • Valitse kisu, joka toimii isänä
 • Paina jalostuspainiketta
 • Valitse joku muista Kittiesistäsi äidiksi
 • Hyväksy Ether-tapahtuma

Voit odottaa uuden Kittyn ilmestyvän pian ”My Kitties” -sarjaan!

Nyt voit pitää tämän uuden jälkeläisen tai myydä sen markkinoilla omalla hinnallasi.

Huomaa: Tämä jalostusprosessi on myös maksettu. Kuten alla olevasta esimerkistä näet, sinun on maksettava kasvatuksesta 0,3028 eetterin maksu, joka vähennetään MetaMaskista.

Kissanpentu

Onko CryptoKitties kuin kryptovaluutat?

CryptoKitties EIVÄT ole kryptovaluuttoja. Näiden välillä on kuitenkin joitain samanlaisia ​​ominaisuuksia.

Todellisessa tilanteessa CryptoKitties ovat krypto-keräilykohteita. Selittääkseen sen paremmin, kryptovaluutat ovat kuten USD tai EUR, kun taas Cryptokitties tai Cryptocollectibles ovat kuin ainutlaatuisia postimerkkejä tai ainutlaatuisia taideteoksia, jotka vain omistat.

Voiko ansaita rahaa pelaamalla tätä peliä?

Vastaus on kyllä (!). Aivan kuten kaupankäynnin kryptovaluuttasi, voit myös käydä kauppaa krypto-valuutoilla.

Voit joko kasvattaa ja tehdä ainutlaatuisen cryptokittyn myydäksesi sitä markkinoilla haluamallasi hinnalla ja ansaitaksesi voittoa, tai voit ostaa ‘Gen 0’ -pennun ja HODLata sitä jonkin aikaa samalla tavalla kuin kryptovaluutat ja myydä se myöhemmin kun saat hyvä hinta.

Aivan kuten mikä tahansa muu tuote tai keräilykohde, markkinapaikkaa ohjaa kysyntä ja tarjonta yhdessä kysyntähinnan kanssa.

Saatat kysyä, kuka maksaa nämä kitit, mutta huomaa, että on erittäin kannattavaa, jos kitit ovat ainutlaatuisia ja houkuttelevia ostajalle.

Todisteeksi, katso tämä cryptokitty, jota myytiin markkinoilla melko korkeaan hintaan Genesiksen aikaan ja myös CryptoKittiesin arvoinen 4 miljoonaa dollaria on jo myyty.

Hei hei makea rakkaus! Genesis on nyt Stimpson J.Catin ylpeä omistaja &# 128150; pic.twitter.com/SeMRzXNLnS

– CryptoKitties (@CryptoKitties) 2. joulukuuta 2017

Millainen on tulevaisuus?

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että tämä on uuden aikakauden salaustuotteiden kerääminen ja samankaltainen merkintä tuntemattomalle alueelle.

CryptoKitties-romaanin toteutus on osoittanut, että tätä maailman osaa on tutkittava enemmän eikä sitä voida missään tapauksessa sivuuttaa.

Tämä johtaa myös uuteen ajattelutapaan pelialalla ja toimii inspiraationa jopa innovatiivisten toteutusten tekemiseen.

Lähitulevaisuudessa näemme monia muita kryptokeräilymuotoja, jotka avaavat tämän alan vertikaalisesti ottamalla käyttöön blockchain-tekniikan peleille.

Olemme vaihtoehto #cryptokitties , seuraa meitä uusista päivityksistämme!

– CryptoPuppies (@Crypto_Puppies) 4. joulukuuta 2017

Matka ei kuitenkaan tule olemaan hunky-dory, koska tämä CryptoKittiesin innovatiivinen peli on jo hallinnut Ethereumin Blockchain-tapahtumaliikennettä ja aiheuttanut useita ruuhkaongelmia.

Joten se on tavallaan myös lakmuskoe Ethereumille ja Ethereumin kaltaisille lohkoketjuille, että tämä tekniikka on luonnostaan ​​hidasta ja vaikea skaalata.

Mutta näiden tunnettujen ongelmien kanssa, joita myös jatkuvasti käsitellään, tämäntyyppiset innovaatiot kasvavat vain eksponentiaalisesti, kun käyttäjäkokemus on paljon parempi.

Siihen asti kehotan teitä aloita kaupankäynti ja kasvattaa cryptokitties tänään!

Viitteet

Jos haluat tietää enemmän mielenkiintoisia juttuja CryptoKittiesin ympärillä, käy alla olevissa linkeissä:

Toivon, että pidit tätä viestiä mielenkiintoisena ja informatiivisena. Olisi hienoa kuulla ajatuksesi siitä. Jaa se myös ystäviesi kanssa Facebookissa ja Twitterissä! 

Tässä on muutama lisää artikkeleita, joita voit tarkistaa:

 • Mitä älykkäitä sopimuksia on suhteessa Ethereumiin?
 • Parhaat älykkäät sopimukset Ethereum-lompakot
 • Onko blockchain-ratkaisu, jota musiikkiteollisuus etsii?
 • Trezorin integraatio MetaMaskiin: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Viisi parasta protokollakolikkoa, joista sinun on tiedettävä

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me