8 primerjanih najboljših borz za trgovanje s kripto maržami (2021)

Hitra povezava ExchangesLeverageKey FeatureQuick Link

Bybit

– Najnižje pristojbine

100x Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: Da

Pristojbine: od 0,075%

Trgujte zdaj
Binance

– Več kovancev

1-125X Prihodnosti: Da

Pristojbine: 0,1% pristojbina za prevzeme

Trgujte zdaj
BitMex

– Legenda

100X Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: DA

Pristojbine: 0,075% pristojbina za prevzem

Trgujte zdaj
Deribit 100X (terminske pogodbe) Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: NE

Pristojbine: od 0,5%

Trgujte zdaj
Huobi 3X Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: DA

Pristojbine: 0,2% pristojbina za prevzem

Trgujte zdaj
Poloniex 5X Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: DA

Pristojbine: 0,2% pristojbina za prevzem

Trgujte zdaj
Kraken

– Za uporabnike v ZDA

5X Prihodnost: DA

Izvedeni finančni instrumenti: DA

Pristojbine: 0,02% pristojbina

Trgujte zdaj

Eden najboljših načinov za zaslužek v kriptosferi je trgovanje s kriptovalutami.

Običajno ga imenujemo dnevno trgovanje, hkrati pa je lahko zelo koristno in izjemno tvegano, odvisno od vaših načinov trgovanja in tudi vaše sposobnosti. Čeprav je trgovanje z maržami najbolj tvegano, je to tudi zelo koristna oblika kripto trgovanja.

Za tiste, ki ne vedo, je trgovanje z maržami oblika trgovanja, pri katerem trgujete z dodatnim zneskom denarja, izposojenega od nekoga na podlagi denarja, ki ga že imate. Temu pravimo tudi vzvod.

Če imate na primer 100 USD in za trgovanje vzamete (izposodite) 1000 USD za trgovanje, se to imenuje maržna trgovina.

Opomba: Trgovanje z maržami je zelo tvegano, trgovanje s kripto maržami še bolj tvegano. Torej je strogo ŠT za začetnike dani veteran trgovci povzročajo tudi velike izgube pri trgovanju z maržami.

Če pa ste dobri v običajnem dnevnem trgovanju, lahko začnete preizkušati marže za manjše zneske za kripto trgovanje.

Tu je seznam najboljših kripto platform za trgovanje z vzvodom:

 1. Bybit (do 100X)
 2. Binance (najprimernejša izbira)
 3. Deribit (odprto za več kot 100 držav)
 4. BitMex
 5. Huobi
 6. Poloniex
 7. Kraken

Najboljše kripto borze za trgovanje z maržami

1. ByBit

ByBit je najbolj priljubljena platforma za trgovanje s kripto maržami. Ponuja vzvod do 100-krat in za razliko od drugih podpira naslednje kovance za trgovanje z maržo:

 • BTC
 • XRP
 • ETH
 • EOS
 • USDT

Ponujajo tudi do 90 USD kot brezplačni pridružitveni bonus, ki ga lahko uporabite za trgovanje z maržami. Pristojbine so ena najcenejših in ni zamenjava KYC.

Mobilna aplikacija Bybit je nekaj, kar bi večino časa uporabljali za trgovanje. Trgovinski mehanizem hitro plameni in je najhitreje rastoča kripto izmenjava marž. Več o Bybit-u lahko izveste v mojem podrobnem pregledu Bybit-a.

Bybit je enostavnejši za uporabo tudi za nove trgovce s finančnim vzvodom. Bybit ponuja tudi podporo strankam 24 * 7 (večjezično), ki je ena najboljših. Družba Bybit ima sedež iz Singapurja in ima pisarne v več državah.

Pridobite 90 $ pridružitvenega bonusa na Bybit

2. Binance

Binance je najboljša svetovna borza kriptovalut z največjim obsegom trgovanja. Pred kratkim so na svoji platformi začeli trgovati z maržami, kar lahko omogočite tako, da odprete nadzorno ploščo Binance. Če želite uporabljati trgovanje z maržo Binance, morate dokončati preverjanje identitete (KYC) in vaša država ne sme biti na črnem seznamu države Binance.

Tu so države s črne liste:

ZDA, Albanija, Belorusija, Bosna, Burma, Srednjeafriška republika, Demokratična republika Kongo, Demokratična ljudska republika Koreja, Slonokoščena obala, regija Krim v Ukrajini, Hrvaška, Kuba, Hercegovina, Iran, Irak, Kosovo, Libanon, Liberija, Libija, Makedonija, Moldavija, Srbija, Somalija, Sudan, Južni Sudan, Sirija, Venezuela, Jemen in Zimbabve.

Uporabniki bi morali imeti možnost nastopa 5x vzvod na platformi za trgovanje z maržami Binance. Po želji lahko odplačate maržni dolg z uporabo kovanca BNB, da dobite 5% rabat.

Začnite trgovati z maržami na Binance

3. Deribit

Deribit je trenutno najbolj priljubljena platforma za trgovanje z maržami, ki je odprta za državljane vseh držav, vključno z ZDA. Pri trgovanju s terminskimi pogodbami Bitcoin lahko izkoristite do 100-kratni vzvod. Podjetje ima sedež iz Nizozemske, izvršni direktor pa je John Jansen.

Trenutno sprejemajo BTC kot edini način vplačila sredstev, menjava pa traja 24 ur x 7 dni.

Tukaj je opisano, kako začeti.

 • Prijavite se za račun na Deribit
 • Položite BTC
 • Izberite BTC terminske pogodbe ali trgovanje z opcijami
 • Začnite trgovati in upoštevajte strategije obvladovanja tveganj.

Trgujte pri Deribit Now

4. BitMEX

Trgovanje z maržami BitMEX

BitMEX olajša trgovanje z maržami za kriptovalute in je v precej kratkem času v kriptosferi pridobil precej spoštovanja.

Skupino sestavljajo izkušeni razvijalci, ekonomisti in trgovci z visokofrekvenčnimi algoritmi, zaradi česar je zanesljiv izdelek. BitMex ni na voljo za stranke s sedežem v ZDA, vendar ga lahko obidete s katero koli storitvijo VPN.

Postopek registracije na BitMEX je preprost, saj za začetek potrebujete le svoj e-poštni naslov, poleg tega pa lahko sredstva zaščitite tudi s funkcijo preverjanja pristnosti 2-FA, ki jo ponuja BitMEX..

Trenutno BitMEX ponuja trgovanje z maržami za 6 kriptovalut, med katerimi je trgovina z maržami Bitcoin najbolj znana. Tu je provizija in razpored vzvoda za vse kriptovalute:

KOVANCI VZMET PROVIZIJA ZA IZDELOVALCA NAKNADA PROVIZIJA ZA NASELJEVANJE
Bitcoin (XBT) 100x -0,0250% 0,0750% 0,0500%
Bitcoin Cash (BCH) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Cardano (ADA) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Ethereum (ETH) 50x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Litecoin (LTC) 33,33x -0,0500% 0,2500% 0,0000%
Valovanje (XRP) 20x -0,0500% 0,2500% 0,0000%

Trgujte na BitMexu

 • Preberite: Pregled BitMex

5. Huobi Pro

Huobi Pro je mednarodna borza kriptovalut, znana po svoji mednarodni večjezični platformi in podpori. Sedež menjalnice je v Singapurju in ima pisarne v Hong Kongu, Koreji, na Japonskem in v ZDA in v tem prostoru deluje od leta 2013.

Če želite začeti uporabljati Huobi, se morate registrirati s svojim e-poštnim ID-jem in oddajte svoje dokumente za KYC. Ta postopek lahko traja dan ali dva.

Objava, s katero lahko začnete trgovati na Huobi Pro, lahko pa uživate tudi v njihovi funkciji maržne trgovine, kjer je za trgovanje z maržo navedeno več kriptovalut. Na Huobiju lahko v BTC vzamete do 5X in trgovanje z maržo po naslednjih kriptovalutah za BTC:

Oglejte si Huobi Pro

 • Preberite: Huobi pregled

6. Poloniex

Trgovanje z maržami Poloniex

Poloniex je nedvomno ena izmed pionirskih borz v kriptosferi. Ustanovil: Tristan D’Agosta, Poloniex ima sedež zunaj ZDA in deluje od leta 2014. Trenutno je v lasti Krog, internetno finančno omejeno.

Registracija na Poloniexu je zelo enostavna in lahko začnete z registracijo vašega e-poštnega sporočila, vendar morate za povečanje trgovinskih omejitev predložiti KYC dokumente Poloniexu, ki ga običajno odobrijo v nekaj urah.

Poloniex poleg tega, da ponuja običajne trgovalne račune za dnevne trgovce, ponuja tudi funkcije trgovanja z maržami za napredne uporabnike.

Na Poloniexu lahko vzamete do 2,5-krat BTC in trgovanje z maržo po 11 kriptovalutah za BTC:

Poloniexov vzvod

Ne pozabite: Takoj, ko se prijavite za Poloniex z uporabo e-pošte, poskrbite, da boste omogočili dvostopenjsko preverjanje pristnosti!

Oglejte si Poloniex

7. Kraken

Kraken s sedežem v San Franciscu je ena največjih borz bitcoinov in altcoinov v ZDA.

To je tudi največja borza glede na količino EUR, kjer se lahko vsakdo registrira s svojim ID-jem e-pošte in začne po ustreznem preverjanju KYC. Običajno traja do 7 dni, da preveritev opravi Kraken, nato pa lahko opravite s fiat valutami, kot so USD, EUR, GBP, CAD itd..

Prav tako lahko trgovate s maržami na Kraken in izkoristite različne možnosti vzvoda, ki jih ponuja za različne pare. Tu je povzetek 6 kriptovalut, s katerimi je mogoče trgovati na Kraken v 16 različnih parih:

Trženje marž Kraken

Ustvari račun Kraken

Zaključek

Izmenjave so dobre, hkrati pa so tudi vrečka za napad hekerjev.

In ko govorimo o trgovanju z maržami in izmenjavah finančnega vzvoda, se tveganje za napad večkrat poveča, ker imajo te borze običajno ogromno denarja.

Zato tudi, če preprosto dnevno trgujete ali trgujete z maržo, nikoli ne hranite denarja ali kriptovalut na teh borzah. To ni varna praksa.

Zgoraj omenjene izmenjave nudijo tudi dodatne varnostne funkcije, kot je preverjanje pristnosti 2-FA, ki jih nikoli ne pozabite uporabiti.

Zdaj je čas, da se oglasite: Ali trgujete s kriptovalutami? Se predajate trgovanju z maržami? Kje trgujete ali marž trgujete s kriptovalutami?

Prosimo, delite ta članek z omrežjem, če se vam zdi koristen!

Nadaljnja predlagana branja:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map