Kako kupiti in prodati kriptovalute s pomočjo storitev Anycoin Direct

Če želite kupiti ali prodati kriptovalute, evropsko trgovalno platformo Anycoin Direct je možnost, ki jo je treba razmisliti, saj novim uporabnikom v kriptovalutnem prostoru pomaga od leta 2013.

Ena od prednosti Anycoin Direct je podpora za klepet v živo. Platforma je napisala obsežne informativne strani, ki svojim uporabnikom pomagajo razumeti, kaj so kriptovalute in kakšna je razlika med kripto valutami, ki jih ponujajo, hkrati pa je na voljo 24-urna podporna skupina. Podjetje je bilo dejansko prvi evropski posrednik za kriptovalute, ki je ves teden ponudil storitev podpore klepetu v živo.

Njegova platforma je bila nedavno prenovljena tako, da je kriptovalute dostopna večjemu občinstvu, ki vključuje manj tehnološko podkovane uporabnike. V celotni platformi je prilagodljiva stranska podporna vrstica, ki uporabnikom dinamično prikazuje ustrezna vprašanja in odgovore v postopku nakupa in prodaje.

V sporočilu za javnost je njegov tehnični direktor Julian van der Wijst izjavil:

"S tem novim pristopom bomo pokazali, da vstop v kriptovaluto ni nujno težaven ali neosoben."

V tem priročniku bomo preučili, kako lahko uporabniki ustvarijo račun pri Anycoin Direct in ga uporabljajo za nakup in prodajo kriptoasset. Trenutno ima na voljo več kot 25 kriptovalut.

Ustvarjanje računa

Prvi korak pri prodaji in prodaji kriptovalut z Anycoin Direct je ustvariti račun s platformo. Postopek je dokaj preprost: uporabniki morajo klikniti na gumb “register”, ki jim bo omogočil, da se prijavijo ali prijavijo.

Tu bo izbira prijava. Tu bodo uporabniki pozvani, da vnesejo svoj e-poštni naslov in sprejmejo splošne pogoje in politiko zasebnosti Anycoin Direct.

Ko bo to storjeno, bo na vaš naslov poslano e-poštno sporočilo s štirimestno kodo. S to kodo preverite svoj e-poštni naslov. Po tem vas bo pozdravila stran z nekaj osebnimi podatki, vključno z vašim imenom in datumom rojstva. Ko vnesete te podrobnosti in določite, ali gre za poslovni račun, lahko nadaljujete s klikom na »nadaljuj«.

Zdaj je čas, da vnesete geslo. Pomembno je, da nastavite edinstveno geslo, ki si ga boste zapomnili, da je dovolj močno, da prepreči napade surove sile: dlje in podrobneje, bolje. Anycoin Direct ima interaktivni smeška, ki prikazuje moč nastavljenega gesla.

Po kliku na “nadaljevanje” boste pozvani, da nastavite dvofaktorsko overjanje (2FA). To je neobvezen, vendar zelo priporočljiv korak, saj bo zagotovil zaščito vašega računa, tudi če nekdo uspe uganiti vaše geslo.

Nastavitev 2FA je precej preprosta: vnesti morate svojo telefonsko številko, da vam bo ob vsakem poskusu dostopa do računa poslana 6-mestna koda. Pozneje je možno nastaviti tudi 2FA prek Google Authenticatorja.

Po nastavitvi 2FA ste pripravljeni začeti kupovati in prodajati kripto na Anycoin Direct.

Nakup kriptovalut

Zdaj, ko je vaš račun nastavljen, lahko začnete uporabljati borzo za nakup kriptovalut. Na domači strani Anyccoin Direct je modra menjalna vrstica, s katero lahko kupujete kriptovalute. Tu lahko vnesete znesek, ki ga želite kupiti, in izberete želeno kripto valuto.

Ta slika prikazuje nakup BTC-ja. Ko vnesemo znesek evrov, ki ga želimo porabiti, ali znesek BTC, ki ga želimo kupiti, se drugo polje samodejno posodobi. S klikom na gumb “kupi bitcoin” se pripeljemo do strani z vprašanjem, kam naj Bitcoin pošljemo.

Če denarnice še niste nastavili, obstajajo različne možnosti. V CryptoCompare so seznami denarnic, ki jih lahko filtrirate glede na podprte kovance, anonimnost, enostavnost uporabe, dodatne storitve in še več.

Ko izberete, kam želite poslati sredstva – in dvakrat preverite, ali ste vnesli pravilen naslov – je čas, da za naročilo vnesete podatke o svojem bančnem računu ali kreditni kartici. Izberete lahko preverjeni račun ali kreditno kartico ali dodate novega.

Ko je to končano, je čas, da izberete želeni način plačila. Anycoin Direct vam bo prikazal pregled razpoložljivih načinov plačila, pričakovano trajanje, če se uporabljajo, in provizijo, ki se zaračuna..

Naslednji korak bo pregled naročila. Prikazana bo stran z naslovom denarnice, ki ste ga vnesli, skupni stroški, način plačila, vključeni stroški in dobropisi. Pomembno je, da pregledate svoje naročilo in se prepričate, da s transakcijo ni nič narobe.

Zadnji korak je obdelava transakcije, kar pomeni dejansko pošiljanje plačila za nakup kriptovalute. Glede na izbrani način plačila boste preusmerjeni na drugo stran z navodili za dokončanje plačila.

Ko bo plačilo obdelano, bo kriptovaluta poslana na vašo denarnico.

Prodaja kriptovalut

Če želite prodati svojo kriptovaluto na Anycoin Direct, je postopek precej preprost. Samo pojdi k stran za prodajo in izberite število kovancev, ki jih želite prodati, ali količino fiatov, ki jih želite prejeti na menjalni vrstici.

Če ste s trgovinsko platformo že potrdili bančni račun, ga morate samo izbrati v spustnem meniju, ki se prikaže, ko kliknete zeleni gumb »prodaj bitcoin«. Sredstva bodo po zaključku prodaje poslana na vaš bančni račun.

Po izbiri bančnega računa boste dobili povzetek naročila. Še enkrat je pomembno, da vse pregledate in se prepričate, da vse poteka brez zapletov.

Zdaj je čas, da svoj bitcoin premaknete na naslov Anycoin Direct, da bo naročilo mogoče dokončati. Na svoji denarnici boste morali izbrati »pošlji« ali »dvigni« in sredstva premaknite na naslov denarnice, ki vam je prikazan na zadnjem zaslonu.

Ko kovance prejmete, se prodaja obdela in sredstva pošljejo na vaš bančni račun. Obdelava transakcij traja do 2 delovna dneva, kripto transakcije pa lahko spremljate s pomočjo raziskovalec blokov. Če potrebujete pomoč, je skupina za podporo Anycoin Direct na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map