Bybit

prost

Bybit

9.9

UI in UX

9,8 / 10

Enostavnost uporabe

9,6 / 10

Pomoč strankam

10,0 / 10

Pristojbine

10,0 / 10

Prednosti

 • Nizke provizije za trgovanje
 • Brez KYC
 • Izredno hiter motor (1 ms)
 • Mobilna aplikacija

Slabosti

 • Neurejeno
 • Mlada izmenjava

Pridružite se Bybit – zahtevajte 90 USD bonusa

 • Ali je Bybit varna menjava za trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti?
 • Ali so provizije Bybit cenejše od drugih?
 • Ali Bybit zahteva KYC?
 • Če uporabljate Bybit?

Vse to bomo izvedeli v našem poglobljenem pregledu Bybit.

Število trgovcev in obseg izmenjav izvedenih finančnih instrumentov se je v zadnjih nekaj četrtletjih znatno povečal.

Prej je bil Bitmex včasih najboljša borza za trgovanje s maržami, toda zaradi nedavnega spreminjanja razpoloženja trgovcev in polemik glede Bitmexovega kramljanja se je veliko trgovcev začelo seliti na nove borzne marže, kot sta Bybit in Binance..

Izkazalo se je, da je Bybit očiten zmagovalec, saj so pozorno poslušali trgovčevo skupnost, od lanskega leta pa nenehno naraščajo. Morda bo marsikoga zabavalo, kako je lahko mlada borza, kot je Bybit, v tako kratkem času zajela srce trgovcev.

Ko smo globoko preučili delovanje Bybita in kako ponujajo nove funkcije, je bilo jasno, zakaj bo Bybit v prihodnjem času še naprej naraščal.

Pridružite se Bybit-u in pridobite 90 USD bonusa dobrodošlice &# 127873;

V tem pregledu Bybit sem opisal vse podrobnosti, ki jih morate vedeti, da se naučite, kaj je Bybit, njegove značilnosti, tveganja, varnost, provizije za trgovanje in še nekaj vprašanj, ki vam bodo pomagala razumeti vse o tej izmenjavi.

Kaj je Bybit?

ByBit je ena najhitreje rastočih platform za trgovanje z maržami za kripto derivate, katere sedež je v Singapur in pisarne na Tajvanu in v Hongkongu. Motor za ujemanje bybitov je sposoben ravnati 100.000 TPS, tako da vam ni treba skrbeti zaradi težav s preobremenitvijo in ponudb nizka zakasnitev (1 ms).

Z več kot 100.000+ uporabnikov in večjezična podpora (Angleščina, kitajščina, tradicionalna kitajščina, korejščina in japonščina), je Bybit trenutno ena izmed najboljših 3 borz kriptos izvedenih finančnih instrumentov.

Trenutno Bybit ponuja dve vrsti pogodb:

 1. Trajna pogodba USDT: Uporabljena marža je USDT in gre za linearno pogodbo. Če trgujete z BTCUSDT, priporočam, da to uporabite za začetnike.
 2. Inverzna trajna pogodba: Inverzna pogodba pomeni, če bi trgovec želel trgovati s pogodbo BTC / ETH / XRP / EOS, je treba osnovno kriptovaluto uporabiti kot rezervo za trgovanje z zadevno pogodbo.

Trenutno so na trgu Bybit za trgovanje z maržami na voljo naslednji kovanci:

 1. BTC
 2. ETH
 3. XRP
 4. EOS
 5. USDT

V prihodnjih vajah se bomo poglobili v strategije trgovanja z Bybitom, zaenkrat se osredotočimo na funkcije in ponudbe Bybita. To vam bo pomagalo razumeti, kakšne dodatke lahko pričakujete od te vzhajajoče zvezde.

Značilnosti ByBit – kaj je posebnega?

Za razliko od druge borze za trgovanje z maržami, Bybit ponuja minimalistično postavitev, vendar je pod pokrovom opremljen z vsemi funkcijami, ki bi lahko trgovcu, kot ste vi ali drugi, pomagali do gladkejših izkušenj pri trgovanju.

V naslednjem poglavju sem opisal nekatere značilnosti Bybita, ki bi jih morali poznati. Ko začnete uporabljati Bybit, boste lahko izvedeli tudi več funkcij, ki sem jih namerno preskočil, da boste lahko odkrili.

Koncentrirana borza za trgovanje z velikimi količinami:

ByBit podpira 5 obsežnih kriptovalut za trgovanje, kar vključuje BTC, ETH, EOS, XRP in USDT. Pred kratkim so predstavili trajno trgovanje USDT, v katerem je P&L se šteje v USDT in prihrani veliko glavobola.

Visok vzvod:

Ponudbe ByBit vzvod do 100X, to je znesek sredstev, ki bi si ga lahko izposodili na borzi.

Če na primer odprete pozicijo 100 USD in uporabite vzvod 50X, lahko trgujete s pogodbeno vrednostjo 5000 USD. Mimogrede, 100 USD v tem scenariju se imenuje “Začetna marža”.

Enostaven za uporabo trgovalni terminal:

Bybit ponuja enega od intuitivnih terminalov za trgovanje, in če ste nekdo, ki se seli z obstoječe borze, kot sta Bitmex ali Binance, bi vas presenetil. Terminal za trgovanje z bybitom je zmogljiv in robusten po lastnostih.

Mobilna aplikacija ByBit:

Moram priznati, da sem mobilno aplikacijo Bybit preizkusil precej kasneje po njihovi spletni aplikaciji in bil presenečen nad preprostostjo in kakovostjo. To je daleč neumna mobilna aplikacija z vsemi potrebnimi funkcijami. Medtem ko so vse podobne mobilne aplikacije z drugih borz videti zasedene, je mobilna aplikacija Bybit videti preprosta in enostavna za uporabo. V naslednjih dneh bom delil vadnico za isto.

Mobilna aplikacija je na voljo za iOS in Android.

KYC ni potreben:

Bybit je ena redkih visokokakovostnih borz brez izmenjave KYC, na katero se lahko prijavite iz katerega koli dela sveta, razen če živite v sankcionirani državi ali v ZDA. Uporabniki iz ZDA lahko za dostop do Bybit uporabljajo VPN, kot je NordVPN.

Postopek prijave je hiter, prav tako pa ste upravičeni do pridružitvenega bonusa, kar sem pojasnil v nadaljnjem delu našega podrobnega pregleda ByBit.

Zavarovanje:

Bybit vam omogoča, da hkrati držite dolge in kratke pozicije. Ponujajo tudi izoliran način, ki vam omogoča uporabo različnih vzvodov za sočasne položaje. V nadaljevanju sem razložil obe vrsti razpoložljive marže.

Menjalni kovanci po tržnem tečaju:

Bybit vam omogoča tudi zamenjavo enega kovanca z drugim. Če imate na primer ETH in ga želite pretvoriti v BTC ali USDT, lahko to storite tudi vi. Cene so enake kot pri kateri koli drugi priljubljeni borzi.

Vendar ta funkcija ni zelo vidna in jo je enostavno najti.

Prehod na provizije za trgovanje na Bybit.

Kaj so Bybit pristojbine:

Pristojbine za Bybit je eden od razlogov za njegovo priljubljenost. direktor Ben Zhou in njegova ekipa je opravila čudovito delo, tako da je provizije ohranila kot eno najnižjih v industriji kripto izvedenih finančnih instrumentov.

Bybit zaračuna 0,075% provizije kot nadomestilo za prevzemnika in ponuja 0,025% kot popust za izdelovalce.

Razumimo to s primerom:

 • Trgovec A kupi 10.000 BTCUSD pogodb z uporabo tržnega naročila.
 • Trgovec B proda 10.000 pogodb BTCUSD z uporabo omejenega naročila.

Ob predpostavki, da je cena izvedbe 8.000 USD:

 • Provizija za igralca za trgovca A = 10.000 / 8.000 x 0,075% = 0,0009375 BTC
 • Popust za proizvajalca za trgovca B = 10.000 / 8.000 x -0,025% = -0,0003125 BTC

Tako bo trgovec A po izvršbi plačal 0.0009375 BTC provizije za Taker, trgovec B pa bo prejel 0.0003125 BTC povračila za Maker.

V času pisanja prispevka so provizije za trgovanje enake Inverzna pogodba in pogodba USDT.

Konkurenca Bybit Trading:

Drug poudarek Bybita je, da je osredotočen na trgovce. Pogosto vodi različna trgovalna tekmovanja, na katerih lahko sodelujete in osvojite denarne nagrade. Pazite na naš telegramski kanal ali se naročite na e-pošto CoinSutra, da boste obveščeni o takšni konkurenci pri trgovanju na različnih borzah..

Pojdite na domačo stran Bybit in preverite, ali je v teku kakšna trgovinska konkurenca.

Izolirani rob in navzkrižni rob

Bybit ponuja dva načina marže in lahko izberete katerega koli glede na vaše želje. Način izolirane marže je manj tvegan. Če začnete s trgovanjem z izvedenimi finančnimi instrumenti, priporočam, da uporabite način izolirane marže.

Podrobno razumemo oba načina:

Kaj je način izolirane marže na Bybit:

Ta značilnost Bybit-a zagotavlja, da je marža, postavljena na pozicijo, ločena od stanja trgovčevega računa. To trgovcu pomaga, da ustrezno obvladuje svoje tveganje, saj je največji znesek, ki bi ga trgovec izgubil zaradi likvidacije, omejen na maržo pozicije, postavljeno za to odprto pozicijo.

Kaj je način navzkrižnega roba:

V nasprotju z načinom izolirane marže se v načinu navzkrižne marže kot marža uporablja vaše celotno razpoložljivo stanje znotraj ustreznega trgovalnega para.

Opomba: Pri odprti poziciji lahko zamenjate križni in izolirani rob. Edino to ne bo mogoče, ko bi lahko sama sprememba sprožila takojšnjo likvidacijo. Temu se bomo podrobno posvetili v naših prihajajočih vajah o izmenjavi Bybit.

Iti naprej…

Kako zahtevati bonus za dobrodošlico v višini 90 USD (video)

Za nagrado in dobrodošlico novim trgovcem Bybit ponuja pridružitveni bonus do 90 USD, ki ga lahko zaslužite z izpolnjevanjem naslednjih nalog, kot je prikazano spodaj:

Ne pozabite: Bonus se lahko uporablja kot marža za trgovanje, vendar ga ni mogoče umakniti. Dobiček iz bonusa lahko dvignemo. Bonus je treba aktivirati s trgovanjem v 21 dneh po prejemu bonusa, nato pa bo zasežen. Ko se aktivira, ne bo več potekel. Če vaš bonus ni aktiviran, boste 7 dni pred potekom prejeli e-poštno obvestilo.

Zahtevajte bonus za dobrodošlico v bitki (do 90 USD)

Tu je video, ki pojasnjuje, kako deluje Bybit bonus in kupon:

Bybitna referenčna koda:

To povezavo lahko uporabite neposredno, da dodate referenčno kodo Bybit, ki jo potrebujete. Če morate dodati neposredno referenčno kodo, je tukaj:

Bybitna referenčna koda: OPkPE

Je Bybit varen?

V svojem učenju in raziskovanju sem ugotovil, da je Bybit varnejši. Edino opozorilo je, da ni urejeno, zato vedno obstaja tveganje, ki je standard pri vseh borzah kripto izvedenih finančnih instrumentov. Omogočite dvostopenjsko preverjanje pristnosti in uporabite varno geslo za povečanje varnosti računa Bybit. In trgujte le z veliko denarja, lahko izgubite.

Nenazadnje, ne uporabljajte menjalnic kot denarnice za shranjevanje BTC ali druge podprte kovance, raje si priskrbite strojno denarnico, kot je Ledger Nano X, da boste svoje kovance dolgoročno shranili. Uporabite samo tista sredstva, ki jih potrebujete za trgovanje. Lahko tudi razmislite o uporabi mobilne denarnice, kot sta Samourai ali Atomic, da sredstva s svojega računa Bybit premikate v svojo denarnico..

Pristojbine za dvig bybit-a:

Veliko borz ima skrite provizije v obliki provizij za dvig. Vendar so provizije za dvig Bybit-a minimalne in plačali bi samo provizije rudarjev, ki jih ponujajo samo vrhunske borze izvedenih finančnih instrumentov. Tu je razčlenitev provizij za dvig Bybit:

BTC ETH XRP EOS USDT
Odstopnine 0,0005 0,01 0,25 0,1 5.

Vendar bi morali tu vedeti eno stvar; Umik bybit-a ni takojšen. Sredstva dvigujejo v serijah in trenutno 3-krat na dan.

Tukaj je najnižja omejitev dviga za podprte kovance:

Kovanci BTC ETH XRP EOS USDT
Minimalni dvig 0,002BTC 0,02ETH 0,2EOS 20XRP 50 USDT

Opomba: Minimalne omejitve vplačila ni.

Zaključek: Pregled Bybit

Bybit je ena najvarnejših in najhitrejših izmenjav izvedenih finančnih instrumentov, ki jih lahko najdete. Podjetje običajno sodeluje na vseh večjih javnih kripto dogodkih, kar dodaja veliko zaupanje. Večjezična podpora strankam in namenski upravitelj računa trgovcem, kot ste vi, zagotavljajo boljše vkrcanje.

Trgovalni mehanizem je eden najboljših, kar sem jih videl v zadnjem času, in ni čudno, da je postal izmenjava izvedenih finančnih instrumentov trgovcev.

Kot že omenjeno, Bybit ponuja bonus dobrodošlice, ki je privlačen tudi za nove uporabnike.

Na splošno sem v svojem pregledu ugotovil, da je Bybit dobra izmenjava za vsakodnevno uporabo.

Pridružite se Bybit & Zahtevajte 90 USD bonusa

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj, povezanih z Bybit:

Kdo je lastnik podjetja Bybit?

Ben Zhou je izvršni direktor podjetja Bybit. Sedež podjetja je v Singapurju, pisarni pa na Tajvanu in v Hongkongu.

Ali Bybit zahteva KYC?

Bybit ne zahteva KYC in Bybit lahko začnete uporabljati takoj po prijavi. Proces odobritve ni.

Kako lahko uporabljam Bybit iz ZDA?

Bybit uporabnikom iz ZDA ne dovoljuje uporabe njihove platforme. Vendar lahko za dostop do platforme Bybit iz ZDA uporabite storitev VPN, kot je NordVPN.

 • Kakšne so vaše izkušnje z uporabo ByBita?
 • Kaj vam je všeč na tej priljubljeni borzi izvedenih finančnih instrumentov?
 • Katere funkcije bi še radi videli?

Izjava o omejitvi odgovornosti: Trgovanje z maržo je bolj koristno in hkrati bolj tvegano. Trgovati morate samo, ko ste izpopolnili svoje trgovalne veščine in uporabljate le toliko denarja, da lahko izgubite.

Vsak članek na naši spletni strani ni nasvet za trgovanje ali naložbe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me