Tämä on sponsoroitu opas, eikä se edustaa CryptoComparen sijoitusneuvoja. Ole huolellinen, kun käsittelet mitä tahansa kolikkotarjousta, äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

Matkustaminen 2000-luvulla voi olla yhtä turhauttavaa kuin hauskaa. Matkustajat ovat usein riippuvaisia ​​Internetistä löytääkseen parhaat ja edullisimmat yöpymis-, ruokailu- ja vierailupaikat. Se on jossain määrin helpottanut matkustamista, mutta tiedon ylikuormitus ja puolueellinen sisältö voivat myös tehdä käyttäjille mahdottomaksi päättää ja johtaa jopa virheisiin. Tämä ongelma pahenee varmasti Internetin jatkaessa maailman valloittamista.

Tietojen ylikuormitus ja puolueellinen sisältöongelma on ongelma, jonka monet meistä ovat kokeneet tai todennäköisesti kokevat elämässämme, ja ehkä siksi Viileä serkku on tulossa yleisesti rakastetuksi sovellukseksi niin kovaa vauhtia matkustavien kuin rentojen matkailijoiden keskuudessa, pidetään yhtenä “7 huomaamatonta sovellusta” kirjoittanut Mashable.

Mikä on siisti serkku

Viileä serkku on mobiilisovellus, joka on omaksunut alkuperäisen lähestymistavan keskitetyllä matkamarkkinoilla havaittuun tiedon ylikuormitukseen ja puolueelliseen sisältöongelmaan. Sen mukaan verkkosivusto, “Cool Cousin ravistaa matkailualaa uudentyyppisellä matkatoimistolla, joka on optimoitu Millennial- ja Gen Z -matkailijoille.”

Joten miten Coolcousin toimii? Se on yksinkertaista. Viileä serkku antaa matkailijoille mahdollisuuden saada tarvittaessa kaupunkiapua samanmielisiltä paikalliselta, jonka heidän mielestään voi olla samanlainen maku tai ajattelutapa ja joka voi johtaa heihin kokemuksiin, joista he nauttivat. Ajatuksena on yhdistää perintö, jonka paikalliset tuntevat kaupunkistaan, matchmaking-vaihtoehdolla, joka takaa matkailijoille nautinnollisen kokemuksen, jota matkatoimisto ei koskaan voi tarjota.

Kun matkustaja valitsee ja ottaa yhteyttä johonkin näistä paikallisista henkilöistä, joita sovelluksen yhteydessä kutsutaan serkkuiksi, he voivat alkaa tavoittaa heitä henkilökohtaisen kaupunkiopastuksen saamiseksi. Tämä sisältää yöpymispaikat, tapahtumat, joihin mennä, missä syödä ja paljon muuta. Yhteys serkkusi kanssa voidaan tehdä ennen matkaa ja matkan aikana. Näin varmistat, että saat tietoa lennossa, jos et ole varma mitä tehdä tai minne mennä. Kun lomasi on ohi, voit tarkistaa serkkusi varmistaaksesi, että muutkin samanmieliset henkilöt saavat mahdollisuuden ottaa yhteyttä myös häneen.

Esittelyssä CUZ-tunnus

Vaikka Cool Cousin on itsessään häiritsevä konsepti, sovelluksen takana oleva tiimi haluaa viedä sen askeleen pidemmälle tuomalla blockchain-tekniikkaa sekoitukseen. Integroimalla kryptovaluutan tunnus, nimeltään CUZ, Cool Cousin antaa matkailijoille mahdollisuuden käyttää monipuolisia ja kohtuuhintaisia ​​premium-palveluja ja luoda samalla serkkuille kannustin- / palkkioihin perustuva järjestelmä tavalla, joka ei vaaranna heidän puolueettomuuttaan ja luotettavuutta.

CUZ on Ethereum-lohkoketjuun perustuva ERC20-tunnus, jota käytetään matkapalvelujen ja ainutlaatuisten paikallisten tietojen vaihdossa. Suurin osa merkkituotteista pidetään sovelluksessa yhteisön pooliin, CUZ-varantoon, joka palkitsee toimia ekosysteemissä ja kannustaa vuorovaikutusta alustan sisällä. Edellä mainitut kannustimet annetaan yhteisön jäsenille, jotka lopulta vahvistavat ja hyväksyvät uuden sisällön, serkut ja palvelut ja muut.

Yhteisö koostuu serkkuista, serkkuista, käyttäjistä, avustajista, toimittajista, edustajista ja yritysten omistajista. Jokaisella näistä jäsenistä on tärkeä rooli alustalla.

Esimerkiksi Pro-Cousins ​​on edistyneempi versio Cousinsista, joka voi toimia matkatoimistona vastineeksi rahakkeista. Avustajat lisäävät erilaisia ​​elementtejä ekosysteemiin ja ansaitsevat CUZ-tunnuksia näiden toimintojen avulla, esimerkiksi ottamalla kuvia paikoista, ilmoittamalla epätarkkuuksia, sisällyttämällä uusia serkkuja ja paljon muuta. Toimittajien on hyväksyttävä kaikki kirjoittajien toimet.

Hallitus äänestää alustaa koskevista tärkeistä päätöksistä siten, että äänivallan jakavat yhtiö ja yhteisö, joista ensimmäinen saa 35 prosentin osuuden ja myöhemmin 65 prosentin osuuden..

Viimeinkin yritysten omistajat voivat hallita sivujaan serkkun suosituksen mukaisesti. Mainostettu sisältö ja erikoistarjoukset ovat saatavilla avoimella tavalla, jolloin käyttäjät voivat erottaa sponsoroidun ja orgaanisen sisällön.

Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen (ICO)

Cool Cousin isännöi tämän uuden hajautetun ekosysteemin kehityksen ja markkinoinnin rahoittamiseksi Alkuperäinen kolikoiden tarjoaminen -kampanja mikä varmistaa myös avoimen ja oikeudenmukaisen jakelumekanismin CUZ-tunnukselle.

ICO alkaa maaliskuussa 2018, ja sen osuus sijoittajille jaetusta 300 miljoonan CUZ: n kokonaismäärästä on 0,000265 ETH-perushintaa. Käyttäjät voivat osallistua BTC: llä, ETH: lla ja jopa USD: llä.

Jos haluat lisätietoja Cool Cousinista, muista tarkistaa heidän verkkosivusto, blogi ja valkoinen paperi. Voit myös olla yhteydessä tiimiin ja yhteisöön Viserrys, Sähke ja Reddit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me