Kuinka ostaa kryptovaluuttoja suoraan CryptoComparen sivuilta

CryptoCompare on tehnyt yhteistyötä ConsenSysin tukeman käynnistys Tranakin kanssa, jotta miljoonat kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät voivat ostaa kryptovaluuttoja suoraan sivuiltaan, mikä yksinkertaistaa uusien käyttäjien käyttöönottoa ja helpottaa salauksen käyttöä.

Kumppanuus näki, että CryptoCompare lisäsi Transak-widgetin kryptovaluuttaluettelosivuilleen, jolloin käyttäjät voivat ostaa satoja kryptovaluuttoja pankkisiirrolla tai luottokortilla läpinäkyvästi, kustannustehokkaasti samalla sivulla, joka antaa heille kaiken mitä heidän tarvitsee tietää nämä valuutat.

Tapahtumat ratkaistaan ​​Transakin tietokerroksen avulla, eivätkä ne pidä käyttäjien tietoja tai varoja, mikä tarkoittaa, että käyttäjät maksavat transaktiomaksun siirtääkseen salausvarastot suoraan lompakkoonsa. Rajoitetun ajan kumppanuus käynnistettiin maksuttomana tarjouksena, mutta CryptoComparen salaussalkkujen ostopalkkiot ovat 0,5%.

Tässä oppaassa tarkastelemme vaiheittaisia ​​prosesseja salauskasettien ostamiseksi suoraan CryptoComparen verkkosivustolta.

Lompakon hankkiminen

Koska varat siirretään suoraan käyttäjien lompakkoihin, tärkeä ensimmäinen askel on lompakon hankkiminen. CryptoComparella on useita lompakkolistauksia, joiden avulla käyttäjät voivat valita itselleen sopivan tekijän useiden tekijöiden perusteella, mukaan lukien tuetut salausasiat, nimettömyys, helppokäyttöisyys, tarjotut lisäpalvelut ja paljon muuta.

Myös CryptoComparen käyttäjät tarkastavat nämä lompakot, joten on helppo kertoa, mihin lompakkoihin käyttäjät ovat tyytyväisiä ja mihin lompakkoon käyttäjät eivät ole niin tyytyväisiä. Muutamia asioita, jotka käyttäjien kannattaa harkita valittaessa kryptovaluutta-lompakkoa, ovat mm., Hallitsevatko he yksityisiä avaimiaan ja onko lompakko avoimen lähdekoodin vai ei..

Yksityisten avainten hallitsematta jättäminen tarkoittaa, että samalla kun hallitset lompakkoon tallennettua kryptovaluutta, lompakkoa ohjaavat avaimet ovat jonkun toisen hallinnassa. Jotkut lompakot, kuten Blockchain-lompakko, tallentavat käyttäjien yksityiset avaimet, mutta salaa ne salasanallaan. Tämä sallii uusien tulokkaiden käyttää sähköpostia ja salasanaa varojensa käyttämiseen, mikä helpottaa käyttöönottoprosessia.

Yllä olevasta kuvasta voimme nähdä, että Blockchain-lompakko tukee Bitcoinia (BTC), Bitcoin Cashia (BCH) ja Ethereumia (ETH). Se on keskitetty lompakko, joka tarjoaa vaihtopalveluja ja vähän nimettömyyttä, mutta jota on helppo käyttää.

Voimme suojata lompakon monin tavoin, mukaan lukien kaksivaiheinen todennus (2FA) ja lompakon koodi on avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että se on yleisön saatavilla ja se on tarkistanut sen. Se voi olla hyvä vaihtoehto joillekin, mutta edistyneemmät käyttäjät saattavat mieluummin lompakon, joka antaa heille enemmän nimettömyyttä. Vaihtoehtoja, joita ei käytetä, ovat esimerkiksi Wasabi-lompakko tai Bitcoin Core Client.

Salauskasettien ostaminen

Ostoprosessiin siirtymiseksi meidän on siirryttävä kryptovaluutta-sivulle: nämä sivut sisältävät hinnat, kaupankäyntimäärät, pörssit, tekniset indikaattorit, luokitukset ja paljon muuta salaustietoja.

Oletetaan, että haluamme ostaa bitcoinia. Tätä varten meidän on löydettävä Bitcoinin sivu – saatavilla oleva CryptoComparen kotisivu ja kolikkoluettelomme – ja napsautettava “Osta” -painiketta.

Transakin widget ilmestyy ruudulle. Voimme valita, mitä fiat-valuuttaa haluamme ostaa bitcoinille, ja valita, maksammeko pankkisiirrolla vai luottokortilla. Kun olemme valinneet ostettavan summan, meille näytetään maksulaskelmat.

Koska tarjolla on jatkuvasti maksuton rajoitetun ajan tarjous, meidän olisi maksettava vain bitcoinin verkkomaksut saadaksemme ostettavan BTC: n.

Kun olet määrittänyt mihin osoitteeseen varat menevät, CryptoCompare lähettää sinulle vahvistuskoodin sähköpostitse ja pyytää sinua hyväksymään Transakin käyttöehdot. Tehtyään tämän, ainoa asia, joka on jäljellä, on käydä läpi asiakkaan tuntemisen (KYC) tarkistus.

KYC-tarkistus on melko yksinkertainen ja kestää muutaman minuutin. Kun olet kirjoittanut nimesi ja syntymäaikasi, sinua pyydetään määrittämään osoitteesi, lataamaan valokuva asiakirjasta, joka tunnistaa sinut – kuten ajokortti tai valtion myöntämä henkilöllisyystodistus – osoitetodistusta varten ja tänään otetun selfietä varten.

Lopuksi on aika antaa pankkitilisi tai luottokorttitietosi.

Kun olet tehnyt niin ja hyväksynyt tapahtuman, varat lähetetään määrittämääsi kryptovaluuttaosoitteeseen. Muista, että luottokorttimaksut käsitellään muutamassa minuutissa, kun taas pankkisiirrot muutamassa päivässä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map