DeFi tai ”Decentralized Finance” on ollut eniten puhuttu ja parhaiten suoriutuva salausvarojen sektori vuonna 2020. DeFi: llä on suuri lupaus ja sen tavoitteena on antaa kenellekään mahdollisuus harjoittaa rahoitustoimintaa, kuten lainata, lainata ja käydä kauppaa hajautetuissa sovelluksissa tai dApps. 

Tämän jännittävän uuden salausekosysteemin syntyminen on alkanut antaa aihetta huoleen, kun DeFi-ekosysteemissä on alkanut ilmetä halkeamia. Ethereumin kohtuuttoman korkeat hinnat tarkoittavat sitä, että vähemmän rahoitetut käyttäjät suljetaan käytännössä pois käytöstä DeFi: n kustannustehokkaalla tavalla. Hidas tapahtumien toimitusaika on johtanut eturintamaan ja tehottomuuteen markkinoilla.

Joten vaikka DeFi tarjoaa valtavia mahdollisuuksia, miten se saavuttaa valtavirran näiden haasteiden kanssa? Hyvin uusia ratkaisuja on tulossa, joiden tarkoituksena on vastata näihin perustavanlaatuisiin skaalaus- ja nopeushaasteisiin.

Mikä on ECOChain & sen Native Token EFG?

ECOChain on kehittänyt innovatiivisen tunnuksen nimeltä ECOChain Finance Growth (EFG) ratkaisemaan eräitä Ethereum DeFi -ekosysteemin kohtaamia perus- ja skaalaus- ja nopeusongelmia. EFG toimii pääasiassa ECOC-ekosysteemin luotonantona ja on suunniteltu tukemaan rahoitussovellusten kehittämistä. Esimerkiksi EFG: llä on tärkeä asema lainanantaja- ja luotonsaajamarkkinoiden tasapainottamisessa.

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ECOChain on sen nopeus ja läpäisykyky, mikä tekee siitä sopivan DeFi-sovelluksiin. Lohkoketju pystyy käsittelemään yli 540 tapahtumaa sekunnissa, ja lohkot suoritetaan 32 sekunnin välein.

EFG on tavallinen ECRC-20-merkki, mikä tarkoittaa, että estoketju on yhteensopiva Ethereumin kanssa ja ERC-20-tunnuksia voidaan käyttää EFG-dApps-vakuuksina ECOC-kolikoiden avulla. Käyttäen ‘käärittyjä rahakkeita’ ja yhteensopivien lohkoketjujen, kuten Ethereumin, tunnuksia voidaan vaihtaa atomivaihtosopimuksilla. Toisin sanoen bitcoinin kaltaiset varat voidaan kääriä ja siirtää DeFi-sovellusten EFG-ekosysteemiin. Käärityt rahakkeet noudattavat ECRC-20-standardia, jotta ne voivat liittyä dApp: iin ongelmitta.

EFG dAppilla on myös oracle-ratkaisu, joka voi lähettää luotettavaa markkinatietoa lohkoketjuun, jota voidaan käyttää DeFi-sovellusten rakentamiseen heti. Kiinteä tarjonta on miljoona EFG-tunnusta, eikä tunnuksia voida luoda, lyödä tai polttaa.

Käytä koteloita EFG: lle ja GPT: lle

EFG: tä käytetään alun perin ensisijaisesti lainaamiseen ja lainaamiseen, jossa käyttäjät voivat ensin tallettaa ECOC-järjestelmänsä lainaksi vakuudeksi. Sitten, jos he haluavat panostaa EFG: n varmistaakseen panoksen todistamisen yksimielisyysmekanismin, he saavat päivittäin panospalkkioita, jotka maksetaan GPT-rahakkeina, riippuen EFG-panoksen kestosta ja määrästä.

Joten mikä on GPT?

GPT tarkoittaa lyhennysjaksoa, joka maksetaan käyttäjille palkkiona paitsi EFG: n panostamisesta myös lainaus- tai lainatoiminnassa käytettävän EFG: n selvitystilan viivästymisestä. Tämä toiminto synnyttää kysyntää GPT-tunnukselle, koska viivästyneiden marginaalipyyntöjen avulla käyttäjät voivat kohdentaa pääomansa tehokkaammin DeFi-kaupankäyntistrategioiden tuoton optimoimiseksi.

Taloudelliset teoriat tukevat ECOChain-suunnittelua

ECOChainin suunnittelussa ja kehittämisessä on otettu huomioon useita keskeisiä talousteorioita, jotta se sopisi nykyaikaiseen talouteen ja edistäisi DeFi-sovellusten käyttöä:

  • Välimiesmenettelyjen teoria (APT)
  • Vaihtoehtohinnoittelun teoria (OPT)
  • Pääomavarojen hinnoittelumalli (CAPM)
  • Moderni salkun teoria (MPT)
  • Tehokkaiden markkinoiden hypoteesi (EMH)

Vaikka näiden teorioiden yksityiskohtainen tutkiminen ei kuulu tämän artikkelin piiriin, käsittelemme niitä lyhyesti. Alkaen välimiesmenettelyn hinnoitteluteoriasta (ABT), joka on hinnoittelumalli, joka perustuu perusajatukseen, jonka mukaan sijoituksen tuotto voidaan ennustaa analysoimalla omaisuuserän odotetun tuoton ja useiden makrotaloudellisten muuttujien välinen lineaarinen suhde, jolla voidaan mitata kyseisen omaisuuden riski.

Optiohinnoittelun teoria (VALITA) toisaalta käyttää optiotuotteisiin liittyviä tietoja, kuten oletettua volatiliteettia, korkoa, toteutushintaa jne. Miksi tämä on hyödyllistä? Hyvin sijoitustuotteiden, kuten vaihtoehtojen, paremmalla hinnoittelulla markkinat ovat tehokkaammat. Tehokkuudesta puhuttaessa toinen taloudellinen teoria, jonka ECOChain ilmentää, on tehokas markkinoiden hypoteesi (EMH), jossa pähkinänkuoressa todetaan, että omaisuuserän hinta esim. kalusto, kuten APPLE (APPL), heijastaa tarkasti kaikkia saatavilla olevia tietoja osakkeesta. Siksi kaikki markkinoilla näkyvät hinnat heijastavat tarkasti markkinoiden arvoa, toisin sanoen markkinat hinnoitellaan tehokkaasti.

Pääomavarojen hinnoittelumalli (CAPM) on arvostusmalli, jota käytetään hyvin perinteisillä markkinoilla ja jota käytetään pääomasijoitusten arvostamiseen sekä riskin ja odotetun tuoton määrittämiseen. Moderni salkun teoria (MPT) on samanlainen kuin CAPM, mutta se on räätälöity paremmin sijoittajille, jotka haluavat pienentää salkunsa riskiä maksimoiden samalla odotetun tuoton. Tyypillisesti tähän liittyy monipuolinen omaisuuserä, joka ei ole korreloivaa, joten kun osan salkustasi arvo laskee, muiden osien arvo kasvaa. Joten sinulla on se, vilpillinen kierros talousteorioista ECOChain ja EFG-merkki pyrkivät ilmentämään.

Mitä seuraavaksi ECOChainille ja EFG: lle?

ECOChain ja EFG ovat toinen virstanpylväs blockchain- ja DeFi-innovaatioissa, jonka ovat luoneet blockchain-kehittäjät, joilla on todellinen intohimo panoksen ja hajauttamisen todistamisesta. Kun DeFi-ekosysteemi kasvaa edelleen nopeasti, EFG: stä voi tulla suosittu lohkoketju tämän kasvavan toiminnan isännöimiseksi. EFG: n yhteensopivuus muiden lohkoketjujen, kuten Ethereumin, kanssa antaa DeFi-likviditeetin virrata EFG: lle, jos skaalaus ja kaasun hinnat tulevat ylittämättömäksi esteeksi DeFi-sovellusten rakentamiselle Ethereumille.

Tämä on sponsoroitu tarina. Sen sisältö ei ole taloudellista neuvontaa. Muista, että sijoitusten arvo ja niistä mahdollisesti saatavat tuotot voivat laskea ja nousta, jotta voit saada takaisin vähemmän kuin sijoitat. Jos et ole varma sijoituksesi sopivuudesta, kysy neuvoa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me