Tänään näytämme sinulle, kuinka voit integroida yksinkertaisen työkalun Bitcoin-maksujen vastaanottamiseksi verkkosivustollesi tai tiili- ja laastikauppaan. Ehdotukselle löytyy paljon työkaluja, mutta tässä oppaassa aiomme näyttää, miten se tehdään bitcoinpay. Bitcoinpay uskoo, että jokaisen pitäisi pystyä hyväksymään maksut helposti ja edullisesti välittömästi riippumatta siitä missä päin maailmaa he ovat, vaarantamatta petoksia tai takaisinperintää. 

Katsotaanpa, miten se toimii

Osa 1: Rekisteröi yrityksesi / verkkosivustosi

Vaihe 1: Mene Bitcoinpay-verkkosivustolle (tai napsauta tässä) ja napsauta oikeassa yläkulmassaHyväksy Bitcoin”-Painiketta

Vaihe 2: Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja napsautaRekisteröidy ja hyväksy Bitcoin”-Painiketta

Vaihe 3: Sähköposti lähetetään sinulle salasanallasi, kirjaudu sisään tällä salasanalla

Vaihe 4: Hyväksy ehdot & Ehdot

Vaihe 5: Lisää URL, johon haluat hyväksyä bitcoin-maksut

Vaihe 6: Valitse valuutta, jolla haluat vastaanottaa maksuja, tässä oppaassa aiomme käyttää Bitcoinia

Selaa vähän alaspäin ja valitse Bitcoin-maksusi, lisää Bitcoin-osoitteesi ja vähimmäissumma ja napsauta sitten “Lisää Bitcoin-maksu

Vaihe 7: Onnittelut, kauppiastilisi on määritetty. Napsauta nytSiirry hallintapaneeliin”-Painiketta sen määrittämiseksi.

Osa 2: Määritä tilisi

Vaihe 1: Napsauta otsikossa “asetukset”-Painiketta

Selaa sitten alaspäin, kunnes näetJaetut maksut”Vaihtoehtoja

Voit käyttää tätä vaihtoehtoa saadaksesi maksuja FIAT: ina (USD, EUR, …) ja Bitcoinissa valitsemalla, kuinka suuri prosenttiosuus maksuista haluat säilyttää jokaisessa valuutassa, esimerkiksi: 40% Split tarkoittaa, että kauppias saa 40% Bitcoineissa ja loput 60% hyvitetään FIAT: ssa.

Vaihe 2: Palaa otsikkoon ja napsautaProfiili”-Painiketta

Täytä kaikki aukot yrityksesi / yrityksen tiedoilla (voit myös tarkistaa ja lisätä käsittelyrajoja lataamalla asiakirjat tälle sivulle. Lataa vähintään yksi johtajan henkilötodistus sisältävä asiakirja yhdessä yritysasiakirjojen kanssa. Asiakirjojen on oltava korkealaatuisia eikä sitä ole rajattu, tekstin on oltava luettavissa. Vanhentuneita henkilötodistuksia ei hyväksytä)

Vaihe 3: Palaa takaisin otsikkoon ja napsautaAPI”-Painiketta

Täällä voit nähdä API-avaimesi tai asettaa uuden. API-avainta käytetään backend-todennukseen, eikä sinun pitäisi koskaan paljastaa API-avaimiasi kenellekään. Jos API-avain vaarantuu, luo uusi ja poista vanha.

Tällä sivulla vierittämällä alaspäin voit myös luoda takaisinsoittosalasanan (jos asetat ilmoitussalasanan, sitä käytetään HTTP- ja HTTP-vastausilmoitusten hajautuslaskennassa) ja lähettää ilmoitustesti. Onnistuneen maksun jälkeen sinulle ilmoitetaan suoritetusta tapahtumasta, kun asiakas ohjataan onnistumissivulle. Tämä tapahtuu soittamalla ilmoituksen URL-osoitteeseen (notice_url), jonka määritit, kun luot a Uusi maksupyyntö API: n kautta (API: Luo Uusi maksupyyntö). Joskus kehittäjien on selvitettävä ja haettava tiedot uudelleen, joten Bitcoinpay on luonut yksinkertaisen työkalun, joka lähettää ilmoituksen uudelleen.

Vaihe 4: Nyt vaihdamme salasanamme. Palaa otsikkoon ja napsautaSalasana”. Nykyinen salasanasi on sähköpostiisi lähetetty salasana, valitse uusi ja napsautaVaihda salasana”-Painiketta

Vaihe 5: Mene “Liittimen asetukset (POS)”-Välilehti. Yksi myymälän omistajien tärkeimmistä vaiheista on POS: n (myyntipisteen) määrittäminen. BitcoinPay on integroitu ammatilliseen Point of Sale -sovellukseen LILKA. Se tukee tabletteja ja älypuhelimia. LILKA rekisteröi myynnin ja antaa kirjanpitoon tarvittavan täydellisen yleiskatsauksen myynnistä. LILKA antaa kauppiaille mahdollisuuden hyväksyä maksuja fiat-muodossa, Bitcoinina, ja ne voidaan liittää luottokortinlukijaan.

Vieritä alaspäin ja valitse näytettävä valuutta (asiakkaalle näytetty valuutta), maksun ilmoituksen valuutta ja sähköpostiosoite. Napsauta sittenTallenna POS”-Painike (voit myös avata myyntipisteen nykyisessä selaimessasi napsauttamalla” Avaa myyntipiste ”)

Jos haluat, että BitcoinPay Mobile -pääte on saatavilla kaupassasi tai ravintolassasi millä tahansa tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla, voit ladata sovelluksen tältä sivulta tai siirtyä yksinkertaisestiTyökalutVälilehti ja sittenMaksuterminaali (POS)”-Välilehdessä, vieritä alaspäin ja käytä alla olevaa linkkiä (voit tallentaa tietokoneesi suosikkeihin). Voit lisätä linkin kirjanmerkkeihin älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi. Sitten, kun avaat kirjanmerkin selaimessa, näkyviin tulee Maksupääte (sinun ei tarvitse olla kirjautuneena BitcoinPay-tilillesi). Kirjoita summa ja saat maksun. Se on niin yksinkertaista

Vaihe 6: Jos palaatasetukset”-Välilehdellä, voit nyt lisätä joitain suosikkikohteita, jotta voit helposti käyttää niitä siirtymällä kohtaan Suosikit (POS).

Vaihe 7: Klikkaa “Lisää uusi suosikkikohde”-Painiketta, valitse sitten tunniste (kauppiaan määrittelemä maksuviite tai kuvaus [OrderID, taulukko 25 jne.]), Aseta summa ja napsautaTallentaa

Lisää joitain suosikkikohteita saadaksesi nopean pääsyn säännöllisesti myymiisi tuotteisiin.

Jatkaaksesi suosikkien lisäämistä napsautaLisää uusi suosikkikohde”-Painiketta

Vaihe 8: Luo painike, jotta saat maksun verkkosivustoltasi. Mene “Työkalut”-Välilehti otsikossa

Täytä sitten kaikki tarvittavat tiedot:

Määrä / Valuutta – Kauppiaan asettama hinta ja valuutta, joka vaaditaan ostettavaksi ostajalta

Valitse maksun valuutta – Valitse valuutta, jolla haluat vastaanottaa maksuja BitcoinPay-palvelusta (voit lisätä lisää valuuttoja Voitto-osiossa)

Viite – Tee muistiinpano siitä, mistä sinulle maksetaan (voit myöhemmin muuttaa viittausta dynaamisesti maksua kohti)

Sähköposti tai URL-osoite maksuilmoitukseen – sähköpostiosoite tai URL-osoite, johon maksuilmoitus lähetetään sähköpostitse / lähetetään … katso lisätietoja API-ohjeista (URL-osoite muodossa http (s): // … “).

Aloitussivu maksun jälkeen – Anna verkkosivustosi osoite, johon haluat lähettää asiakkaasi onnistuneen tai epäonnistuneen maksun jälkeen

Napsauta sittenLuo näyte maksu

Ikkuna avautuu koodilla, jonka sinun on liitettävä verkkosivustollesi.

Siinä kaikki, olet valmis vastaanottamaan maksuja Bitcoinilla tai muilla valuutoilla. Voit seurata tapahtumia napsauttamalla “raportit”-Välilehti otsikossa

Toivomme, että tämä opas oli hyödyllinen matkalle kauppana kryptoympäristössä! Lisätietoja saat käymällä Bitcoinpay-verkkosivustolla tässä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me