Mikä on Eloplay – Älykkäät turnaukset eSportsille

Tämä on sponsoroitu opas, eikä se edustaa CryptoComparen sijoitusneuvoja. Ole huolellinen, kun käsittelet mitä tahansa kolikkotarjousta, äläkä koskaan sijoita enempää kuin mitä sinulla on varaa menettää.

eSports on eräänlainen kilpailukykyinen pelaaminen. Se on suhteellisen uusi ilmiö, mutta on todella syttynyt tuleen ja onnistunut luomaan kukoistavan teollisuuden. Siitä on tullut niin suosittu, että se on jo ollut lisätty vuoden 2022 Aasian peleihin ja siitä puhutaan jopa sisältyi vuoden 2024 olympialaisiin.

Tulojen osalta eSports kasvaa harppauksin. Pelkästään vuonna 2017 eSports on tuottanut arviolta 696 miljoonaa dollaria, mikä on yli 41% enemmän kuin edellisenä vuonna. Lisäksi, kun online-pelialustojen määrä kasvaa tasaisesti, alan kokonaistulojen ennustetaan nousevan 1,5 miljardiin dollariin vuoteen 2020 mennessä.

eSports-yleisö on myös kasvamassa, ja lähes 400 miljoonaa ihmistä virittyy tapahtumiin pelkästään vuonna 2017, joista 191 miljoonaa pitää itseään omistautuneina harrastajina. Tämä on erityisen vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että baseball-, koripallo- ja jalkapallo (amerikkalainen), kolme maailman 10 parhaan urheilulajin yleisöä, on vastaavasti 500, 400 ja 390 miljoonaa ihmistä..

Mikä on Eloplay

Turnaukset ovat mielenkiintoisimpia eSports-tapahtumia. Palkintopotti suurissa tapahtumissa, joissa palkintorahastot ylittävät 5000 dollaria, on saavuttanut 93,3 miljoonaa dollaria vuonna 2016. Suuret turnaukset järjestävät ja rahoittavat maailmanlaajuiset tuotemerkit ja pelikehittäjät, mutta vain kourallinen eliittipelaajia voi kilpailla noista palkintopotista. Tämä tilanne luo epätasa-arvoa e-urheilussa ja jättää harrastajille mahdollisuuden kilpailla suurimmista palkintopotista.

Eloplay esittelee älykkäät turnaukset, joilla on hajautettu palkinto, jonka järjestävät yksittäiset pelaajat, organisaatiot tai tuotemerkit. Nämä turnaukset toimivat Ethereumin älykkäillä sopimuksilla. Tiimi otti käyttöön myös Eloplay Tokens (ELT) -tukea Smart Tournaments -ekosysteemille.

Tämän ratkaisun avulla koko ekosysteemiä voidaan laajentaa houkuttelemalla suuri joukko harrastajia eSports-turnaukseen ja avaa portin alustan laajentumiselle uusille markkinoille.

Kuinka se toimii?

Eloplay on eSports-foorumi, jonka avulla pelaajat voivat järjestää ja osallistua turnauksiin, joissa on hajautetut palkintopotit. Jo markkinoilla jo melkein kaksi vuotta, Eloplay teki äskettäisen päätöksen tuoda blockchain-tekniikka sen ekosysteemiin. Joukkue keksi älykkäät turnaukset, jotka ovat pohjimmiltaan säännöllisiä turnauksia, joissa on hajautetut palkintopotit, jotka pelaajat itse tai turnauksen sponsorit keräävät..

Muita EloPlay-alustan blockchain-yhteensopivia vaihtoehtoja ovat vedonlyönti, pelitilastot ja mainonta. Ne ovat kuitenkin vielä käytössä. Eloplayn peleihin kuuluvat Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, Dota 2 ja muut suositut pelit.

Tällä hetkellä älykkäät turnaukset ovat amatööripelaajien ainoat mahdollisuudet taistella suuresta palkintopotista, joka voidaan skaalata 5000 dollarista 1 000 000 dollariin ja niin edelleen.

5000 dollarin ja sitä suurempia palkintopotteja pidetään tärkeinä. Kerätäkseen varoja 1024 pelaajan turnaukseen yhden pelaajan olisi maksettava vain 4,88 dollaria. Järjestäjällä olisi 8% tästä rahastosta eli 400 dollaria. On kuitenkin tärkeää huomata, että USD-hinnat ovat vain selittäviä tarkoituksia varten, ja tosiasiallisesti kaikki maksut suoritetaan Eloplay Tokensilla.

Älykkäiden sopimusten toteuttaminen Eloplaylla keskittyy ensisijaisesti tarjoamaan pelaajille täysin uuden mahdollisuuden itsenäiseen palkintopottien muodostamiseen. Nämä turnaukset takaavat, että projektiin ja urheilutapahtumiin osallistuu paljon pelaajia tekemällä heistä riippumattomia kolmansista osapuolista. Jokainen voi järjestää turnauksen tai osallistua turnaukseen saadakseen suuren palkinnon.

Eloplaylla on kuukausittain satoja pelaajia. Pian turnausten sponsorit ja mainostajat liittyvät Eloplayhin, ja ne tuottavat suurimmat tulot projektista. Ne kaikki tarvitsevat Eloplay-tunnuksen voidakseen nauttia alustan kaikista ominaisuuksista.

Eloplay-tunnus ja ICOEloplay-rahakkeet ovat alustan tärkein kirjanpitoyksikkö. Ne ovat Eloplay-talouden ja bonusjärjestelmän perusta. Tunnusten haltijat käyttävät niitä turnauksiin, mutta heillä on myös mahdollisuus vaihtaa rahakkeet eetteri-, bitcoin- tai fiat-rahaksi.

Eloplay Token on yhteensopiva lompakoiden, varastojen ja siirrettävän aktiivisen kanssa. ELT antaa haltijoilleen mahdollisuuden järjestää älyturnauksia ja osallistua niihin, mainostaa Eloplaylla sekä ostaa pelivarastoa ja muita virtuaalituotteita Eloplay Storesta.

Eloplay Token (ELT) otetaan käyttöön alustalla kolmen kuukauden kuluessa Tunnuksen myynti päättyy.

Saat lisätietoja Eloplay ICO: sta napsauttamalla tätä tai lukemalla Valkoinen paperi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map