AppCoins: Motenje ekonomije aplikacij

To je sponzoriran vodnik in ne predstavlja nasveta podjetja CryptoCompare za naložbe. Prosimo, bodite skrbni pri obravnavi katere koli začetne ponudbe kovancev in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite.

Aplikacije zanesejo na svet. Od ustanovitve trgovine Apple App leta 2008 več kot 180 milijard aplikacij so bili preneseni. Do leta 2020 naj bi se sedanjih 2,1 milijarde uporabnikov pametnih telefonov podvojilo. Vendar pa današnja ekonomija aplikacij še vedno predstavlja tri glavne napake: neučinkovito oglaševanje v mobilnih napravah, nedostopni nakupi aplikacij in nepregledna odobritev aplikacij. Te pomanjkljivosti obstajajo delno zaradi pomanjkanja tehnološkega napredka, posredniških storitev in monopolov, ki so jih ustvarili veliki igralci na trgu..

Z vidika uporabnika je najbolj očitna napaka nedostopnost nakupov v aplikaciji. Ocenjuje se, da približno 2 milijardam posameznikov primanjkuje spletnih načinov plačevanja, potrebnih za nakupe v aplikacijah, in le 5% uporabnikov pametnih telefonov kupuje v aplikacijah z naravnim oglaševanjem..

Če uporabniki nimajo preglednega postopka odobritve aplikacij, pride tudi do nenamerne distribucije zlonamerne programske opreme, ki lahko na koncu škoduje uporabniškim napravam in ogrozi osebne podatke..

Končno, obstoj več plačilnih posrednikov in posrednikov Adtecha zmanjšuje potencialne donose za razvijalce, ki vidijo, da velike reze njihovih naložb prevzamejo posredniki.

Kaj je AppCoins?

Aptoide, ena največjih trgovin z aplikacijami za Android na svetu, si je zastavil svojo nalogo, da gradi rešitev. Aptoide je z več kot 200 milijoni aktivnih uporabnikov, 4 milijardami prenosov in šestimi leti na trgu razvil lastno strokovno znanje o glavnih težavah, s katerimi se danes soočajo aplikacije in trgovine z aplikacijami. Gradijo tisto, kar bi lahko postalo temelj našega prihodnjega gospodarstva z aplikacijami in dApp, Protokol AppCoins.

Na osnovi verige blokov Ethereum bodo AppCoins prvi odprti in distribuirani protokol za ekonomijo aplikacij in kriptovaluta, ki jo lahko uporabniki zaslužijo in porabijo v trgovinah z aplikacijami. AppCoins deluje tako, da avtomatizira nekatere procese, ki so jih doslej izvajali posredniki in posredniki, kot sta obdelava plačil in oglaševanje v mobilnih napravah..

Prav tako ustvarja nove spodbude za uporabnike, da sodelujejo z aplikacijami, saj lahko zdaj zaslužijo AppCoins s sodelovanjem s sponzoriranimi aplikacijami. S tem Aptoide ne samo da lahko nekatere procese postane učinkovitejši, temveč tudi ohrani večjo vrednost za neposredno vpletene strani, uporabnika in razvijalca..

Kako deluje?

Torej, kako deluje AppCoins? No, vse se začne z oglaševanjem v mobilnih napravah, kjer AppCoin vlaga razvijalec, ki želi doseči prepoznavnost svoje aplikacije. V starih sistemih bi večino teh sredstev porabili za posrednike, ki zagotavljajo omejeno in težko merljivo vrednost. Namesto da bi se zatekli k tem posrednikom, protokol AppCoins predlaga drug model.

Do 85% vseh AppCoins, porabljenih za oglaševanje, se neposredno dodeli uporabniku, ki prenese aplikacijo, razen pristojbin, plačanih trgovini z aplikacijami in Proizvajalec originalne opreme (OEM). Z AppCoins uporabnik ni prepričan, da prenese aplikacijo. Namesto tega ga spodbujajo k temu! Te AppCoins je mogoče uporabiti za nakup predmetov v aplikaciji, kar spodbudi še nadaljnje sodelovanje z aplikacijami in uporabnikom omogoči nepredvideno kupno moč. Seveda so določena določena pravila, da se preprečijo zlorabe uporabnikov, ki bi skušali izkoristiti to spodbudo.

Torej, ne samo, da imamo učinkovit model oglaševanja, imamo tudi sistem, pri katerem uporabnik dejansko zadrži denar, ki bi ga porabil za oglaševanje, in ga na koncu vrne razvijalcu v obliki nakupa. To ustvarja krepko zanko vrednosti med razvijalcem in uporabnikom in je velik korak pri zagotavljanju, da je dostop do aplikacij resnično globalen. Uporabniki lahko kupujejo ne glede na svoj ekonomski status in ne glede na dostop do finančnih storitev ali ponudnikov plačil.

Medtem ko uporaba AppCoins (APPC) kot sistema nagrajevanja skrbi tako za oglaševanje kot za vprašanja v nakupu v aplikaciji, uporaba AppCoins kot plačilnega sredstva na koncu reši tretjo in zadnjo težavo, ki jo najdemo v trgovinah z aplikacijami, odobritev aplikacije.

To težavo je treba rešiti, saj je odobritev aplikacij pogosto povezana s subjektivnimi pravili, ki se spreminjajo na podlagi pravilnikov trgovine z aplikacijami. Ti pravilniki so pogosto zamegljeni in lahko povzročijo zmedo pri razvijalcih, ki njihove aplikacije zavrnejo brez očitnega razloga ali zadostnih razlogov. Po drugi strani pa je velik izziv tudi ravnanje z zlonamernimi aplikacijami. Torej, kaj je rešitev AppCoins?

Namesto da bi predsedovali, katere aplikacije so sprejete, AppCoins to delo prenese na skupnost na decentraliziran in nespremenljiv način. Ugled razvijalcev temelji na njihovi zgodovini transakcij v trgovinah z aplikacijami, ki je shranjena v verigi blokov. To avtomatizira postopek in ustvari globalni ugled za aplikacije, ki je na voljo v vseh trgovinah z aplikacijami, ki imajo na voljo AppCoins. Uporabniki lahko na podlagi preteklih izkušenj še vedno označijo razvijalce kot zaupanja vredne, neznane ali kritične. Da pa bi razvijalca označili za kritičnega, se mora zgoditi spor, v katerem lahko skupnost stavi svoje kovance in glasuje za ali proti razvijalcu. Zmagovalna stranka bo svoje žetone prejela z dodatnih 10% nagrade za opravljanje te storitve, medtem ko poražena stranka ne bo prejela ničesar. To ustvarja spodbudo za skupnost, da moderira samo trgovino z aplikacijami in ustvarja okolje, ki ga uporabniki določijo za uporabnike.

Prodaja žetonov in žetonov

AppCoins (APPC) so izvorni pomožni žetoni protokola. Ti žetoni se uporabljajo za različne transakcije in vsem omogočajo, da sodelujejo v ekonomiji aplikacij, ne da bi morali imeti dostop do finančnih storitev, saj lahko uporabniki s prenosom aplikacij zaslužijo APPC. Žeton tudi odpravlja potrebo po plačilnih posrednikih in posrednikih adtech ter ustvarja večji potencial za zaslužek za razvijalce.

Da bi financiral razvoj protokola AppCoins in zagotovil pravično in pregledno metodo distribucije za AppCoins (APPC), Aptoide gosti začetno ponudbo kovancev (ICO), v kateri bo prodanih 40% celotne ponudbe APPC. AppCoins ICO se bo začel 13. decembra 2017 in končal 15. januarja 2018 po predprodaji ICO, ki je bila končana novembra in je uspešno zbrala 1,8 milijona USD. AppCoins bodo na voljo za začetno ceno 0,000435 ETH. APPC je mogoče pridobiti samo z žetoni Ether (ETH). ICO ima 18.000.000 USD trde zgornje meje. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map