To je sponzoriran vodnik in ne predstavlja nasveta podjetja CryptoCompare za naložbe. Prosimo, bodite skrbni pri obravnavi katere koli začetne ponudbe kovancev in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite.

Na današnjih trgih je napovedovanje in vplivanje na stranke eden najboljših načinov, da podjetja ostanejo pred konkurenco. Podjetja bodo pogosto porabila tedne ali mesece za tržne raziskave, vložila milijone in se na koncu spoprijela z veliko birokracije, da bi skupaj z všečki in preferencami potrošnikov našla svojo ciljno skupino. In potem, ko najdejo ciljno publiko, morajo še vedno najti najboljši način za potiskanje svojega izdelka na trg.

Tovrstne študije se lahko izkažejo za težke, dolgotrajne in izjemno drage, zato so dostopne le velikim podjetjem. Morda se sprašujete, zakaj. No, te študije zahtevajo velika sredstva za dobro usposobljene znanstvenike s področja podatkov in strokovnjake za strojno učenje, skupaj s tedni ali meseci trdega dela. Vsako poslovno vprašanje sproža drugo, kar pomeni, da bo trajalo še več časa;

Če pride do sprememb izdelka, se spremeni tudi napoved in spet več časa in denarja.

Endor Protocol – hitro, sami pridobite natančne rezultate

Torej, kako lahko majhna podjetja in zagonska podjetja začnejo napredovati pri zbiranju tovrstnih ustreznih informacij? The Endor Protocol protokol ponuja popolno rešitev za posameznike in mala ali srednje velika podjetja. Omogoča jim dostop do tovrstnih tehnologij in študij veliko hitreje in po nižji ceni.

The Endor Protocol platforma za napovedovanje se osredotoča na napovedovanje vedenjskih vzorcev kratkega in srednjega dosega (dnevi do tedni) in zazna več signalov, preden postanejo vidni z drugimi razpoložljivimi tehnologijami. Njihove napovedi temeljijo na skupni analizi prispevanih podatkov in lastnikom omogočajo nadzor nad zasebnostjo njihovih podatkov.

Endor Protocol bi nato razširil izbor predvidevanj, za katere skrbi, tako da bi uporabnikom omogočil pošiljanje zahtev za napovedi (RFP) – predlagal nove vrste napovedi, ki bi se uvedle in postale na voljo za nakup.

Omogočili bi tudi integracijo novih virov podatkov, kar bi povečalo natančnost napovedi.

To napoved bi bilo mogoče kupiti z uporabo žetona EDR platforme.

Kako deluje Endor Protocol?

The Endor Protocol Protokol temelji na dejstvu, da je mogoče tradicionalni proces znanosti o podatkih (končno) razčleniti na njegove osnovne sestavne dele, pri čemer vsakega izmed njih decentralizirano dodelimo različnim izvršiteljem. Bela knjiga se glasi:

»Da bi presegli te omejitve, je bilo treba razviti novo znanost. Socialna fizika, ki sta jo razvila ustanovitelja protokola Endor, dr. Yaniv Altshuler in prof. Alex “Sandy” Pentland, je matematična teorija, ki učinkovito modelira obnašanje človeške množice. Z naborom matematičnih enačb, ki se pokažejo v vedenjskih virih podatkov, teorija socialne fizike omogoča samodejno pretvorbo katerega koli vedenjskega vira podatkov v niz vedenjskih skupin. To ne zahteva čiščenja, predhodne obdelave ali razumevanja semantike podatkov (ali vprašanj, ki jih je treba zastaviti). Ta zbirka vedenjskih skupin je znana kot “sfera znanja”

Namesto da bi oblikovali model za vsako napovedno vprašanje, Endor Protocol s pomočjo družbene fizike zgradil eno »socialno sfero« (skupine predmetov, ki ZDAJ delujejo podobno in se po potrebi osvežujejo) človeškega vedenja, ki lahko postavlja neomejena napovedna vprašanja. To omogoča demokratizacijo napovedne znanosti.

Rezultat tega je sistem, ki omogoča učenje iz številnih pravokotnih naborov podatkov, nato pa neprestano identificira milijone dinamičnih vedenjskih vzorcev, ki sprožijo povezovanje predmetov znotraj socialne sfere.

Sledi osnovni oris in glavne sestavine Endor Protocol Protokol:

Kanonično zastopanje podatkov: Vsi podatki, ki prispevajo k omrežju Endor Protocol, se spremenijo v “sfero znanja”. Ko so podatki podvrženi tej preobrazbi, lahko različne vedenjske grozde, iz njih izvlečene, združimo v grozde iz drugih vrst podatkov, kar ima za posledico učinkovit in samodejen postopek napovedovanja..

Ločitev ponudnikov podatkov: Ko se podatki preoblikujejo v »sfero znanja«, ponudnikom podatkov ni več treba aktivno sodelovati v poznejših fazah analize. To lastnikom podatkov omogoča, da svoje podatke integrirajo in ohranijo kakovost svojih podatkov, nadzirajo, kdo bo imel dostop do katerega dela teh podatkov, in finančno izkoristijo prihodnjo vrednost, ki jo zagotavljajo.

Ločitev napovednih motorjev: Znanost med znanstveniki podatkov je, da približno 90% časa, porabljenega za projekt znanosti o podatkih, porabi za sanacijo podatkov in njihovo predhodno obdelavo. Zaradi revolucionarnega vidika Socialna fizika, ki prvič avtomatizira te korake.

Decentralizirana izvedba: Z uporabo Blockchain-a za vsako napoved izbere najboljšo vedenjsko skupino s kodo predvidevanja Endor Protocol.

Suverenost podatkov: Vsak podatkovni element, ki prispeva k omrežju Endor Protocol, je lahko označen kot »javni« ali »zasebni«. Javni viri podatkov so dostopni vsakemu mehanizmu napovedovanja, ki je vir vedenjskih skupin za vse prihodnje napovedi. V zameno njihovi ponudniki dobijo nadomestilo z žetoni EDR, ko jih izbere protokol. Do zasebnih podatkovnih elementov še vedno dostopajo različni mehanizmi predvidevanja, čeprav na šifriran način.

Odgovornost in cenzurna odpornost: Z uporabo Blockchaina se napovedi hranijo za nedoločen čas, do njih pa lahko dostopajo vsi, ki jih zanima odštevanje ugleda platforme, podatkov, ki se v njej uporabljajo, ali mehanizma za napovedovanje, ki ga je analiziral..

Učinkovitost napovedi za vse: Ta temelji na avtomatizaciji postopka (prihranek potrebe po zaposlitvi dragih redno delujočih znanstvenikov za podatke) in zmožnosti družbene fizike, da se nemoteno združi z različnimi vrstami vedenjskih virov podatkov. To pomeni, da bi tudi veliki komercialni kupci, kot je Coca-Cola, lahko takoj izkoristili migracijo na omrežje Endor Protocol – z označevanjem svojih podatkov kot “popolnoma zasebnih” bi jim lahko ponudili napovedne vpoglede, ki temeljijo na fuziji lastniške podatke, združene z javnimi podatki, ki so prispevali k sistemu, in plačujejo bistveno nižjo pristojbino kot nadomestni stroški, da sami pridobijo te podatke in jih analizirajo. To ponuja tudi pozitiven omrežni učinek – znižanje stroškov, ko se več uporabnikov in ponudnikov podatkov pridruži omrežju Endor Protocol.

Ponudniki podatkov morajo plačati žetone EDR za analizo svojih podatkov ponudnikom mehanizmov za predvidevanje. V zameno so nagrajeni z žetoni EDR, ko se za napovedi uporabljajo vpogledi, pridobljeni iz njihovih podatkov. To spodbuja prispevek in vzdrževanje visokokakovostnih podatkovnih tokov.

Žeton & ICO

Žetone EDR, ki jih je izdal Endor Protocol so žetoni, skladni z ERC20, in se bodo uporabljali kot plačilni mehanizem za različne storitve, ki jih ponuja ekosistem Endor Protocol.

Uporabe žetonov EDR:

  • Nakup vnaprej določenih ali DIY napovedi;
  • Plačilo za ponudnike podatkov
  • Viri v oblaku za analizo podatkov (AWS ali podobni)
  • Viri v oblaku za osebno predvidevanje (AWS ali podobno)
  • Predložitev RFP-jev (zahteva za napovedi)
  • Zahtevanje nastavitve QOS za napovedi
  • Predložitev novih podatkovnih tokov za platformo

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me