To je sponzoriran vodnik in ne predstavlja nasveta podjetja CryptoCompare za naložbe. Prosimo, bodite skrbni pri obravnavi katere koli začetne ponudbe kovancev in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite.

Trenutno je igralništvo najhitreje rastoča panoga, saj dosega več kot 2,3 milijarde uporabnikov in letno ustvari več kot 100 milijard dolarjev prihodkov. Svetovni trgovinski trg za igralniško industrijo je leta 2017 dosegel 7 milijard dolarjev s stotimi milijardami transakcij, obdelanih istega leta, industrija pretakanja, čeprav podcenjena, pa pridobiva tudi na platformah, kot sta Twitch in Youtube Live.

Čeprav igralniška industrija še naprej raste, je v industriji še vedno nekaj težav, ki so se številne pokazale z množično rastjo igralniške priljubljenosti. Ena od teh težav je pomanjkanje likvidnosti, zaradi česar igralci igralcev težko izmenjujejo predmete v igrah ali valuto.

Po drugi strani pa so razvijalci iger svoje zaslužke zmanjšali tudi na priljubljenih trgih in založnikih, saj so v povprečju prejeli 30%.

Kaj je FLUX

FLUX je decentraliziran globalni igralni ekosistem, ki igralcem omogoča, da dobijo nagrade za tekmovanje, trgovanje in pretakanje. Razvijalcem omogoča tudi, da znotraj platforme množično financirajo lastne ideje o igrah in zaslužijo od naloženih iger. Z uporabo tehnologije veriženja blokov in pametnih pogodb želi FLUX pokriti vsa področja igralnega prostora, da bi ustvaril ekosistem, ki je koristen tako za igralce kot za razvijalce. The bel papir se glasi:

»Flux ekosistem združuje vse sestavne dele industrije. Zdaj lahko vsakdo zasluži nagrade, ki si jih zasluži, v žetonu Flux, ki ga je mogoče enostavno zamenjati na prostem trgu. “

Za igralce: FLUX-ov ekosistem omogoča igralcem, da tekmujejo v igrah platforme in zaslužijo žetone prek platforme Matchmaking. Omogoča jim tudi trgovanje z izdelki na platformi Trading in nakup predmetov v trgovini FLUX. Poleg tega lahko igralci svoje tekme predvajajo tudi prek platforme FLUX Streaming, ki jo je mogoče integrirati s Twitchom. Streameri zaslužijo nagrade z videoposnetki.

Za razvijalce: razvijalci lahko FLUX izkoristijo za nalaganje svojih iger in za prejem dela transakcijskih in stavniških provizij, povezanih z vsemi tekmami, trgovanji in nakupi, ki so potekali v njihovi igri. Prav tako lahko množično financirajo razvoj igre na sami platformi, v tem primeru se pristojbine razdelijo tudi vlagateljem.

Kako deluje?

Matchmaking: FLUX omogoča igralcem, da tekmujejo med seboj s seznama razpoložljivih vodnikov. Na tekmo lahko stavijo z varnim in preglednim postopkom povezovanja, ki ga poganjajo pametne pogodbe. Vsaka igra se opira na razsodnika, ki bo določil izid igre. Ko se tekma konča, bo zmagovalec prejel sredstva od stave. Razvijalci iger zaslužijo odstotek dobička.

Uporabniki lahko stavijo z e-BTC, ETH, LTC, EUR ali Visa / MasterCard plačili, vendar so vsa izplačila izvedena s FLUX.

Trgovanje in trgovina FLUX: Trgovinska platforma FLUX uporabnikom omogoča trgovanje z izdelki, vključno z izdelki v igri in valuto, digitalnimi preoblekami in paketi digitalnih iger. Vse zgoraj naštete izdelke lahko na začetku kupite v trgovini FLUX z žetonom FLUX.

FLUX Crowdfunding: Z FLUX lahko ustvarite predstavitev za svoj projekt, da ga financira skupnost in ustvarite določeno igro. Vlagatelji so v vloženi igri prejeli odstotek provizij za povezovanje, prednaročilo in VIP paket. Kovanci FLUX, ki jih prejme razvijalec iger, bodo varno in pregledno nadzorovali platforma FLUX in nakupi v predprodaji.

Pretakanje FLUX: FLUX bo izkoristil priljubljenost pretočnega predvajanja, tako da bo strežnikom dal določene nagrade. Uporabnikom omogoča hkratno prejemanje donacij od Twitcha in FLUX-a ter izplačilo FLUX-a glede na število ogledov.

Žeton & ICO

FLUX je žeton ERC20 na osnovi Ethereuma, ki se uporablja kot glavna valuta platforme. Uporablja se za stave uporabnikov, za trgovanje in nakupe ter za postopek množičnega financiranja. Čeprav lahko uporabniki stavijo z drugimi valutami, so vsa izplačila izvedena s FLUX.

Da bi financiral razvoj in trženje platforme, FLUX trenutno gosti Začetna ponudba kovancev (ICO) ki se je začelo 10. decembra in bo trajalo do 31. januarja. Uporabniki lahko sodelujejo pri prodaji žetonov z Ethereumom (ETH), Bitcoini (BTC), USDT, DASH, ETC, LTC, ZEC, VISA, MASTERCARD, USD, EUR , SHAPESHIFT in izkoristite bonuse za sodelovanje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me