To je sponzoriran vodnik in ne predstavlja nasveta podjetja CryptoCompare za naložbe. Prosimo, bodite skrbni pri obravnavi katere koli začetne ponudbe kovancev in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite.

Kaj so nore oblike?

Predstavljamo novi svet Ljubljane Nore oblike – celotno igralniško vesolje s svojo edinstveno zgodovino, polno ljubezni, jeze, plemenitosti in izdaje, neverjetnih ugank, smrtonosnih nevarnosti in veliko ZABAVE!

Uporabnikom ponuja možnost, da se potopijo v čudovit svet, pozabijo na okoliške težave in skrbi, si zamudijo čas in napolnijo svoje pozitivne energije.

Različni načini za več igralcev bodo igralcu omogočili veliko zabave in priložnost, da se izkaže na svojih dinamičnih tedenskih turnirjih. Način za enega igralca bo igro dopolnil in obogatil z zgodbo. Prihodnji načrti za vstop v sistem "kože" bo omogočila spreminjanje videza glavnih likov in poigravanje z videzom vsakega lika.

V Crazy Shapes igrate junaka, ki mu je ime "Cuebit". Cuebit je obdarjen z izjemno močjo za spopadanje s svetovnim kaosom. Kwadi se lahko reinkarnira v druge like – Drilltop, Fracto, Surger, Judger, Wingflow. Vsak od likov ima svoje sposobnosti, ki pomagajo pri prehodu različnih stopenj med pustolovščino. Izkoristiti prednosti vsakega lika v skladu s trenutno nalogo je nujno na potovanju Norih oblik.

Na koncu vsake stopnje lahko prejmete nagrade, odvisno od tega, kako dobro in hitro ste prestali test. Bonusi vam omogočajo, da kupite različne "ojačevalci", ki vam bo pomagal prebroditi ravni in ovire, ki so pred nami.

Prednosti igre:

– Upravljanje kretenj;

– Zanimiva in podrobna zgodba o svetu in likih;

– Več igralcev v realnem času;

– Lepa in prijetna grafika;

– Sodobne programske rešitve;

– Operativna podpora igralcem iger;

– Vznemirljivo vzdušje.

 

Kaj je CrazyCoin?

CrazyCoin je žeton za kriptovalute, ki vam daje pravico do prejema promocijskih kod za Crazy Shapes: Run Adventure. Žeton CZC temelji na platformi Waves Blockchain Platform.

Bonusi za prve lastnike CrazyCoin:

Promocijske kode se zamenjajo za sončno energijo (valuta v igri). Crazy Shapes dajejo naslednje število Solarisov za vsako število žetonov:

100 žetonov = 100 sončnih;

200 žetonov = 250 sončnih;

400 žetonov = 750 sončnih;

800 žetonov = 1 600 sončnih + 1 kristal;

1200 žetonov = 2 500 sončnih + 3 kristali;

2 500 žetonov = 7 000 sončnih + 6 kristalov;

10 000 žetonov = 35 000 sončnih + 15 kristalov;

25 000 žetonov = 100 000 sončnih žarkov + 30 kristalov + posebno darilo razvijalcev;

100 000 žetonov = 1 000 000 sončnih žarkov + 50 kristalov + ekskluzivno darilo razvijalcev.

ICO

Crazy Shapes: Run Adventure je projekt novega studia za razvijalce mobilnih iger. Uradna predstavitev je bila maja 2017. V 9-mesečnem razvojnem obdobju je bilo veliko idej za nove in moteče rešitve idej, vključno z uporabo tehnologije veriženja blokov.

Od izdaje igre v App Store je Crazy Shapes: Run Adventure uspel doseči več vrhov kategorij. Takrat je igra zahtevala izboljšave, da bi množičnemu uporabniku poenostavila igranje, učinkovitejšo monetizacijo in razvoj načinov za več igralcev, brez katerih si sodobnega projekta igre ni mogoče predstavljati.

Če želite izvedeti več o ICO, kliknite tukaj

Ustvarjanje novega spletnega mesta

V bližnji prihodnosti – ustvarjanje novega spletnega mesta, ki vam bo dalo naslednje priložnosti.

  • Najprej vam bo spletno mesto omogočalo nakup valute med igrami, pa tudi predmetov v igri in vseh vrst bonusov;
  • Drugič, spletno mesto bo prodajalo atribute z logotipi in odtisi Crazy Shapes in podjetja (za najbolj predane oboževalce);
  • Tretjič, na spletnem mestu boste lahko kupili vse predmete v igrah prihodnjih projektov (druge igre bodo razvite, ko bo končan aktivni postopek dela na Crazy Shapes);
  • Četrtič, nakupe lahko opravljate s storitvijo Crazy Coin, na spletnem mestu pa lahko kupite tudi Crazy Coin, pri čemer se izogibate tujim virom.

Tako lahko dostopate do vseh projektov podjetja in tako enostavno kupujete predmete v igri in atribute podjetja.

Spletno mesto bo predstavljeno marca 2018.

Cestni zemljevid

Avgust 2016 – Oblikovanje ideje

September 2016 – Zaženite proizvodno dejavnost

Maj 2017 – Izdaja igre v App Store

Avgust 2017 – Priprava na ICO

Oktober 2017 – Pred ICO

November 2017 – ICO

Januar 2018 – Aktivna promocija po vsem svetu

Februar 2018 – Aktivna uvedba blokade v igro

Marec 2018 – Začasni datum lansiranja spletnega mesta kot ene same vstopne točke v projekte podjetja

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me