Kako kupiti kriptovalute neposredno na straneh CryptoCompare

CryptoCompare je v sodelovanju z zagonskim podjetjem Tranak, ki ga podpira ConsenSys, omogočilo milijonom mesečno aktivnih uporabnikov, da kupujejo kriptovalute neposredno s svojih strani, kar poenostavlja postopek vstopa novih uporabnikov in olajša dostop do kriptovalut.

V partnerstvu je CryptoCompare na svoje strani s seznami kriptovalut dodal pripomoček Transak, ki uporabnikom omogoča, da na isti strani, na pregleden in stroškovno učinkovit način, na isti strani kupijo na stotine kriptovalut z bančnim nakazilom ali kreditno kartico, ki jim da vse, kar morajo vedeti o tem. te valute.

Transakcije se poravnajo s podatkovno plastjo podjetja Transak in ne prevzamejo skrbništva za podatke ali sredstva uporabnikov, kar pomeni, da uporabniki plačajo provizijo za transakcijo, da kriptoaset prenesejo neposredno v denarnico. Za omejen čas se je partnerstvo začelo kot brezplačna ponudba, vendar so provizije za nakup kriptoasset na CryptoCompare 0,5%.

V tem priročniku si bomo podrobno ogledali postopek za nakup kriptoasset neposredno na spletnem mestu CryptoCompare..

Pridobivanje denarnice

Ker se sredstva prenesejo neposredno v denarnice uporabnikov, je pomemben prvi korak pridobitev denarnice. CryptoCompare ima različne sezname denarnic, ki uporabnikom omogočajo, da izberejo tisto, ki jim ustreza, na podlagi različnih dejavnikov, vključno s podprtimi kriptoasseti, anonimnostjo, enostavnostjo uporabe, ponujenimi dodatnimi storitvami in še več.

Te denarnice pregledajo tudi uporabniki CryptoCompareja, tako da je enostavno ugotoviti, s katerimi denarnicami so uporabniki zadovoljni, in s katerimi uporabniki denarnic niso tako zadovoljni. Nekaj ​​stvari, ki bi jih uporabniki morda želeli upoštevati pri izbiri denarnice za kriptovalute, vključuje, ali bodo imeli nadzor nad svojimi zasebnimi ključi in ali je denarnica odprtokodna ali ne..

Če ne nadzorujete svojih zasebnih ključev, pomeni, da medtem ko nadzirate kriptovaluto, shranjeno v denarnici, so ključi, ki nadzorujejo denarnico, pod nadzorom nekoga drugega. Nekatere denarnice, kot je Blockchain Wallet, shranjujejo zasebne ključe svojih uporabnikov, vendar jih šifrirajo z njihovim geslom. To novincem omogoča uporabo e-pošte in gesla za dostop do njihovih sredstev, kar olajša postopek vkrcanja.

Na zgornji sliki lahko vidimo, da denarnica Blockchain podpira Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) in Ethereum (ETH). Gre za centralizirano denarnico, ki nudi storitve menjave in nizko anonimnost, vendar je enostavna za uporabo.

Denarnico lahko zaščitimo na različne načine, vključno z dvofaktorsko overitvijo (2FA), koda denarnice pa je odprtokodna, kar pomeni, da je na voljo javnosti in jo je pregledala. Morda je to dobra izbira za nekatere, a naprednejši uporabniki imajo raje denarnico, ki jim daje več anonimnosti. Alternativa, ki je ne uporabljate, bi bila denimo denarnica Wasabi ali Bitcoin Core Client.

Nakup Cryptoassets

Za prehod na nakupni postopek se moramo odpraviti na stran s kriptovalutami: te strani vključujejo cene, obseg trgovanja, menjave, tehnične kazalnike, ocene in veliko več informacij o kriptoassetih..

Recimo, da želimo kupiti nekaj bitcoinov. Za to moramo najti Bitcoinovo stran – na voljo na domači strani CryptoCompare in na naših kovancih – in klikniti gumb “kupi”.

Transakov pripomoček se bo prikazal na našem zaslonu. Izberemo lahko, katero fiat valuto želimo uporabiti za nakup bitcoinov, in izberemo, ali želimo plačati z bančnim nakazilom ali uporabiti kreditno kartico. Ko izberemo znesek, ki ga želimo kupiti, se nam prikaže izračun provizije.

Ker obstaja stalna brezplačna omejena časovna ponudba, bi morali plačati samo omrežnine Bitcoin, da prejmemo BTC, ki ga želimo kupiti.

Ko določite, na kateri naslov gredo sredstva, vam bo CryptoCompare po e-pošti poslal potrditveno kodo in vas prosil, da se strinjate s pogoji storitve Transak. Po tem preostane le še preverjanje poznavanja stranke (KYC).

Preverjanje KYC je precej enostavno in traja nekaj minut. Po vnosu imena in datuma rojstva boste pozvani, da navedete svoj naslov, naložite fotografijo dokumenta, ki vas identificira – na primer vozniško dovoljenje ali državni dokument – za dokazilo o naslovu in za selfi, posnet danes.

Končno je čas, da vnesete podatke o svojem bančnem računu ali kreditni kartici.

Po tem in odobritvi transakcije bodo sredstva poslana na naslov kriptovalute, ki ste ga navedli. Upoštevajte, da se plačila s kreditno kartico obdelajo v nekaj minutah, medtem ko se bančna nakazila obdelajo v nekaj dneh.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map