Od februarja 2020 opažamo stalno rast prostora verig blokov in predvsem decentralizirano financiranje. Čeprav DeFi ni povsem nov, je bila rast omrežja letos bolj agresivna kot kdaj koli prej. Distribucija žetona upravljanja COMP in uvedba protokolov kmetovanja okoli junija letos sta DeFi naredila za najbolj privlačen pogovor v prostoru verige blokov, nedvomno.

Decentralizirano financiranje se je toliko povečalo le zaradi nadzora in enostavnosti, ki ga ponuja uporabnikom. Z omogočanjem uporabnikom, da uporabljajo tradicionalne bančne in finančne storitve, kot so posojanje, izposojanje in varčevanje, se je v zadnjih nekaj mesecih rodil močan občutek zaupanja. Še bolj privlačno je, da mnogi uporabniki zdaj zaslužijo več kot 100% svojega kapitala, večinoma s ponujanjem likvidnosti prek protokolov kmetovanja.

DeFi protokol donosa (DYP)

V zadnjih nekaj mesecih smo opazili tudi kontrast med različnimi protokoli DeFi in tem, kaj bi lahko postalo precedens za dolgo življenjsko dobo ekosistema DeFi.. DeFi protokol donosa (DYP) je edinstven protokol, ki skoraj vsakemu uporabniku omogoča, da zagotovi likvidnost, zasluži žetone DYP kot donos, hkrati pa ohrani ceno žetona. Za razliko od nekaterih uporabniških vmesnikov DeFi je vmesnik DYP precej poenostavljen, saj sprejme nove in strokovne kmete.

Kaj naredi DYP Staking Pool edinstven?

Razvijalci DYP so skupaj z blockchain podjetjem razvili edinstveno vložitev DYP. Vložki DYP omogočajo uporabnikom, da dAPP vložijo prek pametne pogodbe Ethereum, ki je integrirana v Metamask in Trustwallet. DYP želi s preučevanjem nekaterih napak ekosistema DeFi odpraviti težave in uporabnikom zagotoviti najboljše izkušnje na področju odprtih financ..

Eden od mnogih argumentov proti operativnosti defi se vrti okoli “kitov”, ki nadzorujejo omrežje. Eden takih primerov je razvpito smetišče Sushi, kjer je anonimni ustanovitelj odvrgel vse svoje žetone Sushi za ethereum. Da bi preprečil napad kitov, je DYP razvil funkcijo proti manipulaciji, ki vsak dan ob 00:00 UTC samodejno pretvori vse nagrade iz DYP v ETH. Nato sistem nagrade razdeli ponudnikom likvidnosti. Ta funkcija manipulacije zagotavlja, da je likvidnost bazena poštena do vsakega udeleženca.

Poleg preprečevanja kitov s funkcijo proti manipulaciji pametna pogodba ohranja tudi ceno žetona DYP. Če cena DYP niha nad 2,5% vrednosti, namesto da bi zamenjala vseh 276.480 DYP žetonov za ETH ob 00:00 UTC, pametna pogodba zamenja toliko žetonov DYP v ETH, kar ne vpliva na ceno žetona. Preostali DYP se nato razdeli v nagrade za naslednji dan. Če še vedno obstajajo žetoni DYP, uprava DYP glasuje, ali jih bo razdelila imetnikom žetonov ali žetone žrla iz obtoka.

Decentralizirano omrežje je v bistvu odprt prostor, ki ga ureja pametna pogodba, in največje tveganje pri pridelovanju pridelka je še vedno napaka pametne pogodbe. Da bi preprečili nevarnost napake pametne pogodbe v njihovem omrežju, DYP zagotavlja, da so vse njihove kode pametnih pogodb revidiran.

DYP Yield Farming in Ethereum Mining Network

Ker se omrežje Ethereum še povečuje v velikosti in številu, obstaja ustrezna potreba po rudarjenju v omrežju. Skupina DYP se že več kot tri leta zavzema za rudarstvo Ethereuma in je v to vložila več kot milijon dolarjev rudarska kmetija. Ne samo, da je ekipa močno vlagala v rudarstvo Ethereuma, ampak je ekipa DYP tudi pokazala, da je pripravljena omogočiti veliko več uporabnikom, da sodelujejo.

Za nagrado uporabnikov bo vsak naslov rudarja ethereuma, ki je v interakciji s pametno pogodbo DYP, zaslužil mesečni bonus v višini 10% v DYP od mesečno zasluženega ETH dohodka. V bistvu to pomeni; če je cena ETH 400 USD, DYP pa 2 USD, če mesečno zaslužite 1ETH, dobite tudi 10% mesečno letalsko ponudbo (20 žetonov DYP v vrednosti 40 USD). Če želijo uporabiti žetone airdrop, se bodo morali uporabniki pridružiti svojemu rudarskemu bazenu Ethereum z 0% provizije, kar pomeni, da bodo uporabniki mesečno zaslužili tudi več.

DYP ima tudi samodejni trezor za zaslužke, ki premika sredstva udeleženca z uporabo najboljših strategij kmetovanja. Samodejni trezor za zaslužke bo 75% zaslužka razdelil med ponudnike likvidnosti in 25% za odkup žetonov DYP. Na koncu to spodbuja likvidnost v bazenu in ohranja ceno žetona.

DYP Crowdsale

Ko decentralizirani finančni ekosistem išče ravnotežje, hkrati pa postavlja precedens za njegovo splošno sprejemanje, DYP aktivno postavlja temelje svoje javne množične prodaje. Med krogom dovoljenega seznama in predprodajo je bilo prodanih 570.000 žetonov DYP v vrednosti 2.821,71 ETH. Če želite priložnost sodelovati v tem edinstvenem protokolu, se pridružite javni množični prodaji na https://crowdsale.dyp.finance/.

To je sponzorirana zgodba. Ne pozabite, da lahko vrednost naložb in morebitni dohodek od njih padejo in narastejo, tako da lahko dobite manj kot vložite. Če niste prepričani v primernost svoje naložbe, poiščite nasvet..

To je sponzorirana zgodba. Ne pozabite, da lahko vrednost naložb in morebitni dohodek od njih padejo in narastejo, tako da lahko dobite manj kot vložite. Če niste prepričani v primernost svoje naložbe, poiščite nasvet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me