ShareRing bo olajšal skupno rabo vsega

 

To je sponzoriran vodnik in ne predstavlja nasveta podjetja CryptoCompare za naložbe. Prosimo, bodite skrbni pri obravnavi katere koli začetne ponudbe kovancev in nikoli ne vlagajte več, kot si lahko privoščite, da izgubite.

ShareRing bo olajšal skupno rabo vsega

Ekonomija skupne rabe je čudovita stvar, vendar je težava, če morate za dostop do storitev obiskati različna spletna mesta in aplikacije, pa naj gre za skupno rabo vožnje z avtomobilom, povezave WiFi ali izdelkov s sosedi. General Motors, BMW, Ford in Renault so le štiri velika imena, ki so pravkar ustanovila nova skupina prinašati verigo blokov v avtomobilsko industrijo in industrijo mobilnosti – skupna vožnja z avtonomnimi vozili morda ne bo tako daleč. Ali ne bi bilo veliko bolj priročno, če bi lahko dostopali do vseh teh storitev za skupno rabo na enem mestu in jih plačevali v eni državi, kjer koli na svetu? To je projekt blockchain ShareRing je vse okoli. Želi biti Amazon delitvene ekonomije.

Kaj je ShareRing?

ShareRing uporablja blockchain, da dejansko zagotovi eno samo točko vstopa na platforme za skupno rabo, kot sta Uber in AirBnB. Vendar ShareRing ponuja ne samo udobje, da vam ni treba dokončati več registracij.

Številne aplikacije za skupno rabo in koncerte so namenjene lokalnim trgom. Tudi tisti z mednarodnim odtisom zahtevajo, da se lahko samo tisti, ki prebivajo v določeni pravni jurisdikciji, prijavijo v določeno nacionalno različico platforme. To je ogromen glavobol za ljudi, ki delajo ali poslujejo v več državah ali tiste, ki potujejo na dopust.

To je povezano z drugim pomembnim vprašanjem, ki naj bi ga obravnavale obstoječe platforme, vendar ni tako ustrezno, in to je zaupanje. Nezaupljivost verige blokov pomeni, da bo ShareRing uporabnikom zagotovil mir, ki se pojavi, ko je vsako podjetje in posameznik preverjen v pametnem sistemu SmartRing.

Za konec pa še vprašanje plačil. Univerzalni dostop je sicer zelo dober, toda če se boste morali še naprej spreminjati med valutami in plačevati menjalne tečaje, da boste to blago in storitve zagotovili, bo to bistveno manj racionalizirano in dražje izkušnje. ShareRing vse to rešuje.

Kako bo delovalo?

Kriptovalute svetu predstavljajo obljubo hitrih in enostavnih plačil, dvojni žeton SharePay (SHRP) in ShareToken (SHR), postavljen za ekosistemom ShareRing, pa želi to uresničiti v praksi. Plačilna rešitev ShareRing se sooča v obe smeri, saj je rešitev za potrošnike, pa tudi za platforme za skupno rabo same in druge ponudnike.

Element od podjetja do potrošnika za transakcije zahteva žeton koristnosti SharePay – stranke ga uporabljajo za plačilo najema sredstev.

Predlog za vrednost podjetja med podjetji izhaja iz nižjih stroškov žetonirane tržnice in možnosti, da bi lahko razširili svoje poslovanje, tako da bi dosegli vogale gospodarstva, ki jih revolucija delitve še ni izkoristila. Partnerska podjetja, ki dostopajo do sredstev tretjih oseb na platformi, bodo z ShareTokenom plačevala svojo interakcijo z verigo blokov ShareLedger.

Ponudniki lahko SHR zaslužijo tudi z oddajanjem svojih sredstev in z gostovanjem vozlišča v omrežju. Za ponudnike ni treba biti veliko podjetje. Posamezniki in tudi manjša podjetja, ki še niso del ekonomije delitve, lahko koristijo storitve platforme.

ShareLedger deluje z algoritmom soglasja za dokazovanje deleža. Provizije za transakcije se zaračunajo v omrežju (približno 3% v obdelanem primeru, raziskovanem v tehničnem dokumentu), pri čemer 50% preide na masternode in 50% na ShareRing Ltd.

SharePay je osnovna valuta platforme. Potrošniki bodo lahko dostopali do platforme ShareRing s svojimi kreditnimi karticami, ne da bi potrebovali kakršno koli znanje ali posebno strokovno znanje o tehnologiji kriptovalut, kot je to pogosto pri drugih izdelkih z razdeljeno knjigo.

ShareRing je sprožil prodajo žetonov za zbiranje razvojnih sredstev za dokončanje gradnje svoje univerzalne aplikacije za Android in iOS, uvedba pa je bila narejena za konec leta 2018. Partnerska podjetja v ekonomiji delitve bodo prav tako lahko razvila lastno mini aplikacijo, če želijo dodati funkcionalnost, značilno za njihovo ponudbo blagovne znamke.

Keaz, globalni zagon avtomobilskih skupin, je prvo partnersko podjetje ShareRing. Predsednik uprave ShareRing Tim Bos je ustanovil Keaz, ki ima pisarne v Hong Kongu, Vietnamu, Avstraliji in ZDA.

ShareRing Token Sale

Izdajo štiri milijarde žetonov. 2,5 milijarde žetonov SHR je na voljo v predprodaja in 1 milijardo na dogodku glavne prodaje žetonov (TSE), z razpoložljivim belim seznamom tukaj. V predprodaji 1 SHR = 0,01 USD za 50% popust. V glavni TSE ni popusta.

Tri mesece po koncu glavnega TGE je za založnike, ki prispevajo predprodajo, zaklenjena pogodba. Šestdeset odstotkov žetonov je na voljo v TSE, pri čemer je 24% dodeljenih platformi ShareRing, 10% svetovalcem, 5% programu nagrajevanja in 1% airdropu.

Bela knjiga je na voljo tukaj.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map