Vse, kar morate vedeti o Bittorrent žetonu (BTT)

BTT je žeton TRC-10, ki temelji na verigi blokov TRON. BitTorrent, največje svetovno omrežje za izmenjavo datotek, je pred kratkim predstavilo ta novi žeton za kriptovalute v skupnem podjetju s podjetjem TRON (TRX).

Kaj pa je pravzaprav BTT? In za kaj bo uporabljen? Kakšne so možnosti za uspeh? V tem članku bomo predstavili vse, kar morate vedeti o žetonu BitTorrent (BTT).

Kaj je BTT? Način, kako se BTT najprej distribuira, je po zraku. Če ste nov v kripto svetu, je airdrop za kriptovaluto način distribucije novih žetonov / kovancev, tako da jih dodelite v določenem razmerju obstoječim imetnikom določenega kriptoasseta, kot sta Bitcoin ali Ethereum. 

Kot na beli papir BTT, primarna resnična uporaba BTT bo uporabljena kot sredstvo za pospešitev postopka skupne rabe datotek za različne hudourniške odjemalce.

Skupna raba nečesa v BitTorrentu vključuje različne in geografsko raznolike “vrstnike”, ki si med seboj prenašajo majhne koščke določene datoteke. Stranke s popolnim dvojnikom dokumenta so znane kot “semena”.

BitTorrent hitrost

Druga komponenta, BitTorrent hitrost, se bo predvidoma začel po zraku BTT. Ta nova funkcija, ki je v kriptovalutah običajno ni, bo uporabnikom sistema BitTorrent omogočila, da drug drugemu pošiljajo transakcije BTT..

Za uporabnike BitTorrent se to uporablja kot metoda “preskakovanja vrstice” in jim omogoča hitrejši prenos datotek kot drugi uporabniki.

Ta funkcija tudi omogoča, da “semena” pridobijo BTT, da ohranijo svoje hudournike in jih imajo v sistemu dlje, kot bi sicer. To tudi pomeni, da bodo uporabniki BitTorrenta, ki imajo varno gostovanje za svoje (pravne) datoteke, zagotovo imeli koristi od tega.  

To je še posebej pomembno, če se odločite za spletnega gostitelja, ki bo sprejel transakcije s kriptovalutami, vendar se morate prepričati tudi, da vaš izbrani spletni gostitelj ponuja optimalna varnost in zanesljivost.

To se imenuje BitTorrent Speed ​​in pričakuje se, da bo to poskus uporabe valute kot motivatorja za izboljšanje in optimizacijo ravni računalniške moči in pasovne širine v sistemu BitTorrent.

Ta novi sistem bo poskušal zagotoviti dražbeni okvir, ki bo sprva enostaven in večinoma avtomatiziran, vendar se bo s poznejšimi posodobitvami vedno bolj izboljševal.

Pričakuje se, da bo ta tržnica BTT uporabnikom omogočila promocijo ponudb znotraj skupine ali »roja« in izmenjavo BTT v zameno za hitrejši dostop in večjo pasovno širino do semen. Pričakovani rezultat je, da bodo uporabniki pripravili več, kar bo spodbudilo boljše zdravje omrežja in hitrejše hitrosti prenosa za vse uporabnike.

BTT razpored

Ta članek razloži celotne načrte za BTT airdrops skozi čas in podal urnik, kaj lahko pričakujete, če ste imetnik Trona.

Zdi se, da je to le začetek letalskih kapljic za BTT. V naslednjih 12 mesecih bo an dodatnih 11.880.000.000 BTT bo imetnikom Trona. 

To je 1,2% celotne ponudbe in ta trend se bo verjetno nadaljeval tudi do leta 2020.

Dodatnih 12.870.000.000 bo zračno ali ena točka tri (1,3) odstotka celotne ponudbe. In ta trend se bo nadaljeval v naslednjih šestih letih, saj se bo delež zračnih kapljic povečal z 0,1 odstotka na leto in dosegel 1,7 odstotka v zadnjem letu 2025.

To tudi pojasnjuje, da bo dodatnih 99.970.000.000 BTT ali deset točk en odstotek (10,1) celotne obtočne oskrbe, ki se bo predvajala med spletnimi in offline dogodki.

Kaj morate storiti?

Torej, kaj morate vedeti, če ste imetnik Trona in želite prejemati te zračne kapljice?

Vse, kar morate storiti, da boste upravičeni do teh zračnih kapljic, je, da imate Tron v uradni denarnici, ki se prenaša na omrežje, in TRX. Zračne kapljice bodo ustrezale količini zadržanega Trona. Ni minimalnega Trona, ki bi bil potreben za sprejem teh zračnih kapljic.

Pomembno je omeniti, da bodite previdni, da se izognete prevaram BTT, ko narašča hype za žeton. Tovrstne stvari smo zagotovo videli z dvigom cene Tron z veliko navzgor od začetka leta 2019.

Uradni airdrops bodo objavljeni po uradnih kanalih, zato se prepričajte, da tam še enkrat preverite.

Druga stvar, ki jo je vredno omeniti pri BitTorrentovih zračnih kapljicah, je, da je imeti kripto v svoji osebni denarnici zagotovo najvarnejši način, da ga obdržite. Če ga boste slučajno imeli na borzi, bodo te izmenjave podpirale številne borze.

Torej lahko (kljub manjši varnosti) tam zadržite svoje kovance in BTT boste prejeli na enak način, kot če bi ga imeli v svoji denarnici. Seznam borz, ki podpirajo airdrop, še naprej raste.

Če vas zanima, ali bo ena določena borza podpirala BTT, preverite Justin Sun’s Stran na Twitterju za redne posodobitve.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map