Ali želite zaslužiti denar s kriptovalutami?

Kdo pa ne!

V tem članku bom zato z vami delil nekaj najboljših načinov zaslužka na kriptosferi.

Od spodaj naštetih načinov osebno nekatere uporabljam za knjiženje dobička in se ne pritožujem.

Vendar pa se morate poleg zaslužka zavedati tudi prevar, saj so v decentraliziranem prostoru, kot so kriptovalute, tudi možnosti, da se ujamete v prevaro, zelo velike.

Najboljši načini za zaslužek od kriptovalut

1. Nakup & HODLing

Nakup & amp; HODLing

Eden od varnih načinov zaslužka v kripto deželi je nakup dobrih kriptovalut, ki imajo temeljni primer uporabe, in jih držite, dokler ne dobijo pravičnega tržnega deleža.

Na primer kriptovalute, kot so:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Kovanec BNB
 • POVEZAVA
 • VET
 • Tezos
 • Kovanec WRX
 • KMD (Komodo)
 • Monero itd …

… so večino časa varni nakupi.

Dolgoročno jih lahko kupite in zadržite, ker bodo dolžni ceniti glede na fiat pare USD, EUR itd.

Na našem blogu CoinSutra smo temeljito pregledali več kot 15 kriptovalut.

To pa NI investicijski nasvet, ampak primer, kako začeti izbirati prave samoroge zase.

2. Vplačilo kriptovalut

Vplačilo kriptovalut

Osebno mi je všeč ta način zaslužka, ker dobite dvojno ugodnost apreciacije cen za posedovanje dobrih kripto kovancev in dodatno nagrado kot dividende za vložitev kovancev.

Staking v bistvu drži kripto kovance 24 * 7 v ​​živi denarnici, s čimer zaslužite nove dodatne kovance kot nagrado za vložitev in zaščito omrežja blockchain. Nekaj ​​omembe vrednih kovancev v tem segmentu je:

 • Tezos (XTZ)
 • Neblio
 • Komodo
 • PIVX
 • Decred
 • NAV kovanec

Tezos je najbolj priljubljen in visoko financiran kovanec, ki vsako leto ponuja 6% donosnost naložbe.

Vendar je najboljši del,

denar zaslužite tudi, ko se vrednost Tezosa poveča, ko ga sprejme več uporabnikov.

Na Tezos lahko vložite različne načine:

 1. Uporaba Binance Exchange: Tu lahko kupite kovanec Tezos (XTZ) s pomočjo Fiata ali ga zamenjate za Bitcoin.

Naredili smo tudi podrobno analizo nekaterih od teh kovancev. Tu si lahko preberete.

3. Nakup & Držite kriptovalute za dividende

Kriptovalute za HODL

Drug pameten način zaslužka s kriptovalutami je nakup in hramba kriptovalut, ki vam izplačujejo dividende.

Obstaja veliko izvrstnih kriptovalut, ki vam plačajo pravičen delež samo zato, ker jih imate, niti jih sploh ne morate vložiti, zlasti v denarnici.

Nekatere od teh kriptovalut so:

 • BNB
 • XTZ
 • ATC (kovanec za atomsko denarnico)
 • KAVA
 • NEXO

Naredili smo podrobno analizo teh valut, da ste jih podrobno razumeli in izbrali prave za svoj portfelj.

4. Masternode

Masternode

Zagon masternode kriptovalut za zaslužek pametnega pasivnega dohodka je tudi eden od načinov zaslužka v kriptosferi. Masternode je preprosto celotno vozlišče kriptovalut ali računalniška denarnica, ki v realnem času hrani popolno kopijo verige blokov, tako kot jo imate Bitcoin polna vozlišča, in je vedno pripravljen za izvajanje določenih nalog.

Za izvajanje takih nalog različna kriptovalutna omrežja plačujejo lastnikom masternode. Vendar pa morate za zagon masternode imeti minimalno število kovancev, da začnete. Najnižji znesek za začetek masternode je pri vseh kriptovalutah drugačen, vendar je običajno v območju od 1000 do 25000 kovancev.

Nekaj ​​dokazov o valutah vložkov, ki imajo funkcionalnost masternode, je:

 • ČRT
 • PIVX

Za več kovancev z dokazom o vložku glejte tukaj.

5. Mikroopravila za kriptovalute

Če imate v rokah dodaten čas, lahko za nekoga ali neko storitev naredite nekaj mikronalog in v zameno zaslužite kriptovalute. Te mikroopraševanja so lahko na primer nalaganje novih aplikacij za testiranje, gledanje videoposnetkov, spletno anketiranje itd.

Te storitve vam plačujejo z različnimi kovanci, kot so Bitcoin, Dogecoin itd.

6. Dnevno trgovanje s kriptovalutami

Dnevno trgovanje

Če razumete in dobro obvladate tehnične načrte v različnih časovnih presledkih, je ta način zaslužka za vas. Na različnih borzah lahko dnevno trgujete z različnimi kriptovalutami:

 • Binance
 • ByBit
 • BitMEX

Ideja je preprosta – kupite nizko in prodajte visoko, ko dosežete svoj cilj.

Če tega ne veste, lahko s platformo, kot je Stacked, poiščete algo strategije, ki za vas avtomatizirajo trgovanje. Še enkrat plačujem več kot 350 USD / mesec za tako donosen algoritem, vendar se splača, ko je vaš kapital visok. Če želite izvedeti več o tem, si lahko preberete Pregled naložbenih naložb.

Ta metoda zelo dobro deluje pri tehničnem grafikonu, ker lahko kripto, ki je nestanoviten trg, niha za 1-25% na dan, odvisno od odločitev, ki jih sprejmete.

Preberite: Kako trgovati s kriptovalutami za začetnike

7. Delo za kriptovalute

To je primeren način zaslužka s kriptovalutami. Če ste razvijalec ali preizkuševalec, pisatelj ali oblikovalec, lahko takoj začnete zaslužiti v kriptovalutah, tako da zanjo zamenjate svoje storitve.

Obstajajo številne platforme in spletna mesta, ki vam v zameno za vaše storitve ponujajo bitkoine, med katerimi so:

Na ta način ne samo zaslužite kriptovalute, temveč tudi izkoristite podražitev, ki so ji kriptovalute priča v zadnjih nekaj letih. Po mojem mnenju lahko začnete z delom za te kriptovalute:

 • Bitcoin
 • Litecoin
 • Ethereum
 • Monero

8. Sprejmite kriptovalute, če ste trgovec

Sprejmite kriptovalute

Drug način, kako zaslužiti kripto, je njihovo sprejemanje v zameno za vaše izdelke ali storitve, če ste trgovec. Kot trgovec imate dostop do številnih kriptovalut in plačilnih procesorjev Bitcoin, ki vam lahko pomagajo pri sprejemanju kriptovalut.

Tudi lastniki spletnih podjetij in spletna mesta za e-poslovanje lahko to sprejmejo, s čimer dobijo dvojno korist apreciacije cene kripto in tudi neposredno zaslužijo kripto.

Za več podrobnosti glejte to: 7 priljubljenih plačilnih vrat Bitcoin za trgovce.

8. Arbitraža kriptovalut

Kot vsi vemo, je trg kriptovalut prosti trg, na katerega vlada ne more vplivati, zato imamo na različnih borzah veliko razlik v cenah in tudi nestanovitnost.

Drug način zaslužka v kriptosferi je nakup določene kriptovalute na eni borzi, ki se prodaja po nižji ceni v primerjavi z drugo borzo, s čimer se ustvari priložnost za nakup nizke cene in prodajo visoko na drugi borzi, da vmes zaslužite dober rez. To se imenuje arbitraža.

Cryptohopper je eden takih botov za kripto trgovanje, ki vas uči in vam omogoča izvajanje arbitražnega trgovanja.

Običajno boste našli 5% do 40% namaza, če veste, kako ga izkoristiti. Borze, kot sta Bittrex in Poloniex, pogosteje ponujajo takšne priložnosti.

9. Blogiranje na spletnih straneh s kriptovalutami

Bloganje na spletnih straneh s kriptovalutami

Ti lahko zaslužite denar z blogiranjem in pisanje na spletnih mestih, ki vam plačujejo v kriptovalutah, če je vaša vsebina bralcem všeč.

Če že veste, da je vaša vsebina dragocena, jo lahko celo neposredno monetizirate za kriptovalute, da omogočite popoln dostop do vsebine do ustreznega bralca.

Nekatera od teh spletnih mest so:

10. Kriptovalutne pipe

Še en preprost način za začetek hitrega zaslužka Bitcoinov je s kriptovalutami in bitcoin pipami.

Za tiste, ki ne veste, kaj so pipe Bitcoin:

Bitcoin pipe so sistem nagrajevanja v obliki spletnega mesta ali aplikacije, ki razdeljuje nagrade v obliki satoshi, kar je stotinka milijontega BTC, za obisk obiskovalcev v zameno za dokončanje captche ali naloge, kot je opisano v spletnem mestu. Obstajajo tudi pipe, ki izdajajo alternativne kriptovalute.

Wikipedija

S temi pipami opravljate težke naloge, kot so reševanje captchas, igranje iger, klikanje oglasov ali ogled videoposnetkov. Za vsako opravljeno nalogo zaslužite majhno količino Bitcoina.

Tu lahko najdete seznam priljubljenih pip Bitcoin tukaj in tukaj.

Vendar ta način zaslužka v resnici ni možnost za ljudi, ki so že vključeni v grozljiva, redna delovna mesta. Zato sem to možnost obdržal na dnu seznama.

11. Posojanje kriptovalut

Posojanje kriptovalut

Po priljubljenem pregovoru “Denar morate vložiti v delo” je še en način zaslužka v tem prostoru.

Če ste že HODLing Bitcoin ali Ethereum, lahko svoj denar vložite v delo in na njem zaslužite nekaj dobička, tako da ga posodite. Obstaja veliko peer-to-peer Bitcoin posojilnih platform, ki vam omogočajo, da to storite, hkrati pa vam zagotavljajo spodobno 2% -8% donosnost vaše naložbe v obliki Bitcoinov.

Na primer Blockfi

Podrobno sem že napisal takšne platforme za posojanje Bitcoin P2P.

Previdno: Ta prostor posojanja je zelo neurejen, zato pridno izberite osebo, ki ji posojate svoj Bitcoin, in dosledno upoštevajte politike platforme, da boste zagotovili donos. Počasi, a enakomerno, bolj regulirani igralci se razvijajo v tem prostoru, kot je BlockFi.

12. Rudarstvo kriptovalut

Rudarstvo kriptovalut

Pridobivanje kriptovalut je še en dober način zaslužka v kriptosferi. Ta možnost pa se nam še ne zdi preveč donosna in je zato zadnja na seznamu.

Toda to ne pomeni, da ta metoda ne deluje. Seveda, če ste pripravljeni na začetne naložbe za nakup rudarske opreme, kot so ASIC in grafični procesorji, ter dodatno podporno strojno opremo.

Če želite uspešno rudariti in zaslužiti s kriptovalutami, morate imeti dostop do poceni električne energije za zagon te rudarske opreme, skupaj s tehničnim znanjem, kako skrbeti za rudarjenje programske in strojne opreme.

Dandanes je rudarstvo postalo zelo konkurenčna naloga, ki za začetek zahteva dobro začetno naložbo, zato nas ta metoda ne zanima posebej.

 • Preberite: Bitcoin rudarstvo – vodnik za začetnike

Zaslužite z Bitcoinom & Kriptovalute

To je vse z moje strani. Toda preden grem, želim nagovoriti eno stvar:

Obstaja veliko prevar in nezakonitih MLM-jev, ki vam obljubljajo visoke donose. Priporočam, da se s temi shemami ne ukvarjate, ker niso vredni časa, če želite zakonito zaslužiti. Nedavni primer je bila shema Bitconnect MLM, ki se je v enem dnevu sesula.

Kmalu se vrnem z nekaj bolj varnimi in zakonitimi načini zaslužka s kriptovalutami. Do takrat bodite pozorni na CoinSutra in naj vas ne ujamejo težave.

Če vam je ta članek všeč, ga delite s prijatelji & družina na Facebooku & Twitter!

Vam je ta članek všeč? Tu je nekaj člankov, ki jih ne smete zamuditi:

 • 9 najboljših borz kriptovalut na svetu
 • Kriptovaluta PIVX: vse, kar morate vedeti
 • Najboljših 5 spletnih mest za nakup Ripple (XRP)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me