3 Industries CryptoCurrency bo motil do leta 2021 in pozneje

Ali veste, kaj je zanimivega?

V svoji knjigi “Samo Paranoid Survive: Kako izkoristiti krizne točke, ki izzivajo vsako podjetje“Andrewa Grovea (nekdanji izvršni direktor Intela), govori o”pregibna točka”, Kjer tehnologija čez noč popolnoma moti industrijo. Imam vedno več dokazov, da bo kripto storil enako.

Spomnite se Kodakove kamere?

V času vrhunca je bil vreden 31 milijard dolarjev, zdaj pa je lupina nekdanjega sebe.

Kaj pa Blockbuster?

Družba je imela v svojem vrhuncu 9000 trgovin.

Zdaj?

Na planetu je ostala samo še ena trgovina Blockbuster … (in ja, Netflix je Blockbusterja ubil)

Kriptovaluta je in bo motila stare panoge.

Predsedniki izvršnih direktorjev se bodo praskali po glavi in ​​spraševali: “Propadli bomo! Uh, kaj se je zgodilo? “

Z nekaj domišljije lahko napovemo 3 panoge, ki bodo motene v naslednjih 5-10 letih po zaslugi najsvetlejših možganov, ki delujejo v prostoru kriptovalut.

1.. Nakazilo Industrija

Nakazilo je industrija, vredna 500 milijard dolarjev. Delavci migranti vsak mesec svojim družinam pošiljajo denar v tujino in potrebujejo podjetja, ki denar pošljejo domov. Podjetja, kot so Western Union, MoneyGram in RIA, uspevajo na trgu nakazil in ja, zaračunajo zajetno plačilo.

Če bi na primer uporabil Money Gram in bi želel poslati mednarodni denarni nakazilo v Mehiko, bi pošiljanje 5000 USD stalo 101 USD.

Joj. Čudno je, če pomislite: ali ne bi stalo enako, če v Mehiko pošljem 10 ali 10.000 dolarjev?

Več denarja kot pošljem, višja je provizija.

Kakšna je alternativa?

Vnesite kripto. Če želim prijatelju v Mehiki poslati 500 USD USD, bi to stalo 0,10 USD.

Koliko stane, če želim nakazati 5000 dolarjev svojemu mehiškemu prijatelju?

0,10 USD.

(Da, vem, da je pretvorba USD v USDT stala, vendar strogo govorim o pristojbinah za pošiljanje denarja)

Od leta 2021 se zdi, da delavci migranti uporabljajo PAXFUL in druge borze P2P, da bi se izognili Western Unionu ali MoneyGramu.

Ker je trg inteligenten in se preusmeri na tisto, kar ima finančni smisel, bodo stare družbe, kot sta Western Union ali MoneyGram, prenehale poslovati (če ne bodo sprejele in znižale provizije za storitve)

V 5–10 letih predvidevam, da bodo tehnološko podkovani delavci migranti denar preprosto poslali domov s pomočjo USDT.

2.. Mikroplačilo

Ali veste, kaj je moteče?

Provizije za trgovce.

Zato, ko obiščete trgovino in uporabite svojo kreditno kartico, je to napis, ki pravi: “vaš nakup mora biti večji od 10 USD”, ker mora lastnik trgovine plačati 2,3% za vsako transakcijo. Joj.

Zaradi visokih stroškov mikro transakcija nima finančnega smisla. Toda kriptovaluta je omogočila svet mikro transakcij. Namesto da plačate 2,3-odstotno provizijo za nakup 10 dolarjev, si predstavljajte, da plačate delček penija.

To lahko zdaj storite s stabilnimi kovanci.

Stabilni kovanec je podprt z USD 1: 1. Na trgu lahko kupite različne stabilne kovance, kot so USDT, BUSD, PAX itd.

Kakor koli že, stabilni kovanci spletnim podjetjem omogočajo plačilo, ne da bi pri obdelavi plačil škodovali svoji stopnji dobička. Na primer, spletno glasilo lahko svojim uporabnikom zaračuna 0,10 USD za ogled na članek namesto mesečne članarine v višini 10 USD.

Še en primer: radi gledate nogomet v ponedeljek zvečer. Toda gledate samo enkrat na teden in nočete plačati 60 dolarjev za kabelski paket za različne športne kanale. Namesto tega vam kabelsko podjetje lahko zaračuna 2 USD na uro gledanja in to je to!

Oglejte si: 7 najboljših prehodov za plačila z bitkoini za trgovski račun & Storitve

Primer mikrotransakcije kriptovalut:

Brave je internetni brskalnik s svojo kriptovaluto z imenom BAT (Basic Attention Token). Če uporabljate brskalnik Brave, lahko omogočite ogled oglasov. Če to storite, vas bo Brave nagradil z BAT, ki ga lahko unovčite za fiat.

Ta ideja mi je všeč, ker se mi zdi pravična: podjetje vam vrne nekaj v zameno za zbiranje vaših podatkov / vaše pozornosti.

Kriptovaluta omogoča izogibanje tradicionalnim posrednikom (plačilni procesor), kar pomeni, da prihranke posreduje trgovcem in strankam.

V prihodnjih letih mislim, da bodo podjetja sprejela kripto mikro transakcije, ker je mlajša generacija bolj podkovana s tehnologijo (in povpraševanje na trgu bo)

3.. Bančna industrija

Predstavljajte si, kako shranite 100.000 dolarjev gotovine na internetu, vendar brez banke.

Sliši se čudno?

To lahko storite zahvaljujoč stabilnim kovancem.

Kaj je stabilen kovanec?

Gre za kovanec, ki je s fiatno valuto vezan 1: 1.

Na primer, 1 USDT (stabilni kovanec) lahko zamenjate za 1 fiatni dolar.

V redu je, da obstajajo stabilni kovanci, vezani na jen, juan, funt, evro itd.

Zakaj uporabljati stabilen kovanec?

Ker lahko na blockchain shranite fiat v vrednosti 1.000.000 USD. Recimo, da želite nakazati 1.000.000 USD v tujino … to lahko storite s klikom na gumb, ne da bi komunicirali z banko.

1 milijon USDT bo v drugi denarnici prispel v 15 minutah ali manj.

Oglejte si: Najboljše denarnice USDT

Zdaj lahko postanete lastna banka z različnimi stabilnimi kovanci, kot so PAX, USDT, TUSD, BUSD itd.

Edina težava je zasebnost, ker lahko vsakdo poišče količino denarja, ki ga imate v omrežju Etheruem. Ali lahko razvijalec naredi stabilen kovanec z omogočeno zasebnostjo, da prepreči radovednim ogledom stanja na mojem računu?

To bi bilo super.

Ali se želite potopiti globlje v stabilno luknjo za zajce?

Preberite o DAI žeton, ki je vezana na 1: 1 z USD in uporablja ETH kot zavarovanje. Zame je to prav neverjetno.

Zabavno dejstvo: na Binanceu lahko položite USDT in zaslužite obresti!

Lahko zaprosite za posojilo pri Binanceu in uporabite BTC kot zavarovanje.

Super zanimivo!

Od leta 2021 je na milijarde ljudi »brez bank«. Toda zahvaljujoč kriptovaluti lahko svoj fiat varno shranijo na verigi blokov, namesto da bi denar skrivali pod žimnico. Poleg tega ljudje, ki živijo v Venezuela se lahko izogne ​​hiperinflaciji njihove lokalne valute tako, da svoje bogastvo shranijo v USDT.

Postati lastna suverena banka zveni futuristično. Če bi nekomu to povedali v osemdesetih, vam ne bi verjel. Hitro naprej do leta 2021, obdržati svoj kripto-fiat na verigi blokov je resničnost.

Ali prevoziš motnje ali ostaneš za sabo

Kar zadeva kriptovalute, lahko predvidevam motnje v industriji nakazil, preoblikovanje spletnega oglaševalskega segmenta z mikroplačili in opolnomočenje revnih na svetu, da postanejo lastna banka.

Poslovni svet je zarezan in podjetja prihajajo in odhajajo. Lahko rečete, da gre za “proces evolucije” v poslovnem svetu. Podjetja, ki so veljala za “titane”, kot so Blockbuster, Kodak, Blackberry, Sears, odmirajo, ker je industrijo motila nova tehnologija.

In kriptovaluta bo uničila ali preoblikovala številne stare zapuščene industrije in rodila nova in inovativna podjetja. To je dobra novica za običajne ljudi, kot ste jaz in jaz. Zakaj? Ker ta nova podjetja ponujajo boljšo vrednost in udobje!

Vabim vas, da sodelujete pri kriptokripciji tako, da pošljete denar v tujino prek kriptovalute, odprete svoj “bančni račun” ali začnete sprejemati kripto v svojih spletnih trgovinah.

Motnje v kriptovaluti so na nas! Sodelujmo v tem zgodovinskem trenutku.

Hvala, ker ste prebrali današnji članek. Kakšna je vaša ideja o naslednji panogi, ki jo bo kripto motil? Svoje misli pustite v spodnjem polju za komentar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map