Torej imate več kot le malo Bitcoina. Diverzificirate svoj portfelj in ste lastnik različnih kriptovalut.

Ko pridete do te stopnje, mobilna denarnica v resnici ne reže gorčice (čeprav so še vedno uporabne in smo jo vključili na ta seznam).

Za upravljanje vašega premoženja je dejansko na voljo veliko orodij, pri čemer lahko izbirate med toliko blagovnimi znamkami, ko morate izbrati, kaj bo najbolje delovalo. Na primer najti najbolj zanesljivo in najboljšo kripto izmenjavo ali debetno kartico Bitcoin z najboljšimi tečaji je lahko težko. Celo računovodska platforma bo nujna, ko bo vaš portfelj rasel – in tudi teh je veliko, ki jih je treba presejati.

Tako smo bili prijazni in izbrali tisto, kar mislimo – na splošno – najbolj vroča orodja za upravljanje vašega premoženja v letu 2021.

1. Blox: Računovodstvo in platforma za upravljanje kripto davkov

Bloxova platforma za upravljanje kripto sredstev je zelo dobra izbira za imetnika z več sredstvi. S privlačno enostavnim vmesnikom je enostavno krmariti in ne le slediti vašim premoženjem: pomaga tudi pri reviziji in vložitvi kripto davkov – obveznost lastnika podjetja, ki prejema plačila v kriptovaluti.

Blox omogoča uporabnikom, da ustvarijo več portfeljev, kar omogoča lažje sledenje sredstev in računovodstvo. Njegov API podpira tudi vse glavne verige blokov in priljubljene borze.

In ne verjemite nam samo na besedo – Blox ima trenutno številne odmevne stranke, pri čemer vodilna podjetja, kot so eToro, Paxful in Nexo, uporabljajo platformo za izračun davkov.

Pridružite se Bloxu

2. Izmenjava: Binance

Kot eno izmed najbolj uveljavljenih platform za kripto trgovanje navajamo Binance kot bistveno orodje za upravljanje kripto sredstev zaradi enostavnosti uporabe, ugleda za varnost in nizkih provizij.

Verjetno najbolj znana borza (predvsem zaradi priljubljenosti pri novih uporabnikih) si je podjetje vedno prizadevalo biti najprijaznejša kripto borza na svetu za nove uporabnike.

A od uporabe Binancea ne bodo imeli koristi le novi uporabniki: poleg storitev za podjetja in trgovce ponuja tudi zmogljivosti za bolj izkušene trgovce – Binance terminske pogodbe in trgovanje z maržami Binance, zaradi česar je idealna možnost za trgovca z raznolikim portfeljem.

Za razliko od drugih borz ponuja številne funkcije, kot so:

  • Kripto trgovanje
  • Kripto posojanje
  • Kripto vložki
  • Nakup Crypto s fiatom

in še veliko drugih funkcij …

Borza v svoj portfelj postopoma dodaja več kriptovalut in okoli sebe gradi odličen ekosistem. To je ena najboljših borz kriptovalut, ki bi jo morali uporabljati. Več o podjetju Binance lahko izveste v mojem prejšnjem pregledu izmenjave Binance.

Pridružite se Binanceu zdaj

3. Ledger Nano S

Strojne denarnice so nedvomno bistveno orodje, ko začnejo vaša sredstva resnično dragocena. Denarnice s strojno opremo hranijo vaše premoženje v “hladnem” prostoru, kar pomeni, da je zunaj interneta, kjer ga ni mogoče zlahka ogrožiti. To je še posebej koristno, ko začnejo biti nekaj vredni.

Denarnica, ki bi jo priporočili, je Ledger Nano S, daleč najlažja za začetek in najbolj dostopna iz priljubljene štale Ledger.

Preberite: Pregled Ledger Nano S – Stvari, ki jih morate vedeti pred nakupom

Ledger Nano S podpira vse glavne kriptovalute in vse žetone ERC 20. Zaenkrat ima najbolj varno denarnico, zato jo ima imetnik z raznolikim portfeljem nujno.

Naročite Ledger Nano S

4. debetna kartica: kripto com kartice

Ko je vaš kripto portfelj bolj raznolik, lahko včasih začnete uporabljati kripto za takojšnje nakupe – še posebej, ker vedno več podjetij začne sprejemati podobne Bitcoin in Ethereum. Debitna kartica, ki vam to omogoča, je bistvenega pomena in zato je na seznamu Crypto com.

Banka, ki temelji na aplikaciji, je idealna za tiste, ki pogosto potujejo, njena multivalutna potovalna kartica Visa debetno samodejno pretvori več kriptovalut na prodajnem mestu, kar uporabniku kripto omogoča, da v resničnem življenju nemoteno porabi svoje kripto valute in več valut..

Glejte tudi: 7 najboljših Bitcoin debetnih kartic

Uporabniki lahko za vsakdanje blago porabijo številne kriptovalute, vključno z Bitcoini, Litecoin Rippleom in fiat valutami, kot sta GBP ali ameriški dolar, če trgovec sprejme Visa..

Naročite Crypto .com kartice

5. Mobilna denarnica: Atomska denarnica

Poleg denarnice strojne opreme je tudi mobilna denarnica bistveno orodje za upravljanje kripto sredstev za resnega imetnika kripto. Če resno razmišljate o kriptovalutah, morate imeti mobilno denarnico, saj omogoča hiter in enostaven dostop do vašega premoženja ter možnost pošiljanja kovancev tako hitro kot pošiljanje e-pošte.

Denarnica Atomic je na seznamu predvsem zaradi enostavnosti uporabe in privlačnega vmesnika. Mobilna denarnica visoko ocenjuje zasebnost in varnost ter uporabnikom omogoča, da se spopadajo z Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dai in lastnim žetonom AWC.

Uporabnikom omogoča, da v sami aplikaciji kupujejo ali trgujejo z bitcoini in drugimi kriptovalutami.

Prenesite Atomic Wallet

Torej imaš. Zgoraj navedena orodja bodo izkušenemu trgovcu s kriptovalutami omogočila popoln nadzor nad svojim premoženjem v smislu porabe, nakupa / prodaje in shranjevanja..

Katero orodje za upravljanje premoženja uporabljate?

Ste že uporabili kaj na tem seznamu ali bi radi kaj dodali tukaj? Sporočite nam v komentarjih spodaj!

Tu je nekaj ročno izbranih orodij, ki jih boste lahko odkrili naprej

  • Najboljši roboti za kripto trgovanje
  • 13+ orodij za trgovanje s kriptovalutami
  • Kako izračunati davke na Crypto
  • Najboljša orodja za kripto analizo
  • Najboljša orodja za sledenje portfelja Crypto

Vam je všeč ta objava? Ne pozabite ga deliti s svetom!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me