6 najboljših sledilcev portfeljev kriptovalut, DeFi in AltCoins leta 2021

 • Ali vlagate v Bitcoin?
 • Ali imate poleg Bitcoinov še druge kripto kovance?
 • Ali vlagate v Altcoins?
 • Ali vlagate v Defi?
 • Ali najdete tiste ne tako priljubljene kovance in vlagate vanje?

Če je odgovor na katero koli od zgornjih vprašanj odločno pritrdilen, ste se morali soočiti z vprašanjem spremljanja donosa vsakega kovanca ali obstoječega vrednotenja portfelja. Če postajate pro trgovec s kriptovalutami, potrebujete tudi nekaj boljšega od excel listov, da hitro analizirate svoj portfelj kriptovalut in pokličete na nakup / prodajo.

Kar se mene tiče, sem svojo pot začel z uporabo Excelovih listov. To je bila hudič in včasih precej naporna, glede na število vstopov. Poleg tega, ker je bila večina nalog ročna, sem pogosto zamudil dober čas nakupa / prodaje..

Po nekaj mesecih frustracije sem začel iskati rešitev in takrat sem ugotovil o aplikacijah za upravljanje portfelja kriptovalut. Te aplikacije so razvite za sezonsko vlaganje vlagateljev in trgovcev v kriptovalute za učinkovito spremljanje in upravljanje njihovih portfeljev..

Tu delim nekaj najboljših aplikacij za upravljanje portfelja za uporabnike kriptovalut. Izbirate lahko glede na vaše potrebe. Vendar je treba upoštevati nekaj scenarijev:

 1. Nekdo, ki je pravkar investiral v Bitcoin in mora videti najnovejšo ceno skupaj z lastništvom, lahko dela s katero koli osnovno aplikacijo.
 2. Nekdo, ki je vlagal tudi v druge kriptovalute, kot so Dash, ETH, Stratis, Zcash in druge.
 3. Nekdo, ki je investiral in tudi aktivno kupuje / prodaja, da izvleče dobiček. Niso nujno dnevni trgovci, ampak aktivno trgujejo in rezervirajo dobiček, namesto da bi dolgoročno imeli kot mnogi drugi.
 4. Nekdo, ki dnevno trguje in potrebuje obsežen grafikon in signale, da se lahko bolje odloči, kdaj prodati in kdaj kupiti.

Obstaja veliko drugih scenarijev, vendar so to štirje glavni scenariji na splošno. Ne glede na to, katera velja za vas, vam bodo te aplikacije za upravljanje portfelja pomagale, da svojo igro povišate in naložbo v kriptovalute dvignete na naslednjo raven.

Torej, brez nadaljnjega odlašanja, poglejmo nekaj najboljših aplikacij, ki vam bodo pomagale voditi evidenco vašega portfelja kriptovalut in tudi dobiček in izgubo iz njih.

Najboljši načini upravljanja in sledenja vašega portfelja kriptovalut:

1. CoinStats

CoinStats je priljubljen in uveljavljen sledilnik portfelja kriptovalut, ki bi ga morali uporabljati leta 2021. Ima številne funkcije in je na voljo kot aplikacija za mobilne naprave (iOS, Android), aplikacija za Mac, razširitev za Chrome in spletna aplikacija.

Na svoj račun CoinStats lahko povežete vse priljubljene denarnice, menjalnice in samodejno vam bo izračunal dobiček in izgubo. Toliko da veš

Izračun izgube dobička portfelja lahko spremenite med 4 možnostmi

 • Ves čas omogoča izračun izgube dobička za kovanec z upoštevanjem vseh vaših transakcij.
 • Trenutno stanje izračuna vaš P / L tako, da upošteva samo imetja, ki so trenutno v lasti.
 • Zadnja trgovina izračuna vaš P / L tako, da upošteva SAMO vaš zadnji posel.
 • 24 ur izguba dobička prikazuje spremembo stanja kovancev v zadnjih 24 urah.

CoinStats podpira vse glavne denarnice (glej posnetek zaslona spodaj), samodejna sinhronizacija pa je možna tudi za račun izmenjav.

Za uporabnike CoinSutra imamo posebno ponudbo, kjer lahko brezplačno dobite 3 mesece CoinStats pro.

Pridobite 3-mesečni Pro dostop do CoinStats

2. BlockFolio

Blockfolio je spodoben nadomestek za zgornjega, saj se loteva enega glavnih problemov odštevanja stanja kovancev, ko ste ga prodali.

Druga zanimiva lastnost tukaj je, da boste ob nakupu novega kovanca (in ga dodali v portfelj) lahko odšteli BTC / ETH ali katero koli drugo nadrejeno valuto, s katero ste kupili nov kovanec..

Nekaj ​​prijetnih lastnosti BlockFolio:

 • Popolnoma mobilna aplikacija
 • Pomaga vam videti končno vrednost kovanca
 • Ogledate si lahko lestvice kovancev (to je ena super kul lastnost)
 • Nastavite lahko opozorila za zvišanje / znižanje cen katerega koli kovanca
 • Pokaže knjigo izbrane borze
 • Na voljo za iOS in Android

Blockfolio-altcoin-app-management-app

Funkcija računa še ni omogočena, kar je ena velikih omejitev blokfofola. Vendar lahko svoj ID žetona BlockFolio shranite na strani z nastavitvami aplikacije.

Na splošno je BlockFolio vedno večja aplikacija in če želite nekaj, kar je osredotočeno na mobilne naprave, je ta aplikacija ravno za vas.

3. CoinTracking

Želel bi si, da bi o CoinTrackingu vedel že prej, saj je to moja današnja aplikacija za upravljanje portfelja kriptovalut. Uporabljam ga skupaj z aplikacijo za portfelj Cryptocompare. Za tiste, ki kupujejo kriptovalute in jih hranijo mesece ali leta, Cryptocompare opravi precej spodobno delo. Po drugi strani pa je to najboljša rešitev za vas, če se želite ukvarjati z občasnim nakupom / prodajo kriptos (trgovanje).

Seštevanje

CoinTracking je na voljo v spletu in ponuja tudi mobilno aplikacijo za Android in iOS. CoinTracking je namensko spletno mesto, na katerem ne vidite le trenutnega stanja portfelja, temveč tudi podatke, ki vam pomagajo, da se bolje odločite glede nakupa / prodaje kovancev ob pravem času.

Poleg tega je upravljanje kovancev na različnih borzah lahko okorno in ta aplikacija vam omogoča, da vidite, katere kovance in koliko zneska imate. Druga značilnost, ki jo pri CoinTrackingu resnično občudujem, je realizirana in nerealizirana funkcija dobička / izgube.

Kripto-trgovalni-kalkulator dobička in izgube

Morda Millennialsom ni všeč vmesnik, saj je videti zastarel, toda to je kompromis, ki ga morate storiti glede funkcionalnosti. Najboljše je, da se lahko s pomočjo funkcije API povežete z vsemi priljubljenimi borzami in samodejno pridobi nove podatke o trgovanju. Poleg prihranka časa to zagotavlja, da ste vedno seznanjeni s kovanci, ki jih imate.

Cointracking-mobile-app

Nekaj ​​utrinkov CoinTracking:

 • Uvozite podatke iz obstoječih izmenjav, kot so Binance, Bittrex, Bitfinex in še veliko več
 • Samodejno odštej ravnotežje pri sklepanju poslov
 • Dodajte kriptovaluto kot brezplačno / nadarjeno
 • Na voljo tudi aplikacija za Android in iOS
 • Brezplačen in plačljiv načrt
 • Izračun davkov

Brezplačni načrt vam omogoča upravljanje do 200 poslov, nadgradnjo na neomejen načrt pa lahko opravite s plačilom nominalne provizije v kateri koli kriptovaluti po vaši izbiri. Po nekajdnevnem preizkušanju brezplačnega načrta sem na koncu nadgradil na pro načrt, kar se je izkazalo za odlično odločitev.

CoinTracking je na spletu od leta 2013, skupina pa nenehno dodaja nove funkcije, ko gre za kriptovalute. Če morate s tega seznama izbrati samo eno aplikacijo, ne glejte več kot CoinTracking.

Ustvarite brezplačen račun na CoinTracking

4. Portfelj Cryptocompare

Portfelj Cryptocompare

Cryptocompare je priljubljena skupnost za navdušence nad kriptovalutami, ponujajo pa tudi aplikacijo za upravljanje portfelja. Aplikacija je na voljo v spletu, mobilnih napravah, vključili pa so jo tudi v svojo mobilno aplikacijo. Vendar je njihov spletni vmesnik precej trden.

Nekateri poudarki portfeljske aplikacije CryptoCompare so:

 • Ustvarite več portfeljev (npr. Sanjska vila ali avto)
 • Podpira vse kriptovalute
 • Čudoviti grafikoni in grafi
 • Možnost dodajanja opomb
 • Pri dodajanju kriptovalut lahko določite, kje bodo shranjene
 • Brezplačno za uporabo (je v beta fazi, zato pričakujte nekaj napak)
 • Analiza tveganja (ta funkcija mi je všeč)
 • Napredni grafikon

Upravljanje kripto-sredstev

Ta aplikacija vsekakor potrebuje namensko objavo, ki vam bo pomagala razumeti, kako deluje. Vendar je na tem seznamu to najboljša aplikacija za upravljanje kripto portfelja. Ogledate si lahko tudi odstotek dodelitve za vsak kovanec.

Analiza kripto-izpostavljenosti in tveganja

Druga stvar je, ker je vse v oblaku in pod vašim registriranim računom, vam ni treba skrbeti, da boste izgubili svoj portfelj. Do svojega portfelja lahko kadar koli dostopate z namizja, mobilnega brskalnika, imajo pa tudi mobilno aplikacijo.

Vendar mobilna aplikacija ni tako robustna kot njihov spletni vmesnik. Imate tudi možnost, da svoj portfelj naredite javnim ali zasebnim in ga delite z drugimi.

Če še nikoli niste uporabljali aplikacije portfelja kriptovalut, začnite s tem.

Brezplačno se prijavite tukaj

5. Delta

Delta je priljubljena alternativa aplikaciji Blockfolio zgolj zato, ker so v marsičem boljši od Blockfolio.

Vendar to Blockfolio ne naredi neuporabnega, seveda pa ga naredi manj privlačnega za nove uporabnike.

Delta ima mobilne aplikacije za različice Android in iOS z več kot 2000 kovanci, ki čakajo, da jih dodate v svoj portfelj.

Prav tako kot rezervne valute dodate valute BTC, ETH ali fiat in iz teh rezerv odštejete čas nakupa, da dobite splošno sliko svojega portfelja.

Nekatere druge zanimive funkcije aplikacije Delta so:

 • Ločeni zidovi portfelja in seznama za spremljanje.
 • Sistem opozarjanja na ceno za vsako borzo & vsi razpoložljivi trgovalni pari
 • Grafikon analize kovancev, obseg, tržna omejitev itd.
 • Upravljajte do 10 različnih portfeljev v različici aplikacije Pro Delta.
 • Sinhronizirajte podatke z do 5 različnimi napravami.
 • Popolnoma mobilna aplikacija

Poleg vsega tega je njihova skupnost in razvojna skupina zelo dejavna pri razvoju aplikacije Delta. V letu 2019 lahko pričakujete funkcije, kot so sinhronizacija API-jev, napredna opozorila, knjige naročil itd.

Opomba: Uporabljam različico Pro te aplikacije v zadnjih 5 dneh in verjemite mi, da je uporabniški vmesnik najboljši, kar koli lahko dobite. Raznolikost kovancev in fiat valut, ki jih podpirajo, je preprosto pohvale vredna, poleg tega pa so v stalnem razvoju & izboljšava.

6. Zerion za sledenje portfelja Defi

Ali vlagate v De-fi prek Metamaska, Argentine ali katere koli druge denarnice, podprte z decentraliziranimi financami? Se sprašujete, kako lahko sledite dobičku ali izgubi portfelja? No, tukaj je Zerion v sliko.

To orodje vam omogoča upravljanje portfelja DeFi v več računih na enem mestu. Nekatere priljubljene denarnice DeFi, ki jih podpira Zerion, so:

 • Metamaska
 • Denarnica Coinbase
 • TrustWallet
 • Argentinska denarnica
 • Walletconnect podprta denarnica

Naredite lahko veliko več kot preprosto upravljanje portfelja, saj vam Zerion omogoča tudi vlaganje v DeFi ali izposojo sklada. Kot pravi slogan Zerion, “preprost vmesnik za dostop do decentraliziranih financ za naložbe, zaslužke obresti in izposojo kripto sredstev.”.

Oglejte si Zerion

Kateri je za vas najboljši sledilnik portfeljev kriptovalut?

Aplikacija za sledenje kripto Ocena
Sledenje kovancev 3,5 / 5
Cryptocompare Portfelj 4/5
Delta 4,2 / 5
BlockFolio 4,5 / 5

Vse zgoraj naštete rešitve imajo svoje prednosti in slabosti. Kaj vam bo uspelo, je popolnoma odvisno od vašega načina vlaganja in trgovanja.

Če ste nekdo, ki ima v lasti dolgoročne kovance in je občasno začel trgovati na Binance, Bitfinex, Binance futures, ByBit ali katerem koli drugem spletnem mestu, se ne morete zanesti na preprosto aplikacijo. Za vas je najboljša aplikacija CoinTracking.

Za nekoga, ki želi kupiti nekaj dolgoročnih kriptovalut in ga namerava držati še mesece ali leta, je bolje, če uporabljate portfeljsko aplikacijo Cryptocompare.

Če bi moral izbrati enega za nekoga, ki začne z namenom, da bi se resno ukvarjal s kripto naložbami in trgovanjem, priporočam CoinTracking. Reši glavni davčni glavobol in tudi če imate opravka s 100+ kripto, vam čarobno pokaže vaš dobiček in izgubo.

Poleg tega z vrstami podatkov, ki jih ponuja, lahko enostavno trgujete dnevno in zaslužite veliko denarja samo z nakupom / prodajo, ko vrednost kovanca naraste ali se zmanjša. O tem bom več govoril v posebnem prispevku v prihodnjih dneh.

Za zdaj ste na vrsti, da delite, kateri portfelj Crypto in aplikacijo za sledenje uporabljate za upravljanje svojih kriptovalut. Če veste za nekaj, kar vam odlično ustreza, mi sporočite ime in funkcije, ki so vam v aplikaciji, ki jo uporabljate, najbolj všeč.

Komaj čakam da se slišimo. Če poznate druge, ki vlagajo v kriptovalute, delite to objavo z njimi. Aktivno spremljanje njihovega portfelja jim bo pomagalo pri sprejemanju boljših odločitev v prihodnosti in več zaslužka.

Nadgradnja: Ugotovila sem, da Delta in CoinTracking odlično delujeta zame, kaj deluje pri vas? Delite z nami v komentarjih spodaj.

Delite to objavo s svojim omrežjem na Twitterju & Telegram!

Oglejte si tudi:

 • 5 najboljših avtomatiziranih indeksnih skladov kriptovalut (posodobljeno)
 • 10 najboljših borz kriptovalut na svetu za nakup vseh Altcoinov
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map