Bi radi izvedeli več o novi kriptovaluti ali altcoinu? No, na pravem ste mestu.

V CoinSutra vsak mesec pokrivamo nove kriptovalute, ki imajo temeljni primer uporabe. To je zato, ker bo kripto brez primera vseeno mrtvo v prihodnosti.

Ne špekuliramo. Namesto tega v našem radarju opravimo temeljno analizo kriptovalut, da ločimo zlato od kamnin.

Do zdaj smo pokrili že več kot 20 kripto datotek in vsem gre kar dobro.

Preberite: 20 navodil za kriptovalute, ki jih je treba prebrati za začetnike [Uvodnik CoinSutra

V podobnih vrsticah je kriptovaluta, ki jo pokrivamo danes Waltonchain.

V tej temeljni analizi Waltochaina se bomo dotaknili naslednjih vidikov:

 • Kaj je Waltonchain?
 • Kako Waltchain deluje
 • Ekipa Waltonchain
 • Skupna ponudba Waltonchain (WTC) & Tržna kapitalizacija
 • Kako kupiti kriptovaluto Waltonchain
 • WTC denarnice
 • WTC stave & MasterNode
 • Waltonova prihodnost in načrt
 • Uradni viri

Kaj je Waltonchain?

Waltonchain je zelo zanimiv projekt veriženja blokov, ki se ukvarja s programsko in strojno infrastrukturo, da bo svet bolj povezan in obveščen o odločitvah, ki jih sprejemamo. Projekt se je začel konec leta 2017, vendar ga je od leta 2015 zasnoval in nadaljeval njegov ustanovitelj.

Gre za projekt upravljanja oskrbovalne verige, kot sem pojasnil v članku “Projekti upravljanja verig oskrbovalne verige”.

Toda spet za začetek:

Walton združuje najboljše tako iz fizičnega kot iz digitalnega sveta, da ustvari učinkovit sistem upravljanja dobavne verige, ki ga poganja uporaba RFID čipov za IoT, in ga združuje z močjo verige blokov, da doseže:

 • Integriteta podatkov za poštene revizije
 • Pristnost
 • Varnost
 • Sledljivost …
 • … In celo velike podatke za analitične namene (razmišljate, kako? O tem bomo razpravljali naprej)

Opomba: Ime Walton izhaja iz imena Charlie Walton, izumitelj tehnologije RFID.

Tu je kratek video z razlago tehnologije RFID:

RFID obstaja že dolgo, toda ko ga za namene interneta stvari kombinirate z verigo blokov, postane zelo močan koncept in Walton to počne.

Walton z uporabo strojne opreme (čip) in programske opreme (blockchain) ustvarja rešitve za različne panoge industrije, kjer so dobavna veriga in logistika razdrobljeni, da zapolnijo vrzeli.

Kako deluje Waltonchain

Waltonchain je razvil patentirane RFID čipe s posebnim namenom, ki so zelo majhni in dovolj poceni, da jih je mogoče vgraditi v številne izdelke različnih industrij. In dobra stvar je, da imajo lastno tehnologijo čipov, ki jih dela neodvisna v tem konkurenčnem svetu.

Po drugi strani pa so interno razvili svoj blockchain, ki je združljiv s sedanjo tehnologijo Ethereum in navdihnjen z algoritmom DASH za dokazovanje dela.

Walton blockchain deluje na hibrid dokazov o deležu in dokazov o delu mehanizem soglasja, pri katerem se zgodi tako rudarstvo kot vložki.

Poleg tega je v izogib prihodnjim težavam z razširljivostjo vključil strukturo nadrejene in podrejene verige (stranska veriga). To mu bo pomagalo preprečiti težave s prezasedenostjo v nadrejeni verigi, tako kot se danes sooča Ethereum. Poleg tega so njihove otroške verige prilagodljive glede na poslovne potrebe njihovih partnerjev brez ogrožanja dodatnih ugodnosti.

In operacije na obeh verigah in čez verige poganja Waltonchain kovanec ali kriptovaluta (WTC), ki je gorivo Waltonovega ekosistema.

Vsak poslovni partner z Waltonom lahko samo ustanovi neodvisno stransko verigo ali podrejeno verigo za snemanje podatkov, ki so zelo specifični za njihove poslovne potrebe. Pomaga jim tudi pri rasti in zagotavljanju preglednosti v njihovi dobavni verigi.

Primer izvedbe Waltonchaina

Recimo, da obstaja zelo ugledna oblikovalka, ki pošlje svoje modele v 50 prodajaln po ZDA.

Zdaj želi v realnem času na pregleden način razumeti, kako izboljšati svoj dizajn.

Za to bo morala vedeti:

 • Vrste priljubljenih modelov
 • Cena artikla, ki ga je izbrala stranka
 • Hitrost prijemanja, stopnje vračanja, preizkusne stopnje in celo priljubljeni podatki o velikosti / slogu
 • Število kupcev, ki so izbrali dizajn in tudi zavrnili izdelek

To so kritična vprašanja, pri katerih je težko pošteno in pregledno najti podatke.

Toda z implementacijo otroške verige na Waltonchain, ki jo poganjajo RFID oznake na dejanskih izdelkih, je to enostavno.

V dejanski trgovini, ko so oznake RFID pritrjene na izdelke / predmete, lahko komunicirajo z bližnjimi senzorji in lahko še naprej zapisujejo podatke v verigo blokov..

Podatke, kot so stopnja nakupa / stopnja zavrnitve, stopnja zajemanja, stopnje vračanja, lahko vidi oblikovalka na verigi blokov in tako lahko zdaj dobi boljši vpogled v izboljšanje svojih modelov.

Izvajanje Waltonchain

Druga izvedba bi lahko bila:

Recimo, da se kritično zdravilo s proizvajalcev preseli v trgovino na drobno. In zdravilo mora biti strogo pod 10 stopinj Celzija, v nasprotnem primeru bo zdravilo poškodovano in bo za pacienta neučinkovito.

V takem scenariju, ko zdravilo zamenja toliko rok v tranzitu od proizvodne enote do prodajalne, lahko Waltonchain in njegova RFID oznaka, vdelana v paket zdravila, zabeležijo podatke v realnem času na verigo blokov..

To pomaga pri učinkoviti reviziji, upravljanju, nadzoru in upravljanju pogodb, medtem ko zdravilo zamenja lastnika. Preprosto je ugotoviti, ali je bilo s pošiljko zdravila ravnano pravilno ali ne in če ne, čigava napaka je bila.

Waltonchain razvija drugo strojno opremo, kot so RFID skenerji pištol, s pomočjo katerih lahko kadar koli v ciklu upravljanja dobavne verige upravljate zaloge z enim samim pregledom celotnih predmetov ali pošiljke in jo pošljete v verigo blokov. Na ta način je veliko hitrejše, zanesljivejše in pronicljivejše pri upravljanju zalog v krajevni četrti ali v maloprodajni trgovini.

Ekipa Waltonchain

Ekipa je impresivna in izkušena. Vključuje prave ljudi iz industrije, ki jih potrebujete za projekt, kot je Walton. Ima strokovnjake za RFID in VLSI, strokovnjake za IOT, veterane dobavne verige in seveda strokovnjake za veriženje blokov.

Ekipa Waltonchain

Oglejte si celotno ekipo tukaj.

Skupna ponudba Waltonchain (WTC) & Tržna kapitalizacija

Skupna fiksna ponudba WTC je 100 milijonov WTC, od tega 70 milijonov plava na trgu.

Po navedbah CoinMarketCap, skupna ponudba WTC v obtoku je 70.000.000 WTC, trenutna cena posamezne enote pa 3 USD, kar znaša približno 119 milijonov USD (v času pisanja tega članka).

Kako kupiti kriptovaluto Waltonchain

Nakup WTC je precej enostaven, saj je na voljo na nekaterih priljubljenih borzah po vsem svetu, kot so:

 • Binance: Podprti pari so WTC / BTC, WTC / ETH, WTC / BNB
 • Huobi: Podprti pari so WTC / BTC, WTC / ETH
 • KuCoin: Podprti pari so WTC / BTC

Nakup WTC za fiat valute, kot so USD, EUR itd., Za zdaj ni mogoč, vendar lahko s svojo priljubljenostjo takšne pare pričakujete tudi pravočasno.

WTC stave & Masternode

Walton je hibridni projekt, ki temelji na POS in POW. Zato imate, če imate WTC, spodbudo za pasivni dohodek tako, da vložite WTC in vodite glavno točko WTC.

Vendar podrobnosti niso povsem jasne, poleg tega pa je za masternode najnižja omejitev 5000 kovancev WTC, za nagrade POS pa takšne omejitve ni..

Trenutno se žetoni na osnovi WTC Ethereum zamenjajo za dejanske kovance WTC na verigi blokov Walton, zato bo scenarij jasen, ko bo zamenjava končana.

Redno vas bom obveščal, zato si oglejte ta prostor.

WTC denarnice

WTC je žeton ERC20, zato imate na voljo veliko možnosti za varno shranjevanje žetonov WTC. Nekatere od teh možnosti so navedene spodaj in vam bodo pomagale varovati WTC.

Za kovance WTC v Waltonovem omrežju je tu možnost celotne denarnice: Denarnica Windows Walton

Waltonova prihodnost in načrt

Waltonova prihodnost se zdi obetavna, saj s pomočjo lastne tehnologije RFID v kombinaciji z verigo stvari IoT rešujejo kritični problem upravljanja dobavne verige..

Poleg tega so doslej dobro dosegali cilje in dosegali mejnike tako na področju partnerstva kot razvoja.

Waltonova prihodnost in načrt

Zagotovo pa se bodo soočili s konkurenco v tej niši podjetja Vechain, ki je še ena veriga verig dobaviteljev z več kot 200 primeri uporabe / partnerji, ki čakajo na izvedbo proti Waltonovim 6.

Nazadnje želi Walton raziskati svojo prihodnost na področjih učinkovitega upravljanja, pametnega kmetijstva, pametne zdravstvene oskrbe, pametne sledljivosti živil in pametne umetniške industrije itd., Vendar je za to zagotovo čas, saj se bodo najprej osredotočili na stabilizacijo svojega glavnega omrežja, ki so ga nedavno lansirali.

To je vse z moje strani v tej uvodni predstavitvi kriptovalut Waltonchain.

Udapte od zdaj naprej vedeti, kje je Walton v razvoju:

Uradni viri

Nekaj ​​uradnih povezav, ki vam bodo pomagale, da boste vedno obveščeni o Waltonovih novicah:

Tukaj je nekaj drugih izbranih člankov, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju:

 • Vse, kar morate vedeti o etosu, kriptovaluti prihodnosti
 • Končni vodnik za razumevanje, kaj je “Blockchain” & Kako deluje
 • Pogled na najboljše kriptovalute iz različnih kategorij – izdaja 2018
 • 9 Fintech konferenc & Dogodki, ki bi se jih morali udeležiti v letu 2018
 • Podrobna analiza kriptovalut QTUM – vodnik za začetnike

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me