Ste vedeli, da Bitcoin in večina drugih kriptovalut dejansko niso anonimni?

Z Bitcoinom in drugimi kriptovalutami se odpovedujete svoji finančni zasebnosti. Vse transakcije takšnih kriptovalut od ustanovitve kovanca so trajno odprte za ogled na njihovi javni blockchain.

Raziskovalci, vlade, regulatorji in kriptografi so dosegli pomemben napredek pri analizi metapodatkov in vzorcev, da bi izsledili resnično identiteto takih uporabnikov kriptografije. In ta stopnja zahtevnosti pri sledenju uporabnikom je resen problem zasebnosti.

Vem, da se nekateri ne mislimo odreči svoji finančni zasebnosti, nekateri pa jo celo jemljemo kot nekaj samoumevnega, toda ali ste si kdaj predstavljali, kaj se lahko zgodi, ko izgubite zasebnost finančne transakcije?

Predstavljajte si, da je razkrita vsa vaša zgodovina transakcij in navad porabe ali pa si predstavljajte, da ste prejeli nezakonit ali umazan kovanec v svojem računu.

V takšnih scenarijih ne samo, da bo ogrožena vaša zasebnost, lahko vas zaprejo zaradi prejema ali umazanih kovancev HODLing.

Prav tako razumem, da bi nekateri od vas lahko rekli: “Hej Sudhir, ne samo, da se to ne zgodi zelo pogosto, obstaja tudi rešitev pri uporabi različnih mešalnih storitev ali različnih kriptovalut, kot je DASH.”

Toda takšne storitve ali kriptovalute puščajo tudi nekaj sledi in še vedno ponujajo analizirano zgodovino transakcij, ki vas lahko izsledi.

Zato se za reševanje tega temeljnega problema porašča veliko anonimnih kriptovalutnih projektov, a le malo jih je videti tako dobro.

Obetavna kriptovaluta, ki skuša rešiti to težavo, je PIVX.

Kaj je PIVX?

PIVX je odprtokodna, decentralizirana kriptovaluta, ki se osredotoča na zasebnost, varnost, anonimnost in takojšnje transakcije. PIVX pomeni Private jaznstant Verificirano Todkupnino.

Tu je uvodni video:

Ko je bil PIVX prvotno ustvarjen in razdeljen iz DASH februarja 2016, se je prvotno imenoval Darknet (DNET).

Toda za razliko od DASH je dokaz o deležu kriptovalut z izboljšanim mehanizmom POS. Po razcepu, z večjim sodelovanjem skupnosti, je bil januarja 2017 preimenovan v PIVX, da bi odražal njegovo temeljno vizijo, poslanstvo in ideal.

Po preoblikovanju blagovne znamke in okrepljenih trženjskih prizadevanjih je PIVX poskočil +54.118,75%, kar je preprosto osupljivo. Če bi to postavili v perspektivo, če bi vložili nominalnih 100 USD, bi od te ene naložbe zdaj imeli več kot 54.000 USD.

Obveščal vas bom, zakaj je bil na tej kripto tako bikovski tek …

Pred tem pa poglejmo, kaj poskuša doseči skupnost PIVX.

Cilj in manifest PIVX

Cilj in manifest PIVXPIVX-ov manifest

Manifestni stebri PIVX-a:

 • ZASEBNOST
 • SVOBODA
 • TEHNOLOGIJA
 • UPRAVLJANJE

In s tem poskušajo doseči svoj cilj decentralizacije, blizu takojšnjih zasebnih transakcij, in model upravljanja v skupnosti, ki je boljši od DASH in drugih kriptovalut.

Ekipa za PIVX-om

Ekipa PIVX je večkulturna in raznolika ekipa, ki jo sestavljajo člani skupnosti. Ti člani skrbijo samo za različne vloge pri poslovnem razvoju, programiranju, trženju in podpori.

Med njimi so tudi ustanovitelji projekta PIVX: s3v3n h4cks (CHIEF VISIONARY) in strežnik kovancev (SYS ADMIN).

Dobava kovancev PIVX

PIVX nima omejene ponudbe kovancev, kot sta Bitcoin ali DASH.

Toda ponudba PIVX-a vsako leto poveča za približno 2,6 milijona.

Trenutno je v obtoku zaloga PIVX 55.169.505 enot in bo po 100 letih od takrat (ko nihče od nas ne bo več živ) dosegla 312 milijonov.

Prav tako je povprečni čas rudarjenja blokov PIVX 1 minuta, zaradi česar je veliko hitrejši kot Bitcoin in DASH.

Tržna kapitalizacija PIVX

V času pisanja tega članka je celotna razpoložljiva ponudba PIVX v obtoku približno 56.781.166 enot PIVX, cena posamezne enote PIVX pa je vredna 1 USD.

Tržna kapitalizacija PIVX je torej 61 milijonov dolarjev. Od oktobra 2017 PIVX zaseda 29. mesto na seznamu kriptovalut po tržni kapitalizaciji z velikim potencialom za rast.

Kaj naredi PIVX drugačnega …

Kaj naredi PIVX drugačnega

PIVX ima edinstvene značilnosti, zaradi katerih je v raznoliki kriptosferi drugačen in obetaven. Nekatere od teh funkcij so:

1.. PIVX je prvi dokaz o vloženi kriptovaluti z anonimnostjo ravni protokola Zerocoin, zaradi česar je resnično zamenljiva. Preberite to, to, in to za več podrobnosti o protokolu Zerocoin.

Zerocoin protokol uporablja kriptografsko metodo, znano kot dokaz o ničelnem znanju. Stranki omogoča, da dokaže, da je določena finančna transakcija – tako kot v primeru PIVX – resnična drugi stranki, ne da bi javnosti posredovala kakršne koli informacije, razen dejstva, da je bil denar res poslan ali prejet.

-Vir: Pivx.org

2.. PIVX ima vse funkcije DASH, vključno z masternodami ter takojšnjimi in zasebnimi transakcijami, vendar z izboljšan mehanizem protokola POS 3.0. (Podrobno preberite o teh funkcijah v našem članku DASH.)

3.. PIVX s tehnologijo SwifTX doseže skoraj takojšnje potrditve transakcij v manj kot sekundi, da premaga izzive dvojne porabe. Ta funkcija se v večini kriptovalut še ne uporablja.

4.. PIVX je odprtokodni, samofinancirani in samoupravni kriptovalutni projekt, brez polemik, kot so takojšnje mine in strategije pred mine..

5.. PIVX daje uporabnikom možnosti zaslužka, tako da jim omogoči, da svoje deleže vložijo v masternode ali denarnico. Trenutno ni nobene druge priljubljene kriptovalute, ki spodbuja uporabnike tako za vložitev kot za zagon masternode. (Preberite to, če želite izvedeti več o masternodah PIVX in vložku.)

6.. PIVX uporablja unikatni algoritem kladiva za uravnoteženje porazdelitve nagrad med masternodami in vozlišči za vložke. (Preberite več o gugalnici v bel papir.)

Kako kupiti PIVX

PIVX lahko kupite na priljubljenih borzah:

 1. Binance-PIVX / BTC, PIVX / ETH, PIVX / BNB
 2. Bittrex – Podprti pari so PIVX / BTC
 3. Changelly – zamenjajte z BTC ali kupite z debetno / kreditno kartico.
 4. Kriptopija – Podprti pari so PIVX / BTC, PIVX / USDT, PIVX / LTC
 5. Kripto-most (DEX) -Podprti pari so PIVX / BTC
 6. YoBit – Podprti pari so PIVX / BTC
 7. BuyUcoin – Podprti pari so PIVX / INR
 8. Livecoin – Podprti pari so PIVX / BTC, PIVX / USD
 9. Bitsquare – za začetek dodajte svojo nacionalno valuto ali kriptovaluto

Takoj kupite PIVX z debetno / kreditno kartico

Zdaj, ko ste kupili nekaj PIVX-a, položimo te kovance v denarnico.

Nasvet: Kovancev ne shranjujte dlje časa na borzah. Nekaj ​​dni je v redu, toda na splošno je to zelo slaba in tvegana praksa.

Denarnice PIVX

PIVX nima veliko možnosti denarnice, toda za zgodnje uporabnike zagotovo obstajajo možnosti.

Prihodnost PIVX -Ali bo naslednja DASH?

Prihodnost PIVX-a je obetavna, saj naj bi postala priljubljena alternativa DASH z boljšim POS mehanizmom, upravljanjem, ki ga vodi skupnost, in pametnimi strategijami razdeljevanja nagrad..

Mislim, da ima vse funkcije in vire, da postane naslednji DASH ali celo boljši od DASH v smislu skupnosti, storitve in cene.

PIVX ima tudi prednost nad DASH pri zagotavljanju boljše funkcije anonimnosti, saj je PIVX zdaj postal edina POS valuta, ki izvaja protokol Zerocoin. Mislim, da je to veliko boljša alternativa združevanju ali mešanju storitev.

zPIV je V ŽIVO!!!$ btc $ et $ neo xmr $ pomišljaj #cryptocurrency pic.twitter.com/yjFLA5rSE8

– PIVX (@_pivx) 17. oktober 2017

Nekatere pomembne ključne razlike v PIVX in DASH so prikazane spodaj:

PIVX vs. ČRT

Čeprav tekmuje z Dash, Monero, Verge in drugimi podobnimi kovanci, nikamor ne gre. To je razvidno iz nedavnih dosežkov PIVX-a od začetka leta.

Verjamem, da PIVX izstopa v množici anonimnih kriptovalut in prepričan sem, da bo s časom postal bolj zrela in trdna valuta. In zato mislim, da gre za obetavno kriptovaluto, vredno naložbe.

Opomba: Vem, da DASH ni resnično POS, vendar njegove masternode delujejo nekako na POS način in shranjevanje kovancev DASH je zelo donosno, zato sem primerjal PIVX & DASH tukaj.

Viri

Ti viri vam bodo pomagali biti na tekočem z najnovejšimi novicami PIVX:

V prihodnji prihodnosti se bo kriptovalutno okolje razvijalo, zato bodite pozorni na CoinSutra, da boste še naprej spoznavali revolucijo kriptovalut.!

V komentarjih mi sporočite, kaj mislite o PIVX in katero kriptovaluto želite, da pokrijem v naslednjem članku!

In če vam je bila ta objava všeč, je ne pozabite deliti s prijatelji na Facebooku ali Twitterju!

Tukaj so izbrani članki, ki jih boste lahko prebrali v nadaljevanju:

 • 9 zanimivih dejstev o bitcoinih, ki jih mora vedeti vsak lastnik bitcoinov
 • GameCredits: Vse, kar morajo vedeti začetniki
 • Kriptovaluta Zcash: vse, kar morate vedeti
 • Priročnik za začetnike po protokolu 0x (ZRX)
 • Najboljši razpoložljivi stabilniki na kripto trgu

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me