• Ali se trudite zamenjati novo kupljene žetone Ethereum, ker jih nobena centralizirana borza ne uvršča na seznam?
 • Ali pa iščete redki žeton z dragulji, ki ni naveden na nobeni centralizirani borzi?

No, eno od tega je povezano z regulativnim pritiskom na kriptosvete po vsem svetu, ki se kaže na centraliziranih borzah v obliki zapoznele uvrstitve, drugo pa zaradi slabe likvidnosti.

Toda z naraščanjem števila žetonov se pojavljajo tudi številne nove inovativne rešitve za reševanje težav, povezanih s tokenizacijo.

Kyber Network (KNC) je projekt, ki zgoraj omenjene probleme rešuje na edinstven in decentraliziran način..

V tej temeljni analizi Kyber Network se bom dotaknil naslednjih točk:

 • Kaj je Kyber Network
 • Kako deluje Kyber Network
 • Pripomoček KNC
 • Kyber Network Team
 • Dobava žetonov KNC & Tržna kapitalizacija KNC
 • Kje kupiti Kyber Network Token (aka KNC)
 • Denarnice Kyber Network Token (aka KNC)
 • Kyberjev načrt & Zaključek
 • Uradni viri Kyber

Kaj je Kyber Network?

Kyber Network je decentralizirana borza in proxy plačilna storitev, ki je odprtokodna, nezaupljiva, takojšnja, varna, združljiva in zelo likvidna za izmenjavo kriptoasset.

Izmenjava premoženja poteka v verigi s pametno pogodbeno tehnologijo Ethereum, medtem ko se knjige naročil popolnoma odstranijo in nadomestijo z visoko likvidnimi zalogami.

Ker je nezaupljiv in ga poganja pametna pogodba, ponuja tudi možnost sprejemanja plačil v obliki katerega koli kripto žetona.

Značilnosti-Kyber

Spodaj so navedeni motivi za gradnjo takšnega sistema:

 • Nevarnost centralizacije
 • Pomanjkanje takojšnjih izmenjav
 • Problem obstoječih decentraliziranih izmenjav
 • Problem številnih digitalnih sredstev

Kako deluje Kyber Network

Kyber Network rešuje zgoraj omenjene probleme decentralizirano s pametnimi pogodbami in bogatimi API-ji.

Preko Kyber lahko kdo zamenja žeton A za žeton B po vnaprej znani ceni. Tudi če ste trgovec, ki za plačila sprejema samo žeton B, stranka pa ima le žeton A, lahko potrošnik pošlje žeton B prek Kyberja na stroškovno učinkovit način, ne da bi skrbel za likvidnost ali knjige naročil..

In to funkcionalnost je mogoče razširiti tako, da se uporablja za sodelovanje pri ICO / prodaji žetonov, kjer ICO / prodaja sprejme samo eno vrsto žetona, vendar vlagatelj tega žetona nima v času ICO / prodaje.

Da bi vse to dosegli, obstaja 5 ključnih akterjev mreže Kyber, ki deluje skupaj:

Kyber-igralci

# 1 Uporabniki: Uporabniki v Kyber Network vključujejo posamezne uporabnike, račune pametnih pogodb in trgovce, ki v omrežje in iz njega pošiljajo in prejemajo žetone.

# 2 Rezervni subjekt: Rezervni subjekt ali subjekti zagotavljajo likvidnost platformi. To so lahko lastne rezerve Kyber ali tretje osebe, ki jih registrirajo drugi proizvajalci trga. Rezerve lahko razvrstimo tudi v javne in zasebne rezerve, ki prispevajo in ne prejemajo prispevkov javnosti.

# 3 sodelavci iz rezerv: Sodelavci zagotovijo kapital osebi, ki rezervira, in si delijo dobiček platforme. Ta igralec obstaja samo v javnih rezervah in sprejema prispevke javnosti za oblikovanje rezervata.

# 4 Upravitelj rezervata: Upravitelj rezerv je tisti, ki vzdržuje rezervno entiteto in vlagatelje za določanje menjalnih tečajev in tečaje posreduje v mrežo Kyber..

5. operater omrežja Kyber: Ta operater je odgovoren za dodajanje in odstranjevanje rezervnih entitet, seznamov / odstranitev seznamov parov žetonov v omrežju. Sprva bo ekipa Kyber delovala kot operaterji omrežja Kyber, ki bodo platformo zagnali v zgodnjih fazah. Kasneje bo vzpostavljeno ustrezno decentralizirano upravljanje, ki bo prevzelo nalogo.

V zgornjem scenariju sem zaradi enostavnosti upošteval le eno rezervo, v resnici pa bo veliko javnih in zasebnih rezerv, ki bodo zagotavljale likvidnost. Zato bo Kyber Network, ko bo prispela zahteva za zamenjavo / pretvorbo, iz vseh rezerv, ki lahko obdelajo zahtevo, pridobil menjalne stopnje in nato izbral najboljše stopnje za izvedbo zahteve.

Prav tako vsak akter v sistemu komunicira samo s pametnimi pogodbami, ki so atomske in verižne narave in obstaja zanemarljiva možnost človeške napake.

Opomba: Kyber Network kadar koli v tem ciklusu žetonov ne drži pri sebi, razen če vodijo eno od rezerv.

Nazadnje, dobra stvar pri decentraliziranih borzah, kot je Kyber Network, je, da nikoli ne nadzorujejo vaših sredstev, vi pa ste vedno odgovorni za zasebne ključe sklada. Tudi tukaj nadzirate svoja sredstva na Kyberju prek:

 • Ledger Nano S
 • Trezor
 • MetaMask
 • Datoteka shrambe ključev ali zasebni ključi

Pripomoček KNC

Za spodbujanje operacij znotraj mreže Kyber uporablja svoj lasten žeton, imenovan KNC. Ta žeton KNC je žeton ERC20 in ni nikakršen varnostni žeton ali žeton za izplačilo dividend..

 • KNC se uporablja za plačevanje partnerjem, kot so denarnice, raziskovalci blokov itd., Ki pripeljejo / preusmerijo nove uporabnike v Kyber Network.
 • Pred operacijo morajo rezerve predhodno kupiti žetone KNC, ki se uporabljajo naprej v vsaki trgovini po vnaprej določeni stopnji kot provizije za Kyber Network. Ta pristojbina se zaračuna za pravice dostopa do omrežja Kyber in je uporabniška baza, od katere bodo upravitelji zaslužili večji dobiček.

Kyber Network to zbrano pristojbino trajno zažge, potem ko odšteje operativne stroške za primerno nagrajevanje HODLerjev KNC in akterjev v sistemu.

Na primer, za obseg trgovanja 10 ETH z 0,01-odstotno provizijo bo izbrana rezerva izplačala ustreznih 0,001 ETH KNC omrežju Kyber Network kot plačilo za uporabo rezervne nadzorne plošče in dostop do uporabnikov omrežja. Recimo, da je stopnja KNC v času trgovanja 1 KNC za 0,1 ETH, rezerva mora plačati 0,01 KNC na platformo Kyber. Denarnica / spletno mesto, ki je uporabniku pomagalo začeti trgovino, naj bi dobilo 5% provizije ali 0,0005 KNC. Preostalih 95% pristojbin ali 0,0095 KNC bo za vedno zažganih.

Kyber Network Team

Skupino Kyber Network sestavljajo zelo učeni ljudje, dva od soustanoviteljev pa sta raziskovalca kripto in PHDians.

Tudi njihov svetovalni odbor je impresiven in na njem se lahko pohvalijo s pionirji, kot je Vitalik Buterin. Glej celoten svetovalni odbor tukaj.

Dobava žetonov KNC & Tržna kapitalizacija KNC

Kyber Network je ICO končal septembra 2017, kjer so javnosti razdelili približno 61% vseh kovanih žetonov.

Skupna razpoložljiva fiksna ponudba je bila takrat 226.000.000 žetonov Kyber Network Crystal (KNC) in razmerje porazdelitve žetonov je bilo:

 • 19,47%, dodeljenih podjetju
 • 19,47% dodeljenih ustanoviteljem, svetovalcem in vlagateljem semen
 • Ne več kot 61,06%, dodeljenih javnosti iz zasebne prodaje in javne prodaje. Neprodani žetoni so bili zažgano.

Kyber-ICO

Po navedbah CoinMarketCap, skupna krožna dostava je 134.132.697 KNC, trenutna cena posamezne enote pa 0,38 USD. To pomeni, da njegova tržna vrednost znaša približno 51 milijonov USD (v času pisanja tega članka).

Kje kupiti Kyber Network Token (aka KNC)?

Tu je nekaj borz, kjer lahko kupite žetone KNC:

 • Binance: Podprti pari so KNC / BTC, KNC / ETH
 • Huobi: Podprti pari so KNC / BTC, KNC / ETH
 • Gate.io: Podprti pari so KNC / USDT, KNC / ETH
 • Livecoin: Podprti pari so KNC / BTC, KNC / ETH, KNC / USD

Opomba: Nakup KNC v fiatnih valutah, kot so USD, EUR ali GBP, je zdaj izziv.

Denarnice Kyber Network Token (aka KNC)

KNC je žeton ERC20, zato imate na voljo veliko možnosti za varno shranjevanje svojih žetonov KNC. Nekatere od teh možnosti so navedene spodaj in vam bodo pomagale varovati vaš KNC.

Kyberjev načrt & Zaključek

Kyber Network se pri tem ne ustavi, saj lahko v bližnji prihodnosti ponudi veliko stvari. Tukaj je vpogled v njihov načrt za obdobje 2018-2019.

Trenutno Kyber izpopolnjuje izmenjavo žetonov ERC20 in Ethereuma, vendar bo do konca leta začel trgovati z naprednimi finančnimi instrumenti, kot so terminski posli in opcije, tako da lahko uporabniki varujejo svoje cene..

Z verižnimi releji ter razvojem in zrelostjo tehnologije atomske zamenjave bo Kyber Network omogočil računom Ethereum prejemanje plačil iz različnih kriptovalut. To bo odpravilo veliko trenje.

To so razlogi, zakaj je Kyber Network videti boljši od mnogih drugih decentraliziranih borz in plačilnih rešitev, ki smo jih videli do zdaj. Tu je hitra primerjava med Kyberjem & drugi:

Kyber-vs-drugi

Ker se število kripto sredstev povečuje, obstaja neprimerljiva potreba po njihovi likvidnosti, ker centralizirane borze žetonov ne navajajo tako enostavno.

Čeprav je zdaj za Kyber vse gladko, bi morali skrbno preverjati kakovost svoje kode pametnih pogodb, ki bo, če bo kdaj izkoriščena, močno škodila celotnemu trgu decentraliziranih borz..

Nadgradnja: Kyber Swap je zdaj v živo, kjer lahko integrirate različne denarnice in začnete izmenjevati med različnimi žetoni ERC20. Tu je prvi pogled vmesnika za zamenjavo:

Opomba: Nismo vaši finančni svetovalci in to ni finančni nasvet.

Uradni viri Kyber

Nekaj ​​uradnih povezav, ki vam bodo pomagale, da boste vedno na tekočem z novicami Kyber Network:

Tu je nekaj drugih izbranih člankov, ki bi jih morali prebrati v nadaljevanju:

 • Kriptovaluta Komodo: vse, kar morajo začetniki vedeti
 • Podrobna analiza kriptovalut QTUM – vodnik za začetnike
 • CIVIC Cryptocurrency: Vse, kar morate vedeti
 • Vodnik za začetnike po protokolu 0x (ZRX)
 • Top 10 kriptovalut s hitrimi hitrostmi transakcij

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me