Zakaj bi se morale finančne storitve in plačila zabavati!

In z zabavo mislim, zakaj bi se le ta polja lahko potopila v tehnologijo veriženja blokov in imela od tega koristi.

Takšnih omejitev ni, zato nekateri veterani igralci iger in navdušenci nad blockchainom poskušajo rešiti različne težave, s katerimi se srečuje skupnost iger na srečo in e-športa v današnjem svetu.

Zato bom danes z vami delil nekaj projektov, za katere menim, da opravljajo opazno delo pri izboljšanju svetovne igralniške industrije s pomočjo verige blokov in kripto.

Najboljše kriptovalute na osnovi iger

1.. GameCredits

GameCredits (GAME) je valuta plačil med igralci za igralce. Prav tako je odprtokodna kriptovaluta enakovredna prek transparentne verige blokov, prek katere lahko razvijalci in igralci prejemajo izplačila.

Izšel je bil leta 2015 pod imenom GamersCoin (GMC) in je bil kasneje preimenovan v GameCredits (GAME). To je predvsem tehnični klon Litecoina (LTC) pred SegWitom, tu in tam pa so nekatere izboljšave, značilne za njihove igralniške zahteve.

Neposredna uporaba GameCredits ima številne prednosti tudi za razvijalce:

Prednosti GameCredits za razvijalce igerRazvijalci iger v Googlu play vs Gstore

 • Za svoje storitve v trgovini GameCredits prejmejo 90% delež namesto 70%.
 • Plačila lahko dobijo v največ 60 urah, kar je hitreje kot katera koli druga platforma na trgu trenutno.
 • Ne more biti plačil z goljufijo prek plačilnega prehoda niti povračil.
 • Igre lahko izdajo brezplačno z najmanj 10-odstotnim deležem dohodka v primerjavi s 30-odstotnim v primerjavi z vrstniki GameCredits.
 • Namesto na druga vprašanja se lahko osredotočijo na razvoj in ustvarjanje idej.

Igralci z GameCredits uživajo tudi druge ugodnosti, kot so:

GameCredits

Kupite GameCredits zdaj

2.. MobileGo

MobileGo

MobileGo je žeton ERC20 na osnovi Ethereuma, ki ga je leta 2017 razvil GameCredits Inc., da bi vsem omogočil e-šport..

Z uporabo MobileGo (MGO) bo več medsebojnih dvobojev in decentraliziranih turnirjev za mnoge organiziranih kot svetovna tekmovanja..

In to je dvojni žeton, vezan na verige blokov Waves in Ethereum, kjer pametne pogodbe Ethereum zagotavljajo, da denarna nagrada ne bo prevarana in da bo dostava pošteno opravljena, ko bo ekipa / igralec zmagal v igri..

Lastniki MobileGo bodo poleg turnirjev uživali tudi:

 • Več nagrad za ustvarjalce vsebin (igralce iger, organizatorje, strimerje).
 • Noro nove priložnosti za interakcijo med igralci in občinstvom.
 • Širitev konkurenčnega igranja izven osebnih računalnikov in zahtevnih igralcev na mobilne in priložnostne igre.

Kupite MobileGo zdaj

3.. RevolucijaVR (Nekdanje ime Voxelus)

RevolutionVR ali Voxelus je platforma, ki vsakomur in kjer koli omogoča ustvarjanje, skupno rabo in igranje iger in izkušenj v navidezni resničnosti brez pisanja ene vrstice kode.

Prej znan kot Voxelus, je bil marca 2018 preimenovan v RevolutionVR.

Z blagovno znamko RevolutionVR so se bolj osredotočili na zagotavljanje visokokakovostnih VR iger, ki temeljijo na kriptovalutah, dostopnih vsem in kjer koli na svetu..

RevolucijaVR in Žeton RVR želi rešiti stroške računalnikov igralcev in neučinkovitost igranja z infrastrukturo igralnih iger v oblaku, ki omogoča upodabljanje VR v oblaku prek verige blokov. Grafični strežniki RevolutionVR bodo ustvarili VR z uporabo močnih računalnikov, povezanih z oblakom, ki se distribuirajo po vsem svetu, kar ustvarja dostopno storitev za širšo bazo potrošnikov.

Kot rezultat zagotavljanja iger VR prek infrastrukture za pretakanje oblaka RevolutionVR bodo igralci lahko doživeli napredno igranje na slušalkah VR in z njim povezano opremo, ki bo cenejša, prenosnejša in zmogljivejša od današnjih rešitev, vezanih na domači računalnik. (Vir)

Kupite žeton RVR zdaj

4.. Decentraland

Decentraland je platforma VR, kjer lahko kupite navidezno zemljo, ki je v lasti samo vas v skladu z verigo blokov.

Nad to zemljo lahko ustvarite svoj virtualni svet ali igre ali igralnice, da ga monetizirate s svojo domačo kriptovaluto, imenovano MANA.

Decentraland

Tu je vaša domišljija meja: pojdite v igralnico, si oglejte glasbo v živo, se udeležite delavnice, kupite s prijatelji, ustanovite podjetje, preizkusite avto, obiščite podvodno letovišče in še veliko, veliko več – vse v 360- stopnja, virtualni svet.

Kupite žeton Decentraland (MANA) zdaj

5. FirstBlood

FirstBlood je decentralizirana platforma za eSports nagrajevanje in izzive, ki preprečuje prevare in pravočasno dobi denar za nagrade za igralce ter plačila dejavnosti za člane žirije..

To je tudi platforma, ki igralcem eSports omogoča, da se medsebojno izzivajo, nagrajujejo za svoje spretnosti in rastejo kot igralec.

Dobra stvar je, da je vse vezano na verigo blokov, kjer se beležijo informacije, povezane z vsemi tekmami. Pametne pogodbe na blockchainu zagotavljajo plačilo vpletenim strankam.

S tem lahko tudi tekmujete za uvrstitev na seznam najboljših igralcev, tako da dokažete svoje znanje in ga še naprej uporabljate za izboljšanje kariere igralca.

Kupite prvi žeton FirstBlood zdaj

6. Enjin (Enjin Coin)

Enjin je igralniško podjetje s sedežem iz Singapurja od leta 2009.

Pred kratkim so lansirali lasten kripto žeton na osnovi Ethereuma, imenovan Enjin Coin, ki naj bi služil kot pametna kriptovaluta za igre na srečo.

Enjin že ima milijone uporabnikov z več kot 250.000 igralnimi skupnostmi, ki bodo Enjin Coin uporabljali na svojih platformah. Namen tega je več:

 • Navidezni izdelki v verigi blokov: Enjin bo zagotovil decentralizirano platformo za upravljanje, distribucijo in trgovanje z virtualnim blagom. To bo igralcem in ustvarjalcem vsebin omogočilo nov model virtualnega lastništva.
 • Prva enostavna igralna kriptovaluta: Enjin Coin je prva kriptovaluta z avtentičnim namenom za spletne igralce. Zaslužite in trgujte z virtualnim blagom na najbolj priljubljeni spletni platformi za ustvarjanje igralnih skupnosti.
 • SDK-ji za industrijo iger: Enjin Coin platforma je namenjena industriji iger. Na voljo bodo SDK-ji za več jezikov, denarnic in plačilnih platform, ki bodo razvijalcem iger popolnoma odprtokodni, da bodo vključevali funkcije Enjin.
 • Nova igralna izkušnja z resničnim lastništvom & vrednost: Spletni igralci lahko prinašajo ali trgujejo s svojimi sredstvi iz igre v igro, skupnosti v skupnost in si med igranjem resnično povečajo svojo digitalno denarnico.

Kupite Enjin Coin zdaj

7. DreamTeam

DreamTeam je prva platforma za zaposlovanje in upravljanje igralnih sistemov eSports, ki so jo ustvarili izkušeni in veterani igralci iger.

DreamTeam igralcem pomaga, da jih najdejo, povežejo, upravljajo in zaslužijo prek lastne ekipe za eSports.

Še več je. Prek platforme DreamTeam lahko najdete tudi ekipe, igralce, trenerje, turnirje, menedžerje, člane žirije itd.

Sanjska ekipa

Platformo poganja njen izvorni žeton, imenovan žeton DreamTeam (DTT). Prodaja teh žetonov poteka v živo in platforma je v razvoju, osnovne funkcije, kot je zaposlovanje ekip itd., Pa so v živo v MVP.

Kupite žeton DreamTeam zdaj

Zaključek

Obstaja veliko kriptovalut in blokovskih platform, povezanih z igrami, ki danes rastejo. Toda vprašanje je, ali jih potrebujemo toliko.

Ja, se, saj se igralniška industrija širi in obstajajo trenja, ki jim lahko pomagajo blockchain in kriptovalute.

Prav tako imamo prostor za več igralnih kripto, saj je preprosto veliko igralcev in nadebudnežev, ki želijo kariero narediti v igrah. In z uporabo teh orodij in platform igralci. tako kot njegovi ustvarjalci lahko obojestransko koristijo.

Ali tukaj pogrešam še kakšne dobre igralniške kripto projekte? Sporočite mi v spodnjem oddelku za komentarje.

Nadaljnja predlagana branja:

 • Pogled na glavne kriptovalute iz različnih kategorij
 • Kaj je upravljanje dobavne verige na verigi blokov?
 • ERC223, nova različica ERC20, je tu in je njena pot boljša
 • Najboljše denarnice Ethereum [ETH] za uporabo v letu 2019

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me