Puhutaan suosittu todiste panoksen kryptovaluutoista tänään…

Ja tiedän vielä yhden tärkeän kysymyksen, joka saattaa mieleesi tulla: -Miksi todiste panoksen kryptovaluutoista? Miksi heidän pitäisi tuntea heidät? Mikä on niissä niin erikoista?

Joten vastaamme tällaisiin kysymyksiin, aloitetaan …

Todistuksella panoksesta (alias POS) kryptoista on monia teknisiä etuja, mutta sen lisäksi jotkut todisteet panoksen kryptoista tarjoavat myös erilaisia ​​taloudellisia etuja / osinkoja HODLereilleen antamalla heille mahdollisuuden suorittaa masternode tai panostamalla kolikoitaan vaarnaan sopivaan lompakkoon.

Yksinkertaisesti perspektiiviin, toisin sanoen, voit ansaita pitämällä vain useita POS-salausvaluuttoja.

Tämä tarjoaa kaksi hyötyä blockchain-verkon suojaamisesta sekä luo käyttäjille mahdollisuuden saada kannustimia tai osinkoja omistuksistaan.

Olen jo kirjoittanut yksityiskohtaisesti omistamastasi osuudesta (POS) kryptovaluutoista ja sen yksimielisyysmekanismista edellisessä artikkelissani, jonka voit lukea täältä.

Mutta tulokkaille, haluan selittää, mikä on jaettu konsensus ja myyntipiste:

Hajautettu yksimielisyys tarkoittaa yksinkertaisesti suurta joukkoa ihmisiä, jotka ovat maantieteellisesti erillään jostakin. Bitcoinin kaltaisissa kryptovaluutoissa ‘jotain’ tarkoittaa tässä sopimista, mitkä tapahtumat tai lohkot ovat kelvollisia ja mitkä virheellisiä lisätä / hylätä lohkoketjuun.

JA

Todiste panoksesta on tyypillinen tietokonealgoritmi, jonka avulla jotkut kryptovaluutat saavuttavat hajautetun yksimielisyytensä. Se on myös parempi vaihtoehto työalgoritmin todistamiselle saavuttamalla sama hajautettu yksimielisyys pienemmillä kustannuksilla ja energiatehokkaammalla tavalla. (Lisätietoja POS vs POW lue täältä)

Joten jos sinulla on tällaisia ​​POS-salausvaluuttoja, mielestäni sinun pitäisi tietää, miten voit aloittaa osinkojen ansaitsemisen sijoittamalla ne oikeisiin lompakkoihin.

Ja jos sinulla ei ole tällaisia ​​POS-valuuttoja, sinun tulisi alkaa tutkia niitä, koska ne voivat olla erinomainen älykkäiden passiivisten tulojen lähde.

Päivitys: lokakuu 2020

Binance, joka on maailman suurin kryptovaluutanvaihto, on lisännyt panostusominaisuuden, joka mielestäni on paras tapa löytää kannattava todiste panoksista.

Voit käyttää sitä seuraavasti:

 • Kirjaudu Binance-tilillesi tai luo sellainen, jos sinulla ei ole
 • Napsauta Ansaitse > Panos

Täällä näet luettelon tuetuista todistuksista panoksesta, sekä arvioitu vuosiluku ja vaadittu vähimmäisomistus. Voit napsauttaa Talleta-painiketta ja aloittaa näiden POS-kolikoiden panostamisen.

Vastaavasti muu Bitfinex-niminen pörssi tarjoaa todisteet panosominaisuuksista.

Teknologian kehittyessä tästä on tullut yksi helpoin ja nopein tapa panostaa kolikoita ja ansaita voittoa.

Ensinnäkin tässä on luettelo parhaista POS-salausvaluutoista …

Ylin 9 kannattava todiste panoksen kryptoista

1. Tezos

Tezos on monikäyttöinen lohkoketju, jolla on ketjun hallinta. Panostamalla (leivonta) Tezozia (XTZ) voit ansaita passiivisia tuloja.

Tezos on myös ensimmäinen todiste panoksen kryptovaluutasta, jota kaikki suuret panostukset tukevat. Itse asiassa sitä pidetään paradigman muutoksena, että pörssit tarjoavat viime aikoina salauksen.

Tezot voidaan kiinnittää helposti käyttämällä mitä tahansa alla mainittua menetelmää:

Lompakko / vaihto Tezos-panostusmaksut
Binance * suositeltava * Nollamaksut
CoinBase 25%
Gate.io 33%
Atomic-lompakko NA

Helpoin tapa panostaa Tezos on käyttää Binancea. Ne ovat ainoa, joka tarjoaa nollapalkkioita, ja sinun tarvitsee vain pitää kolikko Binance-lompakossa. Se on täydellinen kauppiaille ja sijoittajille.

 • Tunnuksen symboli – XTZ
 • Vuosittainen palautus – Noin 6,8%
 • Panostava lompakko – Binance tai Atomic Wallet

Voit hankkia Tezos (XTZ) Binancesta (Global) tai CoinBasesta (USA).

2. NYT

NYT-tunnus on natiivi salausvaluutta välittömästä salauksenvaihdosta ChangeNOW. Se julkaistiin vuonna 2018, ja se toimii NOW-tuotteiden sisäisenä valuuttana. Tunnus myönnettiin ERC20-tunnukseksi, mutta nyt se on olemassa myös Binance Chainissa (BEP2 Standard). Vuonna 2020 se on ottanut käyttöön NOW Staking -menetelmän voittona NOW-rahakkeiden pitämisestä.

NYT Staking tarjoaa jopa 25% vuotuista korkoa, mikä tekee siitä yhden merkistä, jolla on suurin odotettu tuotto.

Paikalla on progressiivinen palkkataso, mikä tarkoittaa, että se kasvaa vähitellen ajan myötä. Jos sinulla on NYT-tunnusta viikko – saat 5% palkkion kuukauden kuluttua, kun se nousee 10%: iin ja saavuttaa 25% vuodessa. ChangeNOW: lla on informatiivinen palkkilaskin, joka arvioi voittosi panostusjaksolla.

Pienin määrä NOW-merkkejä panostamisen aloittamiseksi on 10 NYT, ja viikon kuluttua palkkio alkaa kerääntyä. Käyttäjän on lähetettävä Freeze-tapahtuma verkkoon, ja panostus on käynnissä siitä hetkestä, kun se käydään läpi. Tämä voidaan tehdä erikoistyökaluilla, kuten BEPTOOLSin Token Freezer -laitteella, tai tällaisen toiminnallisuuden omaavalla lompakolla, kuten Guarda.

Palkkioiden prosenttiosuus lasketaan ja myönnetään sidosryhmille joka viikko. Osallistujien suojaamiseksi valailta suurin panos on rajoitettu 100 000 NYT. Jos sinulla on kuitenkin vähemmän kuin 100 000 ja haluat lisätä enemmän rahakkeita, voit tehdä sen nollaamatta kertynyttä palkkiokerrointa. Inflaation tasapainottamiseksi jokaisen 1 500 000 NYT-jaon jälkeen merkkipalkkion puolittuminen tapahtuu, mikä vähentää inflaatiota ja lisää kysyntää.

3. DASH

DASH on suosittu kryptovaluutta, joka tunnetaan nimellä digitaalinen käteinen. Se on yksi edelläkävijän kryptoista, joka toteuttaa todistuksen panoksen konsensusmekanismista.

Dash on ainutlaatuinen salaus, joka on rakennettu Bitcoinin ytimeen ja jossa on lisää yksityisyyttä ja nopeita tapahtumaominaisuuksia, kuten PrivateSend ja InstantSend. Se kannattaa itseään vertaisverkossa hajautettuna elektronisena käteisenä ja aikoo olla yhtä likvideä kuin todellinen käteinen, jota käytämme omissa maissamme, kuten USD / GBP / EUR / INR tai CNY. (Jos haluat tietää enemmän DASHista, lue yksityiskohtainen opas täältä.)

DASH antaa HODLereilleen myös mahdollisuuden ansaita osinkoja DASH: n muodossa suorittamalla masternode. Mutta saalis on, että masternodin suorittamiseen tarvitaan vähintään 1000 DASH-yksikköä ja kirjoitettaessa yksi DASH-yksikkö on hinnassa noin 300 dollaria.

Joten jos haluat sijoittaa 300 000 dollaria (eli 1000 yksikköä * 300 dollaria) saadaksesi 7,5 prosentin vuotuisen tuoton plus DASH: n hinnankorotuspalkkion ajan mittaan, tämä on paras tapa edetä, koska DASH on lupaava salaus HODL: lle . Ja mikä on parempi kuin ansaita edes HODLingsillä.

Myös jos olisit DASH: n varhainen käyttöönottaja ja sinulla olisi merkittävä määrä DASH-yksiköitä, sinun tulisi ehdottomasti tutkia tätä.

Huomautus: Tiedän, että DASH ei ole todellinen myyntipiste, mutta sen masternodit toimivat tavallaan POS-tavalla ja DASH-kolikoiden pitäminen siellä on erittäin kannattavaa, minkä vuoksi olen listannut sen tänne.

4. NEO

NEO, aiemmin tunnettu nimellä Antshares, on ensimmäinen kiinalainen avoimen lähdekoodin blockchain-projekti, joka merkitsee itsensä “älykkään talouden hajautetuksi verkoksi”. (Jos haluat tietää enemmän NEO: sta, lue yksityiskohtainen opas täältä.)

NEO on myös kryptovaluutta, joka on olemassa NEO: n lohkoketjussa. NEO-salausvaluutan lisäksi NEO: lla on vielä yksi salausmerkki nimeltä GAS (tunnettiin aiemmin nimellä ANC tai Antcoins), joka voidaan sijoittaa NEO-lompakkoon komean paluun saavuttamiseksi. kuten muissakin POS-salauksissa.

NEO-todistuskolikko

Ansaitsemasi tuotto on NeoGAS-muodossa, jonka arvo on nyt 24 dollaria (kirjoitushetkellä).

 • Tunnuksen symboli – NEO
 • Vuosittainen palautus – Noin 5,5%
 • Panostava lompakko – NEON-lompakko (tai voit sijoittaa NEO-lompakon täältä)
 • Panoslaskuri – https://neotogas.com/?p=profit

5. PIVX

PIVX-kryptovaluutta

PIVX on lyhenne yksityisestä välittömästä vahvistetusta tapahtumasta. Se on POS-salausvaluutta, joka keskittyy yksityisyyteen ja turvallisuuteen transaktioiden aikana.

Se haarautui DASH: sta vuoden 2016 alussa ja on täysin toimiva POS-valuutta, jonka avulla käyttäjät voivat sijoittaa kolikoita lohkoketjuun kohtuullisella tuotolla. Toinen tärkeä asia on, että voit panostaa minkä tahansa summan, koska siinä ei ole ylärajaa, mikä on mielestäni mukava matalan pääsyn este.

Toinen tapa ansaita perusteellinen PIVX on juosta 10000 PIVX-yksikön masternode, mikä antaa sinulle myös 5%: n vuotuisen tuoton osakkeistasi. Joten jos sinulla on merkittävä määrä PIVX-insinöörejä, voit aloittaa heti sijoittamalla heidät masternodiin.

Tässä on DIY-opas perustaa masternode ja jos et halua tehdä sitä itse, tässä on muutama masternode-palvelut jotka tekevät sen puolestasi pientä maksua vastaan.

6. Reddcoin

Reddcoinin tavoitteena on olla sosiaalisten verkostojen valuutta.

Käyttämällä POS-salausvaluutta Reddcoinia, voit antaa kenellekään vinkin mistä tahansa haluamastasi sisällöstä erilaisilla sosiaalisen median alustoilla.

Koska POS-valuutta, Reddcoin voidaan sijoittaa myös lompakkoon, joka antaa komean tuoton haltijoilleen.

Kuten kaikki muutkin, panostamiseen ei ole ylärajaa.

7. Neblio

Neblio on seuraavan sukupolven yrityslohkoketjuratkaisu, joka rakentaa työkaluja ja palveluja tuomaan estoketjutekniikan kaikenkokoisiin yrityksiin helposti, nopeasti ja turvallisesti.

Siksi lohkoketjun / DLT-tietokannan suojaamiseksi sillä on todiste panoksen konsensusmekanismista, joka on pantu täytäntöön sen alkuperäisen NEBL-tokenimallin kautta.

Panostamisen aloittamiseen ei ole vähimmäisvaatimuksia:

8. QTUM

QTUM on QTUM-säätiön kehittämä / ylläpitämä avoimen lähdekoodin lohkoketju ja salausvaluutta. Se on hajautettu Blockchain-sovellusalusta, joka kykenee suorittamaan älykkäitä sopimuksia useilla virtuaalikoneilla..

QTUM on Bitcoinin ja Ethereumin hybridi, mutta sillä on myös POS-komponentti. Se vie molempien lohkoketjujen parhaat puolet ja yhdistää sen reaalimaailmassa, jotta saat parhaan sekä Bitcoinista että Ethereumista.

QTUM, kuten muut valuutat, ei vaadi vähimmäisvarantovaatimuksia panostuksen aloittamiseksi:

9. OkCash

OKCASH-salaus

OkCash on toinen todiste panoksen kryptovaluutasta, joka alkoi vuonna 2014. Sen tavoitteena on olla nopea valuutta, jota voidaan käyttää mikrotransaktioihin.

Palkintojen saamisen kannalta se tarjoaa käyttäjilleen suurimman tuoton.

Tätä varten sinun on vain siirrettävä OkCash-kolikkosi panostettuun lompakkoon, ja se alkaa ansaita OkCashia kiinteällä prosentilla palkkiona lohkojen lyömisestä panostamisen avulla. Toinen tärkeä asia on, että voit panostaa minkä tahansa määrän, koska siinä ei ole ylärajaa, mikä tekee siitä matalan esteen.

10. NAV-kolikko

NAV Coin on ensimmäinen kryptovaluutta, jolla on kaksoislohkoketju yksityisiä tapahtumia varten.

Se on täysin toimiva POS-salausvaluutta, joka toimii vuodesta 2014 lähtien Bitcoinin ydinkoodin perusteella. Jotkut tämän valuutan yleispalvelun tarjoajista ovat nopeampia tapahtumia (30 sekuntia), valinnainen yksityisyys kahden lohkoketjun kanssa ja POS-panostusjärjestelmä, jonka avulla voit ansaita nukkuessasi.

Panosta varten ei ole myöskään ylärajaa.

11. Stratis

Stratis-kryptovaluutta

Stratis POS-salausvaluutta ja blockchain-pohjainen alusta, joka yksinkertaistaa C # -sovellusten kehittämistä, testausta ja käyttöönottoa dot NET -kehyksessä. (Katso laaja Stratis-oppaamme täältä.)

STRAT on natiivi merkki (tai kryptovaluutta), joka käyttää Stratis-alustaa ja joka voidaan sijoittaa Stratis-lompakkoon ansaitsemaan palkintoja.

Voittopalkkiot ovat Stratiksen panostuksessa melko pienet vertaisverkkoonsa verrattuna, mutta jos sinulla on merkittävä määrä STRATia, voit ajatella panostamista.

Panosta varten ei ole myöskään ylärajaa.

Ajatukseni panostamisesta

POS-valuuttojen sijoittaminen on ehdottomasti yksi älykkäimmistä tavoista ansaita passiivisia tuloja. Ja monissa valuutoissa pääsyn este on alhainen aloittaaksesi.

Uskon, että 1% – 5% ilmainen palkkio ei ole ollenkaan huono siitä, että kirjaimellisesti ei tee mitään ja pidät vain lompakkosi auki.

Lisäksi kun ajattelen negatiivisia ja nollakorkoja joissakin maissa, kuten Yhdysvalloissa, krypto-valuutan panostus on paljon kannattavampaa.

Muutamia muita valuuttoja, kuten NXT, PAY jne., Tarjoavat panospalkintoja, mutta palkkiot ovat niin pieniä, että en tuntenut kelvolliseksi luetteloida niitä. Toisaalta on olemassa valuuttoja, kuten DASH ja PIVX, jotka tarjoavat palkkioita vain masternodeille, jotka panostavat vähintään 1000 DASH-yksikköä & 10000 PIVX-yksikköä, mikä on mielestäni erittäin voimakas sijoitus monille.

Joten kerro minulle, panostatko jotain ja mikä on suosikkikassasi? Anna minun kuulla ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!

Tässä on muutamia ehdotettuja asioita seuraavaksi:

 • Ethereum-salausvaluutta: Kaikki, mitä aloittelija tarvitsee tietää
 • Vastapuolen (XCP) kryptovaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Siacoinin (SC) kryptovaluutta: Ultimate Beginner’s Guide
 • Neblio-kryptovaluutta: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää
 • Milloin käyttää Bitcoin / Altcoin-matkapuhelinta?

Jos pidit tästä viestistä, jaa verkkoosi!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me