3 Industries CryptoCurrency -häiriö vuoteen 2021 ja sen jälkeen

Tiedätkö mitä mielenkiintoista?

Kirjassaan ”Vain paranoidit selviävät: Kuinka hyödyntää kriisipisteitä, jotka haastavat kaikki yritykset”Andrew Grove (entinen Intelin toimitusjohtaja), kertoo”taipumiskohta”Jossa tekniikka häiritsee teollisuutta kokonaan yön yli. Minulla on todisteita siitä, että salaus tekee saman.

Muista Kodakin kamera?

Sen arvo oli huippunsa aikana 31 miljardia dollaria, ja nyt se on entisen itsensä kuori.

Entä Blockbuster?

Yhtiöllä oli huipunsa aikana 9000 kauppaa.

Nyt?

Planeetalla on jäljellä vain yksi Blockbuster-myymälä… (ja joo, Netflix tappoi Blockbusterin)

Kryptovaluutta häiritsee ja häiritsee vanhaa teollisuutta.

Toimitusjohtajat jäävät raapimaan päänsä kysymällä “Menemme konkurssiin! Mitä tapahtui? “

Pienellä mielikuvituksella voimme ennustaa 3 toimialaa, jotka häiriintyvät seuraavien 5-10 vuoden aikana kirkkaimpien mielien ansiosta, jotka työskentelevät kryptovaluuttatilassa.

1. Rahalähetys Ala

Rahalähetys on 500 miljardin dollarin ala. Siirtotyöläiset lähettävät rahaa ulkomaille perheilleen kuukausittain, ja he tarvitsevat yrityksiä, jotka lähettävät rahat kotiin. Western Unionin, MoneyGramin ja RIA: n kaltaiset yritykset menestyvät rahalähetysmarkkinoilla, ja kyllä, he perivät huomattavan maksun.

Esimerkiksi, jos käytän Money Gramia ja haluaisin lähettää kansainvälisen rahansiirron Meksikoon, 5000 dollarin lähettäminen maksaa 101 dollaria.

Oeh. On outoa, jos ajattelet sitä: eikö se maksaisi yhtä paljon, jos lähetän 10 tai 10 000 dollaria Meksikoon?

Mitä enemmän rahaa lähetän, sitä korkeampi maksu.

Mikä on vaihtoehto?

Anna salaus. Jos haluan lähettää 500 dollaria USDT ystäväni Meksikoon, se maksaa 0,10 dollaria.

Kuinka paljon se maksaa, jos haluan siirtää 5000 dollaria meksikolaiselle ystäväni?

0,10 dollaria.

(Kyllä, tiedän, että USD: n muuntaminen USDT: ksi maksaa, mutta puhun tiukasti rahan lähettämismaksuista)

Vuodesta 2021 näyttää siltä, ​​että siirtotyöläiset käyttävät PAXFUL- ja muita P2P-vaihtoa kiertääkseen Western Union tai MoneyGram.

Koska markkinat ovat älykkäät ja siirtyvät taloudelliseen järkevyyteen, vanhat yritykset, kuten Western Union tai MoneyGram, lopettavat toimintansa (jos ne eivät ota käyttöön tai alenna palvelumaksua)

Ennustan 5-10 vuoden kuluttua, että teknisesti tajuavat siirtotyöläiset yksinkertaisesti lähettävät rahaa kotiin USDT: n avulla.

2. Mikromaksu

Tiedätkö mikä on ärsyttävää?

Kauppiaan palkkiot.

Siksi kun menet lähikauppaan ja käytät luottokorttiasi, se on merkki, jonka mukaan “ostoksesi on oltava yli 10 dollaria”, koska myymälän omistajan on maksettava 2,3% jokaisesta tapahtumasta. Oeh.

Korkean yleiskustannuksen vuoksi mikrotapahtumalla ei ole taloudellista merkitystä. Mutta kryptovaluutta on mahdollistanut mikrotapahtumien maailman. Sen sijaan, että maksaisit 2,3%: n maksun 10 dollarin ostoksesta, kuvittele maksavasi murto-osan penniäkään.

Voit tehdä sen juuri nyt vakailla kolikoilla.

Vakaa kolikko varmuuskopioidaan 1: 1 USD: llä. Voit ostaa markkinoilta erilaisia ​​vakaita kolikoita, kuten USDT, BUSD, PAX jne.

Joka tapauksessa vakaat kolikot antavat verkkoyrityksille mahdollisuuden saada maksua vahingoittamatta voittomarginaaliaan maksujen käsittelyssä. Esimerkiksi online-uutiskirje -sivusto voi veloittaa käyttäjiltä 0,10 dollaria artikkelin katselemisesta kuukausittaisen 10 dollarin jäsenmaksun sijaan.

Toinen esimerkki: pidät maanantai-illan jalkapallon katsomisesta. Katsot kuitenkin vain kerran viikossa etkä halua maksaa 60 dollaria eri urheilukanavien kaapelipaketista. Sen sijaan kaapeliyhtiö voi veloittaa sinulta 2 dollaria katseluaikaa kohden ja siinä kaikki!

Check out: 7 parasta Bitcoin-maksuyhdyskäytävää kauppiastilille & Palvelut

Esimerkki kryptovaluutan mikrotransaktiosta:

Brave on Internet-selain, jonka kryptovaluutta on nimeltään BAT (Basic Attention Token). Jos käytät Brave-selainta, voit ottaa mainosten näyttämisen käyttöön. Jos teet niin, Brave palkitsee sinut BAT: lla, jonka voit lunastaa fiatiksi.

Pidän tuosta ajatuksesta, koska se näyttää oikeudenmukaiselta: yritys antaa sinulle takaisin jotain vastineeksi tietojen / huomion keräämisestä.

Salausvaluutta mahdollistaa perinteisten välittäjien (maksuprosessorin) ohittamisen, mikä tarkoittaa, että se siirtää säästöt kauppiaille ja asiakkaille.

Uskon, että tulevina vuosina yritykset ottavat käyttöön salattuja mikrotapahtumia, koska nuorempi sukupolvi on teknisesti taitavampi (ja markkinoilla on kysyntää)

3. Pankkiala

Kuvittele, että varastoit 100 000 dollaria käteistä Internetissä ilman pankkia.

Kuulostaa oudolta?

Voit tehdä sen vakaiden kolikoiden ansiosta.

Mikä on vakaa kolikko?

Se on kolikko, joka on sidottu 1: 1 fiat-valuutalla.

Voit esimerkiksi vaihtaa $ 1 USDT (vakaa kolikko) $ 1 fiat-dollarilla.

Hienoa on, että jeniin, yuaniin, puntaan, euroon jne. On kiinnitetty vakaa kolikkoa.

Miksi käyttää vakaa kolikko?

Koska voit tallentaa 1 000 000 dollaria fiatia blockchainiin. Oletetaan, että haluat siirtää 1 000 000 dollaria ulkomaille … voit tehdä sen napin painalluksella olematta yhteydessä pankkiin.

Miljoona USDT saapuu toiseen lompakkoon 15 minuutissa tai vähemmän.

Lähtö: Parhaat USDT-lompakot

Tällä hetkellä voit tulla omaksi pankkisi käyttämällä erilaisia ​​vakaita kolikoita, kuten PAX, USDT, TUSD, BUSD jne.

Ainoa asia on yksityisyys, koska kuka tahansa voi etsiä Etheruem-verkostossasi olevan rahamäärän. Voiko kehittäjä tehdä vakaan kolikon, jonka yksityisyys on käytössä, jotta utelias katse ei voi tarkastella tilisi saldoa?

Se olisi hienoa.

Haluatko sukeltaa syvemmälle vakaan kolikon kanin reikään?

Lukea DAI-tunnus, joka on sidottu 1: 1 USD: n kanssa ja käyttää vakuudeksi ETH: ta. Minulle se on vain mielenrauhaa.

Hauska tosiasia: Binancessa voit talleta USDT ja ansaitse korkoa!

Voit hakea lainaa Binancelta ja käyttää BTC: tä vakuudeksi.

Erittäin mielenkiintoinen!

Vuodesta 2021 lähtien on miljardeja ihmisiä, joilla ei ole pankkitiliä. Mutta kryptovaluutan ansiosta he voivat tallentaa fiatinsa turvallisesti lohkoketjuun sen sijaan, että piilottavat käteistä patjan alle. Lisäksi ihmiset, jotka asuvat Venezuela voi paeta hyperinflaatiosta paikallista valuuttaa tallentamalla varallisuutensa USDT: ään.

Oman suvereeniksi pankiksi tuleminen kuulostaa futuristiselta. Jos kerrot jollekulle 1980-luvulla, hän ei uskoisi sinua. Nopeasti eteenpäin vuoteen 2021, oman krypto-fiatin pitäminen blockchainissa on todellisuus.

Voit joko ajaa häiriötä tai jäädä jälkeen

Salausvaluutan osalta voin ennakoida rahalähetystoiminnan häiriöt, muotoilla verkkomainossegmentti uudelleen mikromaksujen avulla ja antaa maailman köyhille mahdollisuuden tulla omaksi pankiksi.

Liikemaailma on kurkku ja yritykset tulevat ja menevät. Voit sanoa, että se on “evoluutioprosessi” liike-elämässä. Titaneiksi katsotut yritykset, kuten Blockbuster, Kodak, Blackberry, Sears, kuolevat, koska uusi tekniikka häiritsi teollisuutta.

Ja kryptovaluutta tuhoaa tai muuttaa monia vanhoja vanhoja teollisuudenaloja synnyttäen uusia ja innovatiivisia yrityksiä. Se on hyvä uutinen tavallisille ihmisille, kuten sinä ja minä. Miksi? Koska nämä uudet yritykset tarjoavat parempaa arvoa ja mukavuutta!

Kutsun sinut osallistumaan salauksen häiriöihin lähettämällä rahaa ulkomaille kryptovaluutan kautta, avaamalla oma “pankkitilisi” tai aloittamalla salauksen hyväksyminen verkkokaupoissa.

Salausvaluutan häiriö on tulossa! Otetaan kaikki mukaan tähän historialliseen hetkeen.

Kiitos tämän artikkelin lukemisesta. Mikä on ajatuksesi seuraavasta teollisuudesta, joka salakirjoituksen aikana häiriintyy? Jätä ajatuksesi alla olevaan kommenttikenttään.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map